- 19 Kasım 2014
- 57
- 32
- 23
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.461
Sağlık ocağına göre değişiyor olmalı o zaman.Ben de gittim kan idrar bütün tahlillerimi aldılar.Doktor özel çağırdı bayağı konuştu benimle neler fazla neler az neler yapmam gerek hepsini anlattıvalla ben sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım. tahlillerimi burda yaptırabilirmiyim diye sordum. biz burda tahlil yaptıramıyoruz dediler. hiçbir işe yaramadı yani. birtek aşılar için çağırcaklar o kadar. başka hiçbir fonksiyonu yok sağlık ocağının çok saçma. o aşılarıda yaptırmayı düşünmüyorum zaten. çünkü tetanoz aşısı canlı aşı. yani vücuduna o mikrobu veriyorlar ve vucudunun ona karşı antikor üretmesini sağlıyorlar. ancak hamilelikte bağışıklık sistemi zaten zayıflıyor. bu haldeyken vücuduma mikrop almak istemiyorum. doktorumlada konuştuk neden yapılıyor tetanoz aşısı diye sordum. doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop kapabilirsin diye dedi. ama tabii eskiden bu risk vardı birde devlet hastanelerinde daha riskliydi dedi artık herşey daha farklı dedi. ben iyi bir hastanede doğum yapıcam dolayısıyla bu aşıya ihtiyacım yok. boşu boşuna bu mikrobu vücuduma almicam. sizde düşünün kızlar.
rica ederim ne demek siz bebeğinle iyi olunda gerisi önemli değil
o nasıl iş ya senin işin bu yapamayacaksan seçmeyecektin ne densiz insanlar varyabilmiyorumki bende sizlerden duyduğum için gittim özellikle yapmıyoruz biz dedi. zaten pekde ilgilenmedi. sinir oldum hemşireye. içeri girdim hamileyim kayıt yaptırıcam dedim. ayy sendemi dedi. o ne demek dedim. bu ara çok hamile var dedi. bende dedimki bu kıymetli bebek zorla bulduk biz onu. tam 3 tane kaybettim. bu 4. gebeliğim lütfen tepkilerinizi kontrol edin dedim. yolacaktım kadını yaaa
Birsey rica edicem arkadaslar, 2-3 gündür farklı kişiler bulantisi olan annenin bebeği daha sağlıklı olurmuş yazıyor... Bulantı cok zordur eminim ama bu tarz doğruluğu belirsiz bir yorumla bulantisi olmayan bizim gibilerini huzursuz etmeyin... Zaten cogumuz kayıp yasamış, panik halinde hamileleriz... Insanın aklı takılıyor...
evet hiç doğru değil bende kayıp yaşadım hiç bulantım yoktu burda yazmış bikaç kişi sağlıksız araştırdım sordum hiç alakası yokmuş ama ödüm koptuBirsey rica edicem arkadaslar, 2-3 gündür farklı kişiler bulantisi olan annenin bebeği daha sağlıklı olurmuş yazıyor... Bulantı cok zordur eminim ama bu tarz doğruluğu belirsiz bir yorumla bulantisi olmayan bizim gibilerini huzursuz etmeyin... Zaten cogumuz kayıp yasamış, panik halinde hamileleriz... Insanın aklı takılıyor...
belki döner cinsiyetini gösterir ha benide bir ay sonra çağırdı 12 hafta olacak söylermi ki acababizim ikili testimiz 27 aralıkta allah nasip ederse canım. ogün tam 12 haftayı doldurmuş olcaz. bu seferki ultrason biraz uzun sürecek dedi doktorum. karnın tok gel dedi. bide mutlaka çikolata ye gelmeden dedi. arkadaşımdan biliyorum bebek büyüdükten sonra ultrasona giderken çikolata yiyodu daha hareketli oluyomuş keratalar. o aşamalara geldik yani allahım sana şükürler olsun
belki döner cinsiyetini gösterir ha benide bir ay sonra çağırdı 12 hafta olacak söylermi ki acaba
Kacinci haftanda yaptirdin canim ?dün yaptırdım ense kalınlıgı normal cıktı,kan tahlılı sonuclarını bekliyorum,göğüslerim falan ınanılmaz büyüyor karından once göğüslerın çatlayabılır dıkkat et dedı doktor
Siz aç mı tok mu gittiniz? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.cnm ben dün 2 li test yaptırdım bana kıza benzıyor didiama kesın olmaz bu sonuclar,sadece tahmin,1 ay sonra ayrıtılı ultrasonda kesinleşir ancak dedi
Aklın takilmasin canım benim ilk gebeligimde hic bulantı yasamadim şükür oglumda gayet sağlıklı.ama simdi ilk ayimdan beri bulantim var.
Kuzucum belki buraya yüz defa yazdim afedersin totomu yirtiyorum ilk kaybimda bulantilardan bitap sekilde hastaneye serum yemeye gittigimde bebegin kalp atışınin durdugunu öğrendim bi andabulanti oluncada bebek garantide falan diil yaniii gönlünüz rahat olsun bebislerin hepsi Allaha emanet..
ama waryaaa bulantisiz gecirenler sizi cok kiskaniyom tenhada yakalamiimm fena olur walla
Kacinci haftanda yaptirdin canim ?
Kızlar merhaba. Sizlerde su gibi akıntı oluyor mu renksiz kokusuz kıvamsız. Endişelenmeli miyim acaba :/
Siz aç mı tok mu gittiniz? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
belki döner cinsiyetini gösterir ha benide bir ay sonra çağırdı 12 hafta olacak söylermi ki acaba
valla benim doktorda üstüne basa basa tok gel ve çikolata ye mutlaka dedi. galiba hareketli olmasını istedi.
bende kilo aldım diye doktorum hiç tatlı, çikolata yeme diyor. İkili test için çağırırken o gün izinlisin ye de gel dedi. Sonra da ekledi benim hastalar hep kaçak dövüşüyor, bu sefer izinli yesinler bari rahat rahat diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?