2015 Temmuz Anneleri

Sağlık ocağına göre değişiyor olmalı o zaman.Ben de gittim kan idrar bütün tahlillerimi aldılar.Doktor özel çağırdı bayağı konuştu benimle neler fazla neler az neler yapmam gerek hepsini anlattı

o nasıl iş ya senin işin bu yapamayacaksan seçmeyecektin ne densiz insanlar varya o konuda benim ebem çok iyi ya hamile olmadan çncede nerdeyse her hafta arıyordu beni ki hiç yüzyüze görmedim daha, hamilelik var mı diye hastaneden bildirdikten sonrada kayıt için kaç defa aradı ben gidemedim o idare etti beni resmen gittiğimde de izinliydi başkası yaptı dün tekrar aramıştı müsait olduğun bi zamanda tahlilleri fln getir bi bakalım die çok iyi bi insan

Kuzucum belki buraya yüz defa yazdim afedersin totomu yirtiyorum ilk kaybimda bulantilardan bitap sekilde hastaneye serum yemeye gittigimde bebegin kalp atışınin durdugunu öğrendim bi anda bulanti oluncada bebek garantide falan diil yaniii gönlünüz rahat olsun bebislerin hepsi Allaha emanet..
ama waryaaa bulantisiz gecirenler sizi cok kiskaniyom tenhada yakalamiimm fena olur walla

evet hiç doğru değil bende kayıp yaşadım hiç bulantım yoktu burda yazmış bikaç kişi sağlıksız araştırdım sordum hiç alakası yokmuş ama ödüm koptu

Merhaba güzel anneciklerr
Doktora geldik biz bugun minisim 11+5 gunluk 5 gun ilerden gidiyor sipam
İlk defa kalp atisini duydum ne guzel bi hismis
Ultrasonda elini ayagini bile gordum ayyy cok tatli yaa
Babasida aldi ultrasonu vermiyor bana bunda daha belirgin oldugu icin bakip duruyor
Bide galiba migrenim var dunden beribasim agriyor gecede devam etti boyle sanki mengeneyle sıkıstiriyorlar Neyse minisim iyi olsunda buda tesellim benim oyy yerim ben onu hepinize hayirli hamileliklerdilerim

Kızlar merhaba. Sizlerde su gibi akıntı oluyor mu renksiz kokusuz kıvamsız. Endişelenmeli miyim acaba :/

belki döner cinsiyetini gösterir ha benide bir ay sonra çağırdı 12 hafta olacak söylermi ki acaba

Aklın takilmasin canım benim ilk gebeligimde hic bulantı yasamadim şükür oglumda gayet sağlıklı.ama simdi ilk ayimdan beri bulantim var.

teşekkür ederim, işte sürekli kafaya takacak birşeyler bulma hali, tedirginlik yüksek olunca :)

Haklısın hepsi Allah'a emanet inşallah hepside sağlıkla doğar, temmuzda şikayet ederiz uyumuyo bunlar diye Tenhada yakalanmamayada dikkat edicem :) Korktum

valla benim doktorda üstüne basa basa tok gel ve çikolata ye mutlaka dedi. galiba hareketli olmasını istedi.

bende kilo aldım diye doktorum hiç tatlı, çikolata yeme diyor. İkili test için çağırırken o gün izinlisin ye de gel dedi. Sonra da ekledi benim hastalar hep kaçak dövüşüyor, bu sefer izinli yesinler bari rahat rahat diye :)

sanırım test sırasında hareketli olması gerekiyor kerataların

Kızlar ikili testi yaptıran var mı bugun yaptırdım 11+5. Boy 44 mm ile ense 2 mm yazıyordu kagıtta kan sonucunu beklıyorum Allah saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın

Kizimda ikili testte yaymisti popoyu bi türlü doktorun istediği pozisyonu almadi sipa adamda ugrasmadi sanırım yanlış olctu gerizekalı aklimi aldi bi sorun var diyee kan sonuclari falan iyiydi şükür de rahatladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…