- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.481
sanırım test sırasında hareketli olması gerekiyor kerataların
inş sağlıklı doğsunlarda sikayet de edelim yateşekkür ederim, işte sürekli kafaya takacak birşeyler bulma hali, tedirginlik yüksek olunca :)
Haklısın hepsi Allah'a emanet inşallah hepside sağlıkla doğar, temmuzda şikayet ederiz uyumuyo bunlar diyeTenhada yakalanmamayada dikkat edicem :) Korktum
Krizim o bende de var doktor endişelenme demişti. Önemli bir şey olması için kötü kokulu olması gerekiyormuş.Kızlar merhaba. Sizlerde su gibi akıntı oluyor mu renksiz kokusuz kıvamsız. Endişelenmeli miyim acaba :/
Aklına kötü bir şey getirme derler. Birde bazı doktorlar gerçekten insan değil. Yüreğimizi ağzımıza getirmeyi çok seviyorlar.Kizimda ikili testte yaymisti popoyu bi türlü doktorun istediği pozisyonu almadi sipa adamda ugrasmadi sanırım yanlış olctu gerizekalı aklimi aldi bi sorun var diyee kan sonuclari falan iyiydi şükür de rahatladik
Ayyy canım Allah yardımcın olsun .O dediğini çok iyi anlayabiliyorum gerçekten kuru kuru daha kötü.Ben de midemden dolayı hep kuru besleniyorum..İstifra aşamasına gelince de berbat bişey oluyo gırtlakta takılıyo kalıyo çıkamıyo kuru kuru.Çıkarmadan rahat da etmiyo.Rabbim hepimizie acil şifalar versin tez vakite inşallahbenimkine hiçbişey fayda etmiyor , içimde fokurdayan bir volkan gibi patlamaya hazır her an , zorlada olsa sıvı almaya çalışıyorum ayran su vs. çıkartırken kuru kuru daha çok zorlanmamak için
Ben en son 29 kasimda gitmistim 7 haftalikti 1 ay sonra gel dedi ancak hic testle ilgili birsey soylemedi bu ayin 30 una gidersem 11+2 falan olacak gitmesem mi diye dusunuyorum,benim yolum uzun surekli git gel yapamiyorum ozel doktorumacnm 11 hafta bitmişti,12 haftanın ilk günüydü,ama bebişim iri oldugu için erken yapılmış oldu bizimki,normalda 12 haftalıkken yapıyorum dedi
inşallah canım.. benim aynı okulda çalışan arkadaş varda onunda hiç kusması fln olmadı bebeğide sağlıklı ama şimdi bende hiç kusmadım az midem bulanıo bazen sanki hamile değilim bnde korkuyorum bnm bebek sağlıksız mı die ondan hep araştrdım Allah korusunDijital koldan olanlar var. Umarım gönlüne göre bulursun. Tuzludan kaçınman lazım doktora arkadaş söylemişti.
İnşallah canım
Benim genellikle kusma başladı mı hastaneye gidene kadar devam ediyor. Kendi kusmuk kokumu alınca durduramıyormuşum. Bulantısı olanların bebekleri daha sağlıklı olur demişlerdi ne kadar doğru bilemiyorum. Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayın nasip etsin ne diyelim.
Merhaba 12 haftadan itibaren basla dedi doktorum bana ben simdiden aldim onerdigi urunler mustela, bella b (yeni bir urun yuz icin olanida aldim organik ) ya da lierac onerdi.ben mustelayi tercih ettim.Arkadaşlar sanırım göğüsler için karından önce başlamak lazım çatlak kremine ben de lierac ve mustela arasındayım.Geçen de sordum pek cevap alamadım,Tecrübeli annelerden de kullanan yok galibaben dün aynada bişey farkettimgöğsümün alt kısımlarında mor mor damarlar belli olmaya başlamış sizde de var mı bu gibi durumlar?
bir de benim dr.um istisnasız 3 seferdir kalp atışlarını dinletiyo ya burda okudum şimdi düşük tehlikesi fln yazmışsınız beni endişelendirdiniz.Bebeğin kalbini yorarmış fln deniyodu ama düşük tehdidi de olacaüını sanmıyorum ya dr.um hiçbişe demedi o konuda.Ben dinletmek zararlıymış öyle duydum demeye kalmadan açıyo sesi aslında dr.uma çok güveniyorum ama neden dikkate lmıyo acaba bu konuyu
Arkadaşlar sanırım göğüsler için karından önce başlamak lazım çatlak kremine ben de lierac ve mustela arasındayım.Geçen de sordum pek cevap alamadım,Tecrübeli annelerden de kullanan yok galibaben dün aynada bişey farkettimgöğsümün alt kısımlarında mor mor damarlar belli olmaya başlamış sizde de var mı bu gibi durumlar?
bir de benim dr.um istisnasız 3 seferdir kalp atışlarını dinletiyo ya burda okudum şimdi düşük tehlikesi fln yazmışsınız beni endişelendirdiniz.Bebeğin kalbini yorarmış fln deniyodu ama düşük tehdidi de olacaüını sanmıyorum ya dr.um hiçbişe demedi o konuda.Ben dinletmek zararlıymış öyle duydum demeye kalmadan açıyo sesi aslında dr.uma çok güveniyorum ama neden dikkate lmıyo acaba bu konuyu
Benim doktorumda dinletiyor ve bir risk olmadığını söylüyor ama çok kısa dinletiyor yorulmasın diye yine de ve ultrasonuda aynı sebeple hep kısa tutuyor. Gerçi son gittiğimde ilk gittiğime göre daha uzun dinletti sanırım bebeğinde büyüyor olmasıyla alakalı... Heralde bu konular henüz gri alanlar doktorlar bile tam doğrusunu bilmiyor...
benKizlar allah askina kimse midesi bulananin bebegi cok sagliklidir demedi. Basindan beri bulantiniz yoksa zaten sorun yok.
Ben buraya defalarca mide bulantim yok acaba bi sorun mu var diye yazdim cunku benim basindan beri iki hamileliginde de siddetli bulantilarim vardi hele ilkinde tavuk mercimek ve cikolatadan nefret etmistim sonra bi anda hatta bir gunde tavuk ve mercimek yiyebildigimi canimin cikolata istedigini fark ettim. Dedim ki ohhh ne guzell hersey geride kaldi duzeliyorun dedim ki rutin kontrolde bebegin kalbinin durdugunu ogrendim.
Simdide cok midem bulanirken bi anda bulantim gecince cok endiseleniyorum hemen acaba birsey mi oldu diye dusunuyordum ki artik rabbime teslimim. Kendimce dusundum bu kadar evham yapmamin bebegi korunayacagini aksine strese sokabilecegini fark ettim. O yuzden bebegim allaha emanet.
Ben kendi adima hic bi zaman kusan insanin bebegi cok sagliklidir demedim cok bulanti kusma varken bi anda biten sikayetler suphe verici olabilir dedim o kadar. Sonra baska arkadaslar ben mide bulantisi yuzunden serum taktirmaya gittigimde bebegin kalbinin durdugunu ogrendim dedi. Herkesin bunyesi bir degil. Boyle seylere takilmayin derim. Ben kendi adima oluruna biraktim. En guzelide bu. herkese saglikli gebelikler dilerim.
kızlar benım doktorda 1-2 sn dınletıyor,kalp sesını duymak yeterlı fazlası zararlı dıyor
bende kamerayı açtım çek dedim eşime çekmediGünaydın kızlar şu 3 aylık donemi atlatsak bir rahatlama gelecek hepimize. Mide bulantilari geçecek umarim. Benim bulantim yoktu 1 haftadir ama iki günden beri hafif var. Doktor randevumuzada az kaldi 11 gün sonra bebisimi gorcem. Hani şu an hareket ediyormus ya cok merak ediyorum. Eşim videoya çekecek ben ultrasondayken sizde öyle yapin. Bebisin ilk hareketleri kaydedin
bulantıya güvenmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBirsey rica edicem arkadaslar, 2-3 gündür farklı kişiler bulantisi olan annenin bebeği daha sağlıklı olurmuş yazıyor... Bulantı cok zordur eminim ama bu tarz doğruluğu belirsiz bir yorumla bulantisi olmayan bizim gibilerini huzursuz etmeyin... Zaten cogumuz kayıp yasamış, panik halinde hamileleriz... Insanın aklı takılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?