2015 Temmuz Anneleri

kızlar yarın sabah randevum var inanılmaz endişeliyim ne olur bana bir akıl verin. içime korku geliyor ilki düştüğü için. ve cinsiyetini en erken ne zaman öğrendiniz daha doğrusu 11.haftada öğrenen varmı

Bende de uyku çok var ama bulantıdan uyuyamıyorum.
Göğüsler bende de büyüdü hemde şimdiden ilerleyen dönemlerde nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.
Bilemedim şimdi ama benim bazı sağlık sorunlarım ve düşük tehlikemde var ondan da kaynaklı olabilir belki
Amin Allah korusun hepimizi

Ben en son 29 kasimda gitmistim 7 haftalikti 1 ay sonra gel dedi ancak hic testle ilgili birsey soylemedi bu ayin 30 una gidersem 11+2 falan olacak gitmesem mi diye dusunuyorum,benim yolum uzun surekli git gel yapamiyorum ozel doktoruma

canım 11+2 de ikili testi yapamaz 1 hafta sonra bir daha gel dicek sana. bence birkaçgün ertele randevunu. bir taşla iki kuş vurursun

Ya bana doktor 11.hafta da gel dedi. Ama tam olarak tarih vermedi. Aç tok demedi. Daha 1 ay var onunda farkındayım. Ama bilsem en azından kendimi ona göre hazırlarım

Canimmbenim doktorumda dinliyor kendisi duymak istiyor atislar guzel vs gibi aciklama yapiyor, kendisi prof ben de cok biliyomus gibi karismak istemiuorum cok zararli bisey olsa yapmaz herhalde agrica cok kisa dinliyor eminim seninkide oyledir canini sikma kotu bisey olmaz kalbini bozma

kızlar benım doktorda 1-2 sn dınletıyor,kalp sesını duymak yeterlı fazlası zararlı dıyor

benimkide 7. haftadan beri dinletiyor her gittiğimde ama hep 1-2 saniye. oda sırf benim içim rahat etsin diye. zararlı demedi ama bebeği yorar dedi. oyyy yorulmasın benim kuzuuummm

canım 11+2 de ikili testi yapamaz 1 hafta sonra bir daha gel dicek sana. bence birkaçgün ertele randevunu. bir taşla iki kuş vurursun
Ya merak da ediyorum acikcasi 1 bucuk ay olacak gormedim bebegimi artik 1 hafta daha bekleyeyim ocagin ilk haftasi gideriz vurayim su kusu ☺☺

Saolasın canım benim dr.umda prof evet ben de güveniyorum ona .Aynen bikaç saniye dinletiyo çok kısa ben de bişey demedim henüz onunla ilgili o an duyunca o sesleri aklım başımdan gidiyo heralde

Saolasın canım benim dr.umda prof evet ben de güveniyorum ona .Aynen bikaç saniye dinletiyo çok kısa ben de bişey demedim henüz onunla ilgili o an duyunca o sesleri aklım başımdan gidiyo heralde
Aynen benimde oyle buyulenip
Kaliyorum oylece Allah ima emanet miniklerimiz saglik sihat icinde kucagimiza almak nasip olsun insallahh

benimkide ritmini dinliyor, düzenli atıyor diyor ve atış hızınıda kaydediyor. Bu haftalarda atış hızı şu aralıkta olmalı, aralığın içindeyiz bu da olumlu diye bilgi veriyor. Benimde içim daha rahat oluyor...

kızlar benim hamile olduğumu eşimden başka kimse bilmiyor.Kızlarıma bile söylemedim .Cinsiyeti belli olana kadarda söylemicem.Cinsiyet içinde herkes 16.haftayı beklicez diyor.4 boyutlu ultrason olan yerleri aradım onlarda 16.hafta belli olur diyor.şuan 13.haftatadayım bebek bir hafta önden gidiyor.Acaba diyorum haftaya gitsem belli olurmuki 4 boyutluda bi bilgisi olan varmı.

cnm bana doktorun 4 boyutlu için verdği gunde 15 haftalık olucam,benim bebişimde 1.5 hafta önden gıdıyor,1 hafta daha dayan 15 haftalıkken git derim ama merak bu ,illa dürter insanı:)))))))))))

ense kalınlığı ve ikili tarama testlerinden bahsedilmiş. doktorlarınız tok gelin demiş. benimki öyle bir şey demedi ama benim o gün tsh'a bakılacak tekrar. onun iç aç gitmem gerekmez mi acaba? doktoruma mı sorsam diye soru işareti oluştu?

bence doktorunla görüş canım

4 boyutlu ultrasonun fiyatı ne kadar canım ortalama?

Hareketlenmiş bebişim. Elleri ayakları ayrı oynuyor. Dönüp dolanıp duruyor. Rabbim herkese nasip etsin inş.

senin mesajını okuyunca ister istemez kendi bebişimide düşünüp içimde kıpır kıpır oynadığını hayal ettim, bu düşünce bile mutluluk saldı bana :) İnşallah sağlıkla kucağımızada alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…