- 24 Eylül 2014
- 29
- 8
- 3
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.501
Bende de uyku çok var ama bulantıdan uyuyamıyorum.Bu arada acayip halsizxim
Geceleri 1 den asagi yatmayan ben 10 u zor goruyorum vallahi
Tavuk gibi oldum
Badem yagi ve bebe yagi aldim dun basladim
Sanki goguslerim buyumus ve catlamis gibi geldi
İnscok kilo almam ama sanmiyorum top gibi olurtum sanirim
Bilemedim şimdi ama benim bazı sağlık sorunlarım ve düşük tehlikemde var ondan da kaynaklı olabilir belkiArkadaşlar sanırım göğüsler için karından önce başlamak lazım çatlak kremine ben de lierac ve mustela arasındayım.Geçen de sordum pek cevap alamadım,Tecrübeli annelerden de kullanan yok galibaben dün aynada bişey farkettimgöğsümün alt kısımlarında mor mor damarlar belli olmaya başlamış sizde de var mı bu gibi durumlar?
bir de benim dr.um istisnasız 3 seferdir kalp atışlarını dinletiyo ya burda okudum şimdi düşük tehlikesi fln yazmışsınız beni endişelendirdiniz.Bebeğin kalbini yorarmış fln deniyodu ama düşük tehdidi de olacaüını sanmıyorum ya dr.um hiçbişe demedi o konuda.Ben dinletmek zararlıymış öyle duydum demeye kalmadan açıyo sesi aslında dr.uma çok güveniyorum ama neden dikkate lmıyo acaba bu konuyu
Amin Allah korusun hepimiziinşallah canım.. benim aynı okulda çalışan arkadaş varda onunda hiç kusması fln olmadı bebeğide sağlıklı ama şimdi bende hiç kusmadım az midem bulanıo bazen sanki hamile değilim bnde korkuyorum bnm bebek sağlıksız mı die ondan hep araştrdım Allah korusun
Ben en son 29 kasimda gitmistim 7 haftalikti 1 ay sonra gel dedi ancak hic testle ilgili birsey soylemedi bu ayin 30 una gidersem 11+2 falan olacak gitmesem mi diye dusunuyorum,benim yolum uzun surekli git gel yapamiyorum ozel doktoruma
Canimmbenim doktorumda dinliyor kendisi duymak istiyor atislar guzel vs gibi aciklama yapiyor, kendisi prof ben de cok biliyomus gibi karismak istemiuorum cok zararli bisey olsa yapmaz herhalde agrica cok kisa dinliyor eminim seninkide oyledir canini sikma kotu bisey olmaz kalbini bozmaArkadaşlar sanırım göğüsler için karından önce başlamak lazım çatlak kremine ben de lierac ve mustela arasındayım.Geçen de sordum pek cevap alamadım,Tecrübeli annelerden de kullanan yok galibaben dün aynada bişey farkettimgöğsümün alt kısımlarında mor mor damarlar belli olmaya başlamış sizde de var mı bu gibi durumlar?
bir de benim dr.um istisnasız 3 seferdir kalp atışlarını dinletiyo ya burda okudum şimdi düşük tehlikesi fln yazmışsınız beni endişelendirdiniz.Bebeğin kalbini yorarmış fln deniyodu ama düşük tehdidi de olacaüını sanmıyorum ya dr.um hiçbişe demedi o konuda.Ben dinletmek zararlıymış öyle duydum demeye kalmadan açıyo sesi aslında dr.uma çok güveniyorum ama neden dikkate lmıyo acaba bu konuyu
kızlar benım doktorda 1-2 sn dınletıyor,kalp sesını duymak yeterlı fazlası zararlı dıyor
Ya merak da ediyorum acikcasi 1 bucuk ay olacak gormedim bebegimi artik 1 hafta daha bekleyeyim ocagin ilk haftasi gideriz vurayim su kusu ☺☺canım 11+2 de ikili testi yapamaz 1 hafta sonra bir daha gel dicek sana. bence birkaçgün ertele randevunu. bir taşla iki kuş vurursun
Saolasın canım benim dr.umda prof evet ben de güveniyorum ona .Aynen bikaç saniye dinletiyo çok kısa ben de bişey demedim henüz onunla ilgili o an duyunca o sesleri aklım başımdan gidiyo heraldeCanimmbenim doktorumda dinliyor kendisi duymak istiyor atislar guzel vs gibi aciklama yapiyor, kendisi prof ben de cok biliyomus gibi karismak istemiuorum cok zararli bisey olsa yapmaz herhalde agrica cok kisa dinliyor eminim seninkide oyledir canini sikma kotu bisey olmaz kalbini bozma
hangi modeli acaba , koldan ölçen bir modeline 80 tl dediler .
Aynen benimde oyleSaolasın canım benim dr.umda prof evet ben de güveniyorum ona .Aynen bikaç saniye dinletiyo çok kısa ben de bişey demedim henüz onunla ilgili o an duyunca o sesleri aklım başımdan gidiyo heralde
Canimmbenim doktorumda dinliyor kendisi duymak istiyor atislar guzel vs gibi aciklama yapiyor, kendisi prof ben de cok biliyomus gibi karismak istemiuorum cok zararli bisey olsa yapmaz herhalde agrica cok kisa dinliyor eminim seninkide oyledir canini sikma kotu bisey olmaz kalbini bozma
kızlar benim hamile olduğumu eşimden başka kimse bilmiyor.Kızlarıma bile söylemedim .Cinsiyeti belli olana kadarda söylemicem.Cinsiyet içinde herkes 16.haftayı beklicez diyor.4 boyutlu ultrason olan yerleri aradım onlarda 16.hafta belli olur diyor.şuan 13.haftatadayım bebek bir hafta önden gidiyor.Acaba diyorum haftaya gitsem belli olurmuki 4 boyutluda bi bilgisi olan varmı.
bizim ikili testimiz 27 aralıkta allah nasip ederse canım. ogün tam 12 haftayı doldurmuş olcaz. bu seferki ultrason biraz uzun sürecek dedi doktorum. karnın tok gel dedi. bide mutlaka çikolata ye gelmeden dedi. arkadaşımdan biliyorum bebek büyüdükten sonra ultrasona giderken çikolata yiyodu daha hareketli oluyomuş keratalar. o aşamalara geldik yani allahım sana şükürler olsun
ense kalınlığı ve ikili tarama testlerinden bahsedilmiş. doktorlarınız tok gelin demiş. benimki öyle bir şey demedi ama benim o gün tsh'a bakılacak tekrar. onun iç aç gitmem gerekmez mi acaba? doktoruma mı sorsam diye soru işareti oluştu?
kızlar benim hamile olduğumu eşimden başka kimse bilmiyor.Kızlarıma bile söylemedim .Cinsiyeti belli olana kadarda söylemicem.Cinsiyet içinde herkes 16.haftayı beklicez diyor.4 boyutlu ultrason olan yerleri aradım onlarda 16.hafta belli olur diyor.şuan 13.haftatadayım bebek bir hafta önden gidiyor.Acaba diyorum haftaya gitsem belli olurmuki 4 boyutluda bi bilgisi olan varmı.
Hareketlenmiş bebişim. Elleri ayakları ayrı oynuyor. Dönüp dolanıp duruyor. Rabbim herkese nasip etsin inş.
ben de tam bilmiyorum canım öğrenince haber veririm4 boyutlu ultrasonun fiyatı ne kadar canım ortalama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?