- 19 Ekim 2014
- 205
- 148
- 48
- 42
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.521
Tsh icin ac mi olmak gerekiyor,benim doktorum hic boyle bisey soylemedi simdiye kadarense kalınlığı ve ikili tarama testlerinden bahsedilmiş. doktorlarınız tok gelin demiş. benimki öyle bir şey demedi ama benim o gün tsh'a bakılacak tekrar. onun iç aç gitmem gerekmez mi acaba? doktoruma mı sorsam diye soru işareti oluştu?
cok uyku sizdede oluyomu ben uykuya doyamıyorum sürekli uyuduğum halde.birde ben yuzustu yatmayı cok seviyodum ama simdi ne zaman oyle yatsam hemen uyanıyorum bebeğe zarar vermek ıstemiyorum.sürekli tedirginim yaniBende de dun basladi bel agrisi,sanirim yatmaktan.Cozumumse yan yatmak :) Sirt ustu yatinca daha cok agriyor ama yan yatinca agri olmuyor.
Devir teslim ne gi ?
Bu arada özellikle kanamasi olanlar rh uyumsuzluğu yaşayan varsa aranizda dikkatli olun iğne olmaniz gerekir
varmi kendi rh - eşi ise pozitif olan arkadaş aramizda
bizim ikili testimiz de 26 aralık o güne gun verdi dr.rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş..bizim ikili testimiz 27 aralıkta allah nasip ederse canım. ogün tam 12 haftayı doldurmuş olcaz. bu seferki ultrason biraz uzun sürecek dedi doktorum. karnın tok gel dedi. bide mutlaka çikolata ye gelmeden dedi. arkadaşımdan biliyorum bebek büyüdükten sonra ultrasona giderken çikolata yiyodu daha hareketli oluyomuş keratalar. o aşamalara geldik yani allahım sana şükürler olsun
Ya bana cevap verecek olan yokmuu
Canım benim 6 haftalıktan beti var dr korkma dedi önemli olan beveğin iyi olmadıymış bir haft sonra uç ay bitcek halen arada okuyor artık alıştımArkadaşlar bugün 2. Ay bitti hamileligimde. Gecen hafta iki kez kanamam oolmuştu doktorddüşük tehlikesi var demişti istirahat et dedi kesenin etrafında kanama gördü. Bugün kontrole gittim kanama kkaybolmuş bebek saglikli dedi. Ama eve geldim camasirima kirmizi lekeler gelmiş. saglikli denedikten sonra kanama neden olurki yasayan oldumu boyle bisey. Bide devir teslim diye bisey okudum nette boyle bisey varmi lütfen cevap bekliyorum
amin canım inşallah gececek ,, 9 haftadan sonra doruk noktasını yaşıyorr , sıvı almak yine en iyisiAyyy canım Allah yardımcın olsun .O dediğini çok iyi anlayabiliyorum gerçekten kuru kuru daha kötü.Ben de midemden dolayı hep kuru besleniyorum..İstifra aşamasına gelince de berbat bişey oluyo gırtlakta takılıyo kalıyo çıkamıyo kuru kuru.Çıkarmadan rahat da etmiyo.Rabbim hepimizie acil şifalar versin tez vakite inşallah
Kizlar tansiyonlar ne durumda bugün olctuk 9-5 çıktı baya düşük halsizlik var ama o kadar düşük beklemiyordum şaşırdım
düşük tansiyon daha iyi canım , :)Kizlar tansiyonlar ne durumda bugün olctuk 9-5 çıktı baya düşük halsizlik var ama o kadar düşük beklemiyordum şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?