2015 Temmuz Anneleri

Tsh icin ac mi olmak gerekiyor,benim doktorum hic boyle bisey soylemedi simdiye kadar

Kızlar hamılelıkten sonrada vajınal akıntısı devam eden var mı? Doktorum koku ve akıntıda renk değişikliği olmadığı sürece sorun olmadığını iletti.

Arkadaşlar bugün 2. Ay bitti hamileligimde. Gecen hafta iki kez kanamam oolmuştu doktorddüşük tehlikesi var demişti istirahat et dedi kesenin etrafında kanama gördü. Bugün kontrole gittim kanama kkaybolmuş bebek saglikli dedi. Ama eve geldim camasirima kirmizi lekeler gelmiş. saglikli denedikten sonra kanama neden olurki yasayan oldumu boyle bisey. Bide devir teslim diye bisey okudum nette boyle bisey varmi lütfen cevap bekliyorum

Devir teslim ne gi ?
Bu arada özellikle kanamasi olanlar rh uyumsuzluğu yaşayan varsa aranizda dikkatli olun iğne olmaniz gerekir
varmi kendi rh - eşi ise pozitif olan arkadaş aramizda

Bende de dun basladi bel agrisi,sanirim yatmaktan.Cozumumse yan yatmak :) Sirt ustu yatinca daha cok agriyor ama yan yatinca agri olmuyor.
cok uyku sizdede oluyomu ben uykuya doyamıyorum sürekli uyuduğum halde.birde ben yuzustu yatmayı cok seviyodum ama simdi ne zaman oyle yatsam hemen uyanıyorum bebeğe zarar vermek ıstemiyorum.sürekli tedirginim yani

Ayvaya gelince ümmetlerden birisi cok cirkin olduklarindan sikayet ederlermis, ve bunu Peygamberlerine sikayet ediyorlar. Bunun üzerinde Allah c.c. tarafindan o Peygambere vahiy yoluya "Gebeleri Ayva yesin deniliyor" Gebeler Ayvayi yedikten sonra Bebekleri artik güzel doguyor..... Yani güzel bir Evlat icin Ayva yenmesi gerekiyor Meleklerim.....

Ayvanin Faydalari:

Resulullah S.A.V söyle buyuruyor: Hamile kadinlara, cocuklarinin iyi ahlakli olmalari icin ayva yemelerini tavsiye edin.
Ayva yemek, akil ve zekayi fazlalastirir
Ayva cocuklarda sagligi korur, büyümeyi ve gelismeyi hizlandirir
Bircok hastaliga sifa olan ayva, kalp akciger, bogaz, migde ve bagirsaklari zararli mikroplardan koruyarak hazimsizlik gibi sorunlari önler.
Cilde ve tirnaklari zinde, parlak ve daha saglikli hale getirir
Grip ve nezle de iyilesmeyi hizlandirir
ALINTIDIR...

Devir teslim ne gi ?
Bu arada özellikle kanamasi olanlar rh uyumsuzluğu yaşayan varsa aranizda dikkatli olun iğne olmaniz gerekir
varmi kendi rh - eşi ise pozitif olan arkadaş aramizda

Bizde var canım.ilk gebelikte 28.hafta da ve doğumdan sonra iğne oldum ben.sipam a-rh + :)

bizim ikili testimiz de 26 aralık o güne gun verdi dr.rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş..

Listede benim ismim yok, eklerseniz sevinirim. Sat 17 ekim yaş 35 ve ilk çocuğum olacak. Tahmini beklenen zaman 24 temmuz

Canım benim 6 haftalıktan beti var dr korkma dedi önemli olan beveğin iyi olmadıymış bir haft sonra uç ay bitcek halen arada okuyor artık alıştım

amin canım inşallah gececek ,, 9 haftadan sonra doruk noktasını yaşıyorr , sıvı almak yine en iyisi

Kizlar tansiyonlar ne durumda bugün olctuk 9-5 çıktı baya düşük halsizlik var ama o kadar düşük beklemiyordum şaşırdım

ben 2 doğum yaptım , çok bişey kullanmadım başlarda bebe yagı kullandım sonrada bıraktım , çatlak patlak yusyuvarlak oldum :))) ama ablamda 30 kilo aldı , pragnacare diye bir krem kullandı maşallah hiç çatlagı olmadı , artık genetikmi olcağındanmı bilemiyorum , krem almak isteyenler bunuda bir düşünsün derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…