- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.541
Ben de saglik ocagidaki ebeden hic memnun kalmadim. Istrn cikip gittim yerinde yoktu cagirttirdim. Beni görüyor başkalarıyla muhabbet ediyor. 20 m lik yere sallana sallana geldi. Gebelik kaydi olusturcam dedim mirin kirin etti durdu tahlilleri sordu yanima almamisim. Ben de dedim bir daha gelemem neyse artik gidiyordum kaydimi yapti. Tansiyon kilo olctu. Bana diyor ki 6. Ayda tetanoz ignesi olacaksin ben unutabilirim sen unutma diyo bana. Yani kisacasi ben hic memnun kalmadim bir daha ki gittigimde degistircem hem doktorumu hem de ebeyi. Insallah yenisi iyi cikar.bilmiyorumki bende sizlerden duyduğum için gittim özellikle yapmıyoruz biz dedi. zaten pekde ilgilenmedi. sinir oldum hemşireye. içeri girdim hamileyim kayıt yaptırıcam dedim. ayy sendemi dedi. o ne demek dedim. bu ara çok hamile var dedi. bende dedimki bu kıymetli bebek zorla bulduk biz onu. tam 3 tane kaybettim. bu 4. gebeliğim lütfen tepkilerinizi kontrol edin dedim. yolacaktım kadını yaaa
Ayniyim ya,ayaklarimin alti yaniyor.Annemin menapoza girdigi zamanlardaki gibiyim,ayaklarimi duvara dayiyorum :)Günaydın canim..
Ay Üstüm acik yatinca Üşüyorum örtüp yatsam fenalik basiyo hamile miyiz menopozlu mu belli diil töbe ya rabbi :)
ilk bebegim kizdi.belki bu sefer erkek olur kim bilir?
Merhaba hanimlar,ben cok hareket edip yoruldugum zaman belime sanki bicak saplaniyo.Demin kizimi okuldan alip geldim,cikmisken de bi markete ugrayip biseyler alayim dedim. Cok bi mesafe yürümedim de öyle.Ama sabahtan bu yana da ev isiydi, camasirdi yerimde durmadim.simdi de belim tuttu yine, ne koltukta ne uzanarak rahat etmedim.Ben diger iki hamileligimde de bilmedim , yasamadim böyle seyler...yaslandim mi ne...
Tam bir gerizekaliymis.Beni arayan hemsire dunya tatlisiydi.Hayirli olsun hamileymissiniz,Allah saglikla dunyaya getirmenizi nasip etsin,musait zamanda gelin kaydinizi yapalim.Artik sizi ben takip edecegim dedi :) Bunlar cesit cesit demekki.bilmiyorumki bende sizlerden duyduğum için gittim özellikle yapmıyoruz biz dedi. zaten pekde ilgilenmedi. sinir oldum hemşireye. içeri girdim hamileyim kayıt yaptırıcam dedim. ayy sendemi dedi. o ne demek dedim. bu ara çok hamile var dedi. bende dedimki bu kıymetli bebek zorla bulduk biz onu. tam 3 tane kaybettim. bu 4. gebeliğim lütfen tepkilerinizi kontrol edin dedim. yolacaktım kadını yaaa
Ayniyim ya,ayaklarimin alti yaniyor.Annemin menapoza girdigi zamanlardaki gibiyim,ayaklarimi duvara dayiyorum :)
Duygularima tercuman oldun canim,cok sagol.Birsey rica edicem arkadaslar, 2-3 gündür farklı kişiler bulantisi olan annenin bebeği daha sağlıklı olurmuş yazıyor... Bulantı cok zordur eminim ama bu tarz doğruluğu belirsiz bir yorumla bulantisi olmayan bizim gibilerini huzursuz etmeyin... Zaten cogumuz kayıp yasamış, panik halinde hamileleriz... Insanın aklı takılıyor...
Tsh icin ac mi olmak gerekiyor,benim doktorum hic boyle bisey soylemedi simdiye kadar
Kilolar ne alemde kızlar aldınız mı hiç ☺
Canim bulantim yok cok sukur.Yemek yiyorum.3 kilo almistim sanirim sislikten kaynakli ama 1 kilosunu vermisim.Benimde merak ettiğim yemek yiyebiliyormusunuz kilo aldınız mı :)
Ben günde 2 öğün anca yiyebiliyorum ama cok cok az ve hala kilo almadim 53 kiloyum :)Benimde merak ettiğim yemek yiyebiliyormusunuz kilo aldınız mı :)
Benimde merak ettiğim yemek yiyebiliyormusunuz kilo aldınız mı :)
Bi arkadas sormus sanirim, tsh icin ac ve eger tiroid ilaci kullaniyorsan icmeden gideceksin canim.Yoksa dogru sonuc cikmiyor, ona göre ...
bende bilmiyorum ama hormonlarla alakalı olduğu için aç mı olmalıyım bilmiyorum. tecrübeli anneler bilirler yok mu yardımcı olacak :)
ben 2 kilo aldım ve şimdiden kilo aldığım için çok mutsuzum. 3 ayım dolsun yürüyüşlere başlayacağım zaten kafaya koydum.
Masallah ya :) ne güzel herkes kilo alabiliyo ama ben alamadım daha bende mi sorun var acabaBen 4 kilo aldım cokta memnunum yüzüm topladi azcik :) normalde zayifim hamilelik te kilo alabiliyorum :)
Canim bulantim yok cok sukur.Yemek yiyorum.3 kilo almistim sanirim sislikten kaynakli ama 1 kilosunu vermisim.
Bazı forumlara baktım hamileliğini 20 kiloya tamamlamislar ödüm koptu
Ben 4 kilo aldım cokta memnunum yüzüm topladi azcik :) normalde zayifim hamilelik te kilo alabiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?