2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bisey diycem ama gülmeyin bakin....sabah ta oldu aynisi ben galiba minigimin hareketini hissettim.Ayrica tecrübeli anneyim onu belirteyim, bagirsak hareketi filan degil bu .Arada minik minik cok hafif bi his, sanki cirpiniyormus gibi. Tibben cok mümkün degil deniyor ama benim icime öyle doguyor...simdi de oldu ayni hareket, karnimi oksamaya baslayinca kesildi.Cok erken ama daha hissetmek icin degil mi??

Ben ilk hamileligimi 20kilo ile tamamladım.ama benim içinde doktorun içinde problem değildi.emzirme döneminde hepsi gitti.birazı kalsaydi super olurdu ama :)

Boylu yapılı bi insanım biraz kilo alsam yarmagul gibi olurum 58 kiloym suan ama yapılı gösterişli fiziğim var malesef

Ben normalde daha kilo almadim ama hafta sonu cok kacirdigim icin dün baskülde +2 görmüstüm bugün +1 e düstü.Yarina o da gider insallah..Zaten cok kiloluyum simdiden almak istemiyorum;(

Beni aradilar canim dun.Haftaya tahliller icin gidecegim.

Maşallah canım sana :)

Ben hep zayıf kalmak istiyorum fazla kilo almadan tamamlasam hamileliğimi

Normalde ben yasamak için yemek yerim :) tatlı harici.ama hamile iken düzenli ve besleyici yediğim için vücut kendine alamadığı kiloyu da.aliyor büyük ihtimal ama sonra tutmuyor yine :) boyumda kaldırıyor bakalim bu sefer kacla tamamlayacagim :)

Kaç boyun kilon merak ettim :)

54 te yüzünden gitmiş oluyor sevmiyorum ama 58 de toparlaniyot yüzüm hoşuma gidiyor.yazın 52 düştüm 2 kili alcam diye canım çıktı

cok uyku sizdede oluyomu ben uykuya doyamıyorum sürekli uyuduğum halde.birde ben yuzustu yatmayı cok seviyodum ama simdi ne zaman oyle yatsam hemen uyanıyorum bebeğe zarar vermek ıstemiyorum.sürekli tedirginim yani
Bende oyleyim canim,oglene kadar uyuyorum:) Yuzustu yatmayi cok seviyorum ama yatmiyorum dikkat ediyorum.Zaten esimde tetikte yatarsam donduruyor bebekleri eziyormusum :)))

54 te yüzünden gitmiş oluyor sevmiyorum ama 58 de toparlaniyot yüzüm hoşuma gidiyor.yazın 52 düştüm 2 kili alcam diye canım çıktı

Ben 1 sene önceye kadar 40 lardaydm o yüzden suan kendimi dev gibi görüyorum hamilelik kiloları kalır gobekli biri olurum diye kalbim duruyor Ayyyy

Paylasimin icin sagol canim,bunu biliyordum.Hamileligimi ogrendigimden beri ayva yiyorum :)

ya bu kilo yorumlari üstüne de pek olmayacak ama, star da kaderimin yazildigi gün var ya onun özetine bakiyordum menemen yediler yavvv. bir tane yumurtayla az bisey yapicam kendime yoksa aksam rüyamda yiycem... Ne pis bogazimmmm.10 dk sonra gelirim, mutfakda az isim var

Bazı forumlara baktım hamileliğini 20 kiloya tamamlamislar ödüm koptu

benim bir arkadaşımda o kadar kilo aldı ama bünyeden bünyeye farklılık gösterir tabiki. mesela ben normalde her gün süt içmezdim ya da yoğurt yemezdim. yada günde 3 ceviz yiyorum mesela meyveydi falan derken sonuçta bu şekilde beslenmeye alışık değilim. bu yüzden kilo aldığımı düşünüyorum. yoksa çok yediğimden değil

yani evet mümkün değil sanki ama 2. gebeliğini yaşayan anneler ilkine göre daha erken hissedermişte bu kadar erkenmidir onu bilemedim

Ay arkadaslar ne olur kilo
Demeyin, kilolu hamileler yani ben napicam bilmiyorum kritik donemler diye
Kac aydir yuruyus hareket hak getire bebege yarasin diye yiyip
Icmeye calis derken top gibi olucam diye cok korkuyorum

10 kilo alayım 7 si doğumda gitsin 3 de emzirerk vereyim aminnnn

Ay arkadaslar ne olur kilo
Demeyin, kilolu hamileler yani ben napicam bilmiyorum kritik donemler diye
Kac aydir yuruyus hareket hak getire bebege yarasin diye yiyip
Icmeye calis derken top gibi olucam diye cok korkuyorum

Canim sürekli hareket et doktorların Dediklerine göre en rahat doğumu bohcacilar yaparıms sürekli yürüdüleri için hareketsiz kalınca kilolar bebeğe değil bünyeye yarıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…