- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.561
Ben ilk hamileligimi 20kilo ile tamamladım.ama benim içinde doktorun içinde problem değildi.emzirme döneminde hepsi gitti.birazı kalsaydi super olurdu ama :)
Beni aradilar canim dun.Haftaya tahliller icin gidecegim.Kizlar aile hekimindensizi arayan oldu mu
Tahliller asilar icoin falan
Dun komsumda idim o soyledi seni cagirmadilar mi dedi yok deyince sen git bildir dedi
Bende sabah gittim dr recete yazdi
Kan ve idrar tahlili icin yarin ac kjarna yaptiricam
Sonuclar cikinca aile hekimim ona gore bakicaz defi
Orada nst bile varmis
Kalp atisi asilar tahliller res,men hastane gibibi
Maşallah canım sana :)
Ben hep zayıf kalmak istiyorum fazla kilo almadan tamamlasam hamileliğimi
Normalde ben yasamak için yemek yerim :) tatlı harici.ama hamile iken düzenli ve besleyici yediğim için vücut kendine alamadığı kiloyu da.aliyor büyük ihtimal ama sonra tutmuyor yine :) boyumda kaldırıyor bakalim bu sefer kacla tamamlayacagim :)
Ben normalde daha kilo almadim ama hafta sonu cok kacirdigim icin dün baskülde +2 görmüstüm bugün +1 e düstü.Yarina o da gider insallah..Zaten cok kiloluyum simdiden almak istemiyorum;(
Kaç boyun kilon merak ettim :)
54/kiloydum şuan 58 1.70 boyum.
Bende oyleyim canim,oglene kadar uyuyorum:) Yuzustu yatmayi cok seviyorum ama yatmiyorum dikkat ediyorum.Zaten esimde tetikte yatarsam donduruyor bebekleri eziyormusum :)))cok uyku sizdede oluyomu ben uykuya doyamıyorum sürekli uyuduğum halde.birde ben yuzustu yatmayı cok seviyodum ama simdi ne zaman oyle yatsam hemen uyanıyorum bebeğe zarar vermek ıstemiyorum.sürekli tedirginim yani
54 te yüzünden gitmiş oluyor sevmiyorum ama 58 de toparlaniyot yüzüm hoşuma gidiyor.yazın 52 düştüm 2 kili alcam diye canım çıktı
Paylasimin icin sagol canim,bunu biliyordum.Hamileligimi ogrendigimden beri ayva yiyorum :)Ayvaya gelince ümmetlerden birisi cok cirkin olduklarindan sikayet ederlermis, ve bunu Peygamberlerine sikayet ediyorlar. Bunun üzerinde Allah c.c. tarafindan o Peygambere vahiy yoluya "Gebeleri Ayva yesin deniliyor" Gebeler Ayvayi yedikten sonra Bebekleri artik güzel doguyor..... Yani güzel bir Evlat icin Ayva yenmesi gerekiyor Meleklerim.....
Ayvanin Faydalari:
Resulullah S.A.V söyle buyuruyor: Hamile kadinlara, cocuklarinin iyi ahlakli olmalari icin ayva yemelerini tavsiye edin.
Ayva yemek, akil ve zekayi fazlalastirir
Ayva cocuklarda sagligi korur, büyümeyi ve gelismeyi hizlandirir
Bircok hastaliga sifa olan ayva, kalp akciger, bogaz, migde ve bagirsaklari zararli mikroplardan koruyarak hazimsizlik gibi sorunlari önler.
Cilde ve tirnaklari zinde, parlak ve daha saglikli hale getirir
Grip ve nezle de iyilesmeyi hizlandirir
ALINTIDIR...
Bazı forumlara baktım hamileliğini 20 kiloya tamamlamislar ödüm koptu
Kizlar bisey diycem ama gülmeyin bakin....sabah ta oldu aynisi ben galiba minigimin hareketini hissettim.Ayrica tecrübeli anneyim onu belirteyim, bagirsak hareketi filan degil bu .Arada minik minik cok hafif bi his, sanki cirpiniyormus gibi. Tibben cok mümkün degil deniyor ama benim icime öyle doguyor...simdi de oldu ayni hareket, karnimi oksamaya baslayinca kesildi.Cok erken ama daha hissetmek icin degil mi??
benim bir arkadaşımda o kadar kilo aldı ama bünyeden bünyeye farklılık gösterir tabiki. mesela ben normalde her gün süt içmezdim ya da yoğurt yemezdim. yada günde 3 ceviz yiyorum mesela meyc-veydi falan derken sonuçta bu şekilde beslenmeye alışık değilim. bu yüzden kilo aldığımı düşünüyorum. yoksa çok yediğimden değil
yani evet mümkün değil sanki ama 2. gebeliğini yaşayan anneler ilkine göre daha erken hissedermişte bu kadar erkenmidir onu bilemedim
Ay arkadaslar ne olur kilo
Demeyin, kilolu hamileler yani ben napicam bilmiyorum kritik donemler diye
Kac aydir yuruyus hareket hak getire bebege yarasin diye yiyip
Icmeye calis derken top gibi olucam diye cok korkuyorum
Hic takintim yok zaten kiloluyum :)Birde ikiz bekliyorum kilo almam kacinilmaz :)Bendede şişlik var hiç sevmedim ya :)
Takıntılı insanm aglarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?