2015 Temmuz Anneleri

Bulantim geçsin normal insan olayım ekmek yiyim yemek yiyim su iceyim kilo da alayim Allahim nolur

Karnım dümdüz yüzüm çöktü bileklerim vs acincak halde rengim kirec gibi susuzluktan her yanim pul pul soyuluyo mumkunse catlamis resmen hastalikli bi tipim an itibariyle
dünyaya bi can getircem diye canimin yarisi gitti Rabbim tamamina erdir Allahim emeklerimizi zayi etme kurban olduğum...

İnşallah 12/hafta bitimi ile bulantıların ve kusmalarin biter normale döner canım ya en agir geçiren sensin galiba Allah yardımcı olsun.

ay canım ya içimi parçaladın.Rabbim yardımcın olsun inşallah

Bende oyleyim canim,oglene kadar uyuyorum:) Yuzustu yatmayi cok seviyorum ama yatmiyorum dikkat ediyorum.Zaten esimde tetikte yatarsam donduruyor bebekleri eziyormusum :)))
hahaha benim eşimde aynı uykuda ne zaman yuzustu yattığımı farketse beni ceviriyo:) acaba zararı oluyomu gerçekten.hanı daha küçükler ya oyuzden dıyorum

Ben geldim.
Bulantisi olup da bisey yiyemiyen arkadaslarim, ben sizin yerinize yiyom merak etmeyin.saka bi yana elimden gelse su istahimi hepinize esit paylastirsam ne güzel olur yaaa...

Amin canim,Rabbim sifa versin insaAllah bulantilarin biran once gecer.

olabilir bence

3. bebegim bu benim o yüzden tecrübeliyim bu konuda.Digerlerinde de hep bi acaba diye tereddüt etmistim ma düzenli devam edince tam karar verebilmistim.Ilk bebegimi 16-17 haftalik, ikincisini 14 haftalikken hissetmistim.Bu bana erken gibi geldi, haftaya kontrolüm var doktora bi sorayim bakalim...

Kizlarrrr huhuuu eccuk bakin hele şu aşeriyorum.comdan bisey istiyen oldumu hic nasil guzel taze geliyomu acaba.

Canim sürekli hareket et doktorların Dediklerine göre en rahat doğumu bohcacilar yaparıms sürekli yürüdüleri için hareketsiz kalınca kilolar bebeğe değil bünyeye yarıyor malesef
Yavas yavas yurumeye baslicam artik canim yoksa sonum kotu olacak, bir de benim
Kasik agrilarim fazla arada belime vuruyor,idrar yollarimda enfeksiyonda yok normal diyolar ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…