- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.581
10 kilo alayım 7 si doğumda gitsin 3 de emzirerk vereyim aminnnn
Hic takintim yok zaten kiloluyum :)Birde ikiz bekliyorum kilo almam kacinilmaz :)
Bulantim geçsin normal insan olayım ekmek yiyim yemek yiyim su iceyim kilo da alayim Allahim nolur
Karnım dümdüz yüzüm çöktü bileklerim vs acincak halde rengim kirec gibi susuzluktan her yanim pul pul soyuluyo mumkunse catlamis resmen hastalikli bi tipim an itibariyle
dünyaya bi can getircem diye canimin yarisi gitti Rabbim tamamina erdir Allahim emeklerimizi zayi etme kurban olduğum...
İnşallah 12/hafta bitimi ile bulantıların ve kusmalarin biter normale döner canım ya en agir geçiren sensin galiba Allah yardımcı olsun.
35 şişe serum yemisim 1 ayda
ay canım ya içimi parçaladın.Rabbim yardımcın olsun inşallahBulantim geçsin normal insan olayım ekmek yiyim yemek yiyim su iceyim kilo da alayim Allahim nolur
Karnım dümdüz yüzüm çöktü bileklerim vs acincak halde rengim kirec gibi susuzluktan her yanim pul pul soyuluyo mumkunse catlamis resmen hastalikli bi tipim an itibariyle
dünyaya bi can getircem diye canimin yarisi gitti Rabbim tamamina erdir Allahim emeklerimizi zayi etme kurban olduğum...
hahaha benim eşimde aynı uykuda ne zaman yuzustu yattığımı farketse beni ceviriyo:) acaba zararı oluyomu gerçekten.hanı daha küçükler ya oyuzden dıyorumBende oyleyim canim,oglene kadar uyuyorum:) Yuzustu yatmayi cok seviyorum ama yatmiyorum dikkat ediyorum.Zaten esimde tetikte yatarsam donduruyor bebekleri eziyormusum :)))
İnsaAllah canim:)Emzirirken peslerinde kostururken gider diyorum :)))doğumdan sonra beraber veririz 20ser fazlamız olacak gibi seninle benim ;o Bebekler sağlıklı olsunda, kilo gider...
Amin canim,Rabbim sifa versin insaAllah bulantilarin biran once gecer.Bulantim geçsin normal insan olayım ekmek yiyim yemek yiyim su iceyim kilo da alayim Allahim nolur
3 aydan once zarari olmuyor diye okumustum ama icime sinmiyor yinede:)hahaha benim eşimde aynı uykuda ne zaman yuzustu yattığımı farketse beni ceviriyo:) acaba zararı oluyomu gerçekten.hanı daha küçükler ya oyuzden dıyorum
olabilir benceKizlar bisey diycem ama gülmeyin bakin....sabah ta oldu aynisi ben galiba minigimin hareketini hissettim.Ayrica tecrübeli anneyim onu belirteyim, bagirsak hareketi filan degil bu .Arada minik minik cok hafif bi his, sanki cirpiniyormus gibi. Tibben cok mümkün degil deniyor ama benim icime öyle doguyor...simdi de oldu ayni hareket, karnimi oksamaya baslayinca kesildi.Cok erken ama daha hissetmek icin degil mi??
Yavas yavas yurumeye baslicam artik canim yoksa sonum kotu olacak, bir de benimCanim sürekli hareket et doktorların Dediklerine göre en rahat doğumu bohcacilar yaparıms sürekli yürüdüleri için hareketsiz kalınca kilolar bebeğe değil bünyeye yarıyor malesef
Canım ben onu nerde okudum tam hatirlamiyorum ama getirilen urunler taze degilmis sanırım ve dondurulmus urun diye duymuştumKizlarrrr huhuuu eccuk bakin hele şu aşeriyorum.comdan bisey istiyen oldumu hic nasil guzel taze geliyomu acaba.
Hmm yok canim dondurulmusla taze ayni olurmu yaCanım ben onu nerde okudum tam hatirlamiyorum ama getirilen urunler taze degilmis sanırım ve dondurulmus urun diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?