2015 Temmuz Anneleri

Demeyin, kilolu hamileler yani ben napicam bilmiyorum kritik donemler diye
Kac aydir yuruyus hareket hak getire bebege yarasin diye yiyip
Icmeye calis derken top gibi olucam diye cok korkuyorum
Al benden de o kadar. Diyetisyen en başladım sözde ama kadın ne dediyse onu yapmadım resmen. Haftada 3 gün yürüyüş yeter dedi. Hızlı değil ama durmadan yürü dedi. Bir de yoğurtta sütten daha çok kalsiyum varmış ve süte en ufak birşey katınca kalsiyum emilimi azalırmış. Bilginize.

35 şişe serum yemisim 1 ayda

Canım çok geçmiş olsun. Biz yememe derdindeyiz sen yeme. Allah seninde kuzununda yardımcısı olsun

Son düzenleme:
tecrübeli anneler kasıklara bıçak saplanması gibi giren ağrılar rahim büyüdüğü için miydi? bugün sol tarafıma bıçak saplanır gibi oluyorda merak ettim.. bu kadar erken bebeğin hareketi olması imkansızdır

merhaba canım diyetisyenin şimdiden yürüyüşe onay verdi mi yoksa 12. haftadan sonra mı başla dedi?

Merhaba arkadaslar bugun giremedim oglusumun dogum gunuydu onu kutladik.5yasina girdi kuzum:) Bu arada telastan bulabti pek hissetmedim bugun.her gun mu kutlasak ne yapsak:)
Herkes iyidir ins..:)

sebzemeyvedunyasi .com da var orda taze de satis var sanirim
aseriyorum .net te bi ürün taze digerleri dondurulmus gelio sitenin ustunde yazio zaten...

ay ben kar aseriyorum var mi böyle bisey
Yagsa kendimi sokaklara atip yaliycam her yerii ama nerdeee istanbula yağcakta.....

Kızlar daha önce bu konuyla ilgili uyarıda bulunan arkadaşlar olmuştu gerçi ama bende hatırlatayım dedim gerçi kimse bulunamayacak bişeyi yazmadı bu foruma bir iki oluyo ama her evde olabilecek şeyler oldu sanırım ama aklımızda olsun die söylemek istedim çok bulunamayacak şeyleri aşeren arkadaşım olursa iki kere düşünsün yazarken sevgiler

ciftekuzu yok canım dediğim gibi kimse garip bulunamayacak bişey yazmadı zaten ama aklıma takıldı şimdi şurda biri öyle bişey yazar bulan bulamayan olabilir hak geçmesin die paylaşmak istedim

Kilolar ne alemde kızlar aldınız mı hiç ☺

yaa ben ne güzel başından beri hiç kilo almadan devam ediyodum. hedefim 3 ay dolana kadar hiç kilo almamaktı. ama hedefi tutturamadık pazartesi gittiğimde 1 kilo aldığımı öğrendim. çok moralim bozuldu yaa. evdeki hesap çarşıya uymadı. ama böyle gidersede yandık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…