- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.601
Bende ordan bisey alcaktim canim cok istemisti ama yorumlari okuyunca vazgectim hem de bi dunya para yazik valla kiyamadim taze olsa bi nevi ama malesefHmm yok canim dondurulmusla taze ayni olurmu ya
Al benden de o kadar. Diyetisyen en başladım sözde ama kadın ne dediyse onu yapmadım resmen. Haftada 3 gün yürüyüş yeter dedi. Hızlı değil ama durmadan yürü dedi. Bir de yoğurtta sütten daha çok kalsiyum varmış ve süte en ufak birşey katınca kalsiyum emilimi azalırmış. Bilginize.Demeyin, kilolu hamileler yani ben napicam bilmiyorum kritik donemler diye
Kac aydir yuruyus hareket hak getire bebege yarasin diye yiyip
Icmeye calis derken top gibi olucam diye cok korkuyorum
35 şişe serum yemisim 1 ayda
Canım ben onu nerde okudum tam hatirlamiyorum ama getirilen urunler taze degilmis sanırım ve dondurulmus urun diye duymuştum
Al benden de o kadar. Diyetisyen en başladım sözde ama kadın ne dediyse onu yapmadım resmen. Haftada 3 gün yürüyüş yeter dedi. Hızlı değil ama durmadan yürü dedi. Bir de yoğurtta sütten daha çok kalsiyum varmış ve süte en ufak birşey katınca kalsiyum emilimi azalırmış. Bilginize.
Canım çok geçmiş olsun. Biz yememe derdindeyiz sen yeme. Allah seninde kuzununda yardımcısı olsun
3 aydan once zarari olmuyor diye okumustum ama icime sinmiyor yinede:)
Beni aradilar canim dun.Haftaya tahliller icin gidecegim.
Kilolar ne alemde kızlar aldınız mı hiç ☺
Kilolar ne alemde kızlar aldınız mı hiç ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?