- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.621
Tam bir gerizekaliymis.Beni arayan hemsire dunya tatlisiydi.Hayirli olsun hamileymissiniz,Allah saglikla dunyaya getirmenizi nasip etsin,musait zamanda gelin kaydinizi yapalim.Artik sizi ben takip edecegim dedi :) Bunlar cesit cesit demekki.
yok doktor ilaç vermemişti eğer yükselirse ilaç vericem demişti. ama ben aç mı gitmeliyim onu bilemedim ??
Bazı forumlara baktım hamileliğini 20 kiloya tamamlamislar ödüm koptu
Çok geçmiş olsun tatlım. Bir arkadasımda senin gibiydi. Çözümü kompostoda buldu. Her meyvenin kompostosunu yiyordu. Hem vitamin mineral hemde güç kuvvet veriyordu. sende bi dene istersen.35 şişe serum yemisim 1 ayda
doğumdan sonra beraber veririz 20ser fazlamız olacak gibi seninle benim ;o Bebekler sağlıklı olsunda, kilo gider...
Bulantim geçsin normal insan olayım ekmek yiyim yemek yiyim su iceyim kilo da alayim Allahim nolur
Karnım dümdüz yüzüm çöktü bileklerim vs acincak halde rengim kirec gibi susuzluktan her yanim pul pul soyuluyo mumkunse catlamis resmen hastalikli bi tipim an itibariyle
dünyaya bi can getircem diye canimin yarisi gitti Rabbim tamamina erdir Allahim emeklerimizi zayi etme kurban olduğum...
bende de oluyor ama daha çok belimde . doktor rahimi tutan 3 bağ olduğunı söyledi 2 si kasıklarda biride belde. büyürken gerilmelerden dolayı ağrı yapar çok normal dedi. ama bıçak acısı gibi saniyelik bişey oluyo ayrıca onu bilemiyorum. ama aynıdır diye düşünüyorum paniğe gerek yok :)tecrübeli anneler kasıklara bıçak saplanması gibi giren ağrılar rahim büyüdüğü için miydi? bugün sol tarafıma bıçak saplanır gibi oluyorda merak ettim.. bu kadar erken bebeğin hareketi olması imkansızdır
tecrübeli anneler kasıklara bıçak saplanması gibi giren ağrılar rahim büyüdüğü için miydi? bugün sol tarafıma bıçak saplanır gibi oluyorda merak ettim.. bu kadar erken bebeğin hareketi olması imkansızdır
evet canım rahim büyüdüğü için. benimde oluyodu birde benim sanki içerden biri çekiyomuş gibi oluyodu. bazen bıçak saplanıyomuş gibi oluyodu. birgün sağ tarafımda birgün sol tarafımda. pazartesi kontrolüm vardı sordum doktoruma o söyledi. endişelenme yani asayiş berkemal
özellikle oturdugum yerden hızla kalkınca oluyor kasık ağrısı,şimdiden ağır hareket eden bı ınsan oldum::)))bende de bulantılar düzensızlesmeye vasladı,sğrekli bulanan mide artık zaman aralıklarıyla bulanıyor,yavaş yavaş geçecek inş....
evet canım geçecek çok az kaldı. artık daha keyifli bir dönem başlıyo allahın izniyle. önümüzdeki günlerde artık bulantılar, ağrılar değilde cinsiyetler konuşulacak. hareketler hissedildimi diye sorulacak
evet canım geçecek çok az kaldı. artık daha keyifli bir dönem başlıyo allahın izniyle. önümüzdeki günlerde artık bulantılar, ağrılar değilde cinsiyetler konuşulacak. hareketler hissedildimi diye sorulacak
Kizlar dun gece mide bulantisindan sonra cok kotu bir sekilde mide yanmasi oldu bogazima kadar sıkıştırdı cok kotu hissettim kendimo sizde de boyle oluyor mu ya da ne iyi gelir yardimci olun bana
canım gaviskon en güzeli evde ve iş yerimde urtarıcımKizlar dun gece mide bulantisindan sonra cok kotu bir sekilde mide yanmasi oldu bogazima kadar sıkıştırdı cok kotu hissettim kendimo sizde de boyle oluyor mu ya da ne iyi gelir yardimci olun bana
ilk kez oldu ben de ne yesem bilemedim zaten hicbirsey yiyemiyorumcanım gaviskon en güzeli evde ve iş yerimde urtarıcımma ben lansorda kullanıyorum
aslinda mide bulantim hergun var zaten hicbirsey yiyemiyorum ilk kez bu kadar siddetli oldu tahris oldu zaten bogazim kanla karisik leke bile geldi gibi gordum esim yok yok dese de ilk kez yemek yiyebildim o da mahfetti beniayşecim ben salçalı yemeklerden ve etten cok tiksindim hamilleliğimde,sanırım bu yuzden mıde yanması şikayetım hıc olmuyor,salçalı,kızartma gibi normaldede mıdeye sıkıntı yapacak yemeklerden uzak dur,mumkunse yemeklerını domatesle yap,salça çok fena bişitabı herkesde farklı ama yınede buna dıkkat edebılırsın...normaldede cok ciddi bi mide hastası olarak,asitli yiyceklerden uzak durmanı onerıyorum..istifra ettiğin zaman asitli yiycekler boğazını ve yemek borunu tahriş ediyor...ilaçdan uzak durmamız gerektıgı ıcın yediklerinle dengelersen çok daha iyi olur
Yok canım hemen başlattı. Haftada 3 kere yeter dedimerhaba canım diyetisyenin şimdiden yürüyüşe onay verdi mi yoksa 12. haftadan sonra mı başla dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?