- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.641
Benim eltim 14. Haftada yaptırmıştı ikili testi. Bazı doktorlar önemsemiyor sanırım benim ki ide 1 ay sonra gel dedi ikili test yapıcaz dedi. En benimkide 11. Haftaya denk geliyor. Bende 1hafta daha beklim 12. Haftada gidim diye düşünüyorum.kızlar ya dr bana 2 li testten hiç bahsetmedi bir ay sonra gel dedi ben 13.haftada olucam geç değilmi ikli test yaptırmakta da kararsızım zaten müdahale edilmiyor neden yapılıyor ki gerek var mı sizce
ilk kez oldu ben de ne yesem bilemedim zaten hicbirsey yiyemiyorum
aslinda mide bulantim hergun var zaten hicbirsey yiyemiyorum ilk kez bu kadar siddetli oldu tahris oldu zaten bogazim kanla karisik leke bile geldi gibi gordum esim yok yok dese de ilk kez yemek yiyebildim o da mahfetti beni
kızlar ya dr bana 2 li testten hiç bahsetmedi bir ay sonra gel dedi ben 13.haftada olucam geç değilmi ikli test yaptırmakta da kararsızım zaten müdahale edilmiyor neden yapılıyor ki gerek var mı sizce
e sen dahamı erken gideceksin tamam canım yapılmalı ama allah korusun bişey varsa aldırmayacağımıza göre ne fark edcek rabbim hepmizinki sağlıklı olsun inşDoktorum bana da bahsetmedi ikili tarama testinden...30 aralıkta randevum var...12 haftayı bitirmiş olacagm o hafta..Ben de gecikmiş olurum sanırım..Ama bana göre mutlaka yapılmalı bu testler...Pek olumsuz bir şey çıkmıyor senden bir kaç tüp kan alıp bebeğin genetiğine ve gelişimine bakıyorlar...
kızlar bugün kontrole gittim bebeğin boyu CRL si 23.3mm olduğunu söyledi doktor kalp atışlarını gördüm ama 9 haftalığım boyunun böyle olması normal mi??
Ayyyy insallah benim gibi cok yiyen bir insan suan ac bi ac geziyor yemek yemeyi ozledim inan bir yumurta yiyebiliyorum Allahtan onun haricinde azicik doyayim yeter diyorum kilo vermisimdir muhakkak en son 59 dum ☺☺geçmiş olsun cnmyağlı peynırler bıle dokunur,kaşar peynır mesela mıdeye daha dost hemde kalsıyum ıcerıgı çok daha yiksek..bende sürekli kuru beslnıyorum,salçasız kısır,makarna,kaşar peynırli sandviçle beslenıyorum bulantılarım başladıgından beri...bulantın gecene kadar bıraz uzak dur kokulu yemeklerden...zaten bulantı bıtınce allah ne verdiyse dalacaz sanırım
benimde bugün 9+0 ama 23.3 doktor bununla ilgili bişey demedi herşey normal dedi 2 hafta sonra gel ikili tarama testini ve diğer testleri yapalım dedi ikili tarama testini yaptırmak mecbur mu?hemde çok normal. benim 9+0 ken 2.17 cm di.
e sen dahamı erken gideceksin tamam canım yapılmalı ama allah korusun bişey varsa aldırmayacağımıza göre ne fark edcek rabbim hepmizinki sağlıklı olsun inş
benimde bugün 9+0 ama 23.3 doktor bununla ilgili bişey demedi herşey normal dedi 2 hafta sonra gel ikili tarama testini ve diğer testleri yapalım dedi ikili tarama testini yaptırmak mecbur mu?
bir hafta daha beklemekte yarar var o zaman teşekkür ederim :)gayet normal işte boyu. ikili testi yaptırmak mecbur değil sana bağlı. ama 2 hafta sonra test için erken. 12. haftayı doldurunca gitmelisin.
kızlar bebeğin cinsiyetinin hiç önemi yok yeterki sağlıklı olsun ama çin takviminde kendim bakmıştım kız çıkmıştı , az önce kendi hesaplayan bir çin takvimine tıkladım sadece meraktan bu seferde erkek dedi , nasıl ya kafam karıştı,
bence ağustosta herkes doğurduktan sonra topiğimizin adını doğum sonrası kilolar nasıl verilir olarak değiştirelimhep beraber veririz allahın izniyle zira hepimizde kilo kalacak gibi görünüyor
Evet evet, yaz olacak zaten yuruyus yapariz yuzeriz bol bol
Evet bunu dikkate aliyoruz canim, cok öyle bulunamiyacak bisey olursa yazmamaya özen gösteriyo zaten herkes.Hepimiz ayni durumdayiz cünkü:)Kızlar daha önce bu konuyla ilgili uyarıda bulunan arkadaşlar olmuştu gerçi ama bende hatırlatayım dedim gerçi kimse bulunamayacak bişeyi yazmadı bu foruma bir iki oluyo ama her evde olabilecek şeyler oldu sanırım ama aklımızda olsun die söylemek istedim çok bulunamayacak şeyleri aşeren arkadaşım olursa iki kere düşünsün yazarken sevgiler
Abartma istersen arkadasim, icerde bebik var. Öyle hesap kitapla is yürümüyo malesef, bi ay gelicek ki 4kilo birden alacaksinaman allah korusun. ben kendime hedef koymuştum. ilk 3 ay hiç kilo almicaktım. 4. ve 5. ayda 1'er kilo, 6. ve 7. ayda 2'şer kilo, 8. ve 9. aydada 3'er kilo alarak toplam 12 kilo ile tamamlayacaktım. ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı. şu an 11 haftalığım ve 1 kilo almışım şimdiden
Evet bunu dikkate aliyoruz canim, cok öyle bulunamiyacak bisey olursa yazmamaya özen gösteriyo zaten herkes.Hepimiz ayni durumdayiz cünkü:)
Abartma istersen arkadasim, icerde bebik var. Öyle hesap kitapla is yürümüyo malesef, bi ay gelicek ki 4kilo birden alacaksin.Akisina birak, bebekler saglikli olsun yeter...
ben kendi yaşıma 1 eklemeden hesaplamıştım , bu otomatik 1 ekledi :) otomatik cin takvimi yaz çıkıyor cnm ,, kız erkek hiç farketmez aslındada şaşırdım sadece :)Sen kendi yaşına 1 ekliycen öyle bakican canim :)
O kendinden hesaplayani nerden buldun link mi program mi versene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?