2015 Temmuz Anneleri

öyle tabide ben noolcam o arada yaa. bunuda düşünmeden edemiyorum ya veremessem. yaş ilerledikçe kiloları vermek daha zor oluyomuş. benim yaşta maşallah 36 benim iş çok zor off offf
ilk cocuk sanirim, bebegin dogunca onu saglikla kucagina alinca öncelikler o kadar degisecek ki, o kilolari hic takmiycaksin canim.Emzirirken verirsin cogunu veremezsen de biraz tombik olursun ne olacak.

kuzum al benden de o kadar,bende 35boğazları tutcaz başka yolu yok:)

yaa inan tutuyorumda. öyle çok aşırı yemiyorum. gereksiz abur cuburlar hiç yemiyorum. ekmeğide sınırlı yiyorum. daha naapcam bilemedim valla. 1 hafta öncesine kadar iyi gidiyodu hiç kilo almamıştım en baştan beri. pazartesi gittiğimde 1 kilo almıştım. doktorda döndü 9 günde 1 kiloyu nasıl aldın bana anlatırmısın dedi. çok utandım. hakkaten nasıl aldım yaaa

ilk cocuk sanirim, bebegin dogunca onu saglikla kucagina alinca öncelikler o kadar degisecek ki, o kilolari hic takmiycaksin canim.Emzirirken verirsin cogunu veremezsen de biraz tombik olursun ne olacak.

4. hamileliğim ama ilk bebeğim olacak inşallah. tabiiki öncelik bebeğimin sağlığı. rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde gerisi çokda önemli değil. ama bende tombiş olmiyim yaaa

MERHABA KIZLAR BİR SORUM OLACAK DOĞUMDAN 2 AY SONRA KAYNIMIN DÜĞÜNÜ OLACAK MALESEF BEKLİYEMİYCEKLER BENİ ALDI DÜŞÜNCE İKİ AY İÇİNDE TOPARLANIRMI ACABA VÜCUT

MERHABA KIZLAR BİR SORUM OLACAK DOĞUMDAN 2 AY SONRA KAYNIMIN DÜĞÜNÜ OLACAK MALESEF BEKLİYEMİYCEKLER BENİ ALDI DÜŞÜNCE İKİ AY İÇİNDE TOPARLANIRMI ACABA VÜCUT
lohusalık geçerse toparlanırsın kişiye göre değişiyomuş ya kaç ay adet olamayanlar biliyorum mesela adet sonrasında o şişlikler ödemler gidiyo daha çok sanırım

Çin takvimine göre doğru sonuç alan var mı aranızda acaba?Çin takvimi ne kadar güvenilir sizce? Sonuçta cinsiyeti belirleyen eerkeğin genleri , oysa ki çin takviminde kadının doğum tarihi isteniyo ben pek anlamadım bu işi.

fazla kilo almamaya çalış canım. 2 ay içindede ödemini şişliğini falan atarsın zaten. emzirmede eklenince çabucak toparlanırsın. kıyafetide ona göre seçersin. birazcık hileyle herşey hallolur

sevgili temmuz anne adayları bu günler neden geçmek bilmiyor sanki ilk üç hiç geçmicekmiş gibi hissetmeye başladım mide bulantısı halsizliği geçtim okadar çok merak ediyorum ki bebeğimi doğuma kadar nasıl sabredicem hiç bilmiyorum bi an önce büyüse artık

bende senin gibiyim o kadar çok merak ediyorum ki 6 ay nasıl beklenir. sağlıklı gelsin ama annesi onu çok merak ediyor zaman çok çabuk geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…