- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.661
öyle tabide ben noolcam o arada yaa. bunuda düşünmeden edemiyorum ya veremessem. yaş ilerledikçe kiloları vermek daha zor oluyomuş. benim yaşta maşallah 36 benim iş çok zor off offf
ilk cocuk sanirim, bebegin dogunca onu saglikla kucagina alinca öncelikler o kadar degisecek ki, o kilolari hic takmiycaksin canim.Emzirirken verirsin cogunu veremezsen de biraz tombik olursun ne olacaköyle tabide ben noolcam o arada yaa. bunuda düşünmeden edemiyorum ya veremessem. yaş ilerledikçe kiloları vermek daha zor oluyomuş. benim yaşta maşallah 36 benim iş çok zor off offf
kuzum al benden de o kadar,bende 35boğazları tutcaz başka yolu yok:)
ilk cocuk sanirim, bebegin dogunca onu saglikla kucagina alinca öncelikler o kadar degisecek ki, o kilolari hic takmiycaksin canim.Emzirirken verirsin cogunu veremezsen de biraz tombik olursun ne olacak.
4. hamileliğim ama ilk bebeğim olacak inşallah. tabiiki öncelik bebeğimin sağlığı. rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde gerisi çokda önemli değil. ama bende tombiş olmiyim yaaa[/QUOTE
Allahın izniyle inşş kucağına al bebeğini,dualarım seninle cnmmm...
O benim de derdim iki gun bulanmadi acaba birsey mi oldu diyorum sonra bir carpildim ki Allah korusun icini ferah tut caniim ☺Kızlar ya benim iki gündür midem bulanmıyo tedirgin Olmalı mıyım
Kızlar ya benim iki gündür midem bulanmıyo tedirgin Olmalı mıyım
bence olma canım 3 ay sonra ki rahatlama dönemin başlamıştır ne güzel benim hiç bulanmadı bile hafif hafif hissettimKızlar ya benim iki gündür midem bulanmıyo tedirgin Olmalı mıyım
lohusalık geçerse toparlanırsın kişiye göre değişiyomuş ya kaç ay adet olamayanlar biliyorum mesela adet sonrasında o şişlikler ödemler gidiyo daha çok sanırımMERHABA KIZLAR BİR SORUM OLACAK DOĞUMDAN 2 AY SONRA KAYNIMIN DÜĞÜNÜ OLACAK MALESEF BEKLİYEMİYCEKLER BENİ ALDI DÜŞÜNCE İKİ AY İÇİNDE TOPARLANIRMI ACABA VÜCUT
MERHABA KIZLAR BİR SORUM OLACAK DOĞUMDAN 2 AY SONRA KAYNIMIN DÜĞÜNÜ OLACAK MALESEF BEKLİYEMİYCEKLER BENİ ALDI DÜŞÜNCE İKİ AY İÇİNDE TOPARLANIRMI ACABA VÜCUT
toparlanır inşallah sen bebişini emzirme ile ilgilen boşver düğünü :)MERHABA KIZLAR BİR SORUM OLACAK DOĞUMDAN 2 AY SONRA KAYNIMIN DÜĞÜNÜ OLACAK MALESEF BEKLİYEMİYCEKLER BENİ ALDI DÜŞÜNCE İKİ AY İÇİNDE TOPARLANIRMI ACABA VÜCUT
Merhaba arkadaşlar
Hem aşeriyorum hem de yiyemiyorumEşimle kızım yakında illallah edecekler benden
bende senin gibiyim o kadar çok merak ediyorum ki 6 ay nasıl beklenir. sağlıklı gelsin ama annesi onu çok merak ediyor zaman çok çabuk geçsinsevgili temmuz anne adayları bu günler neden geçmek bilmiyor sanki ilk üç hiç geçmicekmiş gibi hissetmeye başladımmide bulantısı halsizliği geçtim okadar çok merak ediyorum ki bebeğimi doğuma kadar nasıl sabredicem hiç bilmiyorum bi an önce büyüse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?