- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.681
bendede vardi bogazima kadar yanma cok kotuydum ve surekli oluyordu. doktor renni duo surup verdi . sup alana kadar karbonatta icebilirsin bir cay kasigi. oda iyi geliyor bir zararida yok.mutlaka doktora ilac yazdir gecmesse cunku yanma mide asitin yukari cikmasindan oluyor.mide kapagi hassas olan kisilerde hamileligin basindada olabiliyormus.ama asit ses tellerine ve yemek borusuna zarar verebiliyormus . surup baya bi rahatlatti beni. insallah sanada iyi gelir biryan etkisi yok dedi doktor bana. sen yinede sor istersenKizlar dun gece mide bulantisindan sonra cok kotu bir sekilde mide yanmasi oldu bogazima kadar sıkıştırdı cok kotu hissettim kendimo sizde de boyle oluyor mu ya da ne iyi gelir yardimci olun bana
sen kendin hesaplarken yasina 1yada 2ekledinmi. o hesaplayici senin dogdugun aya gore bir yada iki ekleyerek hesapliyor. cin takvimine gore eklemek gerekiyormus . sen eklemeden baktiysan fzrkli cikmistirkızlar bebeğin cinsiyetinin hiç önemi yok yeterki sağlıklı olsun ama çin takviminde kendim bakmıştım kız çıkmıştı , az önce kendi hesaplayan bir çin takvimine tıkladım sadece meraktan bu seferde erkek dedi , nasıl ya kafam karıştı,
egere aldirmayi dusunmessen yaptirmanin bir anlami yok zaten . bosver bende yaptirmiycam . zatensonuclar net birsey soylemiyor. sadece yuzde veriyor anca moralini bozarsin . o kadar cok gordumki yuzde seksen otizm riski var denilip sapasaglam cocugu olanlari.dusunsene bu sonuca gore bebeklerini aldiranlar. tabi herkes ozgur ama kesin olmayan birsey icin insan bebegine nasil kiyar. ki benim tercihim kesin bile oldursa aldirmam . bunun vebalini nasil tasirimSelam kizlar bende dun gitmistim doktora devlet hastanesine dediki 5- 6 haftalikken randevualmaliydin ikili test için yani yaptiramicam orada uçlu test için de randevu vermedi hicbisey anlamadim ki ben de zeynep Kamile gidip denicem sansimi artik yaparsa yapar yapmazsada kalicak sonuç kötü cikarsa yavruma kiyacak halim yok sonuçta özel hastaneye sordum 240 lira dedi test içinbbaşka yere sordum SGK anlasmali 113 lira dedi benimde kafam karisti 3 gündür basim agriyor zaten habire yatiyorum off aranizda yaptiran varmi ikili testi
ikili test ve 3 lü test aynısımı neden iki kez yapılıyor bende yaptırmayı düşünmüyorum bende çok duydum hatalı sonuç verdiğini o sitresi çekememegere aldirmayi dusunmessen yaptirmanin bir anlami yok zaten . bosver bende yaptirmiycam . zatensonuclar net birsey soylemiyor. sadece yuzde veriyor anca moralini bozarsin . o kadar cok gordumki yuzde seksen otizm riski var denilip sapasaglam cocugu olanlari.dusunsene bu sonuca gore bebeklerini aldiranlar. tabi herkes ozgur ama kesin olmayan birsey icin insan bebegine nasil kiyar. ki benim tercihim kesin bile oldursa aldirmam . bunun vebalini nasil tasirim
hemen hemen ayni seyler bir fark var ama bende tam bilmiyorum . arastirmadim cok fazla cunku ikiside ihtimal veriyor . bos ver kafani yormaya bile gerek yok dua et allahim hayirlisini ver saglikli olsun diye.ikili test ve 3 lü test aynısımı neden iki kez yapılıyor bende yaptırmayı düşünmüyorum bende çok duydum hatalı sonuç verdiğini o sitresi çekemem
ediyorum canım hepimizn yavrusu allaha emnaet önceden bunlar mı varmış yahemen hemen ayni seyler bir fark var ama bende tam bilmiyorum . arastirmadim cok fazla cunku ikiside ihtimal veriyor . bos ver kafani yormaya bile gerek yok dua et allahim hayirlisini ver saglikli olsun diye.
Yani biliyorum testlerin yanlis sonuçlar verebildiğini pekte gerek yok bende duydum cevremde testin olumsuz cikipta sapasağlam çocuklar dogabildigini veren Allah herşeyin hayirlisi sonuçta aldirmam ben kiymam ona bide gereksiz strese gerek yok zaten yeterince evhamliyizegere aldirmayi dusunmessen yaptirmanin bir anlami yok zaten . bosver bende yaptirmiycam . zatensonuclar net birsey soylemiyor. sadece yuzde veriyor anca moralini bozarsin . o kadar cok gordumki yuzde seksen otizm riski var denilip sapasaglam cocugu olanlari.dusunsene bu sonuca gore bebeklerini aldiranlar. tabi herkes ozgur ama kesin olmayan birsey icin insan bebegine nasil kiyar. ki benim tercihim kesin bile oldursa aldirmam . bunun vebalini nasil tasirim
Seninkiler daha etmedimi
Beni yakinda bi bakimevine koyarlarsa sasmam
Kızlar nasılsınız bugün dr gittim çok şükür herşey yolunda Bebeğim sağlıklı iğnelerle doğuracağım bu sefer inşallah
Merhaba anneler. Benim yine bir sorunum var. Ben aşırı sinirli bir insan oldum. Is hayatında tahammülsüz arkadaşları ile.görüşmeyi kesen biri oldum.çıktım. depresyon gibi sürekli uykum var ve yorgunluğum. Kansız felan da degilim ama kimseye tahammülüm kalmadı. Benim gibi olan var mı acaba
ayy yok arkadaşım cıvıl cıvıl bi hatundum ben.Normalde böyle bi tip degilsen idare ediversin millet biraz canim aaa kimyamiz bozuldu hormonlar vs derken
bugün tv izlerken çok gerzek bi duruma ağlarken buldum kendimi
Bnde senin.gbiyim canim ogrencilerimin en.ufak hareketine tahamulum edemez oldum hele besinci siniflar sinir ediyolar bni.gerginim surekli.bende diger arkadadlr gbi herseye agliyorum sabh haber izliorum aglana tutuyo bni nirml degilim sanrim :))Merhaba anneler. Benim yine bir sorunum var. Ben aşırı sinirli bir insan oldum. Is hayatında tahammülsüz arkadaşları ile.görüşmeyi kesen biri oldum.çıktım. depresyon gibi sürekli uykum var ve yorgunluğum. Kansız felan da degilim ama kimseye tahammülüm kalmadı. Benim gibi olan var mı acaba
Bu durumda oluyor sanırım, benide yengem aradı yarın ablam da bulusacaklarmis. Arada mesafede çok olduğundan sanırım telefonu kapatırken ağlama krizi tuttu. Rüya görüyorum sabahları ağlıyorum. Kayınvalidemler yanımda olduğu halde yalnızlık hissine kapilıyorum
Uyari icin tesekkurler,haftalardir bunu savunuyorum.Cok sukur alamayacak durumum yok,İstanbul'un gobegindeyim istedigimi bulabilirim,bulantim yok istedigimi yiyebiliyorum amaaaaa durumu olmayanlari,bulamayacak olanlari,yiyemeyecek veya yapamayacak durumda olanlari dusunmek boynumun borcu.Size saka gibi gelebilir ama hakka bile girilebilir.Lutfen dikkatli olalim.Mesela canim bi sey istedi,bugun bir sey yaptimda yiyebildim gibi yemek ismi vermeden konusalim lutfen.ciftekuzu yok canım dediğim gibi kimse garip bulunamayacak bişey yazmadı zaten ama aklıma takıldı şimdi şurda biri öyle bişey yazar bulan bulamayan olabilir hak geçmesin die paylaşmak istedim
Oyle deme canim olumlu dusun olumluyu cagir :)öyle sanırım ama bu kara bahtım kör talihimle bana en kötüsü düşer hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?