- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.701
Afiyet olsun,yarasin kuzucuguna:)Bende dun gece ilk defa aciktim.Hayatta gece yeme huyum yoktur ama uyutmadi aclik,halbuki ac olmamin imkanida yoktu yani:)Gününüz aydın,bulantısız,mutlu,mesut olsun güzel anne adayları....Annemlerden bişey istemiştim canımın istediği yemek değil aslında ekmek üstüne sürülen bize ait yöresel bişey bildiğinizi sanmıyorum söylemeye de gerek yok zaten.Dün gelmiş kargo..Ben de gelirken 1 ekmek almıştım.Eve gelir gelmez oturdum başına açtım kızlar o da ne 1 ekmeği bitirmeye çok az kalmıştı.O kadar çok yemişim ki...Ondan sonra uyudum kaldım tabi kalkınca bir mide bulantısı bir pişmanlık 'o kadar yiyecek ne vardı' diye.Akşama da misafirliğe davetliydik giderken mide bulantısı ilacı içtim bitane .Orda da atıştırdım bişeyler.Yani kızlar kısaca dün akşam dünayyı yediğim halde gece uyurken yine midede bir açlık hissi, bir guruldama(tabi ki bişey yemedim artık) ama kızlar bu ne yaa böyle hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum.Tıka basa yediğim halde ne bu sürekli açlık hissi anlamış değilim.Hamileliğin en çok etkilediği organ mide sanırım...
Hamilelikte oluyo heralde böyle tuhaflıklar.Arada kuzucuklar bişeyler mi istiyo ki şimdiden :) bu akşam da hiç bişey yiyesim yok tam tersi ama 1 kilo almışım bile sanırım dünden sonra.Gerçi bu akşam da gaz sıkıntım var gibi..Rabbim yardımcımız olsun..Afiyet olsun,yarasin kuzucuguna:)Bende dun gece ilk defa aciktim.Hayatta gece yeme huyum yoktur ama uyutmadi aclik,halbuki ac olmamin imkanida yoktu yani:)
sen aç git bence zaten tahliller için aç olmalısın. aynı gün ikili test için ultrasonada gireceksen şöyle yaparsın. sabah aç gidersin tahlilini verirsin. sonra hastanenin kafesinde bişeyler yersin. ondan sonrada ultrasona girersin. hastanede bişeyler yemek istemiyosanda evde güzel bir sandviç hazırla kendine birde küçük kutu sütlerden al yanına haa birde çikolata onu unutma :)) tahlilini verdikten sonra çıkarır yersin işte bu kadaaarrr
özellikle oturdugum yerden hızla kalkınca oluyor kasık ağrısı,şimdiden ağır hareket eden bı ınsan oldum::)))bende de bulantılar düzensızlesmeye vasladı,sğrekli bulanan mide artık zaman aralıklarıyla bulanıyor,yavaş yavaş geçecek inş....
ikili test ve 3 lü test aynısımı neden iki kez yapılıyor bende yaptırmayı düşünmüyorum bende çok duydum hatalı sonuç verdiğini o sitresi çekemem
Kızlar merhaba aslında yarındı randevumuz fakat eşim izinli olunca bugün gittik ve o yuvarlak şeyin içi dolmuş bebek gelmiş :) Kıpır kıpırdı maşallah 4.5 cm olmuş insan büyüleniyor gerçekten Rabbimin en güzel hediyesi mucizesi içinizde bir hayat filizleniyor günden güne... Eşimde video çekti mutlaka çektirin özledikçe bakarsınız bebişinize :) 1 haftada önden gidiyormuş maşallah 11 hafta 4 gün gözüktü.Halbuki 10 hafta 4 günlük.Kan değerim Sınırda olduğu için kan hapını günde 2'ye çıkardı folik asitten 20 tane falan kaldı o bitince kullanmam için multivitamin verdi.İkili test içinde isteğinize bağlı dedi bazı çiftler sonuç ne olursa olsun aldırmayacağı için yaptırmıyorlar bu testi dedi.11. Hafta ile 15. Hafta arasında oluyormuş test en iyi sonuç verdiği dönem 13. ve 14. Haftalar dedi. 3'lü 4'lü testler olacak mı peki diye sordum onlar 2'li test zamanını geçirenler için yapılıyor dedi.2'li testin sonucu en güvenilir olanıymış.Biz yaptıracağız testi tabi sonuç ne olursa olsun kesinlikle aldırmam bebişimi ama yinede insan merak ediyor ya içi rahatlar insanın ya da down sendromlu çocuk olacaksa bile insan bebek doğana kadar o pskilojiye alıştırır kendini.Umarım herkesin bebişi sağlıkla doğar.
MasaAllah kuzucuga nasilda buyumus:)Herseyi belli sanki masaAllah:)Kızlar merhaba aslında yarındı randevumuz fakat eşim izinli olunca bugün gittik ve o yuvarlak şeyin içi dolmuş bebek gelmiş :) Kıpır kıpırdı maşallah 4.5 cm olmuş insan büyüleniyor gerçekten Rabbimin en güzel hediyesi mucizesi içinizde bir hayat filizleniyor günden güne... Eşimde video çekti mutlaka çektirin özledikçe bakarsınız bebişinize :) 1 haftada önden gidiyormuş maşallah 11 hafta 4 gün gözüktü.Halbuki 10 hafta 4 günlük.Kan değerim Sınırda olduğu için kan hapını günde 2'ye çıkardı folik asitten 20 tane falan kaldı o bitince kullanmam için multivitamin verdi.İkili test içinde isteğinize bağlı dedi bazı çiftler sonuç ne olursa olsun aldırmayacağı için yaptırmıyorlar bu testi dedi.11. Hafta ile 15. Hafta arasında oluyormuş test en iyi sonuç verdiği dönem 13. ve 14. Haftalar dedi. 3'lü 4'lü testler olacak mı peki diye sordum onlar 2'li test zamanını geçirenler için yapılıyor dedi.2'li testin sonucu en güvenilir olanıymış.Biz yaptıracağız testi tabi sonuç ne olursa olsun kesinlikle aldırmam bebişimi ama yinede insan merak ediyor ya içi rahatlar insanın ya da down sendromlu çocuk olacaksa bile insan bebek doğana kadar o pskilojiye alıştırır kendini.Umarım herkesin bebişi sağlıkla doğar.
Normal canim ya ama mesajini okuyunca cok guldum,sen cok yasa emi:)Kendimi taniyamiyorum.az once esimi 8 yasindaki kizimdan kiskandim.univde esim beni benim kucuk prensesim diye severdi.uzun sure boyle gitti.kizima soyledigini duyunca basladim aglamaya.ustelik 2 cocuk annesi 37 yasinda kadinim.simdi de hic normal degilim diyip gulmeye basladim iyi mi
Sonradan ben de cok guldum canimNormal canim ya ama mesajini okuyunca cok guldum,sen cok yasa emi:)
Ne guldumSarki besdeledim kendime bulan mide bulan olmadi dön birdaha bulannn yandan bulan sagdan bulann oh oh bulanda bulan
Ayy napayim gecmiyor mubarek bende tadini cikarayim dalgaya alayim bariNe guldum
Iyi yaptin canim.bulan bulan nereye kadar di miAyy napayim gecmiyor mubarek bende tadini cikarayim dalgaya alayim bari
Canim ilk bebek mi?
Cinsiyeti ile ilgili bi his yada isteğin var mi?
Aynen ilk bebek ilk heyecan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) Evet herşeyi belliydi insan inanamıyor çok güzel bir duygu isteyen herkese nasip etsin Rabbim :)MasaAllah kuzucuga nasilda buyumus:)Herseyi belli sanki masaAllah:)
Aynen vallaaa dönsün bakalim :)Iyi yaptin canim.bulan bulan nereye kadar di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?