2015 Temmuz Anneleri

Afiyet olsun,yarasin kuzucuguna:)Bende dun gece ilk defa aciktim.Hayatta gece yeme huyum yoktur ama uyutmadi aclik,halbuki ac olmamin imkanida yoktu yani:)

Afiyet olsun,yarasin kuzucuguna:)Bende dun gece ilk defa aciktim.Hayatta gece yeme huyum yoktur ama uyutmadi aclik,halbuki ac olmamin imkanida yoktu yani:)
Hamilelikte oluyo heralde böyle tuhaflıklar.Arada kuzucuklar bişeyler mi istiyo ki şimdiden :) bu akşam da hiç bişey yiyesim yok tam tersi ama 1 kilo almışım bile sanırım dünden sonra.Gerçi bu akşam da gaz sıkıntım var gibi..Rabbim yardımcımız olsun..

Slm kızlar ben ikili test yapmadım ve yapmicamda kesin sonuç verilmiyor ki verilsede ben canımdan vazgeçmem Allah im hayırlısını nasip etsin ....

evet aç gidicem zaten hastane yürüyerek 5 dk :) gelip evde bile yiyebilirim

banada öyle oluyor yerimden hızlı kalkınca bir sancı giriyor o yüzden yavaşça kalkıyorum.

ikili test ve 3 lü test aynısımı neden iki kez yapılıyor bende yaptırmayı düşünmüyorum bende çok duydum hatalı sonuç verdiğini o sitresi çekemem

benim doktorum 3lü testi yapmıyormuş aynısı diye.

Kızlar merhaba aslında yarındı randevumuz fakat eşim izinli olunca bugün gittik ve o yuvarlak şeyin içi dolmuş bebek gelmiş :) Kıpır kıpırdı maşallah 4.5 cm olmuş insan büyüleniyor gerçekten Rabbimin en güzel hediyesi mucizesi içinizde bir hayat filizleniyor günden güne... Eşimde video çekti mutlaka çektirin özledikçe bakarsınız bebişinize :) 1 haftada önden gidiyormuş maşallah 11 hafta 4 gün gözüktü.Halbuki 10 hafta 4 günlük.Kan değerim Sınırda olduğu için kan hapını günde 2'ye çıkardı folik asitten 20 tane falan kaldı o bitince kullanmam için multivitamin verdi.İkili test içinde isteğinize bağlı dedi bazı çiftler sonuç ne olursa olsun aldırmayacağı için yaptırmıyorlar bu testi dedi.11. Hafta ile 15. Hafta arasında oluyormuş test en iyi sonuç verdiği dönem 13. ve 14. Haftalar dedi. 3'lü 4'lü testler olacak mı peki diye sordum onlar 2'li test zamanını geçirenler için yapılıyor dedi.2'li testin sonucu en güvenilir olanıymış.Biz yaptıracağız testi tabi sonuç ne olursa olsun kesinlikle aldırmam bebişimi ama yinede insan merak ediyor ya içi rahatlar insanın ya da down sendromlu çocuk olacaksa bile insan bebek doğana kadar o pskilojiye alıştırır kendini.Umarım herkesin bebişi sağlıkla doğar.

Eklentiler

• image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 117

Canim ilk bebek mi?
Cinsiyeti ile ilgili bi his yada isteğin var mi?

Kendimi taniyamiyorum.az once esimi 8 yasindaki kizimdan kiskandim.univde esim beni benim kucuk prensesim diye severdi.uzun sure boyle gitti.kizima soyledigini duyunca basladim aglamaya.ustelik 2 cocuk annesi 37 yasinda kadinim.simdi de hic normal degilim diyip gulmeye basladim iyi mi

Amin canım inşallah UOTE="Artemis00, post: 38373590, member: 641820"]İnşallah canım Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin [/QUOTE]
Am

MasaAllah kuzucuga nasilda buyumus:)Herseyi belli sanki masaAllah:)

Normal canim ya ama mesajini okuyunca cok guldum,sen cok yasa emi:)

Canikolar su ikili test olayi garip gercekten yani 100de1 dese bile insan kiyamazki Allahim korusun hepimizi saglicakla kavusalim insallah ben kalp atisini cuma duyarim insallah daha o asamadayken ikili test muhabbetleri etkiledi beni esime soruyorum da cok zor karar diyor yani Allah korusun akdi durumda kalbini duymussun canli minnak simdi bile cok tatli Allah yardimcimiz olsun

Canim ilk bebek mi?
Cinsiyeti ile ilgili bi his yada isteğin var mi?

MasaAllah kuzucuga nasilda buyumus:)Herseyi belli sanki masaAllah:)
Aynen ilk bebek ilk heyecan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) Evet herşeyi belliydi insan inanamıyor çok güzel bir duygu isteyen herkese nasip etsin Rabbim :)

Cinsiyet konusunda da insan önceden anlamıyormuş ama gerçekten sağlıklı olsun diyorum önce Allah sakat,hastalıklı doğum yapan tüm ailelere sabır versin gerçekten büyük imtihan.Allah yavrularımızla sınamasın bizi.Hayırlı,sağlıklı bebişler hepimize

arkadaşlar ben vajina girişinde ara ara batmalar hissediyorum ne demek oluyo bu şimdi.enfeksiyonmu acaba yoksa normalmi yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…