- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.721
Var malesef, ben de cok sinirli oldum.kizlarima cok kizdigimi fark ettim bugünlerde... Kendimi frenlemeye calisiyorum sürekliMerhaba anneler. Benim yine bir sorunum var. Ben aşırı sinirli bir insan oldum. Is hayatında tahammülsüz arkadaşları ile.görüşmeyi kesen biri oldum.çıktım. depresyon gibi sürekli uykum var ve yorgunluğum. Kansız felan da degilim ama kimseye tahammülüm kalmadı. Benim gibi olan var mı acaba
Var malesef, ben de cok sinirli oldum.kizlarima cok kizdigimi fark ettim bugünlerde... Kendimi frenlemeye calisiyorum sürekli
normal bunlar normaaal gecer. kendini iyi hissettigin bir an esine anlat istemeden oldugunu hamilelik hormonlarini . anlamayabiliyor bazi erkekler.kirilabiliyorlar gecici oldugunu belirtBende cok sinirliyimbaska cocukta yok zavalli esimi azarlayip duruyorum adam cok kahrimi cekiyor sonrada durduk yere niye adama boyle davraniyorum diye aglamayabasliyorum bunlari yazarken yine aklima geldi gizlerim doldu karisik haller icindeyim
Aynen ilk bebek ilk heyecan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) Evet herşeyi belliydi insan inanamıyor çok güzel bir duygu isteyen herkese nasip etsin Rabbim :)
maşallah canım bebişin çok belli kafası nasılda rahat yatıyor:)Kızlar merhaba aslında yarındı randevumuz fakat eşim izinli olunca bugün gittik ve o yuvarlak şeyin içi dolmuş bebek gelmiş :) Kıpır kıpırdı maşallah 4.5 cm olmuş insan büyüleniyor gerçekten Rabbimin en güzel hediyesi mucizesi içinizde bir hayat filizleniyor günden güne... Eşimde video çekti mutlaka çektirin özledikçe bakarsınız bebişinize :) 1 haftada önden gidiyormuş maşallah 11 hafta 4 gün gözüktü.Halbuki 10 hafta 4 günlük.Kan değerim Sınırda olduğu için kan hapını günde 2'ye çıkardı folik asitten 20 tane falan kaldı o bitince kullanmam için multivitamin verdi.İkili test içinde isteğinize bağlı dedi bazı çiftler sonuç ne olursa olsun aldırmayacağı için yaptırmıyorlar bu testi dedi.11. Hafta ile 15. Hafta arasında oluyormuş test en iyi sonuç verdiği dönem 13. ve 14. Haftalar dedi. 3'lü 4'lü testler olacak mı peki diye sordum onlar 2'li test zamanını geçirenler için yapılıyor dedi.2'li testin sonucu en güvenilir olanıymış.Biz yaptıracağız testi tabi sonuç ne olursa olsun kesinlikle aldırmam bebişimi ama yinede insan merak ediyor ya içi rahatlar insanın ya da down sendromlu çocuk olacaksa bile insan bebek doğana kadar o pskilojiye alıştırır kendini.Umarım herkesin bebişi sağlıkla doğar.
peki üçlü yada dörtlü test ilgin var mı? bende kesinlikle düşünmüyorum da yaptırmayı ama 2 yi yaptırmayan zaten 4 lü yaptırmaz sanırım değil mi?Slm kızlar ben ikili test yapmadım ve yapmicamda kesin sonuç verilmiyor ki verilsede ben canımdan vazgeçmem Allah im hayırlısını nasip etsin ....
akıntının rengi falan değişti mi batmayla anlaşılmaz herhalde enfeksiyon, bende iltihap oldu sanırım doktoruma sordum bi bi ilaç önerdi ama kullanmaya korkuyorum bi zararı olur muarkadaşlar ben vajina girişinde ara ara batmalar hissediyorum ne demek oluyo bu şimdi.enfeksiyonmu acaba yoksa normalmi yaşayan varmı
gunaydın cnm , ikili testte , ultrasondan ense kalınlığı ölçümü yapıyor doktor , ve senden kan alınıyor , sonra sonucu bekliyorsun , yani senlik bir durum yok , gitttğin hastanede yapılır , :)Günaydın kızlar
Doktor 2li tarama testini önümüzdeki hafta yapmamızı söyledi. Ben özelde yaptıracağım. Fakat nasıl gideceğim. Bir şey lazım mı bilemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Günaydın kızlar
Doktor 2li tarama testini önümüzdeki hafta yapmamızı söyledi. Ben özelde yaptıracağım. Fakat nasıl gideceğim. Bir şey lazım mı bilemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Yeni duydum bunu pek anlamadım ama bir kaç foto daha ekliyorum bakabilir misin acaba :)Canim şu nub teorisi olayi gerçekse seninki %90 kiz bebekk
gunaydın cnm , ikili testte , ultrasondan ense kalınlığı ölçümü yapıyor doktor , ve senden kan alınıyor , sonra sonucu bekliyorsun , yani senlik bir durum yok , gitttğin hastanede yapılır , :)
Selam Kızlar herkese güzel ve sağlıklı hamilelikler diliyorum
Canım yazını gördüm akışta yazmak istedim hiçbirşey lazım değil randevu al gdeceğin haftaneden ikili tarama için bir şey lazım değil
aç mı tokmu geleceğim diye sor kan veeceksin çünkü
günaydın anneleeeer ikili ve dörtlü tes konusunda benimde kafam çok karışık bundan önceki bebeğimde yaptırmıştım herşey normal demişlerdi ama altıncı ayda bebeğimde ciddi anomaliler olduğu tespit edildihaytım alt üst oldu şimdi kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum pazartesi randevum var dr a danışıp yaptırmamayı düşünüyorum şu anda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ANNE OLMAK ÇOOOOOOOOOOOOOOK ZOR.Annemi şimdi daha iyi anlıyorum
Peki bebek doğduğunda sağlık mıydı? Ne gibi anomaliler saptandı ?günaydın anneleeeer ikili ve dörtlü tes konusunda benimde kafam çok karışık bundan önceki bebeğimde yaptırmıştım herşey normal demişlerdi ama altıncı ayda bebeğimde ciddi anomaliler olduğu tespit edildihaytım alt üst oldu şimdi kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum pazartesi randevum var dr a danışıp yaptırmamayı düşünüyorum şu anda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ANNE OLMAK ÇOOOOOOOOOOOOOOK ZOR.Annemi şimdi daha iyi anlıyorum
Teşekkür ederim kızlar.
Kimisi tatlı bir şeyler ye bebeğin hareket etmesi lazım diyor. KAfam karıştı. Birde fiyatlar çok değişken bana 400 ile 250 arası söyledi sgk anlaşmalı hastaneler. Devlette 3 hafta sonraya randevu veriyor doktor geç olur en geç haftaya yaptır dedi. Benimde kafam çok karıştı.
malesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versinPeki bebek doğduğunda sağlık mıydı? Ne gibi anomaliler saptandı ?
Eki Görüntüle 1341114 Eki Görüntüle 1341116 Eki Görüntüle 1341119 Eki Görüntüle 1341114 Eki Görüntüle 1341116 Yeni duydum bunu pek anlamadım ama bir kaç foto daha ekliyorum bakabilir misin acaba :)
Bircan bu fiyatı duyduğuma çok sevindim. Avcılarda yaptırayım en iyisi ben dediğin yer neredeBen 120 tl ye yaptırmıştım Avcilar Anadolu da 400 çok fazla bir kaç yeri daha araştır derim ben
Çok üzüldüm başın sağolsunmalesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?