2015 Temmuz Anneleri

Var malesef, ben de cok sinirli oldum.kizlarima cok kizdigimi fark ettim bugünlerde... Kendimi frenlemeye calisiyorum sürekli

Var malesef, ben de cok sinirli oldum.kizlarima cok kizdigimi fark ettim bugünlerde... Kendimi frenlemeye calisiyorum sürekli

Bende cok sinirliyim baska cocukta yok zavalli esimi azarlayip duruyorum adam cok kahrimi cekiyor sonrada durduk yere niye adama boyle davraniyorum diye aglamayabasliyorum bunlari yazarken yine aklima geldi gizlerim doldu karisik haller icindeyim

Bende cok sinirliyim baska cocukta yok zavalli esimi azarlayip duruyorum adam cok kahrimi cekiyor sonrada durduk yere niye adama boyle davraniyorum diye aglamayabasliyorum bunlari yazarken yine aklima geldi gizlerim doldu karisik haller icindeyim
normal bunlar normaaal gecer. kendini iyi hissettigin bir an esine anlat istemeden oldugunu hamilelik hormonlarini . anlamayabiliyor bazi erkekler.kirilabiliyorlar gecici oldugunu belirt

maşallah canım bebişin çok belli kafası nasılda rahat yatıyor:)

Slm kızlar ben ikili test yapmadım ve yapmicamda kesin sonuç verilmiyor ki verilsede ben canımdan vazgeçmem Allah im hayırlısını nasip etsin ....
peki üçlü yada dörtlü test ilgin var mı? bende kesinlikle düşünmüyorum da yaptırmayı ama 2 yi yaptırmayan zaten 4 lü yaptırmaz sanırım değil mi?

arkadaşlar ben vajina girişinde ara ara batmalar hissediyorum ne demek oluyo bu şimdi.enfeksiyonmu acaba yoksa normalmi yaşayan varmı
akıntının rengi falan değişti mi batmayla anlaşılmaz herhalde enfeksiyon, bende iltihap oldu sanırım doktoruma sordum bi bi ilaç önerdi ama kullanmaya korkuyorum bi zararı olur mu

Günaydın kızlar
Doktor 2li tarama testini önümüzdeki hafta yapmamızı söyledi. Ben özelde yaptıracağım. Fakat nasıl gideceğim. Bir şey lazım mı bilemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

gunaydın cnm , ikili testte , ultrasondan ense kalınlığı ölçümü yapıyor doktor , ve senden kan alınıyor , sonra sonucu bekliyorsun , yani senlik bir durum yok , gitttğin hastanede yapılır , :)

Selam Kızlar herkese güzel ve sağlıklı hamilelikler diliyorum

Canım yazını gördüm akışta yazmak istedim hiçbirşey lazım değil randevu al gdeceğin haftaneden ikili tarama için bir şey lazım değil
aç mı tokmu geleceğim diye sor kan veeceksin çünkü

günaydın anneleeeer ikili ve dörtlü tes konusunda benimde kafam çok karışık bundan önceki bebeğimde yaptırmıştım herşey normal demişlerdi ama altıncı ayda bebeğimde ciddi anomaliler olduğu tespit edildihaytım alt üst oldu şimdi kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum pazartesi randevum var dr a danışıp yaptırmamayı düşünüyorum şu anda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ANNE OLMAK ÇOOOOOOOOOOOOOOK ZOR.Annemi şimdi daha iyi anlıyorum

Kızlar gunaydınikili testimin sonucu cıktı 1/8000 miş:)yaşına rağmen çok az risk var dedi doktor(yaş 35 bu arada)ikili tesstte kıza benzıyor dediği için kızım dıye sevmeye başladım hayırlısı bakalımmm

Ayrıca sebebi umut arkadaşımız sormuş,ben tok gittim o kadar başka bişeye gerek yok:)ultrasonda ense kalınlığını ölçüyoler,birde kan verıyorsun.kan sonuclarıyla ense kalınlığı bilgilerini birleştirip bir risk katsayısı buluyorlar o kadar:)

gunaydın cnm , ikili testte , ultrasondan ense kalınlığı ölçümü yapıyor doktor , ve senden kan alınıyor , sonra sonucu bekliyorsun , yani senlik bir durum yok , gitttğin hastanede yapılır , :)

Teşekkür ederim kızlar.
Kimisi tatlı bir şeyler ye bebeğin hareket etmesi lazım diyor. KAfam karıştı. Birde fiyatlar çok değişken bana 400 ile 250 arası söyledi sgk anlaşmalı hastaneler. Devlette 3 hafta sonraya randevu veriyor doktor geç olur en geç haftaya yaptır dedi. Benimde kafam çok karıştı.

Peki bebek doğduğunda sağlık mıydı? Ne gibi anomaliler saptandı ?

Ben 120 tl ye yaptırmıştım Avcilar Anadolu da 400 çok fazla bir kaç yeri daha araştır derim ben

Peki bebek doğduğunda sağlık mıydı? Ne gibi anomaliler saptandı ?
malesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

malesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
Çok üzüldüm başın sağolsun Hepimizin başına gelebilir Allah sağlık versin yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…