2015 Temmuz Anneleri

malesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

Canimm ne büyük imtihan geçirmissin
Rabbim sefaatci kilsin size inşallah
bu yavru saglikla hayirla gelsin..

malesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
Canım Allah sabır versin. Bende ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca bunuda kaybedeğim korkusuyla yaşıyorum. Bu yüzden seni anlamaya çalışıyorum. Bu bir imtihandı Rabbim şimdiki bebişine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına.İnşallah cenette bekliyodur seni yavrun orda doya doya koklarsın inşallah...Allah bidaha yaşatmasın,biz çoğumuz düşüklerimize üzülürken hala doğurupta kaybetmek daha acı olmalı.Özlenen arkadaşımız da yaşamış böyle bişey .Allah sabır versin sizlere rabbim yaşatmasın bidaha..Bu topikteki herkesin bebişleri sağlıklı,hayırlı evlatlar olsun inşallahh.
Bu arad LCw den aldığım cicişlerim geldi pantolonlar çok hoşuma gitti.İnşallah giydiğim günleri de gösterir rabbim 1-2 aya...Benim okuldaki bi ark. senin kalçan genişlmeiş sanki kilo mu aldın diye tutturdu geçen 'yoo kilom aynı' desem de iflah olmadı hamile olduğumu söylemek zorunda kaldım.Yavaş yavaş değişiyo galiba vücutlar :))

Kızlarrrr
Bugün iyi miyizzzzzz

günaydınnnnnnnn herkese bugun ıyıyım şükür sabah kremlerıme başladım:)))göğüslerim şimdiden cok buyudü çatlmasından korkuyordum,cildiye dktoruna gittim,lieracın kremını verdı ve her banyoda zeytınyağı:))sabahları kremlenmekden evden cıkamıcam sanırım

günaydın
2 li test konusunda büyük konuşmayın bayanlar ..
bende 2. hamileliğimde yaptıramayacağım dedim dr imza aldı yaptırmak istemediğime dair.özürlü çıksa aldıracakmıyım..boşuna stres yaşamayamacağım demiştim.sonra dr konuştu eşim ikna oldu yaptırmaya...sadece özür değil başka problem varsa hamilelik süreci, doğum anı, doğum sonrası ona göre tedbirler alınmalı son anda öğrenilmemeli filan diye konuşmştu..
ve malasef ben çok kötü şeyler yaşadım...detaya girip sizleri etkilemek istemiyorum..herzaman erken teşhis önemlidir...

Krem sadece memişler için mi..valla ben daha hiçbirseyebaslamadım.

Canım senden Allah rızası için bişey isteyeceğim.Lieracın indegridents(içindekiler) kısmını bana tek tek yazar mısın mümkünse.İçinde hiçbi petrol türevi ve paraben olmadığından emin olmak istiyorum daha doğrusu hiçbi zararlı kimyasal.Bulunduğum yer küçük yok nette de arar ara bulamadım.Sana zahmet bi yazıver be cnm mümkün mü?

Kesinlikle sana katılıyorum..ve. Ben inşallah yaptıracagım

Krem sadece memişler için mi..valla ben daha hiçbirseyebaslamadım.

cnm zeytinyağını komple sürüyorum banyo sonrası ama asidi azaltılmıs zeytınyagı,kremi ise şimdilik göbeğe gerek olmadığı için sadece göğüs çevresine,ucuna değdirmiyorum..ama zeytınyagını komple heryere sıvayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…