- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.741
amiiin bol bol dua edelim birbirimize yuvamıza huzzur evimize bereket en önemlisi de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam hepimizeÇok üzüldüm başın sağolsunHepimizin başına gelebilir Allah sağlık versin yavrularımıza
Bircan bu fiyatı duyduğuma çok sevindim. Avcılarda yaptırayım en iyisi ben dediğin yer nerede
malesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
amiiin bol bol dua edelim birbirimize yuvamıza huzzur evimize bereket en önemlisi de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam hepimize[/QU
Başın saolsun cnmm,allah evladının güzel günlerini görmeyi nasip etsin bundan sonra inşş...
Canimm ne büyük imtihan geçirmissin
Rabbim sefaatci kilsin size inşallah
bu yavru saglikla hayirla gelsin..
amin hep birlikte canım
:) Çok merak ettim bende şimdi doktorumuz iyi baya ablamın kızı olacağını 13. Haftada bilmişti aslında video var ama boyutu aşar mı bilmiyorum :)Ilk koyduğun foto ile sonraki çok farkli aklimi karıştırdın kiz :)))
Canım Allah sabır versin. Bende ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca bunuda kaybedeğim korkusuyla yaşıyorum. Bu yüzden seni anlamaya çalışıyorum. Bu bir imtihandı Rabbim şimdiki bebişine sağlıklı uzun ömürler versin inşallahmalesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına.İnşallah cenette bekliyodur seni yavrun orda doya doya koklarsın inşallah...Allah bidaha yaşatmasın,biz çoğumuz düşüklerimize üzülürken hala doğurupta kaybetmek daha acı olmalı.Özlenen arkadaşımız da yaşamış böyle bişey .Allah sabır versin sizlere rabbim yaşatmasın bidaha..Bu topikteki herkesin bebişleri sağlıklı,hayırlı evlatlar olsun inşallahh.malesef değildi moral bozmak istemiyorum ikibinde bir olan bi hastalığı vardı 40. haftada doğdu makinalara bağlı 12 saat yaşayabildi kuzum.Allah kimse yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin
Kızlarrrr
Bugün iyi miyizzzzzz
günaydınnnnnnnn herkesebugun ıyıyım şükür sabah kremlerıme başladım:)))göğüslerim şimdiden cok buyudü çatlmasından korkuyordum,cildiye dktoruna gittim,lieracın kremını verdı ve her banyoda zeytınyağı:))sabahları kremlenmekden evden cıkamıcam sanırım
Canım senden Allah rızası için bişey isteyeceğim.Lieracın indegridents(içindekiler) kısmını bana tek tek yazar mısın mümkünse.İçinde hiçbi petrol türevi ve paraben olmadığından emin olmak istiyorum daha doğrusu hiçbi zararlı kimyasal.Bulunduğum yer küçük yok nette de arar ara bulamadım.Sana zahmet bi yazıver be cnm mümkün mü?günaydınnnnnnnn herkesebugun ıyıyım şükür sabah kremlerıme başladım:)))göğüslerim şimdiden cok buyudü çatlmasından korkuyordum,cildiye dktoruna gittim,lieracın kremını verdı ve her banyoda zeytınyağı:))sabahları kremlenmekden evden cıkamıcam sanırım
günaydın
2 li test konusunda büyük konuşmayın bayanlar ..
bende 2. hamileliğimde yaptıramayacağım dedim dr imza aldı yaptırmak istemediğime dair.özürlü çıksa aldıracakmıyım..boşuna stres yaşamayamacağım demiştim.sonra dr konuştu eşim ikna oldu yaptırmaya...sadece özür değil başka problem varsa hamilelik süreci, doğum anı, doğum sonrası ona göre tedbirler alınmalı son anda öğrenilmemeli filan diye konuşmştu..
ve malasef ben çok kötü şeyler yaşadım...detaya girip sizleri etkilemek istemiyorum..herzaman erken teşhis önemlidir...
Krem sadece memişler için mi..valla ben daha hiçbirseyebaslamadım.
Kesinlikle sana katılıyorum..ve. Ben inşallah yaptıracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?