2015 Temmuz Anneleri

Ze
zeytinyagını nereden aldın markası nedir.tecrübeye dayalı olarak mı başladın bunlara

ayyy sonra nasıl arınıyosun peki

cnm ürün evde ben ise işteyimakşam yazsam olurmu?

Tek tek yazmak yerine foto çek koy bacim :)

Ze

zeytinyagını nereden aldın markası nedir.tecrübeye dayalı olarak mı başladın bunlara

zeytinyağını annem baş ta olmak üzere en yakın arkadaşımda dahil kullandı,hatta arkadasım süreklı kullanır nemlendırıcı yerıne..annem ilk çocugunda hiç çatlamamış zeytınyagı yuzunden ama 2.ci çocukda süremedım ıhmal ettım ve catladım dıyor.zeytınyagına gelınce ben bursada oldugum her köşe zeytınyagı fabrıkası oldugu ıcın burda bulmam cok kolay oluyor,ama marketlerde soğuk sıkım asiti az zeytınyagı bulabılırsınız o da aynı işlevi görüyor.tabi annemın zamanında böyle seyler olmadıgı ıcın o komilinin tenekedeki yağını sürüyormus:))yani çok farketmez ne oldugu:)

hehe, adaşım, her banyoda zeytınyagı,sabah akşamda şimdilik göğüs çevresine lierac krem sürüyorum onu konusuyoruz:)))))
Banyo yaparken ıslak halinle mi sonra kurulandığında mı nasıl oluyor?Halis zeytinyağı mı sürüyosun bide?Sonra durulamak gerekiyo mu nasıl oluyor beni bi aydınlatırsan adaşım çok sevinirim

TE="nazliyarim, post: sağlıklı mı şimdi ıklı mı 1988, member: 541507"]günaydın anneleeeer ikili ve dörtlü tes konusunda benimde kafam çok karışık bundan önceki bebeğimde yaptırmıştım herşey normal demişlerdi ama altıncı ayda bebeğimde ciddi anomaliler olduğu tespit edildihaytım alt üst oldu şimdi kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum pazartesi randevum var dr a danışıp yaptırmamayı düşünüyorum şu anda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ANNE OLMAK ÇOOOOOOOOOOOOOOK ZOR.Annemi şimdi daha iyi anlıyorum[/QUOTE]
Canım birinci çocuğun sağl

günaydın kızlar....sanırım bulantılarım gecti iki gündür yemek yiyorum ve acıyorum bugün hem kahvaltı yaptım hem ara öğün suda içtim çok şükür ....bulantıları olanlar azıcık daha sabredin zamanla geçiyor

Banyo yaparken ıslak halinle mi sonra kurulandığında mı nasıl oluyor?Halis zeytinyağı mı sürüyosun bide?Sonra durulamak gerekiyo mu nasıl oluyor beni bi aydınlatırsan adaşım çok sevinirim

aynen şöyle kullanıyorum,banyodan cıkınca fazla suyu alıyorum üstümden sadece ıyıce kurulanmıyorum.çok aşırı vıcık vıcık olmucak kadar sürüyorum,zaten az da sürsen nemlendırıyor,heryerıme sürüyorum,göğüs uçları ve bacaklarda dahıl.krem gibi düşün aynen oyle kullanıyorum,2 dk bekle zaten cok sürmedıgın ıcın tenın yumusacık oluyor emıyor,durulamaya gerek yok yanı,

Ben tanıdık bı yerden asidi azaltılmıs zeytınyagı alıyorum ama pıyasadada asiti az zeytınyaglar satılıyor,annem de kullanmıs o asit masıt bılmıyor,komılının teneke yağını sıvıyordum dıyor:)ben alerjık bı bunye oldugum ıcın boyle bı tercıh yapıyorım ama marka onemlı degıl,saf soguk sıkım bı zeytınyagı bana daha dogal gelıyor,anneme gore farketmıyor:)

bende bio-oil almayı düşünüyorum kızlar

cnm mutlaka ıyı urunler vardır ,ben yakınımda test edıp fayda görenlere göre almaya karar verdım,zeytınyagı zaten dogal,lieracı da hem cıldıye doktoru onerdı hemde eczacı arkadasım var ıkı cocugu var,o da kullandı hiç çatlamadı,öyle olunca benım tercıhler boyle oldu,sende mutlaka refaransla kullan,hiçbi ürün ben kötüyüm demez sonucda mucizeler sunar ınsana..

Bugun gezmeye gidicektim ama bulanti ve bas agrisi beni eve hapis etti. Daha 2 ayligiz acabs nezaman bulantilarim gecer.. ama herseye ragmen cok guzel bir duygu icimde canimdan kanimdan esimden bir parca buyuyor ilk goz agrimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…