- 25 Eylül 2014
- 195
- 91
- 43
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.761
zeytinyagını nereden aldın markası nedir.tecrübeye dayalı olarak mı başladın bunlaracnm zeytinyağını komple sürüyorum banyo sonrası ama asidi azaltılmıs zeytınyagı,kremi ise şimdilik göbeğe gerek olmadığı için sadece göğüs çevresine,ucuna değdirmiyorum..ama zeytınyagını komple heryere sıvayabilirsin
cnm zeytinyağını komple sürüyorum banyo sonrası ama asidi azaltılmıs zeytınyagı,kremi ise şimdilik göbeğe gerek olmadığı için sadece göğüs çevresine,ucuna değdirmiyorum..ama zeytınyagını komple heryere sıvayabilirsin
Canım senden Allah rızası için bişey isteyeceğim.Lieracın indegridents(içindekiler) kısmını bana tek tek yazar mısın mümkünse.İçinde hiçbi petrol türevi ve paraben olmadığından emin olmak istiyorum daha doğrusu hiçbi zararlı kimyasal.Bulunduğum yer küçük yok nette de arar ara bulamadım.Sana zahmet bi yazıver be cnm mümkün mü?
olur tabi canım süper olur.Bi arkadaştan da elinde olan, mustelanın içeriğini rica edicem kızlar.içeriğine göre karar verip almak istiyorum ben de netten artıkcnm ürün evde ben ise işteyimakşam yazsam olurmu?
Canım senden Allah rızası için bişey isteyeceğim.Lieracın indegridents(içindekiler) kısmını bana tek tek yazar mısın mümkünse.İçinde hiçbi petrol türevi ve paraben olmadığından emin olmak istiyorum daha doğrusu hiçbi zararlı kimyasal.Bulunduğum yer küçük yok nette de arar ara bulamadım.Sana zahmet bi yazıver be cnm mümkün mü?
Ze
zeytinyagını nereden aldın markası nedir.tecrübeye dayalı olarak mı başladın bunlara
ayyy sonra nasıl arınıyosun peki
Tek tek yazmak yerine foto çek koy bacim :)
evet bende araştırdım bu nub doğruysa sizinki kız gözünüzaydın :))Eki Görüntüle 1341114 Eki Görüntüle 1341116 Eki Görüntüle 1341119 Eki Görüntüle 1341114 Eki Görüntüle 1341116 Yeni duydum bunu pek anlamadım ama bir kaç foto daha ekliyorum bakabilir misin acaba :)
Ne sürüyosunuz kızlar başını kaçırdım:)zaten yaglı oldugu ıcın avuc avuc surmene gerek yok,bı krem kadar alıp surmek yetıyor,vıcık vıcık olcak kadar sürmüyorumhemen de emiyor yumusacık oluyorsun
Ne sürüyosunuz kızlar başını kaçırdım
Banyo yaparken ıslak halinle mi sonra kurulandığında mı nasıl oluyor?Halis zeytinyağı mı sürüyosun bide?Sonra durulamak gerekiyo mu nasıl oluyor beni bi aydınlatırsan adaşım çok sevinirimhehe, adaşım, her banyoda zeytınyagı,sabah akşamda şimdilik göğüs çevresine lierac krem sürüyorum onu konusuyoruz:)))))
Banyo yaparken ıslak halinle mi sonra kurulandığında mı nasıl oluyor?Halis zeytinyağı mı sürüyosun bide?Sonra durulamak gerekiyo mu nasıl oluyor beni bi aydınlatırsan adaşım çok sevinirim
bende bio-oil almayı düşünüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?