- 19 Kasım 2014
- 57
- 32
- 23
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.781
Çok teşekkür ederim canım değerli bilgilerin içinaynen şöyle kullanıyorum,banyodan cıkınca fazla suyu alıyorum üstümden sadece ıyıce kurulanmıyorum.çok aşırı vıcık vıcık olmucak kadar sürüyorum,zaten az da sürsen nemlendırıyor,heryerıme sürüyorum,göğüs uçları ve bacaklarda dahıl.krem gibi düşün aynen oyle kullanıyorum,2 dk bekle zaten cok sürmedıgın ıcın tenın yumusacık oluyor emıyor,durulamaya gerek yok yanı,
Ben tanıdık bı yerden asidi azaltılmıs zeytınyagı alıyorum ama pıyasadada asiti az zeytınyaglar satılıyor,annem de kullanmıs o asit masıt bılmıyor,komılının teneke yağını sıvıyordum dıyor:)ben alerjık bı bunye oldugum ıcın boyle bı tercıh yapıyorım ama marka onemlı degıl,saf soguk sıkım bı zeytınyagı bana daha dogal gelıyor,anneme gore farketmıyor:)
akıntımda hafif bi sararma var.kullanmalısın ilacı bu enfeksiyonlar fln erken doğum riskine sebep oluyo daha birsürü kötü şeye riske atmamak lazımakıntının rengi falan değişti mi batmayla anlaşılmaz herhalde enfeksiyon, bende iltihap oldu sanırım doktoruma sordum bi bi ilaç önerdi ama kullanmaya korkuyorum bi zararı olur mu
bende de soguk sıkma saf zeytin yagi var onu kullanayim bari kremlere para vermeye gerek yok.dah saglikli .doktor bi arkadasım var öenmli olan cildi nemlendirmek dedi ister krem kullan ister yağ hangi yağı kullandıgında önemli değil yeterli cild nemli yumusak olsun kuru olan herşey gerildikçe catlar kırılır dedi örnek olarak yufka ekmegi verdi....yufka kurursa dokunca hemen kırılır ama ıslak nemli olursa şekil verir börek yaparsın dedi...hergün sabah akşam nemlendir tüm vucudu ve su çok iç dedi
Bugün kizimin da ateşi varo miz miz karnim ağrıyo die ağlıyo ben kusup duruyom
cnm allah kolaylık versın,biz hiç sesimizi cıkarmayalım vallahi,asıl 2.3. hamılelıgı yasayanlara sıkıntı,kendınlemi uğraşıcaksın cocugunlamı,en kısa zamanda bulantıların geçsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Bende bio yu duydum ama kullanici yorumlarina bakmak lazim nasil etkisi varmi digeKızlar çatlak için krem yap kullanmaya başladınız mı? badem yağının faydası olduğunu okumuştum almak istedim bugün ama eczacımız uyardı esmer tenlilerde kullanma yapıyormuş onun yerine Bio oili tavsiye etti daha önce kullanmış sonuç alan var mı
Ben 120 tl ye yaptırmıştım Avcilar Anadolu da 400 çok fazla bir kaç yeri daha araştır derim ben
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına.İnşallah cenette bekliyodur seni yavrun orda doya doya koklarsın inşallah...Allah bidaha yaşatmasın,biz çoğumuz düşüklerimize üzülürken hala doğurupta kaybetmek daha acı olmalı.Özlenen arkadaşımız da yaşamış böyle bişey .Allah sabır versin sizlere rabbim yaşatmasın bidaha..Bu topikteki herkesin bebişleri sağlıklı,hayırlı evlatlar olsun inşallahh.
Bu arad LCw den aldığım cicişlerim geldi pantolonlar çok hoşuma gitti.İnşallah giydiğim günleri de gösterir rabbim 1-2 aya...Benim okuldaki bi ark. senin kalçan genişlmeiş sanki kilo mu aldın diye tutturdu geçen 'yoo kilom aynı' desem de iflah olmadı hamile olduğumu söylemek zorunda kaldım.Yavaş yavaş değişiyo galiba vücutlar :))
Kızlar çatlak için krem yap kullanmaya başladınız mı? badem yağının faydası olduğunu okumuştum almak istedim bugün ama eczacımız uyardı esmer tenlilerde kullanma yapıyormuş onun yerine Bio oili tavsiye etti daha önce kullanmış sonuç alan var mı
bende hiç miğde bulantısı olmadı yok da ama bende de halsizlik devamlı uyku hali var yastıkla bütünleştim resmenselam kızlar foruma yeni katıldım.Allah izin verirse aynı dönemlerde annelik heyecanını yaşayacağız.Sayfaların hepsini takip edemedim.Midem çok bulanıyor..Bulantısı geçenler bilgilendirebilirmi? Sanki bulantılarım hiç son bulmayacak gibi geliyor.Çok korkuyorum..Eski kahvaltılarımı özledim.Çay içmeyi çok özledim..OFF şimdi kuscamm
maşallah ne kadar güzellll :)kızlar bebeklerim 6 hafta 5 günlükmüş bebeklerim dedim çünkü yüzde 90 ikizmiş :)
avcılar hospitalla sordum bende 2 testi 125,5 tl idi bende oradan randevu aldım 5 ocağa 11+5 oluyorumAa bende ilk hamile oldugumu anadolu hastanesinde yaptirdigim testle ogrendim. Doktorumda ugras hanimdi. Cok seker cok pozitif bi insan ben cok sevdim ama hastaneyi cok yogun buldugum icin devam etmedim. Ikili test icin bende oraya gideyim o zaman 120tl gayet uygun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?