2015 Temmuz Anneleri

Çok teşekkür ederim canım değerli bilgilerin için

doktor bi arkadasım var öenmli olan cildi nemlendirmek dedi ister krem kullan ister yağ hangi yağı kullandıgında önemli değil yeterli cild nemli yumusak olsun kuru olan herşey gerildikçe catlar kırılır dedi örnek olarak yufka ekmegi verdi....yufka kurursa dokunca hemen kırılır ama ıslak nemli olursa şekil verir börek yaparsın dedi...hergün sabah akşam nemlendir tüm vucudu ve su çok iç dedi

akıntının rengi falan değişti mi batmayla anlaşılmaz herhalde enfeksiyon, bende iltihap oldu sanırım doktoruma sordum bi bi ilaç önerdi ama kullanmaya korkuyorum bi zararı olur mu
akıntımda hafif bi sararma var.kullanmalısın ilacı bu enfeksiyonlar fln erken doğum riskine sebep oluyo daha birsürü kötü şeye riske atmamak lazım

Enfeksiyonum var dr a hap icemiyorum su bile alamıyorum ağzıma hap yazmayın dedim gitmiş hap yazmis allahim sora acilden başka bi yere gittim durumu anlattim hapi igneye cevirin die o da gitmiş kalçadan diilde damardan iğne yazmış sanki sabah akşam kolumda serum var vallahi daral getirdiler popolariyla dinliolar sanki ne kadar zor olabilir ki antibiyotik iğne yazmak

bende de soguk sıkma saf zeytin yagi var onu kullanayim bari kremlere para vermeye gerek yok.dah saglikli .

Bugün kizimin da ateşi var o miz miz karnim ağrıyo die ağlıyo ben kusup duruyom

cnm allah kolaylık versın,biz hiç sesimizi cıkarmayalım vallahi,asıl 2.3. hamılelıgı yasayanlara sıkıntı,kendınlemi uğraşıcaksın cocugunlamı,en kısa zamanda bulantıların geçsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Geçen eski topigimize baktim geçmişi okudum nasil duygulandimm bulantilar geçmiş e başkacçocuk yok yatsam mi yesem mi gezsem mi tek derdim buu ohh hayat ne güzelmiş şimdi yaa hakikaten ilk hamilelik çok farkli tadini cikarin kizlarrrrr

Kızlar çatlak için krem yap kullanmaya başladınız mı? badem yağının faydası olduğunu okumuştum almak istedim bugün ama eczacımız uyardı esmer tenlilerde kullanma yapıyormuş onun yerine Bio oili tavsiye etti daha önce kullanmış sonuç alan var mı

Bende bio yu duydum ama kullanici yorumlarina bakmak lazim nasil etkisi varmi dige

Ben 120 tl ye yaptırmıştım Avcilar Anadolu da 400 çok fazla bir kaç yeri daha araştır derim ben

Aa bende ilk hamile oldugumu anadolu hastanesinde yaptirdigim testle ogrendim. Doktorumda ugras hanimdi. Cok seker cok pozitif bi insan ben cok sevdim ama hastaneyi cok yogun buldugum icin devam etmedim. Ikili test icin bende oraya gideyim o zaman 120tl gayet uygun :)

Hayirli olsun pantalonlarin canim allah gule gule giydirmeyi nasip etsin darisi basima :) kiz o kadar diyorsunuz bi foto atinda gorelim aldiklarinizi kizlar bizede fikir olsun

selam kızlar foruma yeni katıldım.Allah izin verirse aynı dönemlerde annelik heyecanını yaşayacağız.Sayfaların hepsini takip edemedim.Midem çok bulanıyor..Bulantısı geçenler bilgilendirebilirmi? Sanki bulantılarım hiç son bulmayacak gibi geliyor.Çok korkuyorum..Eski kahvaltılarımı özledim.Çay içmeyi çok özledim..OFF şimdi kuscamm

Ben dustan sonra bebe yagi suruyordum ama bugun karnimi bi gordum aman allahim killanma olmus esmerde degilim beyaz tenliyim. Mustela ve liriacin kremleri cok etkili ama bi kutusu 70-90tl arasi ve milim olarak cok az. Bir haftada bi kutu dayanmaz. Socialmom i bilio musunuz bilmem o forumunda yazmis ki ben bu kremlere bu kadar yuksek paralar veremeyecegim icin yag karisimi yapio kullandim ve catlamadim dedi. Karisim su sekilde badem yagi, kakao yagi ve kayisi yagi ucunu karistirip suruyoruz. Ben bunu yapmayi dusunuyorum. Bio oilde cok etkili diyorlar kullananlar memnun.

bende hiç miğde bulantısı olmadı yok da ama bende de halsizlik devamlı uyku hali var yastıkla bütünleştim resmen

avcılar hospitalla sordum bende 2 testi 125,5 tl idi bende oradan randevu aldım 5 ocağa 11+5 oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…