- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.801
bedidiko bebe yağı killanma yapmaz hamileliktendir o badem yağı bazi bunyelerde killari kuvvetlendirir ona hiç bulasma derim
avcılar hospitalla sordum bende 2 testi 125,5 tl idi bende oradan randevu aldım 5 ocağa 11+5 oluyorum
ilaç dan daha çok bitkisel bişeymiş doktor ilk 3 ay ilaç yazamam dedi buda vucüttaki flora dengesini koruyormuş inşallah yararını görürüm 10 gün kullanıcam.akıntımda hafif bi sararma var.kullanmalısın ilacı bu enfeksiyonlar fln erken doğum riskine sebep oluyo daha birsürü kötü şeye riske atmamak lazım
benim ablam orada yapmıştı 2li testi fiyatı sorarım ona beylikdüzü medicana ya sordum 375 tl gibi bişeydiHayirli olsun canim avcilar hospitalda da fiyat uygunmus ama ben o hastaneye hic guvenmedigim icin orda yaptirmayi dusunmuyorum. Kendi doktorum avcilar medicanada orda ne kadar acaba ?
canım benim senin mesaj yazabilmene bile şaşırıyorum ben Allah yardımcın olsun doğrudüzgün zaten hiç birimiz beslenemiyoruz ama sen daha bi zor geçiriyorsun bir an önce biter de güzel günlerimizi konuşuruz artık inşallahEnfeksiyonum var dr a hap icemiyorum su bile alamıyorum ağzıma hap yazmayın dedim gitmiş hap yazmis allahim sora acilden başka bi yere gittim durumu anlattim hapi igneye cevirin die o da gitmiş kalçadan diilde damardan iğne yazmış sanki sabah akşam kolumda serum var vallahi daral getirdiler popolariyla dinliolar sanki ne kadar zor olabilir ki antibiyotik iğne yazmak
inşallah canım senin ve bütün miğdesi bulanan hamilelerin de bir an önce geçer inşallah sabrın sonunu düşünmek lazımuyku bendede var canım ama bulantıdan gözüm uyku görmüyorkiUmarım senin başlamaz kolay gebelik geçirirsin..
Canım hoşgeldin Allah sağlıcakla kavuştursun bi kaç haftaya geçer rahatsızlıkların 3 ay dolunca rahatlama dönemi başlıyormuş göreceğizselam kızlar foruma yeni katıldım.Allah izin verirse aynı dönemlerde annelik heyecanını yaşayacağız.Sayfaların hepsini takip edemedim.Midem çok bulanıyor..Bulantısı geçenler bilgilendirebilirmi? Sanki bulantılarım hiç son bulmayacak gibi geliyor.Çok korkuyorum..Eski kahvaltılarımı özledim.Çay içmeyi çok özledim..OFF şimdi kuscamm
Canım hoşgeldin Allah sağlıcakla kavuştursun bi kaç haftaya geçer rahatsızlıkların 3 ay dolunca rahatlama dönemi başlıyormuş göreceğiz
hoşbulduk canım bekliyoruz bakalım ne yapalım başka çaremiz yok..
o bende de olmuştu canım ye hem bebiş güzel oluraşermeye başladınızmı? hanımlar ben ayvaya aşerdim hayatımda hiç alıp yememiştim ayva :)
Down sendromu olup olmadığını öğrenmek ikili tarama %100 de sonuç değil o stres insanı mahveder üçlü yada dörtlü yapabilirsin sorun varsa öğrenmiş olursun ki doğruluk payı yine düşük sana kalmış bi durum ben dörtlü düşüne bilirim ama oda henüz belli değil bir ihtimal ama yaptirmama kararindayim ....peki üçlü yada dörtlü test ilgin var mı? bende kesinlikle düşünmüyorum da yaptırmayı ama 2 yi yaptırmayan zaten 4 lü yaptırmaz sanırım değil mi?
bende her ikisinide yaptırmak istemiyorum ama çevremden baskı çok yaptır diyip duruyorlar hazırlıklı olun falan . kendimi kötü hissediyorum halamın kızına %82 down sendromlu dediler hamileliği zindan oldu ama aldırmadı rabbim yardım ediyor çok şükür %100 sağlıklı bir bebişi oldu . şimdi asla yaptırmak istemiyorum.Down sendromu olup olmadığını öğrenmek ikili tarama %100 de sonuç değil o stres insanı mahveder üçlü yada dörtlü yapabilirsin sorun varsa öğrenmiş olursun ki doğruluk payı yine düşük sana kalmış bi durum ben dörtlü düşüne bilirim ama oda henüz belli değil bir ihtimal ama yaptirmama kararindayim ....
Kizlar meleklerinizin crl si 10. Haftada kacti? Benim 3.22 .bugun de buna taktim .normal mi ki
maşaallahKizlarr doktordan geliyorum kalp atislari artik net duyuluyorrr cook guzell yaaaaa aglamamk icin kendimi zor tuttum.doktorum bana dedi sakin acik sut yogurt yemiyorsun bilinmis markalarin urunlerini tuket dogal sut yogurt asla tavsiye etmiyorum
Aa bende ilk hamile oldugumu anadolu hastanesinde yaptirdigim testle ogrendim. Doktorumda ugras hanimdi. Cok seker cok pozitif bi insan ben cok sevdim ama hastaneyi cok yogun buldugum icin devam etmedim. Ikili test icin bende oraya gideyim o zaman 120tl gayet uygun :)
Hoşgeldin canım bende pek eski sayılmamselam kızlar foruma yeni katıldım.Allah izin verirse aynı dönemlerde annelik heyecanını yaşayacağız.Sayfaların hepsini takip edemedim.Midem çok bulanıyor..Bulantısı geçenler bilgilendirebilirmi? Sanki bulantılarım hiç son bulmayacak gibi geliyor.Çok korkuyorum..Eski kahvaltılarımı özledim.Çay içmeyi çok özledim..OFF şimdi kuscamm
Kızlar doğrumu bilmiyorum sadece bir duyum ama bu ultrasondan önce sürdükleri jelde çok kıllanma yapar diyolar ama dediğim gibi başkalarından duydum onların yalancısıyımBiliyorum canim bebe yagi killanma yapmadi hamilelikte killanma olabiliyormus isin ilginc tarafi bacagimda hic kil cikmiyor gobegim belgrat. Bu haliyle bide badem yagi surersem erkek gobegi gibi olur herhalde
Kizlar meleklerinizin crl si 10. Haftada kacti? Benim 3.22 .bugun de buna taktim .normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?