2015 Temmuz Anneleri

bedidiko bebe yağı killanma yapmaz hamileliktendir o badem yağı bazi bunyelerde killari kuvvetlendirir ona hiç bulasma derim

Biliyorum canim bebe yagi killanma yapmadi hamilelikte killanma olabiliyormus isin ilginc tarafi bacagimda hic kil cikmiyor gobegim belgrat. Bu haliyle bide badem yagi surersem erkek gobegi gibi olur herhalde

avcılar hospitalla sordum bende 2 testi 125,5 tl idi bende oradan randevu aldım 5 ocağa 11+5 oluyorum

Hayirli olsun canim avcilar hospitalda da fiyat uygunmus ama ben o hastaneye hic guvenmedigim icin orda yaptirmayi dusunmuyorum. Kendi doktorum avcilar medicanada orda ne kadar acaba ?

akıntımda hafif bi sararma var.kullanmalısın ilacı bu enfeksiyonlar fln erken doğum riskine sebep oluyo daha birsürü kötü şeye riske atmamak lazım
ilaç dan daha çok bitkisel bişeymiş doktor ilk 3 ay ilaç yazamam dedi buda vucüttaki flora dengesini koruyormuş inşallah yararını görürüm 10 gün kullanıcam.

Hayirli olsun canim avcilar hospitalda da fiyat uygunmus ama ben o hastaneye hic guvenmedigim icin orda yaptirmayi dusunmuyorum. Kendi doktorum avcilar medicanada orda ne kadar acaba ?
benim ablam orada yapmıştı 2li testi fiyatı sorarım ona beylikdüzü medicana ya sordum 375 tl gibi bişeydi

canım benim senin mesaj yazabilmene bile şaşırıyorum ben Allah yardımcın olsun doğrudüzgün zaten hiç birimiz beslenemiyoruz ama sen daha bi zor geçiriyorsun bir an önce biter de güzel günlerimizi konuşuruz artık inşallah

Canım hoşgeldin Allah sağlıcakla kavuştursun bi kaç haftaya geçer rahatsızlıkların 3 ay dolunca rahatlama dönemi başlıyormuş göreceğiz

Kizlar meleklerinizin crl si 10. Haftada kacti? Benim 3.22 .bugun de buna taktim .normal mi ki

hoşbulduk canım bekliyoruz bakalım ne yapalım başka çaremiz yok..

hg cnm,3 ay dolmasına 3 günüm var,bulantım sürekli halınden kesık kesık bulantıya döndü ,en azından arada nefes alabılıyorum,az kaldı geçecek hepimizin ki..Bulansın bakalım,o mu yaman biz mi yaman :)))

peki üçlü yada dörtlü test ilgin var mı? bende kesinlikle düşünmüyorum da yaptırmayı ama 2 yi yaptırmayan zaten 4 lü yaptırmaz sanırım değil mi?
Down sendromu olup olmadığını öğrenmek ikili tarama %100 de sonuç değil o stres insanı mahveder üçlü yada dörtlü yapabilirsin sorun varsa öğrenmiş olursun ki doğruluk payı yine düşük sana kalmış bi durum ben dörtlü düşüne bilirim ama oda henüz belli değil bir ihtimal ama yaptirmama kararindayim ....

Kizlarr doktordan geliyorum kalp atislari artik net duyuluyorrr cook guzell yaaaaa aglamamk icin kendimi zor tuttum.doktorum bana dedi sakin acik sut yogurt yemiyorsun bilinmis markalarin urunlerini tuket dogal sut yogurt asla tavsiye etmiyorum

bende her ikisinide yaptırmak istemiyorum ama çevremden baskı çok yaptır diyip duruyorlar hazırlıklı olun falan . kendimi kötü hissediyorum halamın kızına %82 down sendromlu dediler hamileliği zindan oldu ama aldırmadı rabbim yardım ediyor çok şükür %100 sağlıklı bir bebişi oldu . şimdi asla yaptırmak istemiyorum.

Kizlar meleklerinizin crl si 10. Haftada kacti? Benim 3.22 .bugun de buna taktim .normal mi ki

gayet normal cnm 10+1 de 3.16 ydi benimde... Zaten ultrason ciktisinin sol ustunde son adete gore kacinci gunde ollman gerektigi yaziyo sag alttada olculen crl nin kac gune denk geldigi yaziyo, ikisinin arasinda +_ 1 hafta normal deniyor

Benim de doktorum Uğraş Hanım çok şirin ve pozitif gerçekten yoğun bir hastane ama randevu almadan da gidebiliyorum doktora da alıştım değiştirmedim umarım doğumda da iyi geçer pişman olmam

Hoşgeldin canım bende pek eski sayılmamBüyük ihtimal aynı zamanlar doğum yapacağız senle ikimiz içinde hayırlısı olsunSanırım seninde ilk hamileliğin benim gibi.Salçalı şeylerden uzak dur derim yağlı kızarmış şeyler sakın yeme.Çorba iiç bol bol yağsız ev usulu tarhana gibi yağ kızdırma hiç birinin üstüne çok iyi geliyor.Tost yiyebilirsin peynirli domatesli beni bunlar rahatlattı dilerim sana da iyi gelir

Biliyorum canim bebe yagi killanma yapmadi hamilelikte killanma olabiliyormus isin ilginc tarafi bacagimda hic kil cikmiyor gobegim belgrat. Bu haliyle bide badem yagi surersem erkek gobegi gibi olur herhalde
Kızlar doğrumu bilmiyorum sadece bir duyum ama bu ultrasondan önce sürdükleri jelde çok kıllanma yapar diyolar ama dediğim gibi başkalarından duydum onların yalancısıyım

Bence gayet sağlıklı miniğin hiç kafana takma ben 10+1 de gittim 39mm di ama ultrason hesabına göre 10+6 crl si dedi dr um. Yani 3küsür cm bu hafta için oldukça sağlıklı bence sen kafana takma hamileliğinin tadını çıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…