2015 Temmuz Anneleri

Arkadaşlar çatlak kremi yerine şimdilik, neotragine, normal anemlendirici kullanıyorum, yağlar için esasında vücudu kuruttuklarını okumuştum,doktoruma da henüz sormadım lakin ben genetik yatkınlığın çok olduğunu düşünüyorum, annemde ve ablamda çok oldu maalesef birde çok beyaz tebliyiz biz , karnım fazla çıkmasa bari,

Yaptırmadığında da aynı kaygıları doğuma kadar yaşayacaksın zaten ben bunu kendini kandırma olarak düşünüyorum.Hele böyle bir test var olduğunu bilirken yaptırmadığın her gün daha çok soru işaretin olacak.Benim fikrim ihtimalllerle kendini yoracağına net karar verip keşke dememek.Zaten en son kararı gene verecek olan sensin.Büyük hayallerle kucağına aldıktan sonra süprizle karşılaşmak yerine karşılaşacağın ihtimallere hazırlıklı olmak o anda sizide bebeğide daha güçlü yapacaktır.Gerçeklerden kaçmak yerine yüzleşmek gerektiği kanısındayım umarım hakkınızda hayırlısı olur

elbette öyle .. zaten %100 özürlü bir bebeğe sahip olsam da eşimde bende aldırmaktan yana değiliz. ben sadece şunun kaygısını yaşadım bebeğin başka bir hastalığını tespit edipte karnımdayken bir müdahalede bulunuluyor mu diye ama böyle birşeyde yokmuş. fkrim değişmedi ben annelik görevimi en iyi şekilde yapmanın telaşesi içerisine girdim gerisi boş. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kizlarr doktordan geliyorum kalp atislari artik net duyuluyorrr cook guzell yaaaaa aglamamk icin kendimi zor tuttum.doktorum bana dedi sakin acik sut yogurt yemiyorsun bilinmis markalarin urunlerini tuket dogal sut yogurt asla tavsiye etmiyorum
canım benim çok güzel dimi ya yarın 13 30da randevum benimde çok heycanlıyım Allah ım ben de inşallah bu mutluluğu yaşarım vakit geçmiyo cidden bu arada şaşırdım süt pastorize de doğal yoğurt önerilir genelde

Kizkar aile hekimime gitmistim
Kan ve idrar tahlili yaptirdfim
İdrarimda lokosit cok yuksek cikti
Enfeksiyondanmis toz ilac verdi dr
Gwceleri icicem
Ebemiz hijyene onem ver dedi
Ayaklarini sicak tut dedi

Birde 11.haftada 2 li test yaptircaksin dedi
Doktorunuza gorunun ve yaptirin dedi
Devlette yaptiriyuormus ozelde

20.haftadada asilarin baslicak dedi
Size soyleyen oldu mu anneciklet

canım sen hala duymadın mı kalp atışını. bende ankarada oturuyorum bende mühendisiyim bir kurumda çalışıyorum. okurken senide gördüm ankarada olduğu.

Son düzenleme:
arkadaşımı aradılar az evvel aynı odada iki gebe olmanın avantajları :) onada bunları söyledirler. ama arkadaşımın doktoru iğne yaptırmasını istemedi. yaptırmayacağını ebeye söyledi.

Ben konusamiyorum hic kusma gelio iyce evde bile isaret dili kullanir gibiyiz o derece
sürekli yataktayim yada klozet başında kafayi yememek için tele sardim bi bu bi whatsap yazip duruyom normaldede mahkemede katibim zaten meslek hastaligi diyelim

kızlar daha şimdiden iki kilo aldım bile. 10. haftadayım . içim kazınıyo sanki acıkınca yemeden de duramıyo insan . sizde durumlar nasıl

kızlar daha şimdiden iki kilo aldım bile. 10. haftadayım . içim kazınıyo sanki acıkınca yemeden de duramıyo insan . sizde durumlar nasıl

dün akşam yatarken kazınıyordu direndim yemedim,gecede uykumdan kaldırdı kazıntı yıne dırendım:)akşam zaten yemiştim yemek,yersek böyle böyle sonra dobiş olurzama şimdi dayanıyorumda sonradan dayanılıyormı bılmem

Benim de doktorum Uğraş Hanım çok şirin ve pozitif gerçekten yoğun bir hastane ama randevu almadan da gidebiliyorum doktora da alıştım değiştirmedim umarım doğumda da iyi geçer pişman olmam

Ay tatlim oranin odalarini gördün mü sen ben orda 4 - 5 kez serum yedim farkli odalarda tam bi kabusss bi tanesi tek kişilik odaydi ama yatak bildiğin sedyeden bozma acaip bişiy sonraki gitmelerimde de hep cift kisilik odalar yuh yani devlet hastanesi sanki emzircen falan ne sacma bi tadilat bisryler yapiolardi da sor bi git gör istersen fiziki şartları doğuranlari da o odalara mi koyuyolar önemli bunlar sonuçta..

hamileliğimin başından beri , en zor bu hafta sanırım , bulantılarım arttı , hiçbişey yemez oldum , istifralarımda arttı , ilkhamilelğim değil ama bazen gücüm tükeniyor Allahım sen yardım et .

arkadaşımı aradılar az evvel aynı odada iki gebe olmanın avantajları :) onada bunları söyledirler. ama arkadaşımın doktoru iğne yaptırmasını istemedi. yaptırmayacağını ebeye söyledi.

tetanoz aşınımı yaptırma dedi doktor ?

canım merak ettim sigara mı kullanıyorsun sigara logolu ifadecikler varda içiyorsan oda etkiliyo olabilir bence

[QUOTE="ozlenen2010, post member: hamileliğimin başından beri , en zor bu hafta sanırım , bulantı , hiçbişey yemez oldum , istifralarımda arttı , ilkhamilelğim değil ama bazen gücüm tükeniyor Allahım sen yardım et .[/QUOTE]

benim kizda da bulantim vardi ama annemler bu kadar kotu degildin diyo ...
meryem uzerli ne kii gelip bende tukenmislik sendromu gorsunler

şu halinle bile güldürebiliorsun ya helal sana bende konuşamıyorum ağzımı açınca midem hopluyo sanki ,, telde annemle konuşuyom , yani genelde annem konuşuyor , arada ordamısın kızım diyor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…