- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.821
Yaptırmadığında da aynı kaygıları doğuma kadar yaşayacaksın zaten ben bunu kendini kandırma olarak düşünüyorum.Hele böyle bir test var olduğunu bilirken yaptırmadığın her gün daha çok soru işaretin olacak.Benim fikrim ihtimalllerle kendini yoracağına net karar verip keşke dememek.Zaten en son kararı gene verecek olan sensin.Büyük hayallerle kucağına aldıktan sonra süprizle karşılaşmak yerine karşılaşacağın ihtimallere hazırlıklı olmak o anda sizide bebeğide daha güçlü yapacaktır.Gerçeklerden kaçmak yerine yüzleşmek gerektiği kanısındayım umarım hakkınızda hayırlısı olurbende her ikisinide yaptırmak istemiyorum ama çevremden baskı çok yaptır diyip duruyorlar hazırlıklı olun falan . kendimi kötü hissediyorum halamın kızına %82 down sendromlu dediler hamileliği zindan oldu ama aldırmadı rabbim yardım ediyor çok şükür %100 sağlıklı bir bebişi oldu . şimdi asla yaptırmak istemiyorum.
Yaptırmadığında da aynı kaygıları doğuma kadar yaşayacaksın zaten ben bunu kendini kandırma olarak düşünüyorum.Hele böyle bir test var olduğunu bilirken yaptırmadığın her gün daha çok soru işaretin olacak.Benim fikrim ihtimalllerle kendini yoracağına net karar verip keşke dememek.Zaten en son kararı gene verecek olan sensin.Büyük hayallerle kucağına aldıktan sonra süprizle karşılaşmak yerine karşılaşacağın ihtimallere hazırlıklı olmak o anda sizide bebeğide daha güçlü yapacaktır.Gerçeklerden kaçmak yerine yüzleşmek gerektiği kanısındayım umarım hakkınızda hayırlısı olur
hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahkızlar bebeklerim 6 hafta 5 günlükmüş bebeklerim dedim çünkü yüzde 90 ikizmiş :)
canım benim çok güzel dimi ya yarın 13 30da randevum benimde çok heycanlıyım Allah ım ben de inşallah bu mutluluğu yaşarım vakit geçmiyo cidden bu arada şaşırdım süt pastorize de doğal yoğurt önerilir geneldeKizlarr doktordan geliyorum kalp atislari artik net duyuluyorrr cook guzell yaaaaa aglamamk icin kendimi zor tuttum.doktorum bana dedi sakin acik sut yogurt yemiyorsun bilinmis markalarin urunlerini tuket dogal sut yogurt asla tavsiye etmiyorum
canım sen hala duymadın mı kalp atışını. bende ankarada oturuyorum bende mühendisiyim bir kurumda çalışıyorum. okurken senide gördüm ankarada olduğu.canım benim çok güzel dimi ya yarın 13 30da randevum benimde çok heycanlıyım Allah ım ben de inşallah bu mutluluğu yaşarım vakit geçmiyo cidden bu arada şaşırdım süt pastorize de doğal yoğurt önerilir genelde
arkadaşımı aradılar az evvel aynı odada iki gebe olmanın avantajları :) onada bunları söyledirler. ama arkadaşımın doktoru iğne yaptırmasını istemedi. yaptırmayacağını ebeye söyledi.Kizkar aile hekimime gitmistim
Kan ve idrar tahlili yaptirdfim
İdrarimda lokosit cok yuksek cikti
Enfeksiyondanmis toz ilac verdi dr
Gwceleri icicem
Ebemiz hijyene onem ver dedi
Ayaklarini sicak tut dedi
Birde 11.haftada 2 li test yaptircaksin dedi
Doktorunuza gorunun ve yaptirin dedi
Devlette yaptiriyuormus ozelde
20.haftadada asilarin baslicak dedi
Size soyleyen oldu mu anneciklet
canım benim senin mesaj yazabilmene bile şaşırıyorum ben Allah yardımcın olsun doğrudüzgün zaten hiç birimiz beslenemiyoruz ama sen daha bi zor geçiriyorsun bir an önce biter de güzel günlerimizi konuşuruz artık inşallah
Hayırlı olsun canım,benimde ikiz :) Aramıza bir ikiz annesi daha geliyor desene :)kızlar bebeklerim 6 hafta 5 günlükmüş bebeklerim dedim çünkü yüzde 90 ikizmiş :)
kızlar daha şimdiden iki kilo aldım bile. 10. haftadayım . içim kazınıyo sanki acıkınca yemeden de duramıyo insan . sizde durumlar nasıl
Benim de doktorum Uğraş Hanım çok şirin ve pozitif gerçekten yoğun bir hastane ama randevu almadan da gidebiliyorum doktora da alıştım değiştirmedim umarım doğumda da iyi geçer pişman olmam
arkadaşımı aradılar az evvel aynı odada iki gebe olmanın avantajları :) onada bunları söyledirler. ama arkadaşımın doktoru iğne yaptırmasını istemedi. yaptırmayacağını ebeye söyledi.
canım merak ettim sigara mı kullanıyorsun sigara logolu ifadecikler varda içiyorsan oda etkiliyo olabilir benceBen konusamiyorum hic kusma gelio iyce evde bile isaret dili kullanir gibiyiz o derece
sürekli yataktayim yada klozet başında kafayi yememek için tele sardim bi bu bi whatsapyazip duruyom normaldede mahkemede katibim zaten meslek hastaligi diyelim
al benden de o kadar üstelik daha 8. haftamdayımkızlar daha şimdiden iki kilo aldım bile. 10. haftadayım . içim kazınıyo sanki acıkınca yemeden de duramıyo insan . sizde durumlar nasıl
şu halinle bile güldürebiliorsun ya helal sanaBen konusamiyorum hic kusma gelio iyce evde bile isaret dili kullanir gibiyiz o derece
sürekli yataktayim yada klozet başında kafayi yememek için tele sardim bi bu bi whatsapyazip duruyom normaldede mahkemede katibim zaten meslek hastaligi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?