2015 Temmuz Anneleri

benim kizda da bulantim vardi ama annemler bu kadar kotu degildin diyo ...
meryem uzerli ne kii gelip bende tukenmislik sendromu gorsunler [/QUOTE]
dün akşam eşimde sen böyle değildin sabretsene diyor he kolaydı tabii ... bende hareketsiz yatcam ama yatamıyorumda kızım her an tepemde ,,, az önce wc de çıkartıyorum gelmiş yanımaa kus anne kus diyo :)))) Allahım yarabbim gülsemmi ağlasammı, o da garibim benle beraber aç

canım merak ettim sigara mı kullanıyorsun sigara logolu ifadecikler varda içiyorsan oda etkiliyo olabilir bence

Yok anacim Allah korusun hiç icmedim ömrümde Allahim da nasip etmesin olanlari da kurtarsinnn...

kiz ben su agzi gözü yamuk smileyi de cok kullaniom tipimde ona benzio sanma sakin

Gerci su hastalik hallerinden o bile benden daha estetik gorunuyo olabilir

canım sen hala duymadın mı kalp atışını. bende ankarada oturuyorum bende mühendisiyim bir kurumda çalışıyorum. okurken senide gördüm ankarada olduğu.
evet ankaradayım kamuda mühendisim bende akropole gideceğim yarın kısmet inşallah duyarız kalp atışı geçen hafta sadece kese görebilmiştim üstten muayeneydi sen nereye gittin?

tatlım bana 8- 9 gün sonra tekrar gel netleştirelim dedi sana bişey söyledilermi ikizi duyunca şok oldum ben :)
Kese görmeye gittiğimde iki kese gördük ama biri kanama alanı olabilir dedi.Bir hafta sonra gittim 6. haftada bir bebiş oluşmuş kalbi atıyordu ama öteki kese boştu fakat büyümüştü.1 hafta sonra gittiğimde oda dolmuştu kalbi atıyordu.Bizede sürpriz oldu hiç beklemiyorduk ama çok sevindik :) Bir taşla iki kuş

Ahhahha ay koptum yorumuna :) Allah iyiliğini versin ahahha

hamileliğimin başından beri , en zor bu hafta sanırım , bulantılarım arttı , hiçbişey yemez oldum , istifralarımda arttı , ilkhamilelğim değil ama bazen gücüm tükeniyor Allahım sen yardım et .
canım sen benden 1 hafta geriden geliyosun.geçen hafta ben de daha kötüydüm ama şimdi 1-2 gündür azaliyo bulantilar,yerini başlangiçtaki hicbişey cani istememeye birakıyo gibi.1 haftaya sen de daha iyi olursun inşallah.sabret,dua et

Merhaba hamisler, ben de bugün ilk defa gebe pantolonumla disari ciktim, göbegim rahat sikismadan gezebildim ama, daha göbis pek olmadigi icin düsüyor bazen.Cocuk gibi pantolonumu ceke ceke gezdim:).pazartesi sabahi kontrolüm var cok heycanliyim, esime videoya cekelim kizlarda seyretsin diyorum,kendisinin cevabi aynen su; _ne ayip doktor demez mi ne görmemisler diye...Ben ne diyim simdi bu herife

Yok canım aşkolsun ben merak ettim sadece hamile olduğu halde içebilenler var die hamilelik öncesi tek tük içiyordum çünkü ben gebelik planladığımda sıfırladım ve şimdi çok şükür tiksiniyorum o sebepten ilgimi çekti

benim kizda da bulantim vardi ama annemler bu kadar kotu degildin diyo ...
meryem uzerli ne kii gelip bende tukenmislik sendromu gorsunler
dün akşam eşimde sen böyle değildin sabretsene diyor he kolaydı tabii ... bende hareketsiz yatcam ama yatamıyorumda kızım her an tepemde ,,, az önce wc de çıkartıyorum gelmiş yanımaa kus anne kus diyo :)))) Allahım yarabbim gülsemmi ağlasammı, o da garibim benle beraber aç[/QUOTE]

Kader arkadaşımmm
Biz ayvayi yimişiz haberimiz yok

evet ankaradayım kamuda mühendisim bende akropole gideceğim yarın kısmet inşallah duyarız kalp atışı geçen hafta sadece kese görebilmiştim üstten muayeneydi sen nereye gittin?
bende balgatta koru hastanesine gidiyorum başından beri çok memnunun doktorumdan . bende kamudayım görünce yazdım. inşallah daha net duyarsın canım çok heyecanlı ve çok güzel bir dönem kısacık dinletiyorlar ama dünyalara bedel en son 20 gün önce gittim cumartesi gideceğim . özledim artık

inşallah canım ya ,, iştahsızlıga razıyım , bulantı kusma olmasın dünyası kararıyor insanın , Allahım bütün hastalara şifalar versin ,, bunlar normal süreç ama hasta gibi hissediyor insan , en önemli varlık sağlık gerçekten

hiç ikiz bebek yok bizde çok şaşkınım rabbim hayırlısını versin Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize

teşekkür ederim büyük ihtimal aynı olacak doğum tarihlerimiz evet..Salça,domates falan zaten yok..mercimek çorbası çok severdim..Nasıl tiksindim iki aydır anlatamam..beyaz peynir zeytin falan desen oda yok yani bir gün yiyebildiğim şeyden diğer gün tiksiniyorum..Ne yiyeceğimi şaşırdım..yoğurtlu makarna falan denedim ondanda tiksindim..hergün bişey deniyorum . en sevdiğim yemeklerden tiksindim..umarım geçicidir.

Kader arkadaşımmm
Biz ayvayi yimişiz haberimiz yok[/QUOTE]

yavaş yavaş anlıyorum sanırım kızımda almış peçeteyi kusuyomuş gibi yapıyor çocuk oyun oynuyom sanıyorr zaar

Kizimin ateşi var dedim ya surup falan verdimfayda etmedi çocuk aglamaya başladı anneeeee çok korkuyorum bende senin gibi oldumm bak iyilesemiycem senin gibi kalcam diye
cocuklar bu kadar uzun sure hasta olmaz aglama soz veriyorum sen benden once iylesceksin dedim dedesiyle anane hastaneye goturdu garip kusumu

hehe yakında tam olur pantolonun bebeişin bu haftadan sonra kilo almaya başlar , erkekler zaten hevesi kursakta bırakmaya bayuılır :))) sen de deseydin ilk defa görüyoruz tabi her zaman çocukmu doğuruyorum

oyy kıyamam çocuklar çok etkileniyor gerçektende ,, çok geçmiş olsun Allah şifalar versin kuzucuğa ,, bende yatmaya giderken kızım uslu dur tammmı ben azcık yatayım diyorum ,, yatagımın basucuna geliyor , öyle bekliyor yanımda ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…