2015 Temmuz Anneleri

çok güzel ya maşallah size annesiii

hehe yakında tam olur pantolonun bebeişin bu haftadan sonra kilo almaya başlar , erkekler zaten hevesi kursakta bırakmaya bayuılır :))) sen de deseydin ilk defa görüyoruz tabi her zaman çocukmu doğuruyorum
Dogunca bebegi birakicam kucagina al bak görmemis baba, bunun bakimi senden diycem.Diger iki cocugumuzu sadece sevmek icin alirdi kucagina, beceremezdi bakmayi, bunda egiticem onu insallah

Senin bidik kaç yaşında benimki 2009 kasim bebesi :)

Haklısın canım uyarın için çok sağol o zaman ben kontrol edeyim yol yakınken bir hastaneye daha gideyim en iyisi

Aciktim esim isten gelsede yemek yesem artik...
Gecen hafta sonundan kalan +2 kilo bugün itibariyla gitmis bulunmakta kizlar.Bu hafta sonu ayni hata olmaz umarim.Sonrasinda kontrolüm var doktorla bozusmayalim

hiç ikiz bebek yok bizde çok şaşkınım rabbim hayırlısını versin Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
Amin canım,senin atalarında vardır :) İkiz geni anneden geçiyormuş,benim babaannemin ikizleri varmış.Tip olarak çok benziyorum babaanneme sanırım gen olarakta ona çekmişim :)

ya ben de acayip bi esneme var ya akşama kadar ağzım yırtılacak artık yani bi de bacaklarımda çok çekilme oluyor onun dışında da hiç bişi yok hiç hayalimdeki gibi bi hamilelik olmuyo gibi hamdolsun gerçi sıkıntısız bi hamilelik geçiriyorum inşallah bi sorun yoktur böle olunca da devamlı doktora gidip bi görünesi geliyor insanın.
siz de de oluyor mu bacaklarda çekilme

Bende de oluyordu canım.Sağ bacağım ve sol kolum çekiyordu.Magnezyum eksikliğinden oluyormuş.Bol mineralli magnezyumlu maden suyu içiyorum 2 haftadır günde 1 tane.Geçti gibi maşaAllah.

Bende de oluyordu canım.Sağ bacağım ve sol kolum çekiyordu.Magnezyum eksikliğinden oluyormuş.Bol mineralli magnezyumlu maden suyu içiyorum 2 haftadır günde 1 tane.Geçti gibi maşaAllah.

yarın doktora gidicem inş bu onuu görüşücem bende . sen de başka belirti bi kıpırtı bişi hissediomusun arkadaşım ya benim çok aklım takılıo çok evhamlı bi anne olucam ben bu gidişle

Kizlar bisey sorcam LCW dan hamile pantolonu alcam normalde 36 bedeb giyiyorum ama onu da 36 mi alayim yoksa 38 mi fikir verirseniz sevinirim

yarın doktora gidicem inş bu onuu görüşücem bende . sen de başka belirti bi kıpırtı bişi hissediomusun arkadaşım ya benim çok aklım takılıo çok evhamlı bi anne olucam ben bu gidişle
Göğüs hassasiyetim,aşırı uyku isteğim olmasına rağmen uyuyamam.Bunlar yetiyor hissetmem için :) Hiç evham yapma ben yapmıyorum hamileliğimin tadını çıkarıyorum :)

Arkadaslarrrrrr,10. Haftamdayim bulantim kesildi gibi sizce normal mi???? Bir de benim annemin de ikizleri olmus ancak doktor bana bisey demedi bi tane kalp atisi duyduk sadece bu ay sonu kontrolum var insallah hersey yolundadir diyorum ☺☺

Kizlar bisey sorcam LCW dan hamile pantolonu alcam normalde 36 bedeb giyiyorum ama onu da 36 mi alayim yoksa 38 mi fikir verirseniz sevinirim

38 al göbiş büyüdükçe giyersin .. bende 38 beden aldım normal pantolon bi tanede 40 aldım uygundu .. dedim bulunsun bu gidişle kaç beden olcaz acaba :)

Arkadaslarrrrrr,10. Haftamdayim bulantim kesildi gibi sizce normal mi???? Bir de benim annemin de ikizleri olmus ancak doktor bana bisey demedi bi tane kalp atisi duyduk sadece bu ay sonu kontrolum var insallah hersey yolundadir diyorum ☺☺
bu hafta hafifliyormus gebelik org da okudum benimde baya hafifledi allaha sukur. normalmis ama bazilarinin devam etmeside normalmis

reklam yapmış olucam sanki amaaa e-gebe.com da indirim başlamış orda da 35-50 tl arasına pantolon/elbise fln var. Tek fiyatlı ürünler sekmesinde, ben ordan aldım pantolonumu ve cok memnunum. (http://www.e-gebe.com/tr/tek-fiyat)

Beden olarakta 1 pantolonu tam bedenim almıştım ama o biraz bol kesimdi, şimdi 1 tane daha aldım onu 1 beden büyük aldım daha dar bir kesim, daha rahat edeyim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…