2015 Temmuz Anneleri

Valla benim bulantilar başladı malum 2 gün dakka başı kustum görenler anladı sonrasında da 1 aydir raporluyum yedi cihan biliyo
iki kayiptan sonra hiç bilsinler istemezdim ama yapcak bisey yok..

canım senin ki mecburi olmuş biraz üzüldüm..en azından rapor alabilmişsin buna şükür.. benim daha anlaşılmıyo hiç bi yerden hamile olduğumm

Benim öğrencilerim öğretmen Arkadaşlarım çevrem herkes biliyor :) Şımartılıyorsunuz hatta geçen veli toplantısı vardı bir öğrencim annesine demişki anne gitme okula zaten öğretmenimiz hamile yormayın :))) Çocuk lar alem gerçekten sağolsun velilerim öğretmen arkadaşlarım da el üstünde tutuyor patik Örenler canın birşey isterse söyle diyenler meyve ikram edenler :) Güzel yani :)

güzel güzel de insan korkuyor işte nazar falan...hem daha çok yeni iki aylık diye insan söylemesem mi acaba diyorr

güzel güzel de insan korkuyor işte nazar falan...hem daha çok yeni iki aylık diye insan söylemesem mi acaba diyorr
Ben şunu biliyorum sakınan göze çöp batar çevrenizde art niyetli kimse yoksa tabi samimiyette önemli ama nazınız geçiyor parfüm kokuları malum sabah sabah insanı fena yapıyor söylüyorum yani rahatsız olduğumu sağolsun anlayışla karşılıyorlar bir anlamda artısı da var en nihayetin de 2 ay sonra her türlü anlayacaklar ondan boşuna strese girmeye gerek yok saklamak için ayrıca enerji harcayamam :) Benim mantığım bu

haklısın ama ne biliyim işte biraz pimririkleniyorum kimseye söylemiyim diye kasıyorum işte..

Arkadaşlar hepinize merhaba ben de çok şükür Allah'ın izniyle temmuz 9-10 gibi doğum bekleyen bir anne adayıyım :)) etrafımdakilere devamlı şöyle oldu normal mi sence böyle olması doğal mı deyip başta eşim ve annemi şimdiden usandırınca aklıma bu forum geldi konu açılmış mıdır derken bir de baktım 600 sayfayı bile geçmiş :)) artık ben de takipteyim.

Siyah: 38394834 .!.:
Cok tesekkurler arkadaslar.hergun biseyi kafaya takiyorum.şöyle bulantilarimiz halsizliklerimiz gecse,istahimiz yerine gelse,artik olumsuzluklardan degil de bebislerimize yaptigimiz alisverisleri paylassak,cinsiyetlerini konussak

Evet ya korkular bitip bulantılar geçse bebişin hareketlerini hissetmeye başlasak değil mi kontrole giderken yüreğim ağzımdan çıkacak gibi oluyor.bende bir de tek miyom çıktı doktorum sezeryan hariç bir sıkıntı yapmaz
muhtemelen
diyor ama o "muhtemelen "kelimesi beni
benden alıyor.

Enfeisyduck, post: 38395710, member: 340217"]Ben takibe yeni başladım sorunuzu bulamadım ne fitili acaba kullanmanız mı gerekiyor yoksa kullandınız mı[/QUOTE]
Kanama şikayetiyle gittim doktora kese etrafında kan gördü ve enfeksiyon cikti tahlilde. 2 gün önce kontrole gittim kanda enfeksiyondan geçmiş dedi.fitil vermişti enfeksiyon için. Bebek saglikli dedi. Ama bi kaç gündür leke geliyordu doktora gittim yine bugün bebek iyi fitil tahriş yapmistir ondan leke geliyordur dedi eve geldim aksama doğru yine leke geldi fitil kullanıp kanamasi olan varmi diye sormustum bu sekilde

Ben de tedirgin oluyorum aslında her bir yeni kişi öğrenince içimden ne dualar ediyorum ama işyerindekilere söylemekte fayda var tabii dünyanın bin türlü hali var sonuçta sadece ilaç kullanmamanız gerektiğini bilmeleri bile gerekli bence.

yakın bir kaç kişi biliyor zaten ama herkesin bilmesi iyi olmuyor yaa

Enfeisyduck, post: 38395710, member: 340217"]Ben takibe yeni başladım sorunuzu bulamadım ne fitili acaba kullanmanız mı gerekiyor yoksa kullandınız mı
Kanama şikayetiyle gittim doktora kese etrafında kan gördü ve enfeksiyon cikti tahlilde. 2 gün önce kontrole gittim kanda enfeksiyondan geçmiş dedi.fitil vermişti enfeksiyon için. Bebek saglikli dedi. Ama bi kaç gündür leke geliyordu doktora gittim yine bugün bebek iyi fitil tahriş yapmistir ondan leke geliyordur dedi eve geldim aksama doğru yine leke geldi fitil kullanıp kanamasi olan varmi diye sormustum bu sekilde[/QUOTE]

Ben fitil kullanmadım ama alttan muayene ve ilaçlar leke yapabiliyor sanırım belki içerdeki kanı atmışsınızdır.benim de her ay o ayın adetine denk gelecek olan günlerde kan gibi olmayan lekem oluyor başta çok korktum miyom yüzünden mi kanıyor diye ama çok şükür normal çıktı.İnşallah sizinki de geçer ama içinize sinmiyorsa ikinci bir doktorun görüşünü alın bence en azından gönlünüz ferahlar

yakın bir kaç kişi biliyor zaten ama herkesin bilmesi iyi olmuyor yaa
Öyle benim durumda her seferinde çalıştığım kişiler farklı olduğu için mecbur herkez öğrendi ama gerçekten bilmediğim bi tedirginliğe neden oluyor bende de İnşallah Allah korur hiçbir sıkıntı olmadan doğururuz da bu günleri gülümseyerek hatırlarız

Arkadaşlar içinizde miyom saptanan var mı benim ilk kontrolde birşey yoktu ikincide miyom var dediler 1,5-2 cm üçüncü kez gittim 5,5 cm olmuş dediler. Muhtemelen sezeryan gerektirecek ve çok ağrı yapacakmış ama genelde gebeliğe zarar vermez diyor doktorum ama çok korkuyorum gene de bir dahaki kontrolüm haftaya ama hiç gitmek istemiyorum benzer durumda olan var mı

İnşallah canım aynen bnm de

Oncelikle hosgeldin coook seyler kacirdin 600 sayfada, cok cok gir foruma arayi kapa ;p Gunlerimizde nerdeyse ayni

Miyoma gelince bendede var ama benimki yillardir var, hep takipteyiz agri yapiyordu adet doneminde... Doktorum risk olarak gormuyo, biraz buyur diyo ama bebek coktan solladi boyut olarak miyomu senin bebekte oyledir muhtemelen Buyurse cok normal doguma risk teskil ediyormus, sezaryen olursun olur biter Bebek saglikla dogsun yontem onemsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…