2015 Temmuz Anneleri

Peki o zaman ben de 38 alayim hazır fiyatlar uygunken yaza kadar giyeriz bile bulunsun oyle :)
bugun bende ilk defa disari ciktim kendimi iyi hissettim onbes gundur. lcv ya bi bakayim dedim kadife pantolonlar vardi cok esnek cok rahat hemde 20 tl. ucuz olunca aldim bir tane normalde 36giyiyorum yine 36 aldim baya bi bol kaliplari.kaein kismi baya buyuyor zaten. cok kaliteli degil di ama aldim o kadar esnek ve rahatki evde bile esofman gibi giyilir

Sağolasin canim buraya da bi bakayim almadan :)

Amin canım,senin atalarında vardır :) İkiz geni anneden geçiyormuş,benim babaannemin ikizleri varmış.Tip olarak çok benziyorum babaanneme sanırım gen olarakta ona çekmişim :)

benimde babaannem ikiz doğurmuş, bende benzerim ona o yüzden benden bekliyorlardı hatta başta ikinci bir kesemsi görüntü vardı, ama bebek değilmiş kayboldu gitti... Ama annem hala belki ikizdir diyo, inandıramadım tek olduğuna

Ben de bi 36 bi 38 mi alsam karar veremedim ya internetten alcam bol gelirse değiştiririm napalim :)

Belki kaybolan ikiz sendromudur.İki kese oluşuyor birinde bebek oluşuyor diğeri kayboluyor.O zaman ikiz başlamış ama tek devam etmiş olursun :)

Ya kizlar yine ben bir sorunla karsinizdayim. Rüyalarınizda kabus görüyor musunuz.Ben hamile kaldığım günden beri cinayet mi islemedim hırsızlık mi yapmadım aboo ne felaketler. Var mı benim gibi saçma sapan rüyalar gören

Ayni ben. Her gece farkli bir aksiyon yasiyorum. Gecen gece ruyamda bebegim olmus gordum. Aa hamilelik ne cabuk bitti iyi kilo almadim, ama bunun cinsiyeti ne diyip apis arasini elliyordum bebegin pipiye denk gelince biraktim neyse ki

Kizlarr vajinal fitil kullanip sonrasında kanama yasayan varmi aranizda. Kanama şikayetiyle gittim doktora muayene etti bebek saglili dedi fitil tahriş yapmistir o neden olmuştur kanamaya dedi. Doktordan ayrildim eve geldim aksama doğru yine leke geldi. Off ne olur bisey diyin içim rahat etsin

gayet normal cnm 10+1 de 3.16 ydi benimde... Zaten ultrason ciktisinin sol ustunde son adete gore kacinci gunde ollman gerektigi yaziyo sag alttada olculen crl nin kac gune denk geldigi yaziyo, ikisinin arasinda +_ 1 hafta normal deniyor

Cok tesekkurler arkadaslar.hergun biseyi kafaya takiyorum.şöyle bulantilarimiz halsizliklerimiz gecse,istahimiz yerine gelse,artik olumsuzluklardan degil de bebislerimize yaptigimiz alisverisleri paylassak,cinsiyetlerini konussak

Ins sende duyucaksin canim.hayir ikiside bildigimiz markalarin olcak dedi bende napayim uyucam ona gerci yogurtla fazla aram yok sut icsem yeterli :)

kabızlık sorunum var ve acayip şişkin karnım. çok gazım var . nası geçecek bi önerisi olan var mı

ben bi sürü şey denedim sende önce onları dene .. kayısı suda beklet ye .. sabah ılık süt nescafe iç .. ilgili yere zeytinyağı sür...bunlar kabızlık için yapılabilecekler ama yinede geçmesse benim ki gibi.bi fitil var kansuk onunla geçti bnm ki

kızlarr şirkette biri var geçen bir kaç kişinin önünce gözün aydın hamileymişşin dedi.. sinir oldum o kadar saklıyorum herkesten ama yayılıyo her geçen gün .. kıpkırmızı oldum .. söylesen dert daha çok yenii .. söylemesen dert niye söylemedin diyolar.. valla şaşırdım sinir de oldum size de böyle oluyomu çalışanlara falan özellikle siz söylediniz mii

Teşek kür ederim niaskenn doktora söyledim ama normal dedi şimdiden böyleyse son aylarda daha çok zorlanirsın diyorlar bi çaresini bulmam lazım en kısa zamanda

Canim iste ben senin yasadiklarini yasamamak icin kizlarimdan baska hickimseye soylemedim.bi de esim biliyo dogal olarak

Canim iste ben senin yasadiklarini yasamamak icin kizlarimdan baska hickimseye soylemedim.bi de esim biliyo dogal olarak

ayy çok uyuz bişey ama ya şirkette öğrenilmesini de istemiyorum.hamileleri hep sabah çalıştırıyolar vardıyalar değişiyo hem o yüzden hem de ne gerek var daha riskli dönemlerdeyiz yani şu üç dört ayy .. duyunca bi de sitem ediyolar .. napıcamı şaşırdım valla

Valla benim bulantilar başladı malum 2 gün dakka başı kustum görenler anladı sonrasında da 1 aydir raporluyum yedi cihan biliyo
iki kayiptan sonra hiç bilsinler istemezdim ama yapcak bisey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…