- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.881
İyi akşamlar kızlar herkese çok az kaldı bebişimle ilk buluşmamıza dua edin bize hayırlısıyla kalbini duyalım
canım benimde vardı sütü azalttım ve aç karna kaysı yiyorum geçtikabızlık sorunum var ve acayip şişkin karnım. çok gazım var . nası geçecek bi önerisi olan var mı
bugun bende ilk defa disari ciktim kendimi iyi hissettim onbes gundur. lcv ya bi bakayim dedim kadife pantolonlar vardi cok esnek cok rahat hemde 20 tl. ucuz olunca aldim bir tane normalde 36giyiyorum yine 36 aldim baya bi bol kaliplari.kaein kismi baya buyuyor zaten. cok kaliteli degil di ama aldim o kadar esnek ve rahatki evde bile esofman gibi giyilirPeki o zaman ben de 38 alayim hazır fiyatlar uygunken yaza kadar giyeriz bile bulunsun oyle :)
Sağolasin canim buraya da bi bakayim almadan :)reklam yapmış olucam sanki amaaa e-gebe.com da indirim başlamış orda da 35-50 tl arasına pantolon/elbise fln var. Tek fiyatlı ürünler sekmesinde, ben ordan aldım pantolonumu ve cok memnunum. (http://www.e-gebe.com/tr/tek-fiyat)
Beden olarakta 1 pantolonu tam bedenim almıştım ama o biraz bol kesimdi, şimdi 1 tane daha aldım onu 1 beden büyük aldım daha dar bir kesim, daha rahat edeyim diye...
Amin canım,senin atalarında vardır :) İkiz geni anneden geçiyormuş,benim babaannemin ikizleri varmış.Tip olarak çok benziyorum babaanneme sanırım gen olarakta ona çekmişim :)
Ben de bi 36 bi 38 mi alsam karar veremedim ya internetten alcam bol gelirse değiştiririm napalim :)bugun bende ilk defa disari ciktim kendimi iyi hissettim onbes gundur. lcv ya bi bakayim dedim kadife pantolonlar vardi cok esnek cok rahat hemde 20 tl. ucuz olunca aldim bir tane normalde 36giyiyorum yine 36 aldim baya bi bol kaliplari.kaein kismi baya buyuyor zaten. cok kaliteli degil di ama aldim o kadar esnek ve rahatki evde bile esofman gibi giyilir
bende ankaradayım :)canım sen hala duymadın mı kalp atışını. bende ankarada oturuyorum bende mühendisiyim bir kurumda çalışıyorum. okurken senide gördüm ankarada olduğu.
Belki kaybolan ikiz sendromudur.İki kese oluşuyor birinde bebek oluşuyor diğeri kayboluyor.O zaman ikiz başlamış ama tek devam etmiş olursun :)benimde babaannem ikiz doğurmuş, bende benzerim ona o yüzden benden bekliyorlardıhatta başta ikinci bir kesemsi görüntü vardı, ama bebek değilmiş kayboldu gitti... Ama annem hala belki ikizdir diyo, inandıramadım tek olduğuna
Ya kizlar yine ben bir sorunla karsinizdayim. Rüyalarınizda kabus görüyor musunuz.Ben hamile kaldığım günden beri cinayet mi islemedim hırsızlık mi yapmadım aboo ne felaketler. Var mı benim gibi saçma sapan rüyalar gören
gayet normal cnm 10+1 de 3.16 ydi benimde... Zaten ultrason ciktisinin sol ustunde son adete gore kacinci gunde ollman gerektigi yaziyo sag alttada olculen crl nin kac gune denk geldigi yaziyo, ikisinin arasinda +_ 1 hafta normal deniyor
Cok tesekkurler arkadaslar.hergun biseyi kafaya takiyorum.şöyle bulantilarimiz halsizliklerimiz gecse,istahimiz yerine gelse,artik olumsuzluklardan degil de bebislerimize yaptigimiz alisverisleri paylassak,cinsiyetlerini konussakBence gayet sağlıklı miniğin hiç kafana takmaben 10+1 de gittim 39mm di ama ultrason hesabına göre 10+6 crl si dedi dr um. Yani 3küsür cm bu hafta için oldukça sağlıklı bence sen kafana takma hamileliğinin tadını çıkarr
Ins sende duyucaksin canim.hayir ikiside bildigimiz markalarin olcak dedi bende napayim uyucam ona gerci yogurtla fazla aram yok sut icsem yeterli :)canım benim çok güzel dimi ya yarın 13 30da randevum benimde çok heycanlıyım Allah ım ben de inşallah bu mutluluğu yaşarım vakit geçmiyo cidden bu arada şaşırdım süt pastorize de doğal yoğurt önerilir genelde
kabızlık sorunum var ve acayip şişkin karnım. çok gazım var . nası geçecek bi önerisi olan var mı
Canim iste ben senin yasadiklarini yasamamak icin kizlarimdan baska hickimseye soylemedim.bi de esim biliyo dogal olarak
kızlarr şirkette biri var geçen bir kaç kişinin önünce gözün aydın hamileymişşin dedi.. sinir oldum o kadar saklıyorum herkesten ama yayılıyo her geçen gün .. kıpkırmızı oldum .. söylesen dert daha çok yenii .. söylemesen dert niye söylemedin diyolar.. valla şaşırdım sinir de oldum size de böyle oluyomu çalışanlara falan özellikle siz söylediniz mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?