- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.901
yok canım güneşli bağcılarda çok güzel yeni bak netten tavsiye ederim dr da çok iyi
Canim insaAllah yavrun sagliklidir.Dualarim seninle canim.Bol su ic dinlen,wc disinda kalkmamaya calis.Bugun bir doktora gorun istersen icin/icimiz rahat eder.hayırlı sabahlar arkadaşlar ,, geceden beri kahveli lekelenmem , kırmızıya döndü , doktorumu aradım , sıvı al dinlen ,yarın gel dedi , iğneni daha yeni yaptık dedi . istersen yakın bir yere gidip kalp atışına baktırabilirsin dedi ,, gecenin 12 sin kızım uyuyor apartopar bir yerede gidemedim açıkcası , hakkımızda hayırlısı olsun inş. şu saatte uyandım dahada uyuyamadım ,, dualarınızı bendden esirgemeyin
Hayirli guzel haberlerle don insaAllah canim.Bugun bende sonuclarimi almaya gidecegim insaAllah.bnd bugun hastaneye gdiyorum. kan ostemisti doktor insallh tum degerler normsldirr cok stres yapiorum kan veritken.ne cikack diyebnada dua edin hersey umarim yolundadirr
Canim insaAllah yavrun sagliklidir.Dualarim seninle canim.Bol su ic dinlen,wc disinda kalkmamaya calis.Bugun bir doktora gorun istersen icin/icimiz rahat eder.
Canim gecmis olsun.Uzulurken bir yandanda kahkaha atiyorum.Ne kadar tatlisin sen ya :)Ben dun saatlerce wc de ve hastanede ciplak kaldim ya sonucc hasta oluyorum hemde fenaa tüm vucudum agriyo tutulmuş kiriliyorum resmen ne halt etcem yaa
Ogurmeye dermanim da yok totomda deli gibi aciyoooo
Ula bi cocuk dogurcaz pert olduk ha!
Benim SAT 8 Ekim ve bugün 9+1 haftalık oldum. Yani 11+1 olmam gerekiyordu ama işte 2 hafta geride. Sende bir gerilik yok o zaman değil mi ? Aynı tarihlerde doğum yapacağımıza göre...
cnm eve gidince foto çekip atayım bakalım aynı ürün mü?ben netten aldım ama orjinal gibi duruyorcnm ben lieracı hem eczacıdan hemde cildiyeciden sorarak aldım,ikiside bu ürünü kendılerı kullandıkları için önerdiler,ıkısıde cok yakın arkadasım..sen petrol ürünü dedıkden sonrada prospektüsü tekrar tekrar okudum ve kutusuna tabi,içerik olarak 3 bitki haricinde hiçbir bilgi yok ,senın kutuda yazıyorken bende neden böyle bi içerik yok o da ilginç,ürünü aczacı arkadasımın vasıtasıyla ecza deposundan orgınal aldım...2 kutu daha siparişim vardı kutular gelınce ona tekrar bakıcam ve kutunun resımlerını ozellıkle yolllucam sana...o kadar arastırmaya yıne kıllandırdın beni iyimi:)
bugün biz yavruşumla süperiz teyzesicnm süpersin gülerek okudum yazını:)))))sana da günaydın
Canim bir arkadasta unutmustu doktoru sorun olmaz demis ama saatini kur her gun.Ben oyle yapiyorum dakikasini gecirmeden vuruyor esim.Diger turlu tvye dalarim felan unuturum.CLEXANE KULLANANLAR ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN !!!
iğnesini unutan varmı ? varsa farkedince ne yaptınız ? akşamdan akşama yapıyoduk iğnemi. dün akşam unuttuk. sabah kalkınca aklıma geldi. doktorumu aradım. şimdi vurma sakın dedi. birgünde iki tane olmaz dedi. bunu atla artık akşam yine aynı zamanında yap dedi. peki bişey olurmu bebeğime dedim. 1 kereden bişey olmaz dedi. geleyimmi yanınıza dedim. gerek yok gelmene dedi. ama içim hiç rahat değil. sabahtan beri deli gibi ağlıyorum. yaa bişey olursa bebeğime benim aptallığım yüzünden. nasıl unuturum yaa nasıl
dua etmekten başka bir çarem yok çalıştığım için ama evde olsam yatar dinlenirim hap almazdım kesinlikleKizlar basınız agriyinca ne yapiyorsunuz
gerçekten olmaz bişey dimi yaa
cnm eve gidince foto çekip atayım bakalım aynı ürün mü?ben netten aldım ama orjinal gibi duruyor
Kizlar basınız agriyinca ne yapiyorsunuz
bende son surat devam ediyo bulantılar.hicbşy yiyemiyorum canmda hicbşy istemiyo.sadece uyumak uzanmak istiyorum.bebeğe de hic bşy gitmiyor diyorum.aclıktan ölecek diye düşünüyorum.bu defada ona uzuluyorum oturup ağlıyorum.yarın ıkılı test için dr gideceğim ınsallah sağlıklıdır cok korkuyoruminşallah canım
Sizde bulantılar ne alemde? Ben hala yemek yemekte zorlanıyorum.
benim galiba tansiyonum yükseldi onda evden çıkıp ölçütmeye bile halim yok. Maden suyu icicem iyi gelir dedi annem.ahhh ahhhhhhh benim 2 gündür çektiğimi bi bilsen,inat ettım basımın agrına ilaç içmedim tansıyon düştü 4 e,hem kbb doktoruna gıttım hemde kadın dogum doktoruma danıstım,paroldan sakınca olmaz bu tansıyonla dolasmak olmaz dedıler,içtim rahatladım..helvamın kavrulmasına az kalmıstı
Canim gecmis olsun.Uzulurken bir yandanda kahkaha atiyorum.Ne kadar tatlisin sen ya :)
benim galiba tansiyonum yükseldi onda evden çıkıp ölçütmeye bile halim yok. Maden suyu icicem iyi gelir dedi annem.
İçinde parasetamol olan bir ağrı kesici içebilirsiniz dayanılmayacak gibiyse. Bebeğe zararı olmaz. Benim migrenim olduğu için çok sık baş ağrısı çekiyorum ve maalesef hamilelik tetikledi.Doktor içebileceğimi söyledi. Eltimde kadın doğum doktoru ona da danıştım. zararı yok dedi. Benim baş ağrım mide bulantılarımı arttırıyor tansiyonumu düşürüyor ve hiç bir şey yiyemez hale geliyorum ki bu bebeğe daha zararlı.Kizlar basınız agriyinca ne yapiyorsunuz
canım anladığım kadarıyla evindesin galiba bende salı günü hospitalda Tülay Egeliye gittim güler yüzlü bi bayandı sadece çok bekleniyor gerçekten ama ben bunu her yerde gördüm bütün kadın doğum doktorları bekletiyor maalesef@bedidiko
Canim ben toparlanamadim rapor vs derken yakin diye hospitala gidiyorum nil hanima ama 2 hastane denicem sararsa onlardan biriyle devam edicem..
nil hn kizimda da boyleydi 16.haftadan once hic yorum bile yapmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?