2015 Temmuz Anneleri

yok canım güneşli bağcılarda çok güzel yeni bak netten tavsiye ederim dr da çok iyi

Kizimi götürdüm bi kere göğüs hastalıkları doc.sedat beye dr harika biriydi hastane güzel personel vs iyi

muayene ucretleri nasil? Doğum icin fiyat sordun mu? Çok ucuk olmazsa dusunebilirim

Canim insaAllah yavrun sagliklidir.Dualarim seninle canim.Bol su ic dinlen,wc disinda kalkmamaya calis.Bugun bir doktora gorun istersen icin/icimiz rahat eder.

bnd bugun hastaneye gdiyorum. kan ostemisti doktor insallh tum degerler normsldirr cok stres yapiorum kan veritken.ne cikack diyebnada dua edin hersey umarim yolundadirr
Hayirli guzel haberlerle don insaAllah canim.Bugun bende sonuclarimi almaya gidecegim insaAllah.

Canim gecmis olsun.Uzulurken bir yandanda kahkaha atiyorum.Ne kadar tatlisin sen ya :)

cnm eve gidince foto çekip atayım bakalım aynı ürün mü?ben netten aldım ama orjinal gibi duruyor

Canim bir arkadasta unutmustu doktoru sorun olmaz demis ama saatini kur her gun.Ben oyle yapiyorum dakikasini gecirmeden vuruyor esim.Diger turlu tvye dalarim felan unuturum.

Kizlar basınız agriyinca ne yapiyorsunuz

ahhh ahhhhhhh benim 2 gündür çektiğimi bi bilsen,inat ettım basımın agrına ilaç içmedim tansıyon düştü 4 e,hem kbb doktoruna gıttım hemde kadın dogum doktoruma danıstım,paroldan sakınca olmaz bu tansıyonla dolasmak olmaz dedıler,içtim rahatladım..helvamın kavrulmasına az kalmıstı

inşallah canım
Sizde bulantılar ne alemde? Ben hala yemek yemekte zorlanıyorum.
bende son surat devam ediyo bulantılar.hicbşy yiyemiyorum canmda hicbşy istemiyo.sadece uyumak uzanmak istiyorum.bebeğe de hic bşy gitmiyor diyorum.aclıktan ölecek diye düşünüyorum.bu defada ona uzuluyorum oturup ağlıyorum.yarın ıkılı test için dr gideceğim ınsallah sağlıklıdır cok korkuyorum

benim galiba tansiyonum yükseldi onda evden çıkıp ölçütmeye bile halim yok. Maden suyu icicem iyi gelir dedi annem.

benim galiba tansiyonum yükseldi onda evden çıkıp ölçütmeye bile halim yok. Maden suyu icicem iyi gelir dedi annem.

cnm yüksekmi düşük mü anlamadan ona gore beslenme,ben tuza gömmeme ragmen kendimi tansıyonumu yükseltemedım,parol içtim bunyem sakinleşti...

Kizlar basınız agriyinca ne yapiyorsunuz
İçinde parasetamol olan bir ağrı kesici içebilirsiniz dayanılmayacak gibiyse. Bebeğe zararı olmaz. Benim migrenim olduğu için çok sık baş ağrısı çekiyorum ve maalesef hamilelik tetikledi.Doktor içebileceğimi söyledi. Eltimde kadın doğum doktoru ona da danıştım. zararı yok dedi. Benim baş ağrım mide bulantılarımı arttırıyor tansiyonumu düşürüyor ve hiç bir şey yiyemez hale geliyorum ki bu bebeğe daha zararlı.

@bedidiko
Canim ben toparlanamadim rapor vs derken yakin diye hospitala gidiyorum nil hanima ama 2 hastane denicem sararsa onlardan biriyle devam edicem..
nil hn kizimda da boyleydi 16.haftadan once hic yorum bile yapmio
canım anladığım kadarıyla evindesin galiba bende salı günü hospitalda Tülay Egeliye gittim güler yüzlü bi bayandı sadece çok bekleniyor gerçekten ama ben bunu her yerde gördüm bütün kadın doğum doktorları bekletiyor maalesef haftaya cuma 2li taramaya giricem randevu aldım sen ikili tarama yapmıcakmısın ? bende bu hafta raporluydum ancak kendime geldim evdeyim hava çok güzel ama dışarı çıkmaya cesaretim yok benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…