- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.861
Canım benim 4 gün ara ara kanamalarım oldu. Düşük tehlikesi vardı. Sonra ara ara kanamalar oldu. 3 hafta raporlu yattık geçti. Eğer olumsuz düşünürsen bebekte vücudunda bundan etkileniyor. Sen duanı et bekle. Eğer yaşayacak ömrü varsa zaten o sana sıkı sıkı tutunur.bel ağrım korkutuyor beni , ömrü varsa bişey olmaz sanrım , hayırlısı artık ..
gözün aydın canım darısı bize inşallahGünaydın kızlar
Dün 2li tarama testini yaptık. Ultrason görüntüleri iyi çıktı kan sonuçları ise cumartesi alacağız. Doktor emin değilim ama %80 oğlunuz olacak dedi. Kesin sonuç için 16. haftayı beklememiz gerektiğini söyledi. Çok şükür bunu da atlattık.
inşallah canımgözün aydın canım darısı bize inşallah
Dün doktora sordum tekrar 2 tane kaybim var kalp atisi durduğu için ben pıhtılaşma testi yapmadim igne ilacta kullanmiyorum huzursuzum diye o da pıhtılaşma olsaydı iğnesiz o kizi kucagina alamazdin sende yoktur öyle bisey sağlıklı bi bebegin var dedi aklina takma dedi..
12+2 görünüyo usg de cinsiyet sordum 16.haftadan önce yorum yapmam cok yanıltıcı olur sağlıklı olsun cinseyi ogrenirsin elbet diyomerak ediyis heralde hain dokturr
Günaydın kızlar
Dün 2li tarama testini yaptık. Ultrason görüntüleri iyi çıktı kan sonuçları ise cumartesi alacağız. Doktor emin değilim ama %80 oğlunuz olacak dedi. Kesin sonuç için 16. haftayı beklememiz gerektiğini söyledi. Çok şükür bunu da atlattık.
Teşekkür ederim canım. Henüz kesinlik yok ama yinede oğlum diye sevmeye başladı eşim. Ben ilk günden beri kız istiyor ama erkek hissediyordum bakalım 16 hafta süpriz yapar mı? Darısı başınıza inşallahAnamm bir pasa daha formumuz erkek bebislerle doluyor simdilik sadece bi prenses haberi aldik. Tebrik ederim canim allah kucagina almayida nasip etsin darisi basimiza :)
Selam kızlar buraya ilk temmuz annesi adaylarından biri olarak yazmıştım şimdide sanırım ilk cinsiyet öğrenenlerdenim artık bugüne bugün ERKEK ÇOCUK annesi adayıyım :))))
İkili tarama testimizide yaptık çok şükür hiçbir sorunumuz yok boynunun uzunluğu normal burun normal su oranı normal dedi geriye bi bulantı kusma kaldı onu da idare edeceğiz artık)
Günaydın kızlar
Ben bir ara yaptırmamayı düşündüm ama gebeliğin başında bilmediğimizden çok ilaç kullanmıştım. İçim rahat etsin diye yaptırmaya karar verdim. Fakat baya farklı rakamlar söylüyor hastaneler (200-400 arası) ve doğum yapacağın hastane daha makul fiyat veriyor bildiğim. Başta 400 denen yer olsa bende yaptırmayacaktım fakat sonra 125 tlye özel bir hastanede dün yaptırdım.arkedaşlar merhaba ben ikinci bebeğime hamileyim ikili test yaptırmak istemiyorum aslına bakarsanız kızım da yaptırdım çok gereksizz ve saçma buldum o zaman 7 yıl önce 100 tll verdik hem ben o testte çıkan sonuca göre çocugumu aldırmayı da düşünmem benim düşüncem bu sizide durum nedir. yaşımda genç 35 sonra için önemli bi test zaten doktor da bulamıyorum
arkedaşlar merhaba ben ikinci bebeğime hamileyim ikili test yaptırmak istemiyorum aslına bakarsanız kızım da yaptırdım çok gereksizz ve saçma buldum o zaman 7 yıl önce 100 tll verdik hem ben o testte çıkan sonuca göre çocugumu aldırmayı da düşünmem benim düşüncem bu sizide durum nedir. yaşımda genç 35 sonra için önemli bi test zaten doktor da bulamıyorum
Hepimizin sağlıcakla kucağına aldığı haberleri de paylaşalım inşallahhayırlı olsun cnm banada kıza benziyor dedı ama sana dedıgı gıbı 16.haftada garantı olur dedı,bebişini saglıkla kucağına al inş..
Hepimizin sağlıcakla kucağına aldığı haberleri de paylaşalım inşallah
Ben henüz dediğim gibi emin olmadığımdan bir şey diyemiyorum.
Kızımın olmasını istiyorum ama gebeliğin başından beri erkek diye hissediyorum.
Midesi bulananlar, bulanmayanlar, yemek yiyenler yiyemeyenler, totosu donanlar donmayanlar, kâbuslar görenler gormeyenler, güne mutlu uyananlar uyanmayanlar, bebisinin cinsiyetini ogrenenler ogrenmeyenler, cinsiyeti içine doganlar dogmayanlar, çeşitli batıl inaclara inanlar , inanmayanlar... varlıklarına şükür edenler, sabah uyandığında güne onunla başlamanın pahabiçilemez olduğunu bilenler ... elini karninakoydugunda suratinda anlatilmasi güç gülümsemeler olanlar , anlamsizca herşeye ağlayanlar ....hepinize herkese GÜNAYDIN. . Elhamdülillah varliklarina bebislerimizin .. şükürler olsun onlari bize nasip gören RABBIMIZE
bedidiko
Canim ben toparlanamadim rapor vs derken yakin diye hospitala gidiyorum nil hanima ama 2 hastane denicem sararsa onlardan biriyle devam edicem..
nil hn kizimda da boyleydi 16.haftadan once hic yorum bile yapmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?