2015 Temmuz Anneleri

kuzum doktorum bişi olmaz dedikden sonra ltf içini ferah tut...biz evhamlıyız tabi bebekleri taşıyan taraf oldugumuz ıcın,ltf kendını üzme ,bebeğine o üzüntü inan daha cok zarar verır,yüzünü yıka derın bı nefes al ve kendini sakinleştir ltf

bedidiko, post: 38510651, member: 602857"]Nik hanimin hastalari Cok sira bekliyormus sende mi cok bekliyorsun canim? Baska hangi hastanelere gitmeyi planliyorsun bana da haber ver canim :)

Valla dun tamm 2 saat 45 dakika bekledim bide berbat haldeydimm kantinde koltuga yattim multeciler gibi oldum resmen cok bekleniyo nil hanim malesef :/

Once guneslide medicine hospitala gidicem zuleyha hanim var arkadasim gidio ve bayiliyo dr na cok pozitif biriymis kibar harika biri dedi 13.haftada cinsiyeti soylemis falan bi git deyip duruyo onu deniycem sarmazsa beylikduzu medilife var oraya bi gidicem bakalim bulcaz illaki bi yer :)
Sende gidip memnun kaldigin bi yer olursa haber et

Yapma amaaa 1 gunden ne olacak surekli kullandigin icin kanin sulaniyo zaten bi gunde bebege zarar vericek kadar pıhtılaşma yasamazsin rahat ol

bende çok korkuyorum iki hafta önce gittim bu kaybı olanalr doğuma akdar o sitresi atamayacak sanırım inş iyidir diyorum h,iç belirtim yok kasık ve gögüs ağrısı dışında

ben medipol mega günseli özedemir gidiyorum tavsiye ederim

Merhaba kızlar azönce LİERAC phytolastil gel'im geldi ..Daha önce bi rkadaşa içeriğini sorup almıştım ama o farklı bi ürünmü bilmiyorum malesef kutunun en altında içindekiler kısmında Propylene Glycol ve PEG- 18 mevcut.Ve ben malesef bunların zararlı petrol ürünleri olduğunu biliyorum.Bunları bilseydim almazdım belki de..Şimdi mustelanın içeriğini kendim bizzat araştırıcam inşallah.Bilgilendirmek istedim zararlı kimyasalsız bişey bulmak mümkün değil sanırım piyasada

AAA bi günden bişey mi olur canım ya amma yaptın.Bidaha unutmamaya çalış bi kereden bişey olmaz Allah'ın izniyle..Ben kendimi evhamlı sanıyodum valla :)

sağol canım benim. tamamdır biraz ağlayıp sakinleştim. allahtan cumartesi kontorlümüz var. heyecanla onu bekliyorum şimdi. ya daha uzak olsaydı kontrolüm nası beklerdim ben.

Yapma amaaa 1 gunden ne olacak surekli kullandigin icin kanin sulaniyo zaten bi gunde bebege zarar vericek kadar pıhtılaşma yasamazsin rahat ol

bir güncükten olmaz dimi bişey en kötüsüde bu sefer bişey olursa tamamen benim yüzümden olacak. benim aptallığım yüzünden. ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım

Ben avcilar medicana onur beye gidiyorum canim doktordan cok memnumda hastane cok kotu ne yapacagim bilmiyorum

cnm ben lieracı hem eczacıdan hemde cildiyeciden sorarak aldım,ikiside bu ürünü kendılerı kullandıkları için önerdiler,ıkısıde cok yakın arkadasım..sen petrol ürünü dedıkden sonrada prospektüsü tekrar tekrar okudum ve kutusuna tabi,içerik olarak 3 bitki haricinde hiçbir bilgi yok ,senın kutuda yazıyorken bende neden böyle bi içerik yok o da ilginç,ürünü aczacı arkadasımın vasıtasıyla ecza deposundan orgınal aldım...2 kutu daha siparişim vardı kutular gelınce ona tekrar bakıcam ve kutunun resımlerını ozellıkle yolllucam sana...o kadar arastırmaya yıne kıllandırdın beni iyimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…