- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.881
CLEXANE KULLANANLAR ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN !!!
iğnesini unutan varmı ? varsa farkedince ne yaptınız ? akşamdan akşama yapıyoduk iğnemi. dün akşam unuttuk. sabah kalkınca aklıma geldi. doktorumu aradım. şimdi vurma sakın dedi. birgünde iki tane olmaz dedi. bunu atla artık akşam yine aynı zamanında yap dedi. peki bişey olurmu bebeğime dedim. 1 kereden bişey olmaz dedi. geleyimmi yanınıza dedim. gerek yok gelmene dedi. ama içim hiç rahat değil. sabahtan beri deli gibi ağlıyorum. yaa bişey olursa bebeğime benim aptallığım yüzünden. nasıl unuturum yaa nasıl
bedidiko, post: 38510651, member: 602857"]Nik hanimin hastalari Cok sira bekliyormus sende mi cok bekliyorsun canim? Baska hangi hastanelere gitmeyi planliyorsun bana da haber ver canim :)
CLEXANE KULLANANLAR ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN !!!
iğnesini unutan varmı ? varsa farkedince ne yaptınız ? akşamdan akşama yapıyoduk iğnemi. dün akşam unuttuk. sabah kalkınca aklıma geldi. doktorumu aradım. şimdi vurma sakın dedi. birgünde iki tane olmaz dedi. bunu atla artık akşam yine aynı zamanında yap dedi. peki bişey olurmu bebeğime dedim. 1 kereden bişey olmaz dedi. geleyimmi yanınıza dedim. gerek yok gelmene dedi. ama içim hiç rahat değil. sabahtan beri deli gibi ağlıyorum. yaa bişey olursa bebeğime benim aptallığım yüzünden. nasıl unuturum yaa nasıl
bende çok korkuyorum iki hafta önce gittim bu kaybı olanalr doğuma akdar o sitresi atamayacak sanırım inş iyidir diyorum h,iç belirtim yok kasık ve gögüs ağrısı dışındaDün doktora sordum tekrar 2 tane kaybim var kalp atisi durduğu için ben pıhtılaşma testi yapmadim igne ilacta kullanmiyorum huzursuzum diye o da pıhtılaşma olsaydı iğnesiz o kizi kucagina alamazdin sende yoktur öyle bisey sağlıklı bi bebegin var dedi aklina takma dedi..
12+2 görünüyo usg de cinsiyet sordum 16.haftadan önce yorum yapmam cok yanıltıcı olur sağlıklı olsun cinseyi ogrenirsin elbet diyomerak ediyis heralde hain dokturr
ben medipol mega günseli özedemir gidiyorum tavsiye ederimValla dun tamm 2 saat 45 dakika bekledim bide berbat haldeydimm kantinde koltuga yattim multeciler gibi oldum resmen cok bekleniyo nil hanim malesef :/
Once guneslide medicine hospitala gidicem zuleyha hanim var arkadasim gidio ve bayiliyo dr na cok pozitif biriymis kibar harika biri dedi 13.haftada cinsiyeti soylemis falan bi git deyip duruyo onu deniycem sarmazsa beylikduzu medilife var oraya bi gidicem bakalim bulcaz illaki bi yer :)
Sende gidip memnun kaldigin bi yer olursa haber et
AAA bi günden bişey mi olur canım ya amma yaptın.Bidaha unutmamaya çalış bi kereden bişey olmaz Allah'ın izniyle..Ben kendimi evhamlı sanıyodum valla :)CLEXANE KULLANANLAR ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN !!!
16. haftaya kadar sürpriz değişiklikler olabiliyo galiba canım herşeye hazırlıklı olalım :)Acaba tam cinsiyet nezaman belli olur :)
16. haftaAcaba tam cinsiyet nezaman belli olur :)
kuzum doktorum bişi olmaz dedikden sonra ltf içini ferah tut...biz evhamlıyız tabi bebekleri taşıyan taraf oldugumuz ıcın,ltf kendını üzme ,bebeğine o üzüntü inan daha cok zarar verır,yüzünü yıka derın bı nefes al ve kendini sakinleştir ltf
Yapma amaaa 1 gunden ne olacak surekli kullandigin icin kanin sulaniyo zaten bi gunde bebege zarar vericek kadar pıhtılaşma yasamazsin rahat ol
AAA bi günden bişey mi olur canım ya amma yaptın.Bidaha unutmamaya çalış bi kereden bişey olmaz Allah'ın izniyle..Ben kendimi evhamlı sanıyodum valla :)
Valla dun tamm 2 saat 45 dakika bekledim bide berbat haldeydimm kantinde koltuga yattim multeciler gibi oldum resmen cok bekleniyo nil hanim malesef :/
Once guneslide medicine hospitala gidicem zuleyha hanim var arkadasim gidio ve bayiliyo dr na cok pozitif biriymis kibar harika biri dedi 13.haftada cinsiyeti soylemis falan bi git deyip duruyo onu deniycem sarmazsa beylikduzu medilife var oraya bi gidicem bakalim bulcaz illaki bi yer :)
Sende gidip memnun kaldigin bi yer olursa haber et
Merhaba kızlar azönce LİERAC phytolastil gel'im geldi ..Daha önce bi rkadaşa içeriğini sorup almıştım ama o farklı bi ürünmü bilmiyorum malesef kutunun en altında içindekiler kısmında Propylene Glycol ve PEG- 18 mevcut.Ve ben malesef bunların zararlı petrol ürünleri olduğunu biliyorum.Bunları bilseydim almazdım belki de..Şimdi mustelanın içeriğini kendim bizzat araştırıcam inşallah.Bilgilendirmek istedim zararlı kimyasalsız bişey bulmak mümkün değil sanırım piyasada
Senin yazını gördükten sonra bende endişelendim. benim tsh 3,33 çıkmıştı 5 hatalıkken t4 0,78 doktorum herhangi birşey söylemedi bu konuyla ilgili. ilaçta vermedi. şimdi soru işareti oldu aklımda. siz hangi haftalarda öldürdüğü
Canim benim önce 5.5 haftalik ken tsh 4.5 çıkmıştı Dr, endokrine gönderdi aç karna tekrar hormon testi yapıldı 3.5 çıkmıştı doktorum 0.25 mcgr lik bi hap a başladı sabahları aç karna iciyorum. .geçen gün gittiğimde 2.9 olmuştu. .o yüzden haftada iki gün 2 tablet diğer günler yine 1 tablet devam edeceğim ..yani biraz yükseltti dolayı. .umarım seninki de normale döner. .bence bu endokrine git..onlar daha çok önemsiyor bu konuda hamileleri
ben medipol mega günseli özedemir gidiyorum tavsiye ederim
yok canım güneşli bağcılarda çok güzel yeni bak netten tavsiye ederim dr da çok iyiMedipol mega anadolu yakasinda olan mi?
Olacagini sanmam :)Peki arkadaslarin tsh i kan degerleri yuksek yada dusuk cikiyormus benim cok sukur normaldi herseyim ama zamanla farklilasma olabilir mi ya su kan icin neler dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?