2015 Temmuz Anneleri

bende de mide bulantısı yok ama çok iştahsızım yerken iyi sonra midem bualnıyo bir daha yemem o yemeği diyorum bikaç saat şişiyorum

Benim de karnım taş gibi. diyetisyene gidiyorum. Ona rağmen geçen hafta verdiğim 2 kilonun 1.5 kilosunu almış gözüküyorum. Anormal bir şişkinlik gaz ve kabızlık var. bAna bir formül verdi şimdi onu içmeyi denicem. İnşallah içebilirim.

Buu arada ihtiyacı olanlar için yazayım doğal kabızlık çözücü:
2 kuru erik 2 kuru kyısı 2 kuru incir 1 çay bardağı su ile kaynayıp demlenecek. İçine 1 kaşık keten tohumu ve 1 kaşık zeytinyağ eklenip blenderdan çekilecek. Sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı kadar yenilip üzxerine su içilcek. Ben yarın denicem bakalım yapabilecek miyim.

Üzülme arkadasim bos yere kendini harap etme. Benim arkadasim ilk 4 ayda bulantilar yüzünden 12kilo verdi sadece bir soda cesidini icebiliuordu. Simdi kizi 5 aylik olacak nerdeyse tosun gibi maaşallah boyu kilosu yerinde. Dogdugunda da iyiydi. Allah in izniyle bebislerimize hicbir sey olmaz sen icini ferah tut.

canım bende de var gerilik çünkü 7 haftalık mış bebeğim iki hafta geri yani

bu bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. benimde 1 hafta geriydi. ilk 4 hafta her hafta gittim kontrole ve her 1 hafta geriden geldiği için en sonunda SAT tarihimi değiştirdi doktor. herkesin adetten sonra aynı zamanda yumurtası çatlayıp döllenme olmuyor. SAT sadece tahmini olarak kullanılıyor. benim döllenme beklenenden 1 hafta geç olmuş. demekki vücudumun normal döngüsüde buymuş. seninde 2 hafta geç olmuş. bu illa gelişim geriliği var anlamına gelmez. hiç canını sıkma kontrollerde başka sorun yoksa

kızlarr giremiyordum kaç gündür hızlıca okudum sayfalarıı herşey herkess yolunda görünüyorr..mide bulantısı çekenlere dua ediyorum.. zor ama günler ilerliyorr geçicek kızlarr inşallah

Ya kizlar şu agizdaki metal tadi ne berbat bisey bide acaip derecede tükürük oluyo agzimda midem bulaniyo surekli yutamiyorum da krolar gibi tukurup duruyom

tmm canım bende merak ediyorum gittiğimde sorarım sanada yazarım canım sen hangi hastaneye gidiyorsun çok pahalı

Avcilar hospitala gidiyorum (saglik bakanina ait bi hastane aslinda hic bi ozelligi yok medipolun yanindan bile gecemez yaniii) diger dr lar 60 tl sanirim bu dr 100 o kadar ragbet goruyo ki devam etmicem buyuk ihtimalle orada ama bilemiyorum yinede buyuk konismiim

Ya kizlar şu agizdaki metal tadi ne berbat bisey bide acaip derecede tükürük oluyo agzimda midem bulaniyo surekli yutamiyorum da krolar gibi tukurup duruyom
bende sabah dişlerimi fırçaladım , fırçalamaz olaydım , öğür öğür ,, dediğin gibi tükürükten bile iğreniyor insan

heh aynindan bende de oluyo.ayni hisleri yasayan biri bulduguma hem şaşirdim hem sevindim.uyumakta zorluk cekiyorum bazen.bu gebelik tükrük salgisinida mi etkiliyo ki?hey Allahım

Kızlar eve kendimi zor attim valla yoksa yola uzanip uyuyasim vardi ayakta uyumak deyimini bizzat ggerçekleştirdim (( su 1 ay gecse de okullar tatil olsa keskee yaa(( neyse soylenmeyi birakip uyumaya geceyim ben....
Ayy bu arada cok sikisiyorum ve her seferinde kaciriyorum ya ne yapsam bilemedim alta kacirma kulodu mu alsam ya ne yapsam offf

Merhaba kızlaar nasılsınız? Tam bulantılarım bitti ohh derken şimdide yemek pişiremiyorum kokusu mahvediyo beni ve aç olsam bile yiyemiyorum gaz maskesiyle yapıcam artık yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…