- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.941
sormadım canım mauyene 35 tl
Üzülme arkadasim bos yere kendini harap etme. Benim arkadasim ilk 4 ayda bulantilar yüzünden 12kilo verdi sadece bir soda cesidini icebiliuordu. Simdi kizi 5 aylik olacak nerdeyse tosun gibi maaşallah boyu kilosu yerinde. Dogdugunda da iyiydi. Allah in izniyle bebislerimize hicbir sey olmaz sen icini ferah tut.bende son surat devam ediyo bulantılar.hicbşy yiyemiyorum canmda hicbşy istemiyo.sadece uyumak uzanmak istiyorum.bebeğe de hic bşy gitmiyor diyorum.aclıktan ölecek diye düşünüyorum.bu defada ona uzuluyorum oturup ağlıyorum.yarın ıkılı test için dr gideceğim ınsallah sağlıklıdır cok korkuyorum
canım bende de var gerilik çünkü 7 haftalık mış bebeğim iki hafta geri yani
tmm canım bende merak ediyorum gittiğimde sorarım sanada yazarım canım sen hangi hastaneye gidiyorsun çok pahalıHimm rica etsem sorar misin telde fiyat bilgisi vermiyorlarda..
ben dun 100 tl verdim muayeneye :/
inşallah canım. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinnOhhh şükür =) resmen sabahtan beri aklım sendeydi ben bile rahatladım... Bundan sonrasında kayıpsız gidicez temmuza kadar inşallah... Büyüdü artık bebişlerimiz...
tmm canım bende merak ediyorum gittiğimde sorarım sanada yazarım canım sen hangi hastaneye gidiyorsun çok pahalı
bende sabah dişlerimi fırçaladım , fırçalamaz olaydım , öğür öğür ,, dediğin gibi tükürükten bile iğreniyor insanYa kizlar şu agizdaki metal tadi ne berbat bisey bide acaip derecede tükürük oluyo agzimda midem bulaniyo surekli yutamiyorum da krolar gibi tukurup duruyom
heh aynindan bende de oluyo.ayni hisleri yasayan biri bulduguma hem şaşirdim hem sevindim.uyumakta zorluk cekiyorum bazen.bu gebelik tükrük salgisinida mi etkiliyo ki?hey AllahımYa kizlar şu agizdaki metal tadi ne berbat bisey bide acaip derecede tükürük oluyo agzimda midem bulaniyo surekli yutamiyorum da krolar gibi tukurup duruyom
Eki Görüntüle 1350270 Eki Görüntüle 1350275 Eki Görüntüle 1350276 Eki Görüntüle 1350277 Eki Görüntüle 1350278
Canım bak bakalım aynı üründen mi bahsediyoruz???İçime şüphe düştü sahte fln olmasın?orjinal gibi geldi bana ama senin dediğin içeriği prospektüste de göremeyince...
iki hafta sonra bende başlıcam sanırım kızlar ne kadarmış lierac ??Eki Görüntüle 1350270 Eki Görüntüle 1350275 Eki Görüntüle 1350276 Eki Görüntüle 1350277 Eki Görüntüle 1350278
Canım bak bakalım aynı üründen mi bahsediyoruz???İçime şüphe düştü sahte fln olmasın?orjinal gibi geldi bana ama senin dediğin içeriği prospektüste de göremeyince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?