- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.921
Kizlar basınız agriyinca ne yapiyorsunuz
canım ya avcılar medicana doktorları pek ketumlar ablam Demet hanıma gidiyordu 15 hafta öğrenemedi göremediğini söyledi doktor belkide göstermedi kendini sonraki hafta gitti tekrar ozaman öğrendi oğlu olacağını 16. haftaya kadar bişey demiyorlarHain doktor yaaa benimkide boyle diyecek hic sansimiz yok bacimsen hangi doktora gidiyordun?
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz sen içini ferah tut canımbel ağrım korkutuyor beni , ömrü varsa bişey olmaz sanrım , hayırlısı artık ..
Ben 4 kilo verdim bu durumdan ama doktor o konuda çok endişelenmememi söylemişti. Umarım sende de sonuç güzel çıkar. 16. haftada bitiyor inşallah diye dua ediyorum.bende son surat devam ediyo bulantılar.hicbşy yiyemiyorum canmda hicbşy istemiyo.sadece uyumak uzanmak istiyorum.bebeğe de hic bşy gitmiyor diyorum.aclıktan ölecek diye düşünüyorum.bu defada ona uzuluyorum oturup ağlıyorum.yarın ıkılı test için dr gideceğim ınsallah sağlıklıdır cok korkuyorum
sormadım canım mauyene 35 tlKizimi götürdüm bi kere göğüs hastalıkları doc.sedat beye dr harika biriydi hastane güzel personel vs iyi
muayene ucretleri nasil? Doğum icin fiyat sordun mu? Çok ucuk olmazsa dusunebilirim
CLEXANE KULLANANLAR ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN !!!
iğnesini unutan varmı ? varsa farkedince ne yaptınız ? akşamdan akşama yapıyoduk iğnemi. dün akşam unuttuk. sabah kalkınca aklıma geldi. doktorumu aradım. şimdi vurma sakın dedi. birgünde iki tane olmaz dedi. bunu atla artık akşam yine aynı zamanında yap dedi. peki bişey olurmu bebeğime dedim. 1 kereden bişey olmaz dedi. geleyimmi yanınıza dedim. gerek yok gelmene dedi. ama içim hiç rahat değil. sabahtan beri deli gibi ağlıyorum. yaa bişey olursa bebeğime benim aptallığım yüzünden. nasıl unuturum yaa nasıl
ben serum yiyecek kadar olmadım günde en fazla üç kere kustum 7 ve 8 nci hafta çok şiddetliydi 10. haftadayım biraz azaldı iki gündür valla metpamid kullanıyorum çalışıyorum çok zor oluyor mecburen kullanıyorum pek faydası olduğu söylenemez ama bilmiyorum psikolojik olarak rahatlatıyo belki deOff canim geçmiş olsun bi bulantizede de benim 6.haftada basladi hala devam perisan oldum resmen 38 sise serum yedim bugune kadar onlarla ayakta kaldim resmen cabucak gecer gider hepimizinki insallah...
ben de seni merak ediyodum canım.iyi haberini aldıgıma çok sevindim inan.içini ferah tut Allah'in izniyle yavrun seni bırakmaz inşallah bu saatten sonra.çocukla zor biliyorum ama kendini yormamaya çalışmerhaba arkadaşlar , güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler , Allah razı olsun hepinizden , bebeğimi gördüm , şükür sağlıklı , şu an için bebeğin etrafında bir tehlike yok dedi , plesanta 13. haftada tamamlandığı için kanama olabiliyormuş, 13 . haftadan sonra rahatlıyacgını düşünüyorum dedi. kan sulandırıcıda sebep olabilirmiş bir ihtimal ama devam yinede ,pruloton depot iğnesi yaptı. 3 ocakta tekrar kontrolüm var zaten.
benim erkek çıkıyor buna göre. çin takvimine göre kız. sağlıklı olması en önemlisi ama ben kız olsa daha çok sevinirim sanki :)
valla sanırım aranızda şanslı olanlardanım bulantılar hafif iştahsızlık yok sıkıntı yaşamıyorum pek bel kasık ağrım oluyor akşamlarıda ateşlenme artık o kadar da olacak sanırım Allah yardımcın olsuninşallah canım
Sizde bulantılar ne alemde? Ben hala yemek yemekte zorlanıyorum.
MAşallah canımvalla sanırım aranızda şanslı olanlardanım bulantılar hafif iştahsızlık yok sıkıntı yaşamıyorum pek bel kasık ağrım oluyor akşamlarıda ateşlenme artık o kadar da olacak sanırım Allah yardımcın olsun
bu da zaten çin takvimi değil mi ? sonucunda chınness dıye bır sey yazıyor
bu emojıye bayılıyorum,içinde bulundugum ruh halını cok ıyı anlatıyor,hahahahahah
merhaba arkadaşlar , güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler , Allah razı olsun hepinizden , bebeğimi gördüm , şükür sağlıklı , şu an için bebeğin etrafında bir tehlike yok dedi , plesanta 13. haftada tamamlandığı için kanama olabiliyormuş, 13 . haftadan sonra rahatlıyacgını düşünüyorum dedi. kan sulandırıcıda sebep olabilirmiş bir ihtimal ama devam yinede ,pruloton depot iğnesi yaptı. 3 ocakta tekrar kontrolüm var zaten.
canım anladığım kadarıyla evindesin galiba bende salı günü hospitalda Tülay Egeliye gittim güler yüzlü bi bayandı sadece çok bekleniyor gerçekten ama ben bunu her yerde gördüm bütün kadın doğum doktorları bekletiyor maalesefhaftaya cuma 2li taramaya giricem randevu aldım sen ikili tarama yapmıcakmısın ? bende bu hafta raporluydum ancak kendime geldim evdeyim hava çok güzel ama dışarı çıkmaya cesaretim yok benimde
canım ya avcılar medicana doktorları pek ketumlar ablam Demet hanıma gidiyordu 15 hafta öğrenemedi göremediğini söyledi doktor belkide göstermedi kendini sonraki hafta gitti tekrar ozaman öğrendi oğlu olacağını 16. haftaya kadar bişey demiyorlar
çok sevindim canımmerhaba arkadaşlar , güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler , Allah razı olsun hepinizden , bebeğimi gördüm , şükür sağlıklı , şu an için bebeğin etrafında bir tehlike yok dedi , plesanta 13. haftada tamamlandığı için kanama olabiliyormuş, 13 . haftadan sonra rahatlıyacgını düşünüyorum dedi. kan sulandırıcıda sebep olabilirmiş bir ihtimal ama devam yinede ,pruloton depot iğnesi yaptı. 3 ocakta tekrar kontrolüm var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?