2015 Temmuz Anneleri

Hain doktor yaaa benimkide boyle diyecek hic sansimiz yok bacim sen hangi doktora gidiyordun?
canım ya avcılar medicana doktorları pek ketumlar ablam Demet hanıma gidiyordu 15 hafta öğrenemedi göremediğini söyledi doktor belkide göstermedi kendini sonraki hafta gitti tekrar ozaman öğrendi oğlu olacağını 16. haftaya kadar bişey demiyorlar

Ben 4 kilo verdim bu durumdan ama doktor o konuda çok endişelenmememi söylemişti. Umarım sende de sonuç güzel çıkar. 16. haftada bitiyor inşallah diye dua ediyorum.

bende Clexane iğnesi kullanıyorum canım doktorun bır sey olmaz dedıyse bosuna evham yapıp kendınıde bebeğide üzme,aksam bıraz erken yapabılırsen yap saatını degıstırmıs olursun

merhaba arkadaşlar , güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler , Allah razı olsun hepinizden , bebeğimi gördüm , şükür sağlıklı , şu an için bebeğin etrafında bir tehlike yok dedi , plesanta 13. haftada tamamlandığı için kanama olabiliyormuş, 13 . haftadan sonra rahatlıyacgını düşünüyorum dedi. kan sulandırıcıda sebep olabilirmiş bir ihtimal ama devam yinede ,pruloton depot iğnesi yaptı. 3 ocakta tekrar kontrolüm var zaten.

Off canim geçmiş olsun bi bulantizede de benim 6.haftada basladi hala devam perisan oldum resmen 38 sise serum yedim bugune kadar onlarla ayakta kaldim resmen cabucak gecer gider hepimizinki insallah...
ben serum yiyecek kadar olmadım günde en fazla üç kere kustum 7 ve 8 nci hafta çok şiddetliydi 10. haftadayım biraz azaldı iki gündür valla metpamid kullanıyorum çalışıyorum çok zor oluyor mecburen kullanıyorum pek faydası olduğu söylenemez ama bilmiyorum psikolojik olarak rahatlatıyo belki de

ben de seni merak ediyodum canım.iyi haberini aldıgıma çok sevindim inan.içini ferah tut Allah'in izniyle yavrun seni bırakmaz inşallah bu saatten sonra.çocukla zor biliyorum ama kendini yormamaya çalış

Kizlarbherkese hayirli gunler
Ben bu saat oldu hicbirsey yoyemedfim
Canim istemiyor daha dogrusu icim almiyor

Birde ajsamlari 9 gibi uykum geliyor dayanamiyorum ki ben 1 den asagi uyumazdim
Sizdede var mi boyle durumlar

Birde afedersiniz iliskide acayip hassasim
Ozellikle goguslerimden

kızlar bu adresten cinsiyete nasıl bakıyorsunuz http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html birine annenin dogum tarihi diyor onu anladım da ötekine ne yazacaz (conception years kısmına),çevirisine baktım anne rahmine düşme tarihi diyor nerden bilecem ki anne karnına ne zaman düştü benım bıldıgım son adet tarıhım

inşallah canım
Sizde bulantılar ne alemde? Ben hala yemek yemekte zorlanıyorum.
valla sanırım aranızda şanslı olanlardanım bulantılar hafif iştahsızlık yok sıkıntı yaşamıyorum pek bel kasık ağrım oluyor akşamlarıda ateşlenme artık o kadar da olacak sanırım Allah yardımcın olsun

MAşallah canım
O kadarı da nazar boncuğun olsun.

Ba
bu da zaten çin takvimi değil mi ? sonucunda chınness dıye bır sey yazıyor

bana farklı gibi geldi. çünkü çin takviminin olduğu tabloya göre bakınca kız gözüküyor benim ki. orada sadece annenin yaşı ve ay istiyor. gün ve yıla gerek yok. ama ben yanlış yorumlamış olabilirim. hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun inşallah birkaç haftaya öğreneceğiz

Ohhh şükür =) resmen sabahtan beri aklım sendeydi ben bile rahatladım... Bundan sonrasında kayıpsız gidicez temmuza kadar inşallah... Büyüdü artık bebişlerimiz...

Bana egitim arastirmada 6 ocaga gun verdiler ama nil hn bebise bakti cok gec olur o tarih dedi 31 aralika gun aldim bende orda yaptircam

Canim demet hanim iyi degil zaten ben evlendikten hemen sonra siddetli regl agrilari yuzunden gitmistim bana sende kist var senin cocugun olmaz dedi korkudan smear sonucumu almaya gidenedim gittigimde sansa o yoktu sonucu onur beye gosterdim o gun bugun ona devam ediyorum. Gideceksen onur bey yada secil hanima git canim.

çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…