- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.961
77ye geldi cnm internetten aldım beniki hafta sonra bende başlıcam sanırım kızlar ne kadarmış lierac ??
ilişkiye girebildiğine şükret canım bizde 20 gündür tık yokKizlarbherkese hayirli gunler
Ben bu saat oldu hicbirsey yoyemedfim
Canim istemiyor daha dogrusu icim almiyor
Birde ajsamlari 9 gibi uykum geliyor dayanamiyorum ki ben 1 den asagi uyumazdim
Sizdede var mi boyle durumlar
Birde afedersiniz iliskide acayip hassasim
Ozellikle goguslerimden
ne kadar gider sence bir ay dayanır mı77ye geldi cnm internetten aldım ben
Hahaha! canim benim tel yarımakıllı,tam diil yani.öyle olunca evde kenarda duran prof.makine geldi aklıma.görgüsüzlük gibi oldu ama telle yazilar fln çikmazdiBacim sen neyle cektin bu fotolari o nasil bir foto kalitesi alip suresim geldi vallahi pek bi canliiii
aynısı benimde başıma geldi 8 haftalık olunca SAT tarihimi değiştirdi 2 hafta geri olduğu için ileri çektibu bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. benimde 1 hafta geriydi. ilk 4 hafta her hafta gittim kontrole ve her 1 hafta geriden geldiği için en sonunda SAT tarihimi değiştirdi doktor. herkesin adetten sonra aynı zamanda yumurtası çatlayıp döllenme olmuyor. SAT sadece tahmini olarak kullanılıyor. benim döllenme beklenenden 1 hafta geç olmuş. demekki vücudumun normal döngüsüde buymuş. seninde 2 hafta geç olmuş. bu illa gelişim geriliği var anlamına gelmez. hiç canını sıkma kontrollerde başka sorun yoksa
ultrasyonda bakti sorun yok dedi canim.alti tup kan verdim ogleden snrada gdemedim dersim var yarin bis saatimde insallh gidicem.herkese soylemedim millette supheleniyo soruyolar diyemiyorumm biseyy:))Hayirli guzel haberlerle don insaAllah canim.Bugun bende sonuclarimi almaya gidecegim insaAllah.
200ml canım bu bence 2ay gider.bi gebelik dönemi 3kutu gider diye düsundtm 4.ay başlarsak.yine de tecrübeli annelere soralım bine kadar gider sence bir ay dayanır mı
ben o hastaneyi beğenmiyorum gitmem zaten ama demek herkese göre değişebiliyor ablam beğeniyordu demet hanımı yalnız muayeneler kısa sürüyor diye hastane değiştirdi medilife devam etti iyiki de değiştirmiş doğum yaptığı doktor çok iyiydiCanim demet hanim iyi degil zaten ben evlendikten hemen sonra siddetli regl agrilari yuzunden gitmistim bana sende kist var senin cocugun olmaz dedi korkudan smear sonucumu almaya gidenedim gittigimde sansa o yoktu sonucu onur beye gosterdim o gun bugun ona devam ediyorum. Gideceksen onur bey yada secil hanima git canim.
Hahaha! canim benim tel yarımakıllı,tam diil yani.öyle olunca evde kenarda duran prof.makine geldi aklıma.görgüsüzlük gibi oldu ama telle yazilar fln çikmazdi
tüh 2 günle kaçırıyoruz birbirimizi 2 ocakta benimdiBana egitim arastirmada 6 ocaga gun verdiler ama nil hn bebise bakti cok gec olur o tarih dedi 31 aralika gun aldim bende orda yaptircam
200ml canım bu bence 2ay gider.bi gebelik dönemi 3kutu gider diye düsundtm 4.ay başlarsak.yine de tecrübeli annelere soralım bi
ilişkiye girebildiğine şükret canım bizde 20 gündür tık yokistemiyorum
bende şimdiden araştırıyorum krem netten.ibrahim saraçoğlunu dinledim badem yağı sürün falan dior bi araştırıyım ben bakiyimm200ml canım bu bence 2ay gider.bi gebelik dönemi 3kutu gider diye düsundtm 4.ay başlarsak.yine de tecrübeli annelere soralım bi
Merhaba kızlaar nasılsınız? Tam bulantılarım bitti ohh derken şimdide yemek pişiremiyorum kokusu mahvediyo beni ve aç olsam bile yiyemiyorum gaz maskesiyle yapıcam artık yemekleri
Canim benimde istemiyor afedersin ama esimide dusunuyorum
Ama cok hassaslik oldu acayip sekilde
İliskinin bebek gelisimine olumku etkisi oldugunu biliyorum
Onun icin birazda aslinda
anaaam!o zaman bu iş baya tuzluya patlıycak bu iş desene..hic alıştirmasak mi çatlayan çatlasın,patlayan patlasin..benim ciltte çok kuru haritaya dönerim kesin.2 ay mii koca gobeeene dötüne orana burana surcen ve iki ay yetcek ruyanda gorursunn surmeyip koklatsan anca gider kiz iki ayy
ayy inşallah rabbim gösterir o günleri hayırlısıyla...Niye gorgusuzluk olsun gayet guzel walla belli yaani fotolar kalite kokuyo
Ayy bebisin amma guzel fotolarini cekersinnn ne guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?