2015 Temmuz Anneleri

ilişkiye girebildiğine şükret canım bizde 20 gündür tık yok istemiyorum

aynısı benimde başıma geldi 8 haftalık olunca SAT tarihimi değiştirdi 2 hafta geri olduğu için ileri çekti

Hayirli guzel haberlerle don insaAllah canim.Bugun bende sonuclarimi almaya gidecegim insaAllah.
ultrasyonda bakti sorun yok dedi canim.alti tup kan verdim ogleden snrada gdemedim dersim var yarin bis saatimde insallh gidicem.herkese soylemedim millette supheleniyo soruyolar diyemiyorumm biseyy:))

ben o hastaneyi beğenmiyorum gitmem zaten ama demek herkese göre değişebiliyor ablam beğeniyordu demet hanımı yalnız muayeneler kısa sürüyor diye hastane değiştirdi medilife devam etti iyiki de değiştirmiş doğum yaptığı doktor çok iyiydi

ilişkiye girebildiğine şükret canım bizde 20 gündür tık yok istemiyorum

Canim benimde istemiyor afedersin ama esimide dusunuyorum
Ama cok hassaslik oldu acayip sekilde
İliskinin bebek gelisimine olumku etkisi oldugunu biliyorum
Onun icin birazda aslinda

Kizlar 2 li test icin devletten randevu almaya gerek var mi
Bilgi verirseniz sevinirim
Ozekde yaptirmayi dusunmuyorum
Dr ozelde ama devlette yaptirayim diyorum

Merhaba kızlaar nasılsınız? Tam bulantılarım bitti ohh derken şimdide yemek pişiremiyorum kokusu mahvediyo beni ve aç olsam bile yiyemiyorum gaz maskesiyle yapıcam artık yemekleri

Canim ayni benim durumum
Cok iyi anliyorum seni
İns bu durum gececek
Buyuklerbhep oyle diyor ama

Biber dolnasi yaptim ama oldum resmen
Ve bende yemek yiyemiyorum

2 ay mii koca gobeeene dötüne orana burana surcen ve iki ay yetcek ruyanda gorursunn surmeyip koklatsan anca gider kiz iki ayy
anaaam!o zaman bu iş baya tuzluya patlıycak bu iş desene..hic alıştirmasak mi çatlayan çatlasın,patlayan patlasin..benim ciltte çok kuru haritaya dönerim kesin.

kızlar ya krem aldınızmı ben almadım fiyatlar nasıl ve hangi markalar iyi hemöen mi kullanmaya başlamalıyız bende gögüs ağrısı feci ama çatlama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…