2015 Temmuz Anneleri

anaaam!o zaman bu iş baya tuzluya patlıycak bu iş desene..hic alıştirmasak mi çatlayan çatlasın,patlayan patlasin..benim ciltte çok kuru haritaya dönerim kesin.

Walla iste bende bi heves ahan bu lieractan aldim ama nerdeyse 15 gun olmadan bitince yuuuhh dedim bu neee gittim pasa pasa bebe yagi aldimm surdum surdum bi guzel hic de catlamadim bide dusunsene o kaa para verip yine catlasa insannn bide sinirden catlarrr

Bu arada hamileyken kasinma hissi gelince hart hart kasimak dunyanin en güzel zevki ama kendisi çatlama isareti oldugu icinnn ellere sahip cikiyoruz kasinma gelirse hemen yagli pehlivan moduna geciyiruz tamam mii bacilar

benimde kardeşim ısparta da okuyor ordan getirdiği gül kremleriyle idare ediyorum şimdilik ama kaşıntı var bi kaç gündür göbeğimde sanırım bebe yağına geçicem. vee yarın ikili testte gidicem çok heyecanlıyım cinsiyeti de öğrenirmiyim acaba diye :)

Canim ayni benim durumum
Cok iyi anliyorum seni
İns bu durum gececek
Buyuklerbhep oyle diyor ama

Biber dolnasi yaptim ama oldum resmen
Ve bende yemek yiyemiyorum
Banada geçeceek diyip duruyolar ama hep yeni şeyler çıkıyo keşke hemen doğuverse oğluşumm hamilelik çoz zormuş :))

Çatlaklar için mi bu ne için acaba çünkü çatlakiçin en güzeli zeytinyaği diye duydum ben de hem doğal hem de bayağı işe yarıyormuş

bende şimdiden araştırıyorum krem netten.ibrahim saraçoğlunu dinledim badem yağı sürün falan dior bi araştırıyım ben bakiyimm
canım badem yagı dogal çok da güzel olur ama kıllanma yapabildigini duydum mantikli da geldi.kaş kirpik için önerirler ya

Bu arada hamileyken kasinma hissi gelince hart hart kasimak dunyanin en güzel zevki ama kendisi çatlama isareti oldugu icinnn ellere sahip cikiyoruz kasinma gelirse hemen yagli pehlivan moduna geciyiruz tamam mii bacilar

ALLAHIM NASILDA BENİ TARİF ETMİŞSİN. GÖĞSÜM İNANILMAZ KAŞINIYOR OKADAR TATLIKİ AMA ÇATLAKLAR AKLIMA GELDİKÇE BU ZEVKTEN MAHRUM KALIYORUM

Çatlaklar için mi bu ne için acaba çünkü çatlakiçin en güzeli zeytinyaği diye duydum ben de hem doğal hem de bayağı işe yarıyormuş
evt çatlak için dr.lar öneriyo diye methini okudum bikac yerde bi hever aldım.ben yag süremem rahat edemem gibi geliyo ne bilim

kızlar ya krem aldınızmı ben almadım fiyatlar nasıl ve hangi markalar iyi hemöen mi kullanmaya başlamalıyız bende gögüs ağrısı feci ama çatlama yok

bende 10. haftamdayım 12de başlamayı düşünüyorum şuan bişey yok .. ama daha tam araştıramadım.bir kozmetik krem alırım diye düşünüyorum ama bi yandan da ya badem yağı yada bebe yağı falan diyorlar onlarla da desteklerim..hem bütçeye de katkıı :) araştıracağım işte bende

Ohh ya ne kadar sevindim anlatamam :))

evt çatlak için dr.lar öneriyo diye methini okudum bikac yerde bi hever aldım.ben yag süremem rahat edemem gibi geliyo ne bilim
Ben de sanki yemek kokacak gibi hissediyorum hele yazin düşünsenize yağı sürüp dışarı güneşe çıkmak:)) bir de beyaz tenliyim tam kızarmış tavuk gibi :)) ama ben gene de zeytinyağı kullanacağım kimyasallardan çok tedirgin oluyorum dudak kremi bile sürmedim dahaca

Aman Maşallah de kendine canım bebim bulantılar 11. Hafta başladı şiddetlendi hiç hissetmezken şimdi yattigim yerden burnuma kolonya şişesi dayamadan kalkamaz oldum tinerci gibi dolanıyorum ortalıkta

Bu bulantilardan insanliktan ciktim don pijama dolaniom da biraz toparlanip ise gitmeye baslayinca dudaklara bisey surmek lazim yaa ölü balik gibi gezemem ortalarda :) hadi gözüme ismid surmesi cekerim hem saglikli ama dudak isini napsam ki cok abartılı ruj kullanamam zati kapaliyim da dudaklarim cok soluk bi nemlendirici bisey lazim

Merhaba kızlaar nasılsınız? Tam bulantılarım bitti ohh derken şimdide yemek pişiremiyorum kokusu mahvediyo beni ve aç olsam bile yiyemiyorum gaz maskesiyle yapıcam artık yemekleri
Makyaj temizleme pamukları var ya küçük ben ona limon kolonyasını basıyorum sonra burnumun üstüne (direk deliğe gelmeyecek gibi) yerleştiriyorum bi nevi ben de kendi gaz maskemi yapmış oluyorum yani :)

ben sebamedin,rosensin fln dudakkoruyucvlarinı sürüyom.normalde de çok kurur benim dudaklar.bi o bi de el,yüz kremim benim wazgeçilmez sabah makyajım

Canım teşekkürler cevabın için bugun bende gıdıp yaptırdım ıkılı testı:): hepimizde güzel sonuclar alalım inşallah:):)
Rica ederim canim ne demek ☺ ben bugun aldim sonucu dr super dedi riskimiz azmis cok sukur :) darisi basina insallah

Güzel haberlerle dönmene çok sevindim canım :)

Kızlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım.Şeker sınırda çıktı birde aşırı kansızlık çıktı.Diğerleri iyi çok şükür.Kansızlık için gyno ferro sanol kapsül diye bir ilaç verdi.Kullanan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…