- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.981
anaaam!o zaman bu iş baya tuzluya patlıycak bu iş desene..hic alıştirmasak mi çatlayan çatlasın,patlayan patlasin..benim ciltte çok kuru haritaya dönerim kesin.
Banada geçeceek diyip duruyolar ama hep yeni şeyler çıkıyo keşke hemen doğuverse oğluşumm hamilelik çoz zormuş :))Canim ayni benim durumum
Cok iyi anliyorum seni
İns bu durum gececek
Buyuklerbhep oyle diyor ama
Biber dolnasi yaptim ama oldum resmen
Ve bende yemek yiyemiyorum
Çatlaklar için mi bu ne için acaba çünkü çatlakiçin en güzeli zeytinyaği diye duydum ben de hem doğal hem de bayağı işe yarıyormuşMerhaba kızlar azönce LİERAC phytolastil gel'im geldi ..Daha önce bi rkadaşa içeriğini sorup almıştım ama o farklı bi ürünmü bilmiyorum malesef kutunun en altında içindekiler kısmında Propylene Glycol ve PEG- 18 mevcut.Ve ben malesef bunların zararlı petrol ürünleri olduğunu biliyorum.Bunları bilseydim almazdım belki de..Şimdi mustelanın içeriğini kendim bizzat araştırıcam inşallah.Bilgilendirmek istedim zararlı kimyasalsız bişey bulmak mümkün değil sanırım piyasada
canım badem yagı dogal çok da güzel olur ama kıllanma yapabildigini duydum mantikli da geldi.kaş kirpik için önerirler yabende şimdiden araştırıyorum krem netten.ibrahim saraçoğlunu dinledim badem yağı sürün falan dior bi araştırıyım ben bakiyimm
Bu arada hamileyken kasinma hissi gelince hart hart kasimak dunyanin en güzel zevki ama kendisi çatlama isareti oldugu icinnn ellere sahip cikiyoruz kasinma gelirse hemen yagli pehlivan moduna geciyiruz tamam mii bacilar
Bende kakao yapını duydum ama ben bebek yağı sürüyorum oda iyi geliyo sabah akşam sürülmesi gerekiomuşcanım badem yagı dogal çok da güzel olur ama kıllanma yapabildigini duydum mantikli da geldi.kaş kirpik için önerirler ya
evt çatlak için dr.lar öneriyo diye methini okudum bikac yerde bi hever aldım.ben yag süremem rahat edemem gibi geliyo ne bilimÇatlaklar için mi bu ne için acaba çünkü çatlakiçin en güzeli zeytinyaği diye duydum ben de hem doğal hem de bayağı işe yarıyormuş
kızlar ya krem aldınızmı ben almadım fiyatlar nasıl ve hangi markalar iyi hemöen mi kullanmaya başlamalıyız bende gögüs ağrısı feci ama çatlama yok
Ohh ya ne kadar sevindim anlatamam :))merhaba arkadaşlar , güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler , Allah razı olsun hepinizden , bebeğimi gördüm , şükür sağlıklı , şu an için bebeğin etrafında bir tehlike yok dedi , plesanta 13. haftada tamamlandığı için kanama olabiliyormuş, 13 . haftadan sonra rahatlıyacgını düşünüyorum dedi. kan sulandırıcıda sebep olabilirmiş bir ihtimal ama devam yinede ,pruloton depot iğnesi yaptı. 3 ocakta tekrar kontrolüm var zaten.
Ben de sanki yemek kokacak gibi hissediyorum hele yazin düşünsenize yağı sürüp dışarı güneşe çıkmak:)) bir de beyaz tenliyim tam kızarmış tavuk gibi :)) ama ben gene de zeytinyağı kullanacağım kimyasallardan çok tedirgin oluyorum dudak kremi bile sürmedim dahacaevt çatlak için dr.lar öneriyo diye methini okudum bikac yerde bi hever aldım.ben yag süremem rahat edemem gibi geliyo ne bilim
Aman Maşallah de kendine canım bebim bulantılar 11. Hafta başladı şiddetlendi hiç hissetmezken şimdi yattigim yerden burnuma kolonya şişesi dayamadan kalkamaz oldum tinerci gibi dolanıyorum ortalıktavalla sanırım aranızda şanslı olanlardanım bulantılar hafif iştahsızlık yok sıkıntı yaşamıyorum pek bel kasık ağrım oluyor akşamlarıda ateşlenme artık o kadar da olacak sanırım Allah yardımcın olsun
İnşallahOhhh şükür =) resmen sabahtan beri aklım sendeydi ben bile rahatladım... Bundan sonrasında kayıpsız gidicez temmuza kadar inşallah... Büyüdü artık bebişlerimiz...
Makyaj temizleme pamukları var ya küçük ben ona limon kolonyasını basıyorum sonra burnumun üstüne (direk deliğe gelmeyecek gibi) yerleştiriyorum bi nevi ben de kendi gaz maskemi yapmış oluyorum yani :)Merhaba kızlaar nasılsınız? Tam bulantılarım bitti ohh derken şimdide yemek pişiremiyorum kokusu mahvediyo beni ve aç olsam bile yiyemiyorum gaz maskesiyle yapıcam artık yemekleri
ben sebamedin,rosensin fln dudakkoruyucvlarinı sürüyom.normalde de çok kurur benim dudaklar.bi o bi de el,yüz kremim benim wazgeçilmez sabah makyajımBu bulantilardan insanliktan ciktim don pijama dolaniom da biraz toparlanip ise gitmeye baslayinca dudaklara bisey surmek lazim yaa ölü balik gibi gezemem ortalarda :) hadi gözüme ismid surmesi cekerim hem saglikli ama dudak isini napsam ki cok abartılı ruj kullanamam zati kapaliyim da dudaklarim cok soluk bi nemlendirici bisey lazim
Rica ederim canim ne demek ☺ ben bugun aldim sonucu dr super dedi riskimiz azmis cok sukur :) darisi basina insallahCanım teşekkürler cevabın için bugun bende gıdıp yaptırdım ıkılı testı:): hepimizde güzel sonuclar alalım inşallah:):)
Güzel haberlerle dönmene çok sevindim canım :)merhaba arkadaşlar , güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler , Allah razı olsun hepinizden , bebeğimi gördüm , şükür sağlıklı , şu an için bebeğin etrafında bir tehlike yok dedi , plesanta 13. haftada tamamlandığı için kanama olabiliyormuş, 13 . haftadan sonra rahatlıyacgını düşünüyorum dedi. kan sulandırıcıda sebep olabilirmiş bir ihtimal ama devam yinede ,pruloton depot iğnesi yaptı. 3 ocakta tekrar kontrolüm var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?