- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.001
Kızlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım.Şeker sınırda çıktı birde aşırı kansızlık çıktı.Diğerleri iyi çok şükür.Kansızlık için gyno ferro sanol kapsül diye bir ilaç verdi.Kullanan var mı aranızda?
Sağol canım.Şurup mu vereyim hap mı diye sordu.Hap istedim içimi kolay olur diye,o zaman doğru tercih yapmışım :)Icilebilecek en iyi ilaci vermis bence küçük siselerde surup hali var berbattt bu iyidir duzenli kullan canim
Bu bulantilardan insanliktan ciktim don pijama dolaniom da biraz toparlanip ise gitmeye baslayinca dudaklara bisey surmek lazim yaa ölü balik gibi gezemem ortalarda :) hadi gözüme ismid surmesi cekerim hem saglikli ama dudak isini napsam ki cok abartılı ruj kullanamam zati kapaliyim da dudaklarim cok soluk bi nemlendirici bisey lazim
Valla benim gittiğim sağlık ocağında hepsini tastamam yaptılar.Hıv virüsüne kadar bakıldı,2 sayfa sonuç çıkardılar.Devlet hastanesine gidip ücretsiz yaptırabilirsin canım,özelde çok tutar.Ben şeker ve insülin direnci testi yaptırmıştım 110 lira tutmuştu sadece bunlar.bende yaptırcam testleri sağlık ocağı yarısını yapıyormuş diğerleri kaç lira tuttu kızlar kaç gün sonra çıktı sonuçlar
cnm mrb bn ağustos annesi olacağım inş su an 6.hftya girdik ama dr yaklasık 1 hft önden gittiğini söledi bulantı filan yok erken mi dahaKızlar ben fetal dopler aldım angelsounds ..bi yerde % 50 kadar indirim vardı..az önce aldım.ilk bebeğim sorunluydu kalbi durmuştu cok evhamlıyım almak isteyenlere siteyi msjlayabilirim
Not: bulantı ve kusmadan öleceğim sağ kasığım cokk ağrıyoooo aynı durumda olan var mı?♡♡
canım ya kıyamam , bana zeytin ekmek iyi geliyor , sende ekmekle kahvaltılık türü yemeye çalış , aç kaldıkça mide daha çok bulanıyor aslında ,, bu arada kocalarımız aynı yerdemi çalışıyorkızlar açlıktan kafamı duvarlara vurucam artık açlıktan ölüyorum ama bir şey yiyemiyorum eşimde sürekli mesaiye kalıyor saat 10 da 11ler de geliyor yalnız depresyona giricem resmen ağlayıp duruyorum geçmiyor günler bitmedi 3 ay
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum.Dış gebelik kanamayla kendiliginden yok olur mu? Bir arkadasimin hamile habwriyle cok sevinmistik.Bir hafta sonra kanamasi olunca dr. Dis gebelik demis.ve ara ara test yaparak kendiliginden dusmesini bekliyor.hafta sonu degeri 500 lere dusmus dun 300 lerdeymis.ctsi yeniden bakilaxakmis.dış gebelik cok riskli diye okuyunca merak ettim.belki normal dusuk yapiyordur neden oyle dediler bilmiyorum.
ben varım bazen yatmak bile kar etmiyor feci bulantılar yemek yemeyi falan geçtim adını duymaya hatta düşünmeye bile dayanamıyorumKızlar ben fetal dopler aldım angelsounds ..bi yerde % 50 kadar indirim vardı..az önce aldım.ilk bebeğim sorunluydu kalbi durmuştu cok evhamlıyım almak isteyenlere siteyi msjlayabilirim
Not: bulantı ve kusmadan öleceğim sağ kasığım cokk ağrıyoooo aynı durumda olan var mı?♡♡
İlk gebeligim dis gebelikti canim kendiliginden dustu.Kanamam olmasina ragmen degerim bir yukseliyor bir dusuyordu,sonunda sifirlandi.Arkadaslar bir sey sormak istiyorum.Dış gebelik kanamayla kendiliginden yok olur mu? Bir arkadasimin hamile habwriyle cok sevinmistik.Bir hafta sonra kanamasi olunca dr. Dis gebelik demis.ve ara ara test yaparak kendiliginden dusmesini bekliyor.hafta sonu degeri 500 lere dusmus dun 300 lerdeymis.ctsi yeniden bakilaxakmis.dış gebelik cok riskli diye okuyunca merak ettim.belki normal dusuk yapiyordur neden oyle dediler bilmiyorum.
Allah sabır versin ya yalnız hiç çekilmiyor bu günler gerçekten de ama bak bizler varız sıkıldıkça bunaldıkça foruma gir dök içinikızlar açlıktan kafamı duvarlara vurucam artık açlıktan ölüyorum ama bir şey yiyemiyorum eşimde sürekli mesaiye kalıyor saat 10 da 11ler de geliyor yalnız depresyona giricem resmen ağlayıp duruyorum geçmiyor günler bitmedi 3 ay
kesinlikle zeytin olmasa ne yapardım bilmemcanım ya kıyamam , bana zeytin ekmek iyi geliyor , sende ekmekle kahvaltılık türü yemeye çalış , aç kaldıkça mide daha çok bulanıyor aslında ,, bu arada kocalarımız aynı yerdemi çalışıyorbenimkide mesayide hep 10 dan önce gelmez , bıktırdı artık
zaten tek yiyebildiğim peynir zeytin bide kraker tiksindim artık açımmm ben yaaa yemek yemek istiyorum ama yemek düşününce bile fena oluyorumcanım ya kıyamam , bana zeytin ekmek iyi geliyor , sende ekmekle kahvaltılık türü yemeye çalış , aç kaldıkça mide daha çok bulanıyor aslında ,, bu arada kocalarımız aynı yerdemi çalışıyorbenimkide mesayide hep 10 dan önce gelmez , bıktırdı artık
iyi ki varsınız bilgisayarı açınca ilk işim bu foruma girmek oluyor sizde olmasanız ne yapardım artıkAllah sabır versin ya yalnız hiç çekilmiyor bu günler gerçekten de ama bak bizler varız sıkıldıkça bunaldıkça foruma gir dök içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?