2015 Temmuz Anneleri

Icilebilecek en iyi ilaci vermis bence küçük siselerde surup hali var berbattt bu iyidir duzenli kullan canim

bende yaptırcam testleri sağlık ocağı yarısını yapıyormuş diğerleri kaç lira tuttu kızlar kaç gün sonra çıktı sonuçlar

ben burt's bees kullanıyorum cok memnunum, tamamen doğal diye biliyorum eczaneden aldim

bende yaptırcam testleri sağlık ocağı yarısını yapıyormuş diğerleri kaç lira tuttu kızlar kaç gün sonra çıktı sonuçlar
Valla benim gittiğim sağlık ocağında hepsini tastamam yaptılar.Hıv virüsüne kadar bakıldı,2 sayfa sonuç çıkardılar.Devlet hastanesine gidip ücretsiz yaptırabilirsin canım,özelde çok tutar.Ben şeker ve insülin direnci testi yaptırmıştım 110 lira tutmuştu sadece bunlar.

Kızlar ben fetal dopler aldım angelsounds ..bi yerde % 50 kadar indirim vardı..az önce aldım.ilk bebeğim sorunluydu kalbi durmuştu cok evhamlıyım almak isteyenlere siteyi msjlayabilirim

Not: bulantı ve kusmadan öleceğim sağ kasığım cokk ağrıyoooo aynı durumda olan var mı?♡♡

cnm mrb bn ağustos annesi olacağım inş su an 6.hftya girdik ama dr yaklasık 1 hft önden gittiğini söledi bulantı filan yok erken mi daha

kızlar açlıktan kafamı duvarlara vurucam artık açlıktan ölüyorum ama bir şey yiyemiyorum eşimde sürekli mesaiye kalıyor saat 10 da 11ler de geliyor yalnız depresyona giricem resmen ağlayıp duruyorum geçmiyor günler bitmedi 3 ay

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum.Dış gebelik kanamayla kendiliginden yok olur mu? Bir arkadasimin hamile habwriyle cok sevinmistik.Bir hafta sonra kanamasi olunca dr. Dis gebelik demis.ve ara ara test yaparak kendiliginden dusmesini bekliyor.hafta sonu degeri 500 lere dusmus dun 300 lerdeymis.ctsi yeniden bakilaxakmis.dış gebelik cok riskli diye okuyunca merak ettim.belki normal dusuk yapiyordur neden oyle dediler bilmiyorum.

canım ya kıyamam , bana zeytin ekmek iyi geliyor , sende ekmekle kahvaltılık türü yemeye çalış , aç kaldıkça mide daha çok bulanıyor aslında ,, bu arada kocalarımız aynı yerdemi çalışıyor benimkide mesayide hep 10 dan önce gelmez , bıktırdı artık

Canim degerin dusmesini takip edecekler deger dustukce problem yok.gecmis olsun arkadasina

ben varım bazen yatmak bile kar etmiyor feci bulantılar yemek yemeyi falan geçtim adını duymaya hatta düşünmeye bile dayanamıyorum ağrı da arada oluyor bel ve kasık ağrısı normalmiş bebiş büyüyüp kendine yer açtıkça oluyormuş

Merhaba kızlar ikili test sonucum henüz çıkmadı gerçi daha var ama merak ediyorum inş bir sorun çıkmaz bu arada bugün kızımın ilk nevresim takımını ve bir uyku seti aldık, kırmızılı pembeli, aslında daha çok var doğmasına ama dayanamadım:))

İlk gebeligim dis gebelikti canim kendiliginden dustu.Kanamam olmasina ragmen degerim bir yukseliyor bir dusuyordu,sonunda sifirlandi.

Allah sabır versin ya yalnız hiç çekilmiyor bu günler gerçekten de ama bak bizler varız sıkıldıkça bunaldıkça foruma gir dök içini

kesinlikle zeytin olmasa ne yapardım bilmem

zaten tek yiyebildiğim peynir zeytin bide kraker tiksindim artık açımmm ben yaaa yemek yemek istiyorum ama yemek düşününce bile fena oluyorum betim benzim soldu artık ölü gibi dolanıyorum etrafta eşiminde yıl sonu olduğu için yetiştirmesi gereken projeleri var erken gelsede evde çalışıyor zaten 11 lere kadar valla bende bıktım tek başıma çekiyorum

Allah sabır versin ya yalnız hiç çekilmiyor bu günler gerçekten de ama bak bizler varız sıkıldıkça bunaldıkça foruma gir dök içini
iyi ki varsınız bilgisayarı açınca ilk işim bu foruma girmek oluyor sizde olmasanız ne yapardım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…