- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.021
bende kullanıyorum canım aç karnına içilmesi lazımmış bene bulantısı var oda artırıyor gece yatmadan önce içiyorumKızlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım.Şeker sınırda çıktı birde aşırı kansızlık çıktı.Diğerleri iyi çok şükür.Kansızlık için gyno ferro sanol kapsül diye bir ilaç verdi.Kullanan var mı aranızda?
Korkma canim nasil bir kanamaKızlar kanama oldu çok korktum.
Hoşgeldin canım. Saol sana da inşallah :)Ben de araniza yeni katildim. Herkese guzel, sorunsuz, stresten uzak bir hamilelik diliyorum. Ayni duyguları paylastigin insanlarin olmasi cok guzelmis.
Merhaba tahmini dogum tarihlerimiz ayni ve ilk gebelik. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah hepimizinkiniMerhaba anneler, burayı uzun zamandır takip ediyorum bugün itibariyle 11 haftalık hamileyim beklenen doğum tarihim 16 temmuz. Başıma bir şey geldiğinde burada aynı şeyleri yaşayan başkalarının olduğunu görüyorum bu beni rahatlatıyor ilk hamileliğim her şey beni endişelendiriyor
Beni de hersey endiselendiriyor cumartesi 11 haftalik olacaz insallah 17 temmuz beklenen dogum tarihim ilk bebis cok zor anliyorum seniMerhaba anneler, burayı uzun zamandır takip ediyorum bugün itibariyle 11 haftalık hamileyim beklenen doğum tarihim 16 temmuz. Başıma bir şey geldiğinde burada aynı şeyleri yaşayan başkalarının olduğunu görüyorum bu beni rahatlatıyor ilk hamileliğim her şey beni endişelendiriyor
Canim tatildeydim 1,5 hafta internet telefon yoktu giremedim:) hicbir problem yok, cok sagol cokdusuncelisin unutmadin beni de:):)
Var canim cok kansizdim kizimda hamileligin sonuna kadar hatta emzirirken bile kullandim. Kabizlik yapar biraz kuru kayisiyla sut ic sabahlari iyi geliyor. Gyno ferro sanol icmeden iki saat once ve sonra kesinlikle sut ve sut urunleri almiyorsun sut urunleri demir'i sifirliyor cunku hapi bosuna almis olursun yoksaKızlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım.Şeker sınırda çıktı birde aşırı kansızlık çıktı.Diğerleri iyi çok şükür.Kansızlık için gyno ferro sanol kapsül diye bir ilaç verdi.Kullanan var mı aranızda?
seninle günlerimiz aynı canm.bende yarın ikili teste gidicem.inş sağlıklıdır meleklerimiz.bide kızlar ikili teste aç mı yoksa tokmu gidiyoruzbenimde kardeşim ısparta da okuyor ordan getirdiği gül kremleriyle idare ediyorum şimdilik ama kaşıntı var bi kaç gündür göbeğimde sanırım bebe yağına geçicem. vee yarın ikili testte gidicem çok heyecanlıyım cinsiyeti de öğrenirmiyim acaba diye :)
canım bende sürekli kansızlık var ben arada kullanıyorum o bana ıyı geliyor.gebeligin ilk basındada dr.soledim o da bana ıkı kutu yazmıştı kullandım bitti şimdi.ama cok etkisi oluyodu bende.Kızlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım.Şeker sınırda çıktı birde aşırı kansızlık çıktı.Diğerleri iyi çok şükür.Kansızlık için gyno ferro sanol kapsül diye bir ilaç verdi.Kullanan var mı aranızda?
Ben öğrendim canım erkek :) seninle takvimimiz aynı inlallah sende öğrenirsin sağlıklı doğsun inşallah bebeklerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?