- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.161
gerçekten mi ilk kez duydum ama doğruluk payı varmıdır kiCanım bebeğin kalbini dinlemek için ev tipi bir cihaz ama indirimlisi tükenmiş.65tl den başlıyor fiyatları
Ay bende aynen öyleyim 2. el olayını söyleyene cin görmüş gibi bakıyorum. Ama bir de şu var o eşyaları sen kendi yavrunda yavrunun kardeşinde kullandın. 2. el olayı tanımadığın birisinin nasıl kullandığını bilmediğin eşyasını almak. Ben o yüzden güvenemiyorum.Ufak ufak ihtiyaç listesi çıkarıyorum büyük maliyetli eşyalar olarak kizdan kalanlar var olmayanlari eşe dosta haber saldim 2.çocuk olunca böyle oluyo herşey yeni olsun takintisi kalmiyo insandaYani keske hepsini birilerinden bi yerlerden bulsam sadece kiyafet alsam zuzuya
Kizimdayken 2.el bak diyenleri bogasim geliyodu aaa ne munasebet diye hayat işte
137 tl ikili test ücretimikızlar selam,
güzel bir gğn geçirirsiniz inşallah.
dün 2 ayrı doktora gittim ikili ttest için.
önce devletten randevu aldım(ilk defa gittim) doktor beye söyledim ikili test diye ancak size daha önce gelmediginiziçin bu uygulamayı yapamayız dedi. ve hiçbir devlet hastanesi size ikili testi yapmaz dedi.
ama ultrasonda baktı. bir sorun yok dedi. cinsiyetni sordum kız olab,lir dedi ama kimseye söyleme dedi.
ablamın doktorundan uzak bi yerde olmasına rağmen kalkıp gittik. fiyatı 137 tl
kan sonucu 2 ocakta çıkacakmış.bu doktorda aynen kız olabilir dedi.
sonuç öğrenen varmı ?
not: devlet hastanesindeki doktor ikili testi biz daha cok severiz üçlü teste göre dedi
bilginize
evet 40 tl de muayene137 tl ikili test ücretimi
137+40 ödediniz yani özeldemi yapıldı hangi ilevet 40 tl de muayene
rendelemiyorum onume gelen sekilde dogradim uzerine az gececek kadar zeytinyagi koydum 2 hafta gunes gormeyen yerde duracak hergun karistiriyorum agzinada pecete kapatip lastik gecirdim hava almasi icin .sonrada guresciler gibi yaglanicam pis gibi portakal kokulu kokulu :portakal kabuklarini rendeliyormusun yoksa dilimmi koyuyorsun
Ay bende aynen öyleyim 2. el olayını söyleyene cin görmüş gibi bakıyorum. Ama bir de şu var o eşyaları sen kendi yavrunda yavrunun kardeşinde kullandın. 2. el olayı tanımadığın birisinin nasıl kullandığını bilmediğin eşyasını almak. Ben o yüzden güvenemiyorum.
Iste su an elimde olmayanlari 2.el bakiyorum zamanla degisiyomus insan
Aslinda tecrube de onemli yani ney 2.el alinir ney alinmaz az cok biliosun ama ilk bebekte 2.el hersey boklu gibi gelio insana dimi
137+40 ödediniz yani özeldemi yapıldı hangi il
Bizimde bacak arasında bir dolgunluk gördü ama ne olduğunu kestiremedik daha :)Hayır canım ya.erken dedi doktorum
ikiz mi canım :)slm kızlar 2,30 da doktor randevum var bebişleri görücez inşallah çok heyecanlıyım :)
internetten alınırmı bilmiyorum dokunmadan iyi çıakrmı acaba çok güzeller[/QU
bilindik markalardan alınırsa bişicik olmaz,
Teşekkürlersoyle tabiki mide yanmasi icin ilac verir. bende kullaniyorum yanma olunca .hele baharatli minnacik bir sey yiyim kucucuk bir tursu yiyim o gun cok fazla yanma oluyor
Sanırım bende 2. el dediklerinde bozulurum.Ufak ufak ihtiyaç listesi çıkarıyorum büyük maliyetli eşyalar olarak kizdan kalanlar var olmayanlari eşe dosta haber saldim 2.çocuk olunca böyle oluyo herşey yeni olsun takintisi kalmiyo insandaYani keske hepsini birilerinden bi yerlerden bulsam sadece kiyafet alsam zuzuya
Kizimdayken 2.el bak diyenleri bogasim geliyodu aaa ne munasebet diye hayat işte
Ben 125 tlye yaptırdım. Devlette bana da sıra vermediler.Verdikleri tarihte geç oluyordu bazı hastanelerinkızlar selam,
güzel bir gğn geçirirsiniz inşallah.
dün 2 ayrı doktora gittim ikili ttest için.
önce devletten randevu aldım(ilk defa gittim) doktor beye söyledim ikili test diye ancak size daha önce gelmediginiziçin bu uygulamayı yapamayız dedi. ve hiçbir devlet hastanesi size ikili testi yapmaz dedi.
ama ultrasonda baktı. bir sorun yok dedi. cinsiyetni sordum kız olab,lir dedi ama kimseye söyleme dedi.
ablamın doktorundan uzak bi yerde olmasına rağmen kalkıp gittik. fiyatı 137 tl
kan sonucu 2 ocakta çıkacakmış.bu doktorda aynen kız olabilir dedi.
sonuç öğrenen varmı ?
not: devlet hastanesindeki doktor ikili testi biz daha cok severiz üçlü teste göre dedi
bilginize
Rica ederim canim,yardimci olabildiysem ne mutlu.tamam canım teşekkürler
Evet canım dün bütün gün bunu araştırdım olumsuz çok fazla bişeye rastlamadım angelsounds ya da bebek kalp dinleme cihazı yazıp aratırsan bazi sitelerde uygun fiyatlara var , yorumlarda var okuyabilirsingerçekten mi ilk kez duydum ama doğruluk payı varmıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?