2015 Temmuz Anneleri

BAna da doktorum artık önce ikili test yapıyoruz. Olumsuzluk görürsek 4 lü test yapıyoruz ya da işte ileri tetkikler falan yapılıyor dedi. 3 lü test diye birşey yokmuş. ikili test temiz çıkarsa 4 lü yapılmıyormuş. 2 li test sopnrasında bir takım kan tahlilleri ve amniyosentez yapılıyormuş gerekirse. Sanırım 2 li sonucuna göre bütün bunların yapılıp yapılmayacağına karar veriyorlar.

Ay bende aynen öyleyim 2. el olayını söyleyene cin görmüş gibi bakıyorum. Ama bir de şu var o eşyaları sen kendi yavrunda yavrunun kardeşinde kullandın. 2. el olayı tanımadığın birisinin nasıl kullandığını bilmediğin eşyasını almak. Ben o yüzden güvenemiyorum.

137 tl ikili test ücretimi

portakal kabuklarini rendeliyormusun yoksa dilimmi koyuyorsun
rendelemiyorum onume gelen sekilde dogradim uzerine az gececek kadar zeytinyagi koydum 2 hafta gunes gormeyen yerde duracak hergun karistiriyorum agzinada pecete kapatip lastik gecirdim hava almasi icin .sonrada guresciler gibi yaglanicam pis gibi portakal kokulu kokulu : yazin nasil olacak die soran bi arkadas olmustu sanirim ozamanda son portakal zamanlarinda cok yaparim yaga birsey olmuyor hamilelik boyunca kullanmayi dusunuyorum kimyasal yok dogal faydali

• Iste su an elimde olmayanlari 2.el bakiyorum zamanla degisiyomus insan
    Aslinda tecrube de onemli yani ney 2.el alinir ney alinmaz az cok biliosun ama ilk bebekte 2.el hersey boklu gibi gelio insana dimi

• Iste su an elimde olmayanlari 2.el bakiyorum zamanla degisiyomus insan
    Aslinda tecrube de onemli yani ney 2.el alinir ney alinmaz az cok biliosun ama ilk bebekte 2.el hersey boklu gibi gelio insana dimi

Hahahahahah aynen öyle ya. Bak mesela bebek arabası mama sandalyesi ner bilim falan ikinci el alınabilir belki ama ay herşey sanki boklu geliyo işte. Ya da kusmuklu p

bende 2 hafta kadar önce bir program izlemiştim. doktor 2li testi anlatıyordu. önceden 2li test yokmuş o yüzden 3lü test yapılıyormuş. zaten ikiside birbirinin aynısı gibi bir şeymiş. 3lü test daha geç dönemde yapılıyormuş o zamanda bazı tedbirlerin alınmasında çok geç kalınıyormuş. 2li test çıktığından beri 3lü teste ihtiyaç duymadıkları için yaptırmıyorlarmış.
yani dedi ki doktorum bana 3lü test yapmadı diye kimsenin endişelenmesine gerek yok. 2li test 3lü testten daha çok geliştirilmiş.

bu arada zeytinyağına portakal kabuğunu olayını bende sevdim :)
dün bebeğim ve bebeğimle diye 2 dergi aldım.birisinde kakao yağı badem yağı ve bebe yağı sürülebilir yazıyordu.
badem yağına güvenememe tüylenme yapar diye. kakao yağını ve bebe yağını kullananları çok duydum. ben şimdilik vazelin kullanıyorum. cildim çok kuruyor çünkü

soyle tabiki mide yanmasi icin ilac verir. bende kullaniyorum yanma olunca .hele baharatli minnacik bir sey yiyim kucucuk bir tursu yiyim o gun cok fazla yanma oluyor
Teşekkürler
Sanırım bende 2. el dediklerinde bozulurum.
Ben 125 tlye yaptırdım. Devlette bana da sıra vermediler.Verdikleri tarihte geç oluyordu bazı hastanelerin

gerçekten mi ilk kez duydum ama doğruluk payı varmıdır ki
Evet canım dün bütün gün bunu araştırdım olumsuz çok fazla bişeye rastlamadım angelsounds ya da bebek kalp dinleme cihazı yazıp aratırsan bazi sitelerde uygun fiyatlara var , yorumlarda var okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…