- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.181
Hayirli guzel haberlerle gel insaAllah canim.Bu arada ikizlerde ikili test yapilmiyor cunku dogru sonuc vermiyor.Bosuna para verme o teste :)slm kızlar 2,30 da doktor randevum var bebişleri görücez inşallah çok heyecanlıyım :)
Hayirli olsun canim hosgeldin.Sat 15 ekim mi yazmak istedin yoksa beklenen dogum tarihi mi 15 temmuz?merhabalar bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım bu ikinci gebeliğim. 3.5 yaşına bir kızım var. sat 15 temmuz. Kız olma ihtimali yüksekmiş
Tatil iyi gecti canim ama kizim hastanelik oldu oksurugu vardi zaten iyice hiriltiya dondu cok artti doktora gittik oralarda ntibiyotik verdi 1 haftada ancak gectiEvet canım özledik seni! buralarda herşey yolunda gibi çok şükür pek sıkıntı yok..Umarım iyi bi tatil geçirmişsinizidir.Cinsiyet haberini bekliyoruz merakla... :)
Ya benim gobek simdiden onde:) cok sasiriyorum kizimda nerdeyse 5 aylikken anca bukadar gobegim vardi ama soyluyorlardi ikincide hemen cikiyor diye:) icerisi follos olmus herhelde birincide:):)darisi 100 ün altına:)))o zaman zaten göbüşler 1 mt önde olcak...
Canim nasilsin? Hersey yolundami? Mide bulantilarin azalmistir umarim! Kizin nasil oldu? Benim kizim tatilde doktorluk oldu antibiyotikler ilaclar filan ancak kendine geldihayırlı cumalar arkadaşlar ,, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin , yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah :)
Bwnde tam 12+2 deyim biraz önce gelsim doktordan herşey yolunda dedi cok şükür boyuda 5.71 ılmus maşallahgunaydin, ben 12+2 yim bugun, tam 1 ay once gittiğim kontrolde 1.62 ymis bebeğim yani seninkide gayet iyi bence
Bwnde tam 12+2 deyim biraz önce gelsim doktordan herşey yolunda dedi cok şükür boyuda 5.71 ılmus maşallah
Haklısın cnm. yanlış yazmışım beklenen doğum tarihim 15 Temmuz ama ilki sezaryen olduğu için buda öyle olacağı içn 1 Temmuz gibi gelecek inşallah. Sat 08 Ekimdi.Hayirli olsun canim hosgeldin.Sat 15 ekim mi yazmak istedin yoksa beklenen dogum tarihi mi 15 temmuz?
Ah canım çok geçmiş olsun küçük kızına kıyamam...Şimdi iyi olmasına sevindim inşallah tekrarlanmaz rahatsızlığı ..Bende bi sıkıntı yok çok şükür 31 aralık ikili test için gidicem ona sabırsızlanıyorum şimdilik.Geçmiş sayfaları okuyamamaışsındır bi ara özlenen2010 endişelendirdi bizi kanaması oldu önce kahve istifradan zorlanmışsın demiş dr, sonra kırmızıya döndü diye korkuttu biraz şükür bebek iyiymiş plasenta gelişiminden dolayı olmuş demiş dr öyle rahatladım başka da bi havadis olmadı sanırım buralarda :)Tatil iyi gecti canim ama kizim hastanelik oldu oksurugu vardi zaten iyice hiriltiya dondu cok artti doktora gittik oralarda ntibiyotik verdi 1 haftada ancak gectiama neyseki cocuklar bizden daha guclu o kadar hastaliknuykusuzluk sabah denize kosuyordu yine bidik:) 1 hafta agzina lokma koymadi canim benim cok kilo verdi ama simdi iyi. Ona birsey olunca icim parcalaniyor resmen sen nasilsin yolundami hersey?
11 1 de kıza benziyor büyük ihtimal dedi:) benim ilki kızdı diye önce biraz şaşırdım ama şimdi mutluyum iyiki kızın kıyafetlerini atmamışım.Cinsiyet söylemedi mi doktor ??? Benimde kontrolum yarin, cinsiyeti söylemezse çatlarım meraktan haftaya yine giderim sankiiiii ;o
Ya benim gobek simdiden onde:) cok sasiriyorum kizimda nerdeyse 5 aylikken anca bukadar gobegim vardi ama soyluyorlardi ikincide hemen cikiyor diye:) icerisi follos olmus herhelde birincide:):)
Bu arada ilk hamileliğimda 2011 Mart ayında doğum yaptım Epidral Sezaryen ile yaptım. ilgileneneler detaylarını anlatabilirim.:)
Benim
11 1 de kıza benziyor büyük ihtimal dedi:) benim ilki kızdı diye önce biraz şaşırdım ama şimdi mutluyum iyiki kızın kıyafetlerini atmamışım.
Sen mi istedin ayrıntılı ultrasonda bakmayı yoksa ikili testte herkese öyle mi bakılıyo canım?Canım bu ayrıntılı büyük bir ultrason başka doktor baktı , hastane de ultrason bölümü var orda bakıldı ,doktor kız bebek dedi öyle işte darısı size çok güzel tarifsiz bir duygu. Zaten kız istiyordum ilk bebeğim. Binlerce şülür
benimde bir kızım var bunuda kız hissediyorum istiyorum :) kız kardeş idir güzeldir :)
herşey aynı gidiyor...hiç midem bulantım yok hafif ekşime var oda çok yemekten...
bizde 2-3 hafta sonra kesin olarak öğreniriz..
11.haftadayım ben geçmedi ama farkedilir derecede azaldı darısı başına inşallh12 nci haftadan sonra bulantı ve kusmalar geçiyor mu kızlar geçenler cevap yazabilir mi bıktım artık her gün kusmaktan sabah kusmazsam akşam kusuyorum bazen günde üç kere kusuyorum işten eve zor yetişiyorum dün eve geldim lavaboya yetişemeden evin dış kapısına kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?