2015 Temmuz Anneleri

merhabalar bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım bu ikinci gebeliğim. 3.5 yaşına bir kızım var. sat 15 temmuz. Kız olma ihtimali yüksekmiş

merhabalar bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım bu ikinci gebeliğim. 3.5 yaşına bir kızım var. sat 15 temmuz. Kız olma ihtimali yüksekmiş
Hayirli olsun canim hosgeldin.Sat 15 ekim mi yazmak istedin yoksa beklenen dogum tarihi mi 15 temmuz?

merhaba
bende dün dr a sonuçlarımı göstermeye gittim.
tsh 0.172 çok düşük ama gebelikte müdahala etmemeyi seçiyoruz 2 hafta sonra tekrarlayalım testi dedi
toxmoplazmaayıda şüpheli bulunduğu için 2 hafta sonra tekrar bakılacak
umarım iyiye doğru seyreder herşey..

Evet canım özledik seni! buralarda herşey yolunda gibi çok şükür pek sıkıntı yok..Umarım iyi bi tatil geçirmişsinizidir.Cinsiyet haberini bekliyoruz merakla... :)
Tatil iyi gecti canim ama kizim hastanelik oldu oksurugu vardi zaten iyice hiriltiya dondu cok artti doktora gittik oralarda ntibiyotik verdi 1 haftada ancak gecti ama neyseki cocuklar bizden daha guclu o kadar hastaliknuykusuzluk sabah denize kosuyordu yine bidik:) 1 hafta agzina lokma koymadi canim benim cok kilo verdi ama simdi iyi. Ona birsey olunca icim parcalaniyor resmen sen nasilsin yolundami hersey?

hayırlı cumalar arkadaşlar ,, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin , yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah :)
Canim nasilsin? Hersey yolundami? Mide bulantilarin azalmistir umarim! Kizin nasil oldu? Benim kizim tatilde doktorluk oldu antibiyotikler ilaclar filan ancak kendine geldi oksuruk cigerlere inmis iyice ama simdi sukurler olsun iyi minik canavar:) ozledim sizleri!!!

Ah canım çok geçmiş olsun küçük kızına kıyamam...Şimdi iyi olmasına sevindim inşallah tekrarlanmaz rahatsızlığı ..Bende bi sıkıntı yok çok şükür 31 aralık ikili test için gidicem ona sabırsızlanıyorum şimdilik.Geçmiş sayfaları okuyamamaışsındır bi ara özlenen2010 endişelendirdi bizi kanaması oldu önce kahve istifradan zorlanmışsın demiş dr, sonra kırmızıya döndü diye korkuttu biraz şükür bebek iyiymiş plasenta gelişiminden dolayı olmuş demiş dr öyle rahatladım başka da bi havadis olmadı sanırım buralarda :)

Bu arada ilk hamileliğimda 2011 Mart ayında doğum yaptım Epidral Sezaryen ile yaptım. ilgileneneler detaylarını anlatabilirim.:)
Benim
Cinsiyet söylemedi mi doktor ??? Benimde kontrolum yarin, cinsiyeti söylemezse çatlarım meraktan haftaya yine giderim sankiiiii ;o
11 1 de kıza benziyor büyük ihtimal dedi:) benim ilki kızdı diye önce biraz şaşırdım ama şimdi mutluyum iyiki kızın kıyafetlerini atmamışım.

Ya benim gobek simdiden onde:) cok sasiriyorum kizimda nerdeyse 5 aylikken anca bukadar gobegim vardi ama soyluyorlardi ikincide hemen cikiyor diye:) icerisi follos olmus herhelde birincide:):)

hahahahah valla her bünyede,her hamılelıkde bunye farklı tepkı verıyor,allahın işi anlamak mümkün değil,bi mucizeyi yasıyoruz,canımızdan bi can ortaya cıkarıyoruz..bu kadar sene hep korktum hamılelıkden ama sımdı anlıyorum kı bulantılarıma ragmen çok guzel bı duygu,henüz hıssetmesmde bebişimi onun orda oldgunu bıle bılmek ınsana tarıfsız bı mutluluk verıyor..allah tamamınada erdırır ıns hepımıze

benimde bir kızım var bunuda kız hissediyorum istiyorum :) kız kardeş idir güzeldir :)
herşey aynı gidiyor...hiç midem bulantım yok hafif ekşime var oda çok yemekten...
bizde 2-3 hafta sonra kesin olarak öğreniriz..

Sen mi istedin ayrıntılı ultrasonda bakmayı yoksa ikili testte herkese öyle mi bakılıyo canım?

Bencede kız kardeş güzeldir. Benimde kız kardeşim var. Ama erkekler nedense erkek istiyorlar

11.haftadayım ben geçmedi ama farkedilir derecede azaldı darısı başına inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…