- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.201
11.haftadayım ben geçmedi ama farkedilir derecede azaldı darısı başına inşallh
7 bittisenin kızın kaç yaşında?
11.haftadayım ben geçmedi ama farkedilir derecede azaldı darısı başına inşallh
hoşgeldin cnm çok çok geçmiş olsunCanim nasilsin? Hersey yolundami? Mide bulantilarin azalmistir umarim! Kizin nasil oldu? Benim kizim tatilde doktorluk oldu antibiyotikler ilaclar filan ancak kendine geldioksuruk cigerlere inmis iyice ama simdi sukurler olsun iyi minik canavar:) ozledim sizleri!!!
ya bana dr toxmoplazma testi vermedi kedimde var testlerin içinde yokmerhaba
bende dün dr a sonuçlarımı göstermeye gittim.
tsh 0.172 çok düşük ama gebelikte müdahala etmemeyi seçiyoruz 2 hafta sonra tekrarlayalım testi dedi
toxmoplazmaayıda şüpheli bulunduğu için 2 hafta sonra tekrar bakılacak
umarım iyiye doğru seyreder herşey..
sagol canim 8w5d yaziyor dokuza yeni girdik. bilmiyorum nasil aktiflestirecegim cahilim bu konuda:))Kağıdın bi yeronde kaç haftayla uyumlu yazıyor olmalı
Boyun yazdığı yerde hafta da yazıyor olmalı 6w faln gibi ama ilk haftalar değişebiliyor şimdilik boya çok takılma bence hele bi 12 hafta falan olsun sonra gelissimiyle ilgili bilgi verir zaten bi de istersen profil sayfandan gebelik takvimini aktifleştir orda ne kadar olmalı yazıyor her mesajından sonra
amin inşallahhayırlı cumalar arkadaşlar ,, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualrımızı kabul etsin , yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah :)
bencede çok mantıklı bende bu şekilde olsun isterimUfak ufak ihtiyaç listesi çıkarıyorum büyük maliyetli eşyalar olarak kizdan kalanlar var olmayanlari eşe dosta haber saldim 2.çocuk olunca böyle oluyo herşey yeni olsun takintisi kalmiyo insandaYani keske hepsini birilerinden bi yerlerden bulsam sadece kiyafet alsam zuzuya
Kizimdayken 2.el bak diyenleri bogasim geliyodu aaa ne munasebet diye hayat işte
bende dün ve önceki gün kusmamıştım. bu sabah işe giderken yine kustum ve kan geldi. tahriş olmuş boğazım. ama yavaş yavaş azalıyor herhalde bulantılar. umarım hepimizin geçer biran önceYasasin aylar sonra ilk defa bu gün kusmadim sanirim bulantilarim hafifledi darisi basiniza elveda iğrenç kokulu serumlar
bende kakao vede bebe yağını kullanan çok duydum ortaya karışık birşeyler yapalım bari . kakao yağıda çok güzel kokarbende 2 hafta kadar önce bir program izlemiştim. doktor 2li testi anlatıyordu. önceden 2li test yokmuş o yüzden 3lü test yapılıyormuş. zaten ikiside birbirinin aynısı gibi bir şeymiş. 3lü test daha geç dönemde yapılıyormuş o zamanda bazı tedbirlerin alınmasında çok geç kalınıyormuş. 2li test çıktığından beri 3lü teste ihtiyaç duymadıkları için yaptırmıyorlarmış.
yani dedi ki doktorum bana 3lü test yapmadı diye kimsenin endişelenmesine gerek yok. 2li test 3lü testten daha çok geliştirilmiş.
bu arada zeytinyağına portakal kabuğunu olayını bende sevdim :)
dün bebeğim ve bebeğimle diye 2 dergi aldım.birisinde kakao yağı badem yağı ve bebe yağı sürülebilir yazıyordu.
badem yağına güvenememe tüylenme yapar diye. kakao yağını ve bebe yağını kullananları çok duydum. ben şimdilik vazelin kullanıyorum. cildim çok kuruyor çünkü
bn doktora kasiklarim agriyor bazen dedim.iliskiden.uzak dur dedi dusuk riski fln yok.yani biey demedi bizde korkudan.riske girmiyoruz .bnm doktor tedbirli mi davraniyo acrp :)Evet bende oyke okudum
Bagi kuvvetlenfirmrk icin iyi imis
Salgilkanan hormon bebek gelisimini Rtiriyormus
Bizde engel koymadik dr prev.kullanmak sarti ile olur dedi
bazen o kadar çok yiyorum ki... keşke midem bulansa benimde yada yediklerimi çıkarsam bu kadar çok kilo almasam diye bencilce düşüncelere giriyorum bazen
Dogru soyluyorsun canim benim birkac arkadasima doktorlari kesin cinsiyeti budur dediler sonradan aaa degilmis dediler biraz travma oluyor:) garantici doktorlarin yaptigi daha iyi aslinda. Burada 20 haftadan once kesinlikle soylemiyorlar:) ben dna testi yaptiracagim icin once ogrenebilecegim yoksa 20 hafta bekleyecektim. Ufff cok gec olurmus oda ya:)Aslinda bi an once cinsiyetini soylesinler istiyoruz da yanilma olunca daha kötü bi travma insan bi fikre alisinca degistirmek zor oluyo
istemezsekte anlat çoğumuzun ilk doğumu nelere dikkat etmeliyiz neler yapmalıyız bilelim değil mi :)Bu arada ilk hamileliğimda 2011 Mart ayında doğum yaptım Epidral Sezaryen ile yaptım. ilgileneneler detaylarını anlatabilirim.:)
cinsiyetler belli oldukça heyecanlanıyorum. buradakilerin geneli erkek gibi heralde öğrenilen. benim kontrolüm 14 ocakta. hemşireyim ben aslında doktorumu her gün görüyorum. eltimde başka hastanede kadın doğum doktoru kendimi yanlarına gitmemek için zor tutuyorum ama daha çok erken benim
doktorlar 10 . haftada bile kemik yapısından anlıyor aslında ama çok erken diye söylemiyorlar. hayırlı olsun canın :)bugun ikili test için ultrasyona girdim. doktor ultrasyon iyi kanada bakmak lazım dedi. 11+2 günlüğüm cinsiyet ne zaman öğrenirim demeye kalmadı erkek gözüküyor dedi. çok erken değilmi belli olması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?