2015 Temmuz Anneleri

senin kızın kaç yaşında?
7 bitti
eşimde erkek istiyor biliyorum hernekadar sağlıklı olsunda farketmez desede..
çevremde herkes oğlun olacak diyor , rüyamdada erkek gördüm...
ama içimde hep en başından beri kızımın kız kardeşi olsun isteği var :)

hoşgeldin cnm çok çok geçmiş olsun bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz bir haftadır biraz sıkıntılıyım , geçen cuma lekelenmem olmuştu fazla kusmaktan ve zorlanmaktan dedi doktor , önlem amaçlı iğne yaptı pruloton depot , ,geçen gece baya kırmızı kanamam geldi adet gibi aklım çıktı , ama şükür bebek iyi , iğneyi tekrarladık dün , bulantılar tam gaz devam , 13 . haftadan sonra rahatlıyacağını düşünüyorum dedi , kızımda iyi şükür hava vermeye devam ediyorum , bizde haberler böyle :)

bugun ikili test için ultrasyona girdim. doktor ultrasyon iyi kanada bakmak lazım dedi. 11+2 günlüğüm cinsiyet ne zaman öğrenirim demeye kalmadı erkek gözüküyor dedi. çok erken değilmi belli olması için

ya bana dr toxmoplazma testi vermedi kedimde var testlerin içinde yok

sagol canim 8w5d yaziyor dokuza yeni girdik. bilmiyorum nasil aktiflestirecegim cahilim bu konuda:))

cinsiyetler belli oldukça heyecanlanıyorum. buradakilerin geneli erkek gibi heralde öğrenilen. benim kontrolüm 14 ocakta. hemşireyim ben aslında doktorumu her gün görüyorum. eltimde başka hastanede kadın doğum doktoru kendimi yanlarına gitmemek için zor tutuyorum ama daha çok erken benim

bencede çok mantıklı bende bu şekilde olsun isterim

Yasasin aylar sonra ilk defa bu gün kusmadim sanirim bulantilarim hafifledi darisi basiniza elveda iğrenç kokulu serumlar
bende dün ve önceki gün kusmamıştım. bu sabah işe giderken yine kustum ve kan geldi. tahriş olmuş boğazım. ama yavaş yavaş azalıyor herhalde bulantılar. umarım hepimizin geçer biran önce

bende kakao vede bebe yağını kullanan çok duydum ortaya karışık birşeyler yapalım bari . kakao yağıda çok güzel kokar

Evet bende oyke okudum
Bagi kuvvetlenfirmrk icin iyi imis
Salgilkanan hormon bebek gelisimini Rtiriyormus
Bizde engel koymadik dr prev.kullanmak sarti ile olur dedi
bn doktora kasiklarim agriyor bazen dedim.iliskiden.uzak dur dedi dusuk riski fln yok.yani biey demedi bizde korkudan.riske girmiyoruz .bnm doktor tedbirli mi davraniyo acrp :)

bazen o kadar çok yiyorum ki... keşke midem bulansa benimde yada yediklerimi çıkarsam bu kadar çok kilo almasam diye bencilce düşüncelere giriyorum bazen

Bencilce diil de psikopatça diyelim bence biz deli yaaa biz burda kuru ekmek yesekte kusmasak diye medine fukarasi gibi dualar edios hanimin derde bak

Aslinda bi an once cinsiyetini soylesinler istiyoruz da yanilma olunca daha kötü bi travma insan bi fikre alisinca degistirmek zor oluyo
Dogru soyluyorsun canim benim birkac arkadasima doktorlari kesin cinsiyeti budur dediler sonradan aaa degilmis dediler biraz travma oluyor:) garantici doktorlarin yaptigi daha iyi aslinda. Burada 20 haftadan once kesinlikle soylemiyorlar:) ben dna testi yaptiracagim icin once ogrenebilecegim yoksa 20 hafta bekleyecektim. Ufff cok gec olurmus oda ya:)

EVET ÖĞRENDEN ÇOK KİŞİ VARMIŞ YALNIZ DEĞİLMİŞİM. ERKEK ÇOCUKLAR GENELDE ERKEN GÖSTERİYORMUŞ

bugun ikili test için ultrasyona girdim. doktor ultrasyon iyi kanada bakmak lazım dedi. 11+2 günlüğüm cinsiyet ne zaman öğrenirim demeye kalmadı erkek gözüküyor dedi. çok erken değilmi belli olması için
doktorlar 10 . haftada bile kemik yapısından anlıyor aslında ama çok erken diye söylemiyorlar. hayırlı olsun canın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…