- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.221
Kizlar ben kizimda almistim o aletten ama cok bisey beklemeyin. Birkere 6 ayliktan once filan bisey duyulmuyir bebegin bayagi buyumus olmasi lazim , cogu zamanda bebegin kalbi diye kendi atardamarinin ustune koyuyorsun habire kendi kalp atisini dinleyip duruyorsun:)Canım bebeğin kalbini dinlemek için ev tipi bir cihaz ama indirimlisi tükenmiş.65tl den başlıyor fiyatları
canım gerçekten çok üzüldüm. Rabbim sağlıklı evlat nasip eder sana inşallah . ne söylenir bilemedim bile gerçekten üzüntünü paylaşıyorumkızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
çok üzüldüm. Bu haftalar bebekler doğal bir elenmeye gidiyor. eğer gelişemiyorlarsa sağlıklı bebek olmayacaksa düşüyor büyük kısmı. Doğsalardı büyük ihtimalle sağlıklı olmayacaklardı. Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin en kısa zamanda inşallah. hep hayırlısını diliyoruz. hayırlısı buymuşkızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
kızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
kızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
Bende ayniyim canim , birincide yeniydi hersey ikinci erkek olursa simdiden birkac arkadasla konustum erkek cocuklarinin kiyafetlerini vermesinler kimseye diye:) dogunca goruyorsun birsuru sey giyilmeden kaldi bile kizimda. Ah bir kizim olsa zaten hersey gani gani var evde kutular dolusu!!!Ufak ufak ihtiyaç listesi çıkarıyorum büyük maliyetli eşyalar olarak kizdan kalanlar var olmayanlari eşe dosta haber saldim 2.çocuk olunca böyle oluyo herşey yeni olsun takintisi kalmiyo insandaYani keske hepsini birilerinden bi yerlerden bulsam sadece kiyafet alsam zuzuya
Kizimdayken 2.el bak diyenleri bogasim geliyodu aaa ne munasebet diye hayat işte
Internetten pek tavsiye etmem canim gorup dokunup almak daha iyi. Ben hep hayalkirikligi yasadim internetten aldigim seylerde. Ama belli bir markanin zaten gordugun birseyi indirimdeyse internette o zaman iyi oluyorinternetten alınırmı bilmiyorum dokunmadan iyi çıakrmı acaba çok güzeller
çok üzüldüm. Bu haftalar bebekler doğal bir elenmeye gidiyor. eğer gelişemiyorlarsa sağlıklı bebek olmayacaksa düşüyor büyük kısmı. Doğsalardı büyük ihtimalle sağlıklı olmayacaklardı. Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin en kısa zamanda inşallah. hep hayırlısını diliyoruz. hayırlısı buymuş
canım inan çok üzüldüm bende ilk hamileliğimde yaşadım çok zor ama şükürler olsun Rabbim e o hayırlısını bilir üzülme dinlen çalışmalara devam Allah yardımcın olsun geçmiş olsunkızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
Ay cok gecmis olsun Ozlenen'e telaslanmistir cok canim yaAh canım çok geçmiş olsun küçük kızına kıyamam...Şimdi iyi olmasına sevindim inşallah tekrarlanmaz rahatsızlığı ..Bende bi sıkıntı yok çok şükür 31 aralık ikili test için gidicem ona sabırsızlanıyorum şimdilik.Geçmiş sayfaları okuyamamaışsındır bi ara özlenen2010 endişelendirdi bizi kanaması oldu önce kahve istifradan zorlanmışsın demiş dr, sonra kırmızıya döndü diye korkuttu biraz şükür bebek iyiymiş plasenta gelişiminden dolayı olmuş demiş dr öyle rahatladım başka da bi havadis olmadı sanırım buralarda :)
Coook uzuldum canim gercekten hakkinda hayirlisi olsun ins en kisa zamanda yeniden bebegin olurkızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
Amin canim, belki benim bu sefer erkektir o yuzden karnim degisik sisti ama benim icerisi follos olmus teorim hala aklima daha cok yatiyor:):) dusunku o gobek o kadar buyudu rahim desen bir o kadar eski haline tamamen donmesi zor vallahi ikincide saliverdi gitti kendini:) esim bile bu ne ya bu kadar erken bu gobek diyo dalga geciyo:)hahahahah valla her bünyede,her hamılelıkde bunye farklı tepkı verıyor,allahın işi anlamak mümkün değil,bi mucizeyi yasıyoruz,canımızdan bi can ortaya cıkarıyoruz..bu kadar sene hep korktum hamılelıkden ama sımdı anlıyorum kı bulantılarıma ragmen çok guzel bı duygu,henüz hıssetmesmde bebişimi onun orda oldgunu bıle bılmek ınsana tarıfsız bı mutluluk verıyor..allah tamamınada erdırır ıns hepımıze
Aynen oyle canim allahtan rabbimden sadece hakkimizdan hayirlisini isteyelim iyi dusunelim iyi olsun aklina kötü birseyler getirmeHalen içimde aynı korkuyu yaşıyorum ama Allah a emanet etmekten başka yapacak çokta bişeyimiz yok bazen olacak olan oluyor bi şekilde Allah hayırlısını versin bize hepimize
Canim artik genelde standard olarak her hamileye yapiliyor. Cokta guzel birsey aslinda. Benim gittigim profesor yaklasik 55 dk incelemisti. Bobreklerden beyin damarlarina kadar bebegin herseyine bakiyorlar. Ben cok begenmistim. Burada da bakacak ayri bir profesor ayin 4'unde randevum var umarim Turkiye'de ki profesor kadar iyidir. Sende mutlaka doktoruna sor.Sen mi istedin ayrıntılı ultrasonda bakmayı yoksa ikili testte herkese öyle mi bakılıyo canım?
bende sizin yazdıklarınıza katılmıyorum. çünkü ben burayı hergün takip ediyorum kimse kimseyi bu konuda zorlama yapmadı yapamazda. kime ne ki onun çocuğu down olmuş yada olmamış. burada sadece fikir beyan edlir katılan katılır katılmayan katılmaz. siz buraya gelmiş kimse yazmasın diyorsunuz .isteyen istediği herşeyi yazabilir kişiliğe hakaret olmadığı sürece. belkide uzmansınız tecrübeleriniz bize göre daha fazla ama bu şekilde yazmanız hiçte hoş değil. herkesin kendi düşüncesi kimseden de etkilenmiyorum 29 yaşındayım kendi aklım kendime yetiyor. hepimizde anne adayıyız demek ki yeteri kadar aklımız bulunuyor.Arkadaşlar şuan hepimiz ikili test zamanlarındayız.Her kafadan bi ses çıkıyor.Biri geliyor ayşe şöyle dedi yaptırmayacağım başkası çıkıyor Fatma şöyle dedi ben yaptıracağım.Kimsede ayşe kim fatma kim sıfatı ne uzmanlığı ne demiyor.Tamam tecrübede bi yere kadar.Herşey okumak yerine tecrübeyle kazanılsaydı üniversiteler kaldırılırdı tecrübesi olan çalışırdı.Aklımda şüphe varsa giderim bi uzmana danışırım.Günde benim gibi 100 tane hasta alana sonuçlarını kendi görene yaşayana danışırım.Bu testten neden kaçıyosunuz hiç anlamıyorum.Zaten ihtimal olduğunu söylüyolar varsa bişe baştan ona göre hazırlık yapıyolar yada önlem alıyolar.size danışmadan hiç bi müdahalede bulunmuyor kimse.Testi yaptırmayarak bi kaç ay daha durumu erteliyosunuz.Varsa sizde ona göre doğuma kadar hazırlarsınız kendinizi.Doğumda herşey yolunda diye beklerken engelli bi çocuğu kucağınıza almanız daha mı iyi?Kulaktan dolma komşuların onun bunun lafıyla yönlenmeyin Özel eğitimde psikolog olarak çalışıyorum.Sonradan öğrenenle doğumda öğrenen annelerin kabullenme zorluklarını bizzat burda yaşıyorum.Yaptırın yada yaptırmayın ama gidin bi doktorla yada bi psikologla oturup bu işin olumlu taraflarını bi kenara olumsuz taraflarını bi kenara ayırıp karşılaştırın lütfen.Burda da artık kimse yaptırıcam çünkü şu böyle dedi,yaptırmıcam çünkü bu böyle dedi diye konuşup insanları etkilemesin lütfen.Uzman ne dedi bu işi bilen içinde olan doktor ne dedi ona bakın.Kişisel olarak kimseye değil yazım.Gerçekten kafa karıştıran birden çok insan var,yapmayın lütfen.Herkesin karakteri duygusal yapısı farklıdır sizin kaldırabileceğiniz bir şeyi başkası kaldıramayabilir!Asla yaptırın yada yaptırmayın demiyorum,Sonuçlarını gidin bir uzmanla konuşun o şekilde karar verin demek istediğim tam olarak bu..
canim gecmis olsunkızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
Ah canim cok cok gecmis olsun. Fallenangel anlatti durumunu az once yazdim ne kadar korkmussundurhoşgeldin cnm çok çok geçmiş olsunbizlerde iyi olmaya çalışıyoruz bir haftadır biraz sıkıntılıyım , geçen cuma lekelenmem olmuştu fazla kusmaktan ve zorlanmaktan dedi doktor , önlem amaçlı iğne yaptı pruloton depot , ,geçen gece baya kırmızı kanamam geldi adet gibi aklım çıktı , ama şükür bebek iyi , iğneyi tekrarladık dün , bulantılar tam gaz devam , 13 . haftadan sonra rahatlıyacağını düşünüyorum dedi , kızımda iyi şükür hava vermeye devam ediyorum , bizde haberler böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?