2015 Temmuz Anneleri

Canım bebeğin kalbini dinlemek için ev tipi bir cihaz ama indirimlisi tükenmiş.65tl den başlıyor fiyatları
Kizlar ben kizimda almistim o aletten ama cok bisey beklemeyin. Birkere 6 ayliktan once filan bisey duyulmuyir bebegin bayagi buyumus olmasi lazim , cogu zamanda bebegin kalbi diye kendi atardamarinin ustune koyuyorsun habire kendi kalp atisini dinleyip duruyorsun:)

kızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünüm missed abortus teshisi kondu
çok üzüldüm. Bu haftalar bebekler doğal bir elenmeye gidiyor. eğer gelişemiyorlarsa sağlıklı bebek olmayacaksa düşüyor büyük kısmı. Doğsalardı büyük ihtimalle sağlıklı olmayacaklardı. Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin en kısa zamanda inşallah. hep hayırlısını diliyoruz. hayırlısı buymuş

Bende ayniyim canim , birincide yeniydi hersey ikinci erkek olursa simdiden birkac arkadasla konustum erkek cocuklarinin kiyafetlerini vermesinler kimseye diye:) dogunca goruyorsun birsuru sey giyilmeden kaldi bile kizimda. Ah bir kizim olsa zaten hersey gani gani var evde kutular dolusu!!!

internetten alınırmı bilmiyorum dokunmadan iyi çıakrmı acaba çok güzeller
Internetten pek tavsiye etmem canim gorup dokunup almak daha iyi. Ben hep hayalkirikligi yasadim internetten aldigim seylerde. Ama belli bir markanin zaten gordugun birseyi indirimdeyse internette o zaman iyi oluyor

Ay evet ya su 10.hafta cok sakat benim melegimin de o hafta kalbi durmustu

Arkadaşlar şuan hepimiz ikili test zamanlarındayız.Her kafadan bi ses çıkıyor.Biri geliyor ayşe şöyle dedi yaptırmayacağım başkası çıkıyor Fatma şöyle dedi ben yaptıracağım.Kimsede ayşe kim fatma kim sıfatı ne uzmanlığı ne demiyor.Tamam tecrübede bi yere kadar.Herşey okumak yerine tecrübeyle kazanılsaydı üniversiteler kaldırılırdı tecrübesi olan çalışırdı.Aklımda şüphe varsa giderim bi uzmana danışırım.Günde benim gibi 100 tane hasta alana sonuçlarını kendi görene yaşayana danışırım.Bu testten neden kaçıyosunuz hiç anlamıyorum.Zaten ihtimal olduğunu söylüyolar varsa bişe baştan ona göre hazırlık yapıyolar yada önlem alıyolar.size danışmadan hiç bi müdahalede bulunmuyor kimse.Testi yaptırmayarak bi kaç ay daha durumu erteliyosunuz.Varsa sizde ona göre doğuma kadar hazırlarsınız kendinizi.Doğumda herşey yolunda diye beklerken engelli bi çocuğu kucağınıza almanız daha mı iyi?Kulaktan dolma komşuların onun bunun lafıyla yönlenmeyin Özel eğitimde psikolog olarak çalışıyorum.Sonradan öğrenenle doğumda öğrenen annelerin kabullenme zorluklarını bizzat burda yaşıyorum.Yaptırın yada yaptırmayın ama gidin bi doktorla yada bi psikologla oturup bu işin olumlu taraflarını bi kenara olumsuz taraflarını bi kenara ayırıp karşılaştırın lütfen.Burda da artık kimse yaptırıcam çünkü şu böyle dedi,yaptırmıcam çünkü bu böyle dedi diye konuşup insanları etkilemesin lütfen.Uzman ne dedi bu işi bilen içinde olan doktor ne dedi ona bakın.Kişisel olarak kimseye değil yazım.Gerçekten kafa karıştıran birden çok insan var,yapmayın lütfen.Herkesin karakteri duygusal yapısı farklıdır sizin kaldırabileceğiniz bir şeyi başkası kaldıramayabilir!Asla yaptırın yada yaptırmayın demiyorum,Sonuçlarını gidin bir uzmanla konuşun o şekilde karar verin demek istediğim tam olarak bu..

çok üzücü gerçekten ben ikizmi değilmi diye netleştirelim diye gittim kalplerinin durduğunu öğrenince yıkıldım rabbim hayırlısını versin hakkımızda yarın doktora gidip sonlandırıcaz Allah olanlara uzun ömürler versin

kızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünüm missed abortus teshisi kondu
canım inan çok üzüldüm bende ilk hamileliğimde yaşadım çok zor ama şükürler olsun Rabbim e o hayırlısını bilir üzülme dinlen çalışmalara devam Allah yardımcın olsun geçmiş olsun

Ay cok gecmis olsun Ozlenen'e telaslanmistir cok canim ya iyi olmasina cok sevindim simdi. Artik bitsin kanamalar kayiplar , cinsiyetleri ogrenelim iyi haberlerle gelelim insallah! Ben erkek isimlerine bakmaya basladim bile o kadar eminim yani, nedense esimde 100% emin erkek olduguna :) neden boyle hissediyoruz acaba cok enteresan:)

Amin canim, belki benim bu sefer erkektir o yuzden karnim degisik sisti ama benim icerisi follos olmus teorim hala aklima daha cok yatiyor:):) dusunku o gobek o kadar buyudu rahim desen bir o kadar eski haline tamamen donmesi zor vallahi ikincide saliverdi gitti kendini:) esim bile bu ne ya bu kadar erken bu gobek diyo dalga geciyo:)

@DREAM GIRL Halen içimde aynı korkuyu yaşıyorum ama Allah a emanet etmekten başka yapacak çokta bişeyimiz yok bazen olacak olan oluyor bi şekilde Allah hayırlısını versin bize hepimize

Halen içimde aynı korkuyu yaşıyorum ama Allah a emanet etmekten başka yapacak çokta bişeyimiz yok bazen olacak olan oluyor bi şekilde Allah hayırlısını versin bize hepimize
Aynen oyle canim allahtan rabbimden sadece hakkimizdan hayirlisini isteyelim iyi dusunelim iyi olsun aklina kötü birseyler getirme

Sen mi istedin ayrıntılı ultrasonda bakmayı yoksa ikili testte herkese öyle mi bakılıyo canım?
Canim artik genelde standard olarak her hamileye yapiliyor. Cokta guzel birsey aslinda. Benim gittigim profesor yaklasik 55 dk incelemisti. Bobreklerden beyin damarlarina kadar bebegin herseyine bakiyorlar. Ben cok begenmistim. Burada da bakacak ayri bir profesor ayin 4'unde randevum var umarim Turkiye'de ki profesor kadar iyidir. Sende mutlaka doktoruna sor.

bende sizin yazdıklarınıza katılmıyorum. çünkü ben burayı hergün takip ediyorum kimse kimseyi bu konuda zorlama yapmadı yapamazda. kime ne ki onun çocuğu down olmuş yada olmamış. burada sadece fikir beyan edlir katılan katılır katılmayan katılmaz. siz buraya gelmiş kimse yazmasın diyorsunuz .isteyen istediği herşeyi yazabilir kişiliğe hakaret olmadığı sürece. belkide uzmansınız tecrübeleriniz bize göre daha fazla ama bu şekilde yazmanız hiçte hoş değil. herkesin kendi düşüncesi kimseden de etkilenmiyorum 29 yaşındayım kendi aklım kendime yetiyor. hepimizde anne adayıyız demek ki yeteri kadar aklımız bulunuyor.

Ah canim cok cok gecmis olsun. Fallenangel anlatti durumunu az once yazdim ne kadar korkmussundur simdi iyi olmaniza cok sevindim. Bitsin artik bu kanamalar ya kizimda cok cektim kanama aylarca bilirim o stresi insallah bu son kanamandir canim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…