- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.261
AminHayirli cumalar kizlar.Rabbim bu mubarek gun hurmetine yavrularimizi hayirlisiyla,saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.Bulantisi olan arkadaslarimin bulantilari,kanamasi olan arkadaslarimin kanamalari,dusuk tehlikesi olan arkadaslarimin tehlikeleri gecsin insaAllah.Tiroiti olan,pihtilasmasi vb. rahatsizliklari olan hamislere Rabbim acil sifalar versin.Sorunsuz dogumlar nasip etsin insaAllah.Amin.
BANADA 11+2 DE ERKEK DEDİ AMA YANILMA OLABİLİRMİŞ.
canım benim Allah yardımcın olsun verende Allah alanda hikmetinden sorgu sual olmaz vardır bi bildiği diyorum sabır ve tevekkülle dualarım senin için sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah.Canım Allah sabır versin, biz de 2li taramaya gitmiştik 12.haftamızdı kalbinin durdugunu ögrendik sahura kalkılacaktı herkeste tatlı telaş , biz hastaneden çıktiķ perperişan ..1 ay sabahları kabuslarla karnımı tutarak ağlayarak uyandım patolojide parsiyel mol oldugu çıktı değerlerim cok geç düştü kemoterapi alacaktım daha da perişan olduk .neyse degerim sıfırlandı ve 1 ay sonra yeniden bebek beklediğimizi öğrendik sevinsekmi bilemedik eşimle ..1 sene olmaması gerekiyodu ama olmuş işte..her gittiğimizde bizim kalbimiz ağzımizda atıyo .tekrar mol olma ihtimali var plasenta tamamen oluşana kdr beklicez diken üstünde ..Bunlari yazdım çünkü seni çok iyi anlıyorum sabretmek ve bu süreci sağlıklı olarak atlatmak zorundasın öncelikle kendin için
Kızlar hiçbirşey in garantisi yok Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin bizlere de ..Insan herşeyin yolunda gideceğini zannediyor hep
Çok sevinirim benimki buyuk olasılık sezeryan olacak gibi gene normal olsun diye dua ediyorum tabii ama kendimi de hazırlamak istiyorum bilmem gereken neler var acaba bir de doktor seçiminizi nasıl yaptınızBu arada ilk hamileliğimda 2011 Mart ayında doğum yaptım Epidral Sezaryen ile yaptım. ilgileneneler detaylarını anlatabilirim.:)
Profiline girip tahmini doğum tarihini yazman yeterli birinci sayfada da ayrıntılı açıklanmış eğer istersen ordan da bakabilirsinsagol canim 8w5d yaziyor dokuza yeni girdik. bilmiyorum nasil aktiflestirecegim cahilim bu konuda:))
Arkadaşlar merhaba ,bugün ikili test için gittim 11 hafta 5 günlüğüm ense kalınlığı 2 mm çıktı boyu da 4,6cm normal mi acaba bu değerler .sağolsun doktor o kadar ilgiliydi ki hiç bir şey söylemedi bakıp çıktı kaldım ben de öyle sinirlendm ilk gebeliğim korkuyorum endişelniyorum ama normal dedi o kadar ama ben sizlere de danışmak istedim arkadaşlar boyu kısa mı acaba bi de ense kalınlığı büyük mü küçülür mü sonrasında
BANADA 11+2 DE ERKEK DEDİ AMA YANILMA OLABİLİRMİŞ.
Evet alındı aama 2yüksek gibi geldi bana o yüzden meraklandım bir de 4,6cm kısa değil dimiCnm ense kalinligi normal sorun yokkan alındı mi?
Benim Dr um ense kalınlığı 3 mm e kadar normal dedi. Boyu da sanırım normal çünkü benim 13.haftada boyu 5,56 cm. Kan testi verdin mi?Arkadaşlar merhaba ,bugün ikili test için gittim 11 hafta 5 günlüğüm ense kalınlığı 2 mm çıktı boyu da 4,6cm normal mi acaba bu değerler .sağolsun doktor o kadar ilgiliydi ki hiç bir şey söylemedi bakıp çıktı kaldım ben de öyle sinirlendm ilk gebeliğim korkuyorum endişelniyorum ama normal dedi o kadar ama ben sizlere de danışmak istedim arkadaşlar boyu kısa mı acaba bi de ense kalınlığı büyük mü küçülür mü sonrasında
Verdim o da haftaya belli olucak artık özele gitmeye karar verdim göstermedi bile doğru düzgün hareket var mı yok mu söylemedi normal dedi okadar ama insan merak ediyo ilk gebelikte aklımda bissürü soruyla kaldım öylece ve çok üzüldüm.Benim Dr um ense kalınlığı 3 mm e kadar normal dedi. Boyu da sanırım normal çünkü benim 13.haftada boyu 5,56 cm. Kan testi verdin mi?
Hiç öyle düşük daha iyiymiş gibi birsey demedi canım, sen de öyle düşünüp kendini huzursuz etme bak normal sınırlar içinde çıkmış bunun için mutlu ol gitsin :)Verdim o da haftaya belli olucak artık özele gitmeye karar verdim göstermedi bile doğru düzgün hareket var mı yok mu söylemedi normal dedi okadar ama insan merak ediyo ilk gebelikte aklımda bissürü soruyla kaldım öylece ve çok üzüldüm.
Kiminin daha düşük okuyomuş düşük olması daha iyiymiş bişi de soramayınca aklıma takıldı işte ya
çok teşekkürler canım , inşallah son olur , yüreğim ağzımda yaşıyorum :)Ah canim cok cok gecmis olsun. Fallenangel anlatti durumunu az once yazdim ne kadar korkmussundursimdi iyi olmaniza cok sevindim. Bitsin artik bu kanamalar ya kizimda cok cektim kanama aylarca bilirim o stresi insallah bu son kanamandir canim!
Evet alındı aama 2yüksek gibi geldi bana o yüzden meraklandım bir de 4,6cm kısa değil dimi
Ah canım ya , Allahım sabrını versin ,,kızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
Canim cok uzuldumkızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?