2015 Temmuz Anneleri

Amin

canım benim Allah yardımcın olsun verende Allah alanda hikmetinden sorgu sual olmaz vardır bi bildiği diyorum sabır ve tevekkülle dualarım senin için sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah.

Bu arada ilk hamileliğimda 2011 Mart ayında doğum yaptım Epidral Sezaryen ile yaptım. ilgileneneler detaylarını anlatabilirim.:)
Çok sevinirim benimki buyuk olasılık sezeryan olacak gibi gene normal olsun diye dua ediyorum tabii ama kendimi de hazırlamak istiyorum bilmem gereken neler var acaba bir de doktor seçiminizi nasıl yaptınız

Arkadaşlar merhaba ,bugün ikili test için gittim 11 hafta 5 günlüğüm ense kalınlığı 2 mm çıktı boyu da 4,6cm normal mi acaba bu değerler .sağolsun doktor o kadar ilgiliydi ki hiç bir şey söylemedi bakıp çıktı kaldım ben de öyle sinirlendm ilk gebeliğim korkuyorum endişelniyorum ama normal dedi o kadar ama ben sizlere de danışmak istedim arkadaşlar boyu kısa mı acaba bi de ense kalınlığı büyük mü küçülür mü sonrasında

Cnm ense kalinligi normal sorun yok kan alındı mi?

BANADA 11+2 DE ERKEK DEDİ AMA YANILMA OLABİLİRMİŞ.

Benimki bacaklarını açmış bekliyordu resmen doktorum bana sordu ne görüyosun diye erkek gibi sanki dedim erkek gibi değil çok yüksek ihtimalle erkek dedi videosunuda izliyprum şimdi bariz belli kız erkek hiç farketmez Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin

Benim Dr um ense kalınlığı 3 mm e kadar normal dedi. Boyu da sanırım normal çünkü benim 13.haftada boyu 5,56 cm. Kan testi verdin mi?

Benim Dr um ense kalınlığı 3 mm e kadar normal dedi. Boyu da sanırım normal çünkü benim 13.haftada boyu 5,56 cm. Kan testi verdin mi?
Verdim o da haftaya belli olucak artık özele gitmeye karar verdim göstermedi bile doğru düzgün hareket var mı yok mu söylemedi normal dedi okadar ama insan merak ediyo ilk gebelikte aklımda bissürü soruyla kaldım öylece ve çok üzüldüm.
Kiminin daha düşük okuyomuş düşük olması daha iyiymiş bişi de soramayınca aklıma takıldı işte ya

Hiç öyle düşük daha iyiymiş gibi birsey demedi canım, sen de öyle düşünüp kendini huzursuz etme bak normal sınırlar içinde çıkmış bunun için mutlu ol gitsin :)

kizlar ya benim kafamda bi suru soru var ben kontrol icin doktora gittim doktor arayisi icindeyim maalesef doktor garip geldi bana herkes ciiok iyi dedi ama ben girdim kagitlari verdim eline bana git ultrasona burnuna bakacaklar bebegin dedi bi an sasirdim gulunce gulme gulme dedi iyi dedim. meger ikili test icinmis kendisi hic bakmadan gonderri ama yogun oldugu icin 2 ocaga gun verdiler . gittim soyledim tekrar tamam diyip gonderiuordu beni siz bakin bari kalp atisina fln dedim bakti iyi suyu kalp atislari fln dedi gonderdi beni ya kafam karisti tamamemn ikili teste ac mi gidicem tok mu baska biseye gerek varmi ? haftasinida soylemedi bana normalde adet tarihime gore 12. hafta ama ilcedeki doktorun hesabinda 11.hafta ciktida bebegin boyu 5.1cm yaziyor 11. haftada normal mi bu ? cok uzun oldu sanirim

Saglik ocagina gittim kaydimi yaptirdim bugun hic birsey yapmadilarr en azindan kalp atisi fln dinlerim belki diyordum.11 subatta gel birdahaki sefere dediler..ne anladim bu isten.

Ah canim cok cok gecmis olsun. Fallenangel anlatti durumunu az once yazdim ne kadar korkmussundur simdi iyi olmaniza cok sevindim. Bitsin artik bu kanamalar ya kizimda cok cektim kanama aylarca bilirim o stresi insallah bu son kanamandir canim!
çok teşekkürler canım , inşallah son olur , yüreğim ağzımda yaşıyorum :)

Evet alındı aama 2yüksek gibi geldi bana o yüzden meraklandım bir de 4,6cm kısa değil dimi

Bebegin boyu haftasina uyumlu mu ondan anlamam yorum yapmim de ense kalinligi normal kadin dogum uzmani arkadasim var ozellikle sordum ona endise edilcek bisey yok canim

bende öyle doğana kadar içimiz pır pır etcek sanırım inş herkesin hamileliği güzel sorunsuz geçsin rabbim yokluğunu vermesin

allah yardımcın olsun arkadaşım bende yaşadım çok zor inş sabrını da verir okuyunca çok üzüldüm inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…