- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.301
Cinsiyet tahminleriniz neler kzlaar
o tükürük insanda mide bulantısı sonrasında ise kusma yaptırıyor.. ona çare yok bacım :))Ay bu tükürük salgisini nasil azaltabilirim delircem artik
o tükürük insanda mide bulantısı sonrasında ise kusma yaptırıyor.. ona çare yok bacım :))
Ilk bebegim insallah canim sagol strest yok pozitif olcam yaaaIcini ferah tut inşallah bebeginde seni tutar annesi.
Amin canim insallah hepimiz saglikla kavusalim ay su gunler bir gecse de rahatlasakkorkma Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun bebişlerimize
hangi doktor bu canım?kizlar ya benim kafamda bi suru soru var ben kontrol icin doktora gittim doktor arayisi icindeyim maalesef doktor garip geldi bana herkes ciiok iyi dedi ama ben girdim kagitlari verdim eline bana git ultrasona burnuna bakacaklar bebegin dedi bi an sasirdim gulunce gulme gulme dedi iyi dedim. meger ikili test icinmis kendisi hic bakmadan gonderri ama yogun oldugu icin 2 ocaga gun verdiler . gittim soyledim tekrar tamam diyip gonderiuordu beni siz bakin bari kalp atisina fln dedim bakti iyi suyu kalp atislari fln dedi gonderdi beni yakafam karisti tamamemn ikili teste ac mi gidicem tok mu baska biseye gerek varmi ? haftasinida soylemedi bana normalde adet tarihime gore 12. hafta ama ilcedeki doktorun hesabinda 11.hafta ciktida bebegin boyu 5.1cm yaziyor 11. haftada normal mi bu ? cok uzun oldu sanirim
burun kökünün oluşması ve ense şeffaflığının 3 ün altında olması down şüphesinden uzaklaştırdığı için bakılıyor çok şükür olmaz İnşallah öyle bir sıkıntı hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziAa bebegin burnunu ikili test icin mi olctu? Bende usg ye girdim dr bi boyunu bide burnunu olcmus yuregim agzima geldi burnu sorunlu mu acaba ne bu simdi diyee ayy canim icim rahatladi wallaaa
Yazınızı çok beğendim, ben özürlü bir özürlü bir çocuk dünyaya getirmek istemem fikmlerdeki gbi olmuyor hayat yeğenim zihinsel engelli annesi babası biz ölürsek ne olacak bu diyor,felaket zor bişi,bunun için bilimsel tüm tetkikleri yaptıracağım,bile bile dünyaya getirmem benim fikrm bu, çünkü o çocuğun stresi diğer çocuklarda yansıyor,kısacası istemiyorm , amniyosentrzde özürlü çıkarsa alırırım günahı boynuma, dediğim gibi ablamın oğlu engelli,çok çok iyi biliyorum,Allah böyle dert vermesin, verecekse de bu yükü kaldırabilecek sabrı versin, tüm gebelerimizi ve yavrularımızı Allah korusunArkadaşlar şuan hepimiz ikili test zamanlarındayız.Her kafadan bi ses çıkıyor.Biri geliyor ayşe şöyle dedi yaptırmayacağım başkası çıkıyor Fatma şöyle dedi ben yaptıracağım.Kimsede ayşe kim fatma kim sıfatı ne uzmanlığı ne demiyor.Tamam tecrübede bi yere kadar.Herşey okumak yerine tecrübeyle kazanılsaydı üniversiteler kaldırılırdı tecrübesi olan çalışırdı.Aklımda şüphe varsa giderim bi uzmana danışırım.Günde benim gibi 100 tane hasta alana sonuçlarını kendi görene yaşayana danışırım.Bu testten neden kaçıyosunuz hiç anlamıyorum.Zaten ihtimal olduğunu söylüyolar varsa bişe baştan ona göre hazırlık yapıyolar yada önlem alıyolar.size danışmadan hiç bi müdahalede bulunmuyor kimse.Testi yaptırmayarak bi kaç ay daha durumu erteliyosunuz.Varsa sizde ona göre doğuma kadar hazırlarsınız kendinizi.Doğumda herşey yolunda diye beklerken engelli bi çocuğu kucağınıza almanız daha mı iyi?Kulaktan dolma komşuların onun bunun lafıyla yönlenmeyin Özel eğitimde psikolog olarak çalışıyorum.Sonradan öğrenenle doğumda öğrenen annelerin kabullenme zorluklarını bizzat burda yaşıyorum.Yaptırın yada yaptırmayın ama gidin bi doktorla yada bi psikologla oturup bu işin olumlu taraflarını bi kenara olumsuz taraflarını bi kenara ayırıp karşılaştırın lütfen.Burda da artık kimse yaptırıcam çünkü şu böyle dedi,yaptırmıcam çünkü bu böyle dedi diye konuşup insanları etkilemesin lütfen.Uzman ne dedi bu işi bilen içinde olan doktor ne dedi ona bakın.Kişisel olarak kimseye değil yazım.Gerçekten kafa karıştıran birden çok insan var,yapmayın lütfen.Herkesin karakteri duygusal yapısı farklıdır sizin kaldırabileceğiniz bir şeyi başkası kaldıramayabilir!Asla yaptırın yada yaptırmayın demiyorum,Sonuçlarını gidin bir uzmanla konuşun o şekilde karar verin demek istediğim tam olarak bu..
Hayirli olsun canim :) Amin insaAllah.Yavas yavas cinsiyetler belli olmaya basladi bakalim :)Merhabalar arkadaşlar bende 9.haftamdayimmm. Çok güzel heyecanlı değişik duygular yasiyoruz eşimle.. Allahım saglikliii eli ayağı ağzı yüzü burnu her şeyi tam bir evlat versin hepimize... Cinsiyet içinde kız hissediyorumm:) hissettigi gibi çıkan arkadaş varmiiiiiiiiiii????
12+2 dedi canımKaçinci haftadasiniz simdi canim
Çok heyecan vericiii:)) öncelikle 2li testttt temiz çıksın sonra hemencikk cinsiyet aciklansinn:) cicilerr alaliimmm bebislereHayirli olsun canim :) Amin insaAllah.Yavas yavas cinsiyetler belli olmaya basladi bakalim :)
Dogru soyluyorsun canim benim birkac arkadasima doktorlari kesin cinsiyeti budur dediler sonradan aaa degilmis dediler biraz travma oluyor:) garantici doktorlarin yaptigi daha iyi aslinda. Burada 20 haftadan once kesinlikle soylemiyorlar:) ben dna testi yaptiracagim icin once ogrenebilecegim yoksa 20 hafta bekleyecektim. Ufff cok gec olurmus oda ya:)
Merhaba arkadaşlar cinsiyeti belli olan var mı aranızda benim bebeğim erkek çok net bi şekilde göründü
Cinsiyet tahminleriniz neler kzlaar
sigorta hastanesinde levent kandemir cnm herkes cok iyi dedi ama ben devlette istemiyorum.o hastaede dogum cok kotuymus kuzenim ebe orda staj fln yapmis orda dogum yapanin akli yok diyorhangi doktor bu canım?
Bu arada ilk hamileliğimda 2011 Mart ayında doğum yaptım Epidral Sezaryen ile yaptım. ilgileneneler detaylarını anlatabilirim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?