2015 Temmuz Anneleri

Merhabalar arkadaşlar bende 9.haftamdayimmm. Çok güzel heyecanlı değişik duygular yasiyoruz eşimle.. Allahım saglikliii eli ayağı ağzı yüzü burnu her şeyi tam bir evlat versin hepimize... Cinsiyet içinde kız hissediyorumm:) hissettigi gibi çıkan arkadaş varmiiiiiiiiiii????

hangi doktor bu canım?

Aa bebegin burnunu ikili test icin mi olctu? Bende usg ye girdim dr bi boyunu bide burnunu olcmus yuregim agzima geldi burnu sorunlu mu acaba ne bu simdi diyee ayy canim icim rahatladi wallaaa
burun kökünün oluşması ve ense şeffaflığının 3 ün altında olması down şüphesinden uzaklaştırdığı için bakılıyor çok şükür olmaz İnşallah öyle bir sıkıntı hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi

Yazınızı çok beğendim, ben özürlü bir özürlü bir çocuk dünyaya getirmek istemem fikmlerdeki gbi olmuyor hayat yeğenim zihinsel engelli annesi babası biz ölürsek ne olacak bu diyor,felaket zor bişi,bunun için bilimsel tüm tetkikleri yaptıracağım,bile bile dünyaya getirmem benim fikrm bu, çünkü o çocuğun stresi diğer çocuklarda yansıyor,kısacası istemiyorm , amniyosentrzde özürlü çıkarsa alırırım günahı boynuma, dediğim gibi ablamın oğlu engelli,çok çok iyi biliyorum,Allah böyle dert vermesin, verecekse de bu yükü kaldırabilecek sabrı versin, tüm gebelerimizi ve yavrularımızı Allah korusun

Hayirli olsun canim :) Amin insaAllah.Yavas yavas cinsiyetler belli olmaya basladi bakalim :)

Bi arkadasin bebeklerinin kalbi durmuş çok üzüldüm ama saglikli olmadiklari icin vücut sonlandirmistir allah sağlıklı bebisler nasip eder insallah

Dna neden ki?

Merhaba arkadaşlar cinsiyeti belli olan var mı aranızda benim bebeğim erkek çok net bi şekilde göründü

Bende sabah gidiyorum 9:45'te. Çok heyecanlıyım ve doğum tahminimiz ayni seninle. Bana herkes erkek diyor zaten bende erkek hissediyorum. Bakalım neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…