2015 Temmuz Anneleri

ikili teste ne zaman gitmek gerekiyor acaba ?
canım 11 ile 14 hafta da oluyo ıkılı test.ben bugun gıttım sonuçları ptesı alacagım.cok sukur meleğim iyi.bulantılardan pek bsy yıyemıyordum ama maşallah buyumus bıraz.bulantılarımı soledım dr a 16.haftada son bulacak dedi inşşşş.bi dahakı randevumuz 1 ay sonra o zaman cınsıyetıde ogrenecez ınşşş.hayırlı sağlıklı olsun bebişlerimiz inş kızlar

canım bizde zararlı olur diye yaklaşık hamileliğimi ogrendığımızden beri ilişki yok.dr bize bsy demedi ama biz cok korkuyoruz bebeğe bşy olur diye.heralde bu şekilde dokuz ayı tamamlarız biz

Çok bariz şekilde erkek bacak arasından gözüküyor doktor söylemedi mi?
Söyleme dedim canım eşim rahatsız ayaga kalkamıyor trafık kazası gecırdı birlikte öğrenelim dedi iki ay var kalkmasına daha ama ben merak ettim yorumları
Bariz belli dediğine göre sen tecrübelisin heralde

Anladım canım. Ben ilk bebeğime nisan ayında hamile kalmıştım o zamandan beri facede nub teorisi grubuna üyeyim kaç aydır takip ediyorum az çok anlıyorum çıkıntısı bu şekilde olan bebekler erkek oluyor. İstersen face e at orada da yorumlasınlar :)

Ateş nöbetindeyiz kuzum ne çekti ya çok dirençliydi bu sefer ateşi günlerdir yaniyo
Yemim ederim ben 40 gündür çekiyorum bulanti vs ama kizimin hastalığı daha beter geliyo bana! Allahim evlatlarimiza sağlık sihhat versin.. Ana rahmine düşmesiyle başlayan serüvende insanin yüreği hep ağzında oluyo Rabbim sana emanet hepsi.....

sigorta hastanesinde levent kandemir cnm herkes cok iyi dedi ama ben devlette istemiyorum.o hastaede dogum cok kotuymus kuzenim ebe orda staj fln yapmis orda dogum yapanin akli yok diyor (
Bence de canım katılıyorum beb de anadolu hastanesini denedin sandım onu merakla bekliyorum yorumun ne olacak orası cok güzel çünkü yengem orda doğum yaptı doğum hanesi,odaları mis gibi tertemiz tek kişilik odalar hep içleri otel odasını aratmayacak gibi çok temizdi ama hangi doktor bir an önce karar vermeliyim kararsızlık ne kötü yaa

sigorta hastanesinde levent kandemir cnm herkes cok iyi dedi ama ben devlette istemiyorum.o hastaede dogum cok kotuymus kuzenim ebe orda staj fln yapmis orda dogum yapanin akli yok diyor (
Bir de üniversiteden bi arkadaşa sordum levent beyin nesini o kadar övüyorlar bilmiyorum dedi hastalarının yarısını sevk ediyormuş dedoği doğruysa elinde sadece sıkıntısız hastalar kalıyordur o zaman da tabii adı iyiye çıkar ben pek güvenemedim bunu da duyunca

En doğrusu ve olması gereken de bu zaten burası aynı durumdaki insanların fikir alışverişi yaptığı biryer sadece sonuçta nasıl ki birimizin yazdığı ilacı diğeri araştırmadan koşup içmiyorssa her konuda aynı tavrı takınmak lazım sadece fikir almak dertleşmek ve sevinçleri paylaşmk amaçlı olduğu unutmamalı

İnşallah :) aynı bu animasyon gibi oynasın yuvarlansın evimize neşe doldursunlar

Amin canım daha iyidir İnşallah senin kuzu da şimdi Rabbim bütün doğmuş doğacak çocuklarımızı bize bağışlasın İnşallah

aynen canim ya bende haber bekliyorum kuzenim arkadasina sorcak orda calisan arkadaslar var valla en iyi doktoru bulmaya calisiyorum oyle seyler duydumki korktum valla Allahtan korkan insan olan doktorlara rastlariz ins

cok gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah bir an once melegine

günaydın kzılar nasılsınız ben dün hiç iyi değildim burda bir arkadaş bebiğini kaybetti ya onu okuyunca zaten evhamlıyım kaybım var diye dün çok huzursuzdum gecede uyuyamadım sonra dua ettim rabbim nasıp ettiyse hiç bişey engel olamaz ona sığınıyorum dedim geçti huzursuzluk iki haftam var daha kontrole nasıl merak ediyorum kuzumu nasılgeçecek yaaaa

Saglik ocagina gittim kaydimi yaptirdim bugun hic birsey yapmadilarr en azindan kalp atisi fln dinlerim belki diyordum.11 subatta gel birdahaki sefere dediler..ne anladim bu isten.
Bende de aynısı oldu kan ve idrar tahlili verdim sonrada sonuçlarına baktılar neler düşük neler yüksek diye söyledi doktor,sonra 5 ocakta tekrar gel dediler bir şey yapmıyorlar başta pek endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…