- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.321
kızlar bebeklerimin kalbi durmuş doktordan şimdi geldim cok üzgünümmissed abortus teshisi kondu
canım 11 ile 14 hafta da oluyo ıkılı test.ben bugun gıttım sonuçları ptesı alacagım.cok sukur meleğim iyi.bulantılardan pek bsy yıyemıyordum ama maşallah buyumus bıraz.bulantılarımı soledım dr a 16.haftada son bulacak dedi inşşşş.bi dahakı randevumuz 1 ay sonra o zaman cınsıyetıde ogrenecez ınşşş.hayırlı sağlıklı olsun bebişlerimiz inş kızlarikili teste ne zaman gitmek gerekiyor acaba ?
canım bizde zararlı olur diye yaklaşık hamileliğimi ogrendığımızden beri ilişki yok.dr bize bsy demedi ama biz cok korkuyoruz bebeğe bşy olur diye.heralde bu şekilde dokuz ayı tamamlarız bizKızlar ilişkinin bebeğe yararı olur mu ya hani 7.-8. aylarda falan rahim kasılması doğuma iyi gelir belki onu da bilemiyorum belki diyorum ama ilk 3 ay benim dr.um kesinlkle yasakladı ilişkiyi.ilişki olsa bile kesinlikle içeri boşalma olmayacak dedi en azından buna dikkat edin derim ben.spermin içindeki bi maddeyi düşüğü,erken doğumu tetikleyebiliyomuş12.haftaya kadar ilişki yasak bana (benim aşılama ve düşüklerim olduğu için belki hassas) 9 ay boyu da içeri boşalma yasak dikkat edin derim
Söyleme dedim canım eşim rahatsız ayaga kalkamıyor trafık kazası gecırdı birlikte öğrenelim dedi iki ay var kalkmasına daha ama ben merak ettim yorumlarıÇok bariz şekilde erkek bacak arasından gözüküyor doktor söylemedi mi?
Söyleme dedim canım eşim rahatsız ayaga kalkamıyor trafık kazası gecırdı birlikte öğrenelim dedi iki ay var kalkmasına daha ama ben merak ettim yorumları
Bariz belli dediğine göre sen tecrübelisin heralde
Canim degerin dusmesini takip edecekler deger dustukce problem yok.gecmis olsun arkadasina
İlk gebeligim dis gebelikti canim kendiliginden dustu.Kanamam olmasina ragmen degerim bir yukseliyor bir dusuyordu,sonunda sifirlandi.
Bence de canım katılıyorum beb de anadolu hastanesini denedin sandım onu merakla bekliyorum yorumun ne olacak orası cok güzel çünkü yengem orda doğum yaptı doğum hanesi,odaları mis gibi tertemiz tek kişilik odalar hep içleri otel odasını aratmayacak gibi çok temizdi ama hangi doktor bir an önce karar vermeliyim kararsızlık ne kötü yaasigorta hastanesinde levent kandemir cnm herkes cok iyi dedi ama ben devlette istemiyorum.o hastaede dogum cok kotuymus kuzenim ebe orda staj fln yapmis orda dogum yapanin akli yok diyor(
Bir de üniversiteden bi arkadaşa sordum levent beyin nesini o kadar övüyorlar bilmiyorum dedi hastalarının yarısını sevk ediyormuş dedoği doğruysa elinde sadece sıkıntısız hastalar kalıyordur o zaman da tabii adı iyiye çıkar ben pek güvenemedim bunu da duyuncasigorta hastanesinde levent kandemir cnm herkes cok iyi dedi ama ben devlette istemiyorum.o hastaede dogum cok kotuymus kuzenim ebe orda staj fln yapmis orda dogum yapanin akli yok diyor(
En doğrusu ve olması gereken de bu zaten burası aynı durumdaki insanların fikir alışverişi yaptığı biryer sadece sonuçta nasıl ki birimizin yazdığı ilacı diğeri araştırmadan koşup içmiyorssa her konuda aynı tavrı takınmak lazım sadece fikir almak dertleşmek ve sevinçleri paylaşmk amaçlı olduğu unutmamalıKızlar buraya ikili testle ilgili yazılanlar benimde fikrmi değiştirmez hani bi laf varya herkesin fikrini alırım ama yine bildiğimi okurum diye aynen öyle bende yaptırma taraftarıyım bakalım doktor ne zaman yaptır diyecek..
İnşallah :) aynı bu animasyon gibi oynasın yuvarlansın evimize neşe doldursunlarcanım 11 ile 14 hafta da oluyo ıkılı test.ben bugun gıttım sonuçları ptesı alacagım.cok sukur meleğim iyi.bulantılardan pek bsy yıyemıyordum ama maşallah buyumus bıraz.bulantılarımı soledım dr a 16.haftada son bulacak dedi inşşşş.bi dahakı randevumuz 1 ay sonra o zaman cınsıyetıde ogrenecez ınşşş.hayırlı sağlıklı olsun bebişlerimiz inş kızlar
Aynen biz decanım bizde zararlı olur diye yaklaşık hamileliğimi ogrendığımızden beri ilişki yok.dr bize bsy demedi ama biz cok korkuyoruz bebeğe bşy olur diye.heralde bu şekilde dokuz ayı tamamlarız biz
Amin canım daha iyidir İnşallah senin kuzu da şimdi Rabbim bütün doğmuş doğacak çocuklarımızı bize bağışlasın İnşallahAteş nöbetindeyiz kuzum ne çekti ya çok dirençliydi bu sefer ateşi günlerdir yaniyo
Yemim ederim ben 40 gündür çekiyorum bulanti vs ama kizimin hastalığı daha beter geliyo bana! Allahim evlatlarimiza sağlık sihhat versin.. Ana rahmine düşmesiyle başlayan serüvende insanin yüreği hep ağzında oluyo Rabbim sana emanet hepsi.....
aynen canim ya bende haber bekliyorum kuzenim arkadasina sorcak orda calisan arkadaslar var valla en iyi doktoru bulmaya calisiyorum oyle seyler duydumki korktum valla Allahtan korkan insan olan doktorlara rastlariz insBence de canım katılıyorum beb de anadolu hastanesini denedin sandım onu merakla bekliyorum yorumun ne olacak orası cok güzel çünkü yengem orda doğum yaptı doğum hanesi,odaları mis gibi tertemiz tek kişilik odalar hep içleri otel odasını aratmayacak gibi çok temizdi ama hangi doktor bir an önce karar vermeliyim kararsızlık ne kötü yaa
cok gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah bir an once melegineAteş nöbetindeyiz kuzum ne çekti ya çok dirençliydi bu sefer ateşi günlerdir yaniyo
Yemim ederim ben 40 gündür çekiyorum bulanti vs ama kizimin hastalığı daha beter geliyo bana! Allahim evlatlarimiza sağlık sihhat versin.. Ana rahmine düşmesiyle başlayan serüvende insanin yüreği hep ağzında oluyo Rabbim sana emanet hepsi.....
Bende de aynısı oldu kan ve idrar tahlili verdim sonrada sonuçlarına baktılar neler düşük neler yüksek diye söyledi doktor,sonra 5 ocakta tekrar gel dediler bir şey yapmıyorlar başta pek endişelenmeSaglik ocagina gittim kaydimi yaptirdim bugun hic birsey yapmadilarr en azindan kalp atisi fln dinlerim belki diyordum.11 subatta gel birdahaki sefere dediler..ne anladim bu isten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?