2015 Temmuz Anneleri

Bebeğimi kaybettim maalesef
İnşallah diğer arkadaşlar saglikli gebelik geçirirler bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip eder yaradan

Günaydın annecikler açlık kan şekeri yüksek çıkan var mı aranızda benim sinirdan biraz yüksek çıkmış dün söyledi doktor

gunaydın cnm , aklına kötü şeyler getirme , güzel düşün güzel olsun ,, Allahın dediği olur , Allahım hakkımızdaki hayıra gönlümüzü razı eylesin

[QUOTEcer82, post: 38548427, member: 617357"]günaydın kzılar nasılsınız ben dün hiç iyi değildim burda bir arkadaş bebiğini kaybetti ya onu okuyunca zaten evhamlıyım kaybım var diye dün çok huzursuzdum gecede uyuyamadım sonra dua ettim rabbim nasıp ettiyse hiç bişey engel olamaz ona sığınıyorum dedim geçti huzursuzluk iki haftam var daha kontrole nasıl merak ediyorum kuzumu nasılgeçecek yaaaa[/QUOTE]
Icini ferah tut canim dunyada yiyecek ekmegi varda kimse engel olamaz bebeginin sana tutunmasina. Rabbime siginiriz her dar animizda Rabbim korusun tum evlatlarimizi

günaydın herkese. bende dün ikili testi yaptırdım. çok meraktayım sonuçlar on gün sonra gelecek
Cinsiyetimiz belli değil daha çok hareketliydi ama doktorumuz daha belli değil dedi nasıl geçicek zamn bilmiyorum valla

Gunaydin canim, hayirlidiyla temiz cikacak ins.ben cok korkuyorum ya, yaptirmamayi bile dusunuyorum ama, engellrnebilir bir sorunun tespiti acisindan onemli diye ysptiticam sanirim.

Ben saygısız hiç bir şey yapmadığıma eminim.Kavgaya dönüştürecek hiç bir şeyde yazmadım özellikle kimseyi kastetmiyorum dedim.Ben sadece cevap verene cevap verdim oda en doğal hakkımdır benim kimse bunu sorgulayamaz.Doğrusunun ne olduğunu bildiğim halde yönlendirme bile yapmadım.Ben kendi fikrimi değil yaşayanların fikrini orda paylaştım siz bu farkı bir türlü anlayamıyorsunuz yani bol keseden atmadım ki iyiki yapmışım diyorum çünkü karşı çıkan 2.kişisiniz katılan sayısı çoğunlukta.Her zaman çoğunluğu değerlendiren biriyim o yüzdende iyiki yazmışım diyorum bazılarına yardımcı olmuş.Elbet çürük elmalar çıkacaktır.iyi günler.

Bebeğimi kaybettim maalesef
İnşallah diğer arkadaşlar saglikli gebelik geçirirler bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip eder yaradan

Canım cok geçmiş olsun inşallah Rabbim en kısa sürede tekrar sağlıklı bir evlat nasip eder
Kendini üzmemeye çalış etrafındakilerin dediklerine hiç kulak asma.
Allah sabır versin

E="ssedaatanem, post: 38549021, member: 638795"]Ben saygısız hiç bir şey yapmadığıma eminim.Kavgaya dönüştürecek hiç bir şeyde yazmadım özellikle kimseyi kastetmiyorum dedim.Ben sadece cevap verene cevap verdim oda en doğal hakkımdır benim kimse bunu sorgulayamaz.Doğrusunun ne olduğunu bildiğim halde yönlendirme bile yapmadım.Ben kendi fikrimi değil yaşayanların fikrini orda paylaştım siz bu farkı bir türlü anlayamıyorsunuz yani bol keseden atmadım ki iyiki yapmışım diyorum çünkü karşı çıkan 2.kişisiniz katılan sayısı çoğunlukta.Her zaman çoğunluğu değerlendiren biriyim o yüzdende iyiki yazmışım diyorum bazılarına yardımcı olmuş.Elbet çürük elmalar çıkacaktır.iyi günler.[/QUOTE]
Topigi bastan sona kadar oku istersen kime daha cok katilma olmuş. Ayrica burasi bir yaris yeri değil. ben bu fikrinize katilmiyorum dedim actin agzini yumdun gozunu. Yok neymis 9 ay boyunca kontrole gitme aklin sana yeter. Bu nasil bir cevaptir. Ben ne diyorum siz ne diyorsun. Sabah sabah cekilecek dert degilsiniz.Hala da kavgaci tavriniza devam ediyorsunuz. Çürük elma nedir yaa bu nasil bir üsluptur ,nasıl bir yazismadir. Gercekten ayakta alkışlarim uzmanliginizi. Edep bozmanin lüzumu yok. Dengim de degilsin zaten bu yazismalardan sonra.

Bende size aynen katılıyorum çoğu keşkeler içinde hiçbirinin kendine ait bir hayatı yok vede hepsi çocuklarından önce ölme korkusu içinde.Benim bir de anlamadığım ne gelirse allahtan diyip her hafta doktor kapısında olanlar.Onlarada saygı duyuyorum o fikirde olabilirler ama söylenenle yapılan çok çelişkili.Madem öyle bir fikrim var doktora hiç gitmem o zaman dua eder beklerim.

Gunaydin canim, hayirlidiyla temiz cikacak ins.ben cok korkuyorum ya, yaptirmamayi bile dusunuyorum ama, engellrnebilir bir sorunun tespiti acisindan onemli diye ysptiticam sanirim.
yaptırıp bu stresten kurtulmak her şeye hazır olmak daha matıklı geliyor bana. Herkesin düşüncesi farklı tabi. Umarım hepimiz sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Yaşamayan anlamıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…