2015 Temmuz Anneleri

yaptırıp bu stresten kurtulmak her şeye hazır olmak daha matıklı geliyor bana. Herkesin düşüncesi farklı tabi. Umarım hepimiz sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Evet haklisin, yaptirmadigimda da zarar vermis olablirim bebegime, her olumsuzlukta gebeligi sonlandirmiyorlar neticede, bazi durumlarin tedavisi de mumkun olabiliyormus. Hayirlisi olur hepimiz icin insallah.

Çürük elma mı? yapmayın ama ister uzman ister ordinaryus olun bu tabir hiç hoş degil!!!

bende sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum.

yaptırıp bu stresten kurtulmak her şeye hazır olmak daha matıklı geliyor bana. Herkesin düşüncesi farklı tabi. Umarım hepimiz sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Aslında karışık bi durum ikili test icin randevuyu aldim 31 inde gidicem ama dua ediyorum çünki olumsuz bisey duymaya cok korkuyorum Allah korusun kabusun büyüğü o zaman olur iste

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum. ama artık bu gereksiz tartışmayı sonlandıralım. sende hamilesin stres hepimize zarar. boşver artık isteyen istediği gibi yapsın.

Çürük elma mı? yapmayın ama ister uzman ister ordinaryus olun bu tabir hiç hoş degil!!!
Çürük elma mecazi bir terimdir ve karşıt gereksiz tepkiler anlamına gelir söylediğimde.Sürekli farklı bir şeyle geliyosunuz ve dikkate alınabilecek bi savunmanızda yok.Açıklıyorum tatmin oluyorsunuz ama taktınız bir kere başka bir taraftan bir şey çıkarma peşindesiniz.Bu konu hakkında yeterince detaylı açıklama yaptım daha da yapmayacağım.Amacım sizin gibilere değil gerçekten ihtiyacı olanlara tecrübelerimi paylaşmaktı onlarada yardımcı oldum zaten.Hiç kimseye cevap vermeyeceğim daha helede böyle laf olsun diye karşıtlık yapan hiç kimseye.Ama mantıklı açıklama yapan herkesi sadece dinlerim artık.Yazdığım bütün cümlelerinde sonuna kadar arkasındayım.Konu benim için kapanmıştır isteyen kendi kendine devam edebilir.

Topigi bastan sona kadar oku istersen kime daha cok katilma olmuş. Ayrica burasi bir yaris yeri değil. ben bu fikrinize katilmiyorum dedim actin agzini yumdun gozunu. Yok neymis 9 ay boyunca kontrole gitme aklin sana yeter. Bu nasil bir cevaptir. Ben ne diyorum siz ne diyorsun. Sabah sabah cekilecek dert degilsiniz.Hala da kavgaci tavriniza devam ediyorsunuz. Çürük elma nedir yaa bu nasil bir üsluptur ,nasıl bir yazismadir. Gercekten ayakta alkışlarim uzmanliginizi. Edep bozmanin lüzumu yok. Dengim de degilsin zaten bu yazismalardan sonra.[/QUOTE]

sanada rica ediyorum lütfen artık cevap vermeyin birbirinize bitsin bu tartışma. bebekleri düşünelim.

Aslında karışık bi durum ikili test icin randevuyu aldim 31 inde gidicem ama dua ediyorum çünki olumsuz bisey duymaya cok korkuyorum Allah korusun kabusun büyüğü o zaman olur iste
bunu doğumda öğrenip büyük bi travma yaşamak daha kötü canım.. Tek umudumuz hiç kimse yaşamasın inşallah bu durumu

bunu doğumda öğrenip büyük bi travma yaşamak daha kötü canım.. Tek umudumuz hiç kimse yaşamasın inşallah bu durumu

Bu tek başına alinabilecek bi karar da değil işin kötü tarafi eşim yüksek oranlı bi risk olduğunda kati bi sekilde sonlandirma taraftarı ben ise anne ruh hali ile ikilemde olacak biriyim çok zor Allah agir imtihan vermesin..
saglikli dunyaya gelmesi de garantide oldugumuz anlamina gelmiyor ki sonrasinda olusacak durumlarda olabilir Rabbim kaldiramayacagimiz yük vermesin..

kızlar doktordan geldik. ikili testimiz yapıldı. ense kalınlığı normal. burun kemiği oluşmuş oda normal. kanda verdik onun sonuçlarını bekliyoruz şimdi. ama büyük ihtimalle bişey çıkmicak. çünkü önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiği. onlar normalse gerisi teferruat. acayip rahatladım. bu arada kahvaltı ettim üstünede çikolata yiyip öyle gittim. bizimki fıkır fıkırdı maşallah. ense kalınlığını bile zor ölçtü doktor teyzesi. inanamadık yaa o uzaylı hali gitmiş gerçek bir bebek olmuş. eli kolu parmakları hatta kaburgalarını bile gördük tam tamına 5,67 cm olmuş. 2 gün önden gidiyoz. normalde bugün 12+0 olması gerekirken 12+2 çıktı ultrasonda. büyük ihtimallede erkek dedi doktorum. tam dönüp göstermedi sıpa. bu yüzden %100 diyemiyorum ama %80 erkek dedi işte buda fotosu bide siz bakın bakalım teyzeleri

ohh gozun aydin gecmis olsun darisi bizim basimiza
Anaciiim bu temmuz erkek patlamasi olcak resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…