- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.361
yaptırıp bu stresten kurtulmak her şeye hazır olmak daha matıklı geliyor bana. Herkesin düşüncesi farklı tabi. Umarım hepimiz sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Ben saygısız hiç bir şey yapmadığıma eminim.Kavgaya dönüştürecek hiç bir şeyde yazmadım özellikle kimseyi kastetmiyorum dedim.Ben sadece cevap verene cevap verdim oda en doğal hakkımdır benim kimse bunu sorgulayamaz.Doğrusunun ne olduğunu bildiğim halde yönlendirme bile yapmadım.Ben kendi fikrimi değil yaşayanların fikrini orda paylaştım siz bu farkı bir türlü anlayamıyorsunuz yani bol keseden atmadım ki iyiki yapmışım diyorum çünkü karşı çıkan 2.kişisiniz katılan sayısı çoğunlukta.Her zaman çoğunluğu değerlendiren biriyim o yüzdende iyiki yazmışım diyorum bazılarına yardımcı olmuş.Elbet çürük elmalar çıkacaktır.iyi günler.
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Bizim ailede 2.derece akrabamda down sendromu olduğundan ben testi mutlaka yaptırmak istedim. Ne risk varsa görüp ona göre kendimi hazırlamak için. Çünkü down sendromlu birey ile iletişim kurup onun ihtiyaçlarına yetişebilmek ve egitimine destek olmak sandığınız kadar kolay değil. Biz bunu yaşadığımız için benim nacizane tavsiyem bu testi yaptırmanizdir.
Bulantisi biten,tiksinmeleri gecen var mi kizlar?
yaptırıp bu stresten kurtulmak her şeye hazır olmak daha matıklı geliyor bana. Herkesin düşüncesi farklı tabi. Umarım hepimiz sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Kizlarrr kocisleriniz kulagini karniniza koyunca kalp atisini duyuyor mu bebislerinizin ☺☺
benimki duyduğunu iddia ediyorama ben inanmıyorum imkansız çünkü
Bende size aynen katılıyorum çoğu keşkeler içinde hiçbirinin kendine ait bir hayatı yok vede hepsi çocuklarından önce ölme korkusu içinde.Benim bir de anlamadığım ne gelirse allahtan diyip her hafta doktor kapısında olanlar.Onlarada saygı duyuyorum o fikirde olabilirler ama söylenenle yapılan çok çelişkili.Madem öyle bir fikrim var doktora hiç gitmem o zaman dua eder beklerim.
Çürük elma mecazi bir terimdir ve karşıt gereksiz tepkiler anlamına gelir söylediğimde.Sürekli farklı bir şeyle geliyosunuz ve dikkate alınabilecek bi savunmanızda yok.Açıklıyorum tatmin oluyorsunuz ama taktınız bir kere başka bir taraftan bir şey çıkarma peşindesiniz.Bu konu hakkında yeterince detaylı açıklama yaptım daha da yapmayacağım.Amacım sizin gibilere değil gerçekten ihtiyacı olanlara tecrübelerimi paylaşmaktı onlarada yardımcı oldum zaten.Hiç kimseye cevap vermeyeceğim daha helede böyle laf olsun diye karşıtlık yapan hiç kimseye.Ama mantıklı açıklama yapan herkesi sadece dinlerim artık.Yazdığım bütün cümlelerinde sonuna kadar arkasındayım.Konu benim için kapanmıştır isteyen kendi kendine devam edebilir.Çürük elma mı? yapmayın ama ister uzman ister ordinaryus olun bu tabir hiç hoş degil!!!
Topigi bastan sona kadar oku istersen kime daha cok katilma olmuş. Ayrica burasi bir yaris yeri değil. ben bu fikrinize katilmiyorum dedim actin agzini yumdun gozunu. Yok neymis 9 ay boyunca kontrole gitme aklin sana yeter. Bu nasil bir cevaptir. Ben ne diyorum siz ne diyorsun. Sabah sabah cekilecek dert degilsiniz.Hala da kavgaci tavriniza devam ediyorsunuz. Çürük elma nedir yaa bu nasil bir üsluptur ,nasıl bir yazismadir. Gercekten ayakta alkışlarim uzmanliginizi. Edep bozmanin lüzumu yok. Dengim de degilsin zaten bu yazismalardan sonra.[/QUOTE]E="ssedaatanem, post: 38549021, member: 638795"]Ben saygısız hiç bir şey yapmadığıma eminim.Kavgaya dönüştürecek hiç bir şeyde yazmadım özellikle kimseyi kastetmiyorum dedim.Ben sadece cevap verene cevap verdim oda en doğal hakkımdır benim kimse bunu sorgulayamaz.Doğrusunun ne olduğunu bildiğim halde yönlendirme bile yapmadım.Ben kendi fikrimi değil yaşayanların fikrini orda paylaştım siz bu farkı bir türlü anlayamıyorsunuz yani bol keseden atmadım ki iyiki yapmışım diyorum çünkü karşı çıkan 2.kişisiniz katılan sayısı çoğunlukta.Her zaman çoğunluğu değerlendiren biriyim o yüzdende iyiki yazmışım diyorum bazılarına yardımcı olmuş.Elbet çürük elmalar çıkacaktır.iyi günler.
bunu doğumda öğrenip büyük bi travma yaşamak daha kötü canım.. Tek umudumuz hiç kimse yaşamasın inşallah bu durumuAslında karışık bi durum ikili test icin randevuyu aldim 31 inde gidicem ama dua ediyorum çünki olumsuz bisey duymaya cok korkuyorum Allah korusun kabusun büyüğü o zaman olur iste
Haklısın bundan sonra öyle yapmalı teşekkür ederimarkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum. ama artık bu gereksiz tartışmayı sonlandıralım. sende hamilesin stres hepimize zarar. boşver artık isteyen istediği gibi yapsın.
bunu doğumda öğrenip büyük bi travma yaşamak daha kötü canım.. Tek umudumuz hiç kimse yaşamasın inşallah bu durumu
kızlar doktordan geldik. ikili testimiz yapıldı. ense kalınlığı normal. burun kemiği oluşmuş oda normal. kanda verdik onun sonuçlarını bekliyoruz şimdi. ama büyük ihtimalle bişey çıkmicak. çünkü önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiği. onlar normalse gerisi teferruat. acayip rahatladım. bu arada kahvaltı ettim üstünede çikolata yiyip öyle gittim. bizimki fıkır fıkırdı maşallah. ense kalınlığını bile zor ölçtü doktor teyzesi. inanamadık yaa o uzaylı hali gitmiş gerçek bir bebek olmuş. eli kolu parmakları hatta kaburgalarını bile gördüktam tamına 5,67 cm olmuş. 2 gün önden gidiyoz. normalde bugün 12+0 olması gerekirken 12+2 çıktı ultrasonda. büyük ihtimallede erkek dedi doktorum. tam dönüp göstermedi sıpa. bu yüzden %100 diyemiyorum ama %80 erkek dedi işte buda fotosu bide siz bakın bakalım teyzeleri Eki Görüntüle 1352339 Eki Görüntüle 1352340 Eki Görüntüle 1352339 Eki Görüntüle 1352340
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?