- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.381
kızlar doktordan geldik. ikili testimiz yapıldı. ense kalınlığı normal. burun kemiği oluşmuş oda normal. kanda verdik onun sonuçlarını bekliyoruz şimdi. ama büyük ihtimalle bişey çıkmicak. çünkü önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiği. onlar normalse gerisi teferruat. acayip rahatladım. bu arada kahvaltı ettim üstünede çikolata yiyip öyle gittim. bizimki fıkır fıkırdı maşallah. ense kalınlığını bile zor ölçtü doktor teyzesi. inanamadık yaa o uzaylı hali gitmiş gerçek bir bebek olmuş. eli kolu parmakları hatta kaburgalarını bile gördüktam tamına 5,67 cm olmuş. 2 gün önden gidiyoz. normalde bugün 12+0 olması gerekirken 12+2 çıktı ultrasonda. büyük ihtimallede erkek dedi doktorum. tam dönüp göstermedi sıpa. bu yüzden %100 diyemiyorum ama %80 erkek dedi işte buda fotosu bide siz bakın bakalım teyzeleri
ohh gozun aydin gecmis olsun darisi bizim basimiza
Anaciiim bu temmuz erkek patlamasi olcak resmenn
Ay maşallahhh,nur topu gıbı ...allah tamamına erdırsın cnm ıns,cınsıyet konusunda anlamıyorum ne desem yalan:))en sonn gıttıgımızde takla atmakdan poz vermedı bebişim resım alamadık,özledım kuzumu(
Benimki de duydugunu soyluyor olabilir mi ben egilip bakamadigim icinBozma kizzz öyle sansin garibim
Benimki de duydugunu soyluyor olabilir mi ben egilip bakamadigim icin oyle degilse de duydu sansinlar ne yapak☺☺benimki duyduğunu iddia ediyorama ben inanmıyorum imkansız çünkü
Masallah canim rabbim saglicakla kucagina aldirsin insallahkızlar doktordan geldik. ikili testimiz yapıldı. ense kalınlığı normal. burun kemiği oluşmuş oda normal. kanda verdik onun sonuçlarını bekliyoruz şimdi. ama büyük ihtimalle bişey çıkmicak. çünkü önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiği. onlar normalse gerisi teferruat. acayip rahatladım. bu arada kahvaltı ettim üstünede çikolata yiyip öyle gittim. bizimki fıkır fıkırdı maşallah. ense kalınlığını bile zor ölçtü doktor teyzesi. inanamadık yaa o uzaylı hali gitmiş gerçek bir bebek olmuş. eli kolu parmakları hatta kaburgalarını bile gördüktam tamına 5,67 cm olmuş. 2 gün önden gidiyoz. normalde bugün 12+0 olması gerekirken 12+2 çıktı ultrasonda. büyük ihtimallede erkek dedi doktorum. tam dönüp göstermedi sıpa. bu yüzden %100 diyemiyorum ama %80 erkek dedi işte buda fotosu bide siz bakın bakalım teyzeleri Eki Görüntüle 1352339 Eki Görüntüle 1352340 Eki Görüntüle 1352339 Eki Görüntüle 1352340
amin canım sğl elimde değil ya hiç istemiyorum kötü düşünmek gitmiyo uyuz:)gunaydın cnm , aklına kötü şeyler getirme , güzel düşün güzel olsun ,, Allahın dediği olur , Allahım hakkımızdaki hayıra gönlümüzü razı eylesin
KIZLAAARRRR ŞU NUB TEORİSİYLE İLGİLİ TOPİĞİN ADI NEYDİ BULAMIYORUM BİR TÜRLÜ. ORAYADA KOYCAM RESİMİNİ BİDE ONLAR BAKSIN
Icini ferah tut canim dunyada yiyecek ekmegi varda kimse engel olamaz bebeginin sana tutunmasina. Rabbime siginiriz her dar animizda Rabbim korusun tum evlatlarimizi[/QUOTE][QUOTEcer82, post: 38548427, member: 617357"]günaydın kzılar nasılsınız ben dün hiç iyi değildim burda bir arkadaş bebiğini kaybetti ya onu okuyunca zaten evhamlıyım kaybım var diye dün çok huzursuzdum gecede uyuyamadım sonra dua ettim rabbim nasıp ettiyse hiç bişey engel olamaz ona sığınıyorum dedim geçti huzursuzluk iki haftam var daha kontrole nasıl merak ediyorum kuzumu nasılgeçecek yaaaa
Doktor soylemeden siz gorun ( genital nub teorisi)KIZLAAARRRR ŞU NUB TEORİSİYLE İLGİLİ TOPİĞİN ADI NEYDİ BULAMIYORUM BİR TÜRLÜ. ORAYADA KOYCAM RESİMİNİ BİDE ONLAR BAKSIN
maşallah canım yüzüde belli maşallah sağlıklı olsunlar hepkızlar doktordan geldik. ikili testimiz yapıldı. ense kalınlığı normal. burun kemiği oluşmuş oda normal. kanda verdik onun sonuçlarını bekliyoruz şimdi. ama büyük ihtimalle bişey çıkmicak. çünkü önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiği. onlar normalse gerisi teferruat. acayip rahatladım. bu arada kahvaltı ettim üstünede çikolata yiyip öyle gittim. bizimki fıkır fıkırdı maşallah. ense kalınlığını bile zor ölçtü doktor teyzesi. inanamadık yaa o uzaylı hali gitmiş gerçek bir bebek olmuş. eli kolu parmakları hatta kaburgalarını bile gördüktam tamına 5,67 cm olmuş. 2 gün önden gidiyoz. normalde bugün 12+0 olması gerekirken 12+2 çıktı ultrasonda. büyük ihtimallede erkek dedi doktorum. tam dönüp göstermedi sıpa. bu yüzden %100 diyemiyorum ama %80 erkek dedi işte buda fotosu bide siz bakın bakalım teyzeleri Eki Görüntüle 1352339 Eki Görüntüle 1352340 Eki Görüntüle 1352339 Eki Görüntüle 1352340
Hicbir sey malesef. Esim masaj yapiyor bazen, bir sure hafifliyor sonra yeniden artiyor. Uyumaya calisiyorum. Uyuyunca geciyor benimki ancak.arkadaslat bas agrisi icin ne yapiyorsunuz ilac dışında evde parol var ama icmek istemiyorum
Canim gozunuzaydin darisi basimiza, biz de guzel haberler alalim ins. İki hafta sonra gidicem ben de.Kizlar bizde doktordan geldik. Ense kalinligi burnu nornal.çıktı. kan verdinu bucukta cikacak ama 2li tarama 5 ocakta cikacak. Cinsiyet soylemedi tahminde bile bulunmadı çok merak ediyorumher seyi cok guzel acikladi esimde video cekti yaklasik 7 dk ultrason goruntumuz var :) en sonda kalp atisini dinledik. Ac gitmeme ragmen hic yerinde durmuyordu o kadar hareketliydiki anlamam. Elini agzina götürüyordu mucize gibi :) cok duygulandım. Allah isteyen herkese.nasip etsin. Buda resmimiz :)
Uyudum ama yine de gecmedi ya kendi kendime nazar ettim basim da agrimiyor diyeHicbir sey malesef. Esim masaj yapiyor bazen, bir sure hafifliyor sonra yeniden artiyor. Uyumaya calisiyorum. Uyuyunca geciyor benimki ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?