2015 Temmuz Anneleri

Bende carsamba rapor almaya gittigimde muayene ederken dr bebis beni cok sasirtti o bacaklar ne öyle bi sn durmuyo sporcu mu olcak nedir sanki bisiklet ceviriyo
Artik eciş bücüş halleri gecti kucuk insanciklar

Ay maşallahhh,nur topu gıbı ...allah tamamına erdırsın cnm ıns,cınsıyet konusunda anlamıyorum ne desem yalan:))en sonn gıttıgımızde takla atmakdan poz vermedı bebişim resım alamadık,özledım kuzumu(

ohh gozun aydin gecmis olsun darisi bizim basimiza
Anaciiim bu temmuz erkek patlamasi olcak resmenn

amin canım hepiniz öğrenin gelin inşallah hadi. hakkaten haa çoğunluk erkek haberi verdi. bu arada şu nub teorisiyle ilgili topiğin adı neydi. bulamıyorum bir türlü orayada bi sorcam

amin canım cümlemizinki inşallah

KIZLAAARRRR ŞU NUB TEORİSİYLE İLGİLİ TOPİĞİN ADI NEYDİ BULAMIYORUM BİR TÜRLÜ. ORAYADA KOYCAM RESİMİNİ BİDE ONLAR BAKSIN

Masallah canim rabbim saglicakla kucagina aldirsin insallah

Icini ferah tut canim dunyada yiyecek ekmegi varda kimse engel olamaz bebeginin sana tutunmasina. Rabbime siginiriz her dar animizda Rabbim korusun tum evlatlarimizi[/QUOTE]
aminnn inş sğl cnm

Kizlar bizde doktordan geldik. Ense kalinligi burnu nornal.çıktı. kan verdim tsh saat 1 bucukta cikacak ama 2li tarama 5 ocakta cikacak. Cinsiyet soylemedi tahminde bile bulunmadı çok merak ediyorum her seyi cok guzel acikladi esimde video cekti yaklasik 7 dk ultrason goruntumuz var :) en sonda kalp atisini dinledik. Ac gitmeme ragmen hic yerinde durmuyordu o kadar hareketliydiki anlamam. Elini agzina götürüyordu mucize gibi :) cok duygulandım. Allah isteyen herkese.nasip etsin. Buda resmimiz :)

Eklentiler

• 20141227_111219.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 114
maşallah canım yüzüde belli maşallah sağlıklı olsunlar hep

Canim gozunuzaydin darisi basimiza, biz de guzel haberler alalim ins. İki hafta sonra gidicem ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…