2015 Temmuz Anneleri

allah bağışlasın canım bizde bu sabah gittik herşey yolunda çok şükür maşallah bebişlere

İ
aynen canim ya bende haber bekliyorum kuzenim arkadasina sorcak orda calisan arkadaslar var valla en iyi doktoru bulmaya calisiyorum oyle seyler duydumki korktum valla Allahtan korkan insan olan doktorlara rastlariz ins
İnşallah canım ben de senden haber bekliyorum :)

Canim cok gecmis olsun, umarimmiyilesir kuzun en yakin zamanda. Insan hep o hasta olacagina ben olaydim diye dusunuyor degil mi

Benimki de duydugunu soyluyor olabilir mi ben egilip bakamadigim icin

Benimki de duydugunu soyluyor olabilir mi ben egilip bakamadigim icin oyle degilse de duydu sansinlar ne yapak☺☺
Canlar o duyduklari sizin atardamarinizdan gelen pit pit sizin kalp atislariniz:)ama bozmayin siz adamlari yaaa, bak ne hisli babalar hissediyor iste filaan diyin bayilirlar:)

OTE="zeycan18, post: 38550760, member: 454648"]Arkadaslat bas agrisi icin ne yapiyorsunuz ilac dışında evde parol var ama icmek istemiyorum[/QUOTE]
Bende de bas agrisi var cekecez mecbur bana Dr minoset verdi çok şiddetli olduğu zamanlar iciyorum

Canlar o duyduklari sizin atardamarinizdan gelen pit pit sizin kalp atislariniz:)ama bozmayin siz adamlari yaaa, bak ne hisli babalar hissediyor iste filaan diyin bayilirlar:)

valla benimki zaten iddalaşıyo kendinden çok emin. mümkün değil o benim kalp atışımdır diyorum inanmıyo. hadi ordan sen bilmessin duyuyorum işte ben diyo. sen eğilip bakamıyosun yaa ondan kıskanıyosun diyo bide yaa

Canim Rabbim acil sifalar versin,kuzucuk hemen iyilessin insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…