- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.401
Masallah canim rabbim saglicakla kucagina aldirsin insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-481
yavrum sana dr yorum yapmis daha napcan bu topici :)
Doktor soylemeden siz gorun ( genital nub teorisi)
Kizlar bizde doktordan geldik. Ense kalinligi burnu nornal.çıktı. kan verdim tsh saat 1 bucukta cikacak ama 2li tarama 5 ocakta cikacak. Cinsiyet soylemedi tahminde bile bulunmadı çok merak ediyorumher seyi cok guzel acikladi esimde video cekti yaklasik 7 dk ultrason goruntumuz var :) en sonda kalp atisini dinledik. Ac gitmeme ragmen hic yerinde durmuyordu o kadar hareketliydiki anlamam. Elini agzina götürüyordu mucize gibi :) cok duygulandım. Allah isteyen herkese.nasip etsin. Buda resmimiz :)
maşallah canım yüzüde belli maşallah sağlıklı olsunlar hep
ama %80 dedi yaa kafam takıldıolsun bide onlar baksın
Git koy biri erkek desin biri kiz rahatlarsin o zaman
Bende bi heves koydumda topici acan ve bu isten anlayan bayan girmiyo gerisi de salliyo azcik senin benim gibitabi yinede eglenceli
İnşallah canım ben de senden haber bekliyorum :)aynen canim ya bende haber bekliyorum kuzenim arkadasina sorcak orda calisan arkadaslar var valla en iyi doktoru bulmaya calisiyorum oyle seyler duydumki korktum valla Allahtan korkan insan olan doktorlara rastlariz ins
Canim cok gecmis olsun, umarimmiyilesir kuzun en yakin zamanda. Insan hep o hasta olacagina ben olaydim diye dusunuyor degil miAteş nöbetindeyiz kuzum ne çekti ya çok dirençliydi bu sefer ateşi günlerdir yaniyo
Yemim ederim ben 40 gündür çekiyorum bulanti vs ama kizimin hastalığı daha beter geliyo bana! Allahim evlatlarimiza sağlık sihhat versin.. Ana rahmine düşmesiyle başlayan serüvende insanin yüreği hep ağzında oluyo Rabbim sana emanet hepsi.....
Canim Allah sabir versinBebeğimi kaybettim maalesef
İnşallah diğer arkadaşlar saglikli gebelik geçirirler bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip eder yaradan
Ben biraz üşütmüşüm galiba daha da arttı artık zeytin falan da yiyemezz oldum ayağa kalkmamla banyoya koşmam bir oluyor devamlı yatıyorum mecbur rapor da aldımBulantisi biten,tiksinmeleri gecen var mi kizlar?
Canlar o duyduklari sizin atardamarinizdan gelen pit pit sizin kalp atislariniz:)ama bozmayin siz adamlari yaaa, bak ne hisli babalar hissediyor iste filaan diyin bayilirlar:)
Benimki de duydugunu soyluyor olabilir mi ben egilip bakamadigim icin
Benimki de duydugunu soyluyor olabilir mi ben egilip bakamadigim icin oyle degilse de duydu sansinlar ne yapak☺☺
Ultrasonda o kadar jelle bile zor duyuluyor dahaca bence bizimkiler bağırsak seslerini duyup kalp atışı sanıyordurbenimki duyduğunu iddia ediyorama ben inanmıyorum imkansız çünkü
Canlar o duyduklari sizin atardamarinizdan gelen pit pit sizin kalp atislariniz:)ama bozmayin siz adamlari yaaa, bak ne hisli babalar hissediyor iste filaan diyin bayilirlar:)
İkiz mi?Çok heyecan vericiii:)) öncelikle 2li testttt temiz çıksın sonra hemencikk cinsiyet aciklansinn:) cicilerr alaliimmm bebislere
Canim Rabbim acil sifalar versin,kuzucuk hemen iyilessin insaAllah.Ateş nöbetindeyiz kuzum ne çekti ya çok dirençliydi bu sefer ateşi günlerdir yaniyo
Yemim ederim ben 40 gündür çekiyorum bulanti vs ama kizimin hastalığı daha beter geliyo bana! Allahim evlatlarimiza sağlık sihhat versin.. Ana rahmine düşmesiyle başlayan serüvende insanin yüreği hep ağzında oluyo Rabbim sana emanet hepsi.....
Canim cok uzuldumBebeğimi kaybettim maalesef
İnşallah diğer arkadaşlar saglikli gebelik geçirirler bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip eder yaradan
@DREAM GIRL Halen içimde aynı korkuyu yaşıyorum ama Allah a emanet etmekten başka yapacak çokta bişeyimiz yok bazen olacak olan oluyor bi şekilde Allah hayırlısını versin bize hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?