2015 Temmuz Anneleri

Günaydın annecikler açlık kan şekeri yüksek çıkan var mı aranızda benim sinirdan biraz yüksek çıkmış dün söyledi doktor
Benimkide sinirdan biraz yuksek cikti.Dikkat etmemi soyledi.Hamilelik oncesinde de oyle cikardi benim zaten.Dikkat ediyorum hamurisi,tatli,pirinc pilavi gibi nisastali yiyecekler yok :)

Bizler curuk elma mi oluyoruz?Oncelikle saygini takin.Basbaya kavga cikariyorsun iste.Saygisiz bir sey yazmiyorum diyipte bizlere curuk elma dedigin yetmezmis gibi bizi anlamamakla sucluyorsun.Bence anlamayan sensin.Gayet zeki bir insan oldugumu biliyorum ve anlatilani tek seferde anlarim cok sukur.Daha fazla terbiyesizlesip bana cevap yazma.Curuk elmaymis lafa bak!Sende burda kimin ne yazip yazmadigini sorgulayamazsin!Ayrica sen daha tartismayla kavganin ayrimini bile bilmiyorsun.Uzmanmis peh!Ben hamilelerin hassas oldugunu soyledim sen birde hakaret ediyorsun.Ayip!
Bana 1 kisi bile katilmasa eger bildigimin dogrulugundan eminsem o yolda giderim.Cogunluk baskasini destekledi diye koyun psikolojisiyle hareket etmem.

Son düzenleme:
Aynen canim ta terbiyesizligin dibine vurmus curuk elma olmusuz.Uzmanim uzmanim diye dolasiyor anladim ben ne uzmani oldugunu kavga ve hakaret uzmani.Fikrine katilmiyoruz diye demedigini birakmamis.İkizlerde ikili test yapilmiyor ne yani simdi test yapin diye eylem mi yapayim :)

Tam dinlerken bir gaz kacirirsan gercekle yuzlesir o duydugu bagirsak hareketleridir

Merhaba kızlar yorumlar çok güzel koptum yani :) çatlaklar için bebek yağını kullananlar çok memnun kalmışlar benim kız kardeşimde vazelin kullanıyordu sabah akşam sürüyordu ama sadece karnına sürmüş göğüslerine sürmek aklına gelmemis karnında hiç çatlak yok dümdüz maşallah.. Göğüsler biraz çatlamış..
Bende bebek yağı aldım vazelin aldım 2 hafta sonra baslicagim sürmeye yağlanmaya :)

arkadaşlar bugün hazır gitmişken doktora sordum çatlak için ne kullanayım diye. bebeğin organ gelişimi tamamlanmadan yani 20. hafta dolmadan hiçbirşey kullanamazsın dedi. 20. hafta dolunca ben sana söylicem ne kullanacağını dedi. bilginize...

Bende vazelin kullaniyorum ama esim kokusundan rahatsiz oluyor,yatarken suruyorum catla daha iyi diyor :) Soyle guzel kokulu vazelin bulmam lazim bu kullandigim gullu ama kotu kokuyor :)

Bende vazelin kullaniyorum ama esim kokusundan rahatsiz oluyor,yatarken suruyorum catla daha iyi diyor :) Soyle guzel kokulu vazelin bulmam lazim bu kullandigim gullu ama kotu kokuyor :)

Ben yurtdışında yasiyorum burda bebekler için vazelin buldum onu aldım beyaz renk kokusu da rahatsız edici değil gül kokuyodur esin rahatsız olmuştur ondan beyaz renk vazelinlerden kullanabilirsin :)

Haydaa buyur burdan yak 20.hafta geç olmaz mi yaw
zeytinyagini yiyoz bile onun bi zarari olmaz galiba ya du ikili teste gidince bende bi sorim bakem ne dicek dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…