- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.441
Ben yurtdışında yasiyorum burda bebekler için vazelin buldum onu aldım beyaz renk kokusu da rahatsız edici değil gül kokuyodur esin rahatsız olmuştur ondan beyaz renk vazelinlerden kullanabilirsin :)
Aynen oyle canim:):) cocuk dogunca babalar daha da cocuk oluyor zaten:)Şimdiden çocuk idare etmeye alışalım diyorsun
Haydaa buyur burdan yak 20.hafta geç olmaz mi yaw
zeytinyagini yiyoz bile onun bi zarari olmaz galiba ya du ikili teste gidince bende bi sorim bakem ne dicek dr
yok kadınlar kulübündeki değil. oraya koydumda kimse bakmıyo. face dede varmış böyle bişey onu soruyom
Cnm hepimiz cinsiyetini çok merak ediyoruz halbuki 3-4 hafta sonra kesin beli olacak ama işte merak edip arastiriyoruz :) ben Londra'da yaşıyorum burda eczanelerde cinsiyet testleri var aynı gebelik testi gibi idrardan bakılıyor üstünde mavi renk çıkarsa erkek pembe çıkarsa kız.. Burda bi arkadaş 12. haftasında alıp yapmış pembe çıkmış kızı oldu şimdi..
Tutan diyende var tutmayan diyende var ama kim yaptıysa doğru göstermiş bende 12 haftalık oldum dışarı çıkmaya üşeniyorum birde hergün yağmur yağıyor burda çokta soğuk kendimi bi toplarsam eczaneye gidip alacağım merak ediyorum çünkü
Sagol canim oyle yapayim :)Ben yurtdışında yasiyorum burda bebekler için vazelin buldum onu aldım beyaz renk kokusu da rahatsız edici değil gül kokuyodur esin rahatsız olmuştur ondan beyaz renk vazelinlerden kullanabilirsin :)
o testten burdada var internette satılıyo ama bana pek mantıklı gelmiyo.
Merhabalr...ben de temmuz annesi olcam insallh.iki yaşında bir prensesim var araniza katilmak isterim
Kizlar delircem ikili test yaptirdim ense kalinligi 3.5 cikti canim cok yaniyor
Aynen canim ta terbiyesizligin dibine vurmus curuk elma olmusuz.Uzmanim uzmanim diye dolasiyor anladim ben ne uzmani oldugunu kavga ve hakaret uzmani.Fikrine katilmiyoruz diye demedigini birakmamis.İkizlerde ikili test yapilmiyor ne yani simdi test yapin diye eylem mi yapayim :)
Hosgeldin canim hayirli olsun :)Merhabalr...ben de temmuz annesi olcam insallh.iki yaşında bir prensesim var araniza katilmak isterim
Benimde kontrolum cuma gunu.İnsaAllah guzel haberlerle hatta cinsiyetleri ogrenmis olarak donelim :) Kalbi duran arkadaslari okudukca endiselendim biraz kontrol gunumu iple cekiyorum :) Hala aciyorlar mi diye memislerimi minciklamaktan bir hal oldum :)))Bosverdim zaten artik. Ne kadar guzel ikiz annesi olmak maşallah annesi tadini cikar 9 ayin gerisi boş. Daha cok var kontrolume ama bebegimi ozledim pazartesi gidip göreceğim :)
Kendini strese sokma canim.cunku hic gerek yok. Arkana yaslan ayaklarini uzat . Elini karnina koy pitirciklarini sev annesiBizler curuk elma mi oluyoruz?Oncelikle saygini takin.Basbaya kavga cikariyorsun iste.Saygisiz bir sey yazmiyorum diyipte bizlere curuk elma dedigin yetmezmis gibi bizi anlamamakla sucluyorsun.Bence anlamayan sensin.Gayet zeki bir insan oldugumu biliyorum ve anlatilani tek seferde anlarim cok sukur.Daha fazla terbiyesizlesip bana cevap yazma.Curuk elmaymis lafa bak!Sende burda kimin ne yazip yazmadigini sorgulayamazsin!Ayrica sen daha tartismayla kavganin ayrimini bile bilmiyorsun.Uzmanmis peh!Ben hamilelerin hassas oldugunu soyledim sen birde hakaret ediyorsun.Ayip!
Bana 1 kisi bile katilmasa eger bildigimin dogrulugundan eminsem o yolda giderim.Cogunluk baskasini destekledi diye koyun psikolojisiyle hareket etmem.
Korkuyorum dunden beri goz yaşı kalmadi bende oyle dua ediyorum yemekle falan alakam kalmadi zaten
Canim korkma kotu dusunup kotuyu cagirma.Kan sonucun gelsin bir.Bebegini strese sokup rahatsiz ediyorsun boyle aglayarak,bu cok daha tehlikeli.Kan sonucun gelince bir daha olctur belki yan durmustur bebisin.Korkuyorum dunden beri goz yaşı kalmadi bende oyle dua ediyorum yemekle falan alakam kalmadi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?