2015 Temmuz Anneleri

3 saat uğraştı doktor inatci benim bebek biraz biturlu arkasini donmedi 2nci doktoru cagirdi yanina dedi emin olamadim bide sen bak oda aynisini dedi kan sonucunu alinca bize mutlaka goster dedi

Insallah canim bizde haberlerini bekleyecegiz. O durum hepimiz de var bende mide bulantilarim gecti neden hemen gecti diye panik yaptim. Saglicakla alalim kucagimiza insallah

Saglicakla hayirlisiyla kucamiza alalim ins pazartesi ilk isim bura yazmak haber vermek olcak zaten hayirlisi nediyim

3 saat uğraştı doktor inatci benim bebek biraz biturlu arkasini donmedi 2nci doktoru cagirdi yanina dedi emin olamadim bide sen bak oda aynisini dedi kan sonucunu alinca bize mutlaka goster dedi

Ayni benim yasadigim durum dr karnima vuruyodu utanmasa cocuk bi turlu pozisyon almiyo yan yat kalk bidaha yat manyak etmistibeni sanirim sora bunaldi olctu yolladi boyle deger yuksek ben agla zirla o kan sonuclari cikana kadar helak oldum netice olcum yanlisss kizim sapasaglam su an tepemdee
Insallah seninde sonu guzel olur...

Kizlar delircem ikili test yaptirdim ense kalinligi 3.5 cikti canim cok yaniyor
Ense kalınlığının 3.5 cikmasi tek basına birsey ifade etmiyor kan sonuçlarıyla birlikte degerlendirir hatta gene ölçüm yaparlar içini ferahlat canım. Ama ola ki riskli dediler -Allah korusun- daha farklı testler var onları yaptırırsın, en önce sen bir rahatla hayatı kendine zehir etme

Kizlar delircem ikili test yaptirdim ense kalinligi 3.5 cikti canim cok yaniyor

canım sakin ol hemen iyi bir perinatoloji uzmanı bul. birde ona muayene ol. bu aradada moralini bozma. blogcuanne diye bir site var. orda gebelik günlükleri diye bir bölüm var. birkaç tane gebe her hafta yaşadıklarını anlatıyor. ben çok seviyorum. orda yazan öznur adında bir gebe var. oda aynı sorunu yaşadı. ödem varmış 1 hafta 10 gün sonra indi şişlik ve normal sınıra geldi. istersen bir oku onu sana yol gösterir hemde moral olur. bak linki aşağıda 12, 13 ve 14. haftaları oku.
http://blogcuanne.com/2014/12/08/oznur-gebelik-gunlugu-12-hafta/

o testten burdada var internette satılıyo ama bana pek mantıklı gelmiyo.

Doğrudur canım belki markası farklıdır ya da aynı markadır bilemicem burda kim aldıysa doğru göstermiş..
haftaya 13 haftalık olacaz inşallah ultrasyona gireceğim belki belli olur ben merakimdan soracağım :))))

kızlar bana acil cevap verirseniz sevinerim.Benim sinüzit tuttu gine viks li su buharı çok iyi geliyor ama viksin bi zararı olurmu acaba bilgisi olan varmı

Benimkide sinirdan biraz yuksek cikti.Dikkat etmemi soyledi.Hamilelik oncesinde de oyle cikardi benim zaten.Dikkat ediyorum hamurisi,tatli,pirinc pilavi gibi nisastali yiyecekler yok :)
Teşekkür ederim canım dikkat edicem de tatliya dayanamıyorum yaa.. Surekli gözümün önünden tatlılar geçiyor

kızlar bana acil cevap verirseniz sevinerim.Benim sinüzit tuttu gine viks li su buharı çok iyi geliyor ama viksin bi zararı olurmu acaba bilgisi olan varmı

Vicks surmek zararli ama bugusu zarar verir mi bilemiyorum tuzlu su yapsan burnuna ona izin veriliyorr
gecmis olsunn

Teşekkür ederim canım dikkat edicem de tatliya dayanamıyorum yaa.. Surekli gözümün önünden tatlılar geçiyor
Arada kaçamak yaparsın canım :) Ama abartmak yok çünkü muhtemelen bizde şeker yüklemesinde de şeker çıkar gibi geliyor.Allah korusun insülin iğnesi felan başlamak zorunda kalmayalım.

Arada kaçamak yaparsın canım :) Ama abartmak yok çünkü muhtemelen bizde şeker yüklemesinde de şeker çıkar gibi geliyor.Allah korusun insülin iğnesi felan başlamak zorunda kalmayalım.
Ayyy Allah korusun en korktuğum şey. Zaten ben anlamiyorum gece ağız kuruluğum var sık sık da idrar çıkma bi de gece terlemesi aşırı

Canım viks iyi değil hamilelikte ama ben suya tuz,biraz elma sirkesi ve birazda limon suyu koyuyorum.Bu karışımı burnuma çekip çıkarıyorum :) Bende sinüzit yok çok şükür ama hamile kaldığımdan beri tıkanıklık var.Eşimde sinüzit var oda bu karışımı yapıyor.Çok şükür iyi geliyor bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…