- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.461
Az kaldi canim insaAllah sabret gececek sonrada kiyafet almak icin gezicez insaAllah :)Midem yine tavan yapti bugun bi legen bi klozet nevrim döndü bee offf şu telefona bagimli yasiyorum yatakta
Insallah canim bizde haberlerini bekleyecegiz. O durum hepimiz de var bende mide bulantilarim gecti neden hemen gecti diye panik yaptim. Saglicakla alalim kucagimiza insallahBenimde kontrolum cuma gunu.İnsaAllah guzel haberlerle hatta cinsiyetleri ogrenmis olarak donelim :) Kalbi duran arkadaslari okudukca endiselendim biraz kontrol gunumu iple cekiyorum :) Hala aciyorlar mi diye memislerimi minciklamaktan bir hal oldum :)))
Bir yere daha yaptir canim uzme kendini lutfen ankaradamisin alet mi iyi degildi acabaKizlar delircem ikili test yaptirdim ense kalinligi 3.5 cikti canim cok yaniyor
3 saat uğraştı doktor inatci benim bebek biraz biturlu arkasini donmedi 2nci doktoru cagirdi yanina dedi emin olamadim bide sen bak oda aynisini dedi kan sonucunu alinca bize mutlaka goster dedi
Ense kalınlığının 3.5 cikmasi tek basına birsey ifade etmiyor kan sonuçlarıyla birlikte degerlendirir hatta gene ölçüm yaparlar içini ferahlat canım. Ama ola ki riskli dediler -Allah korusun- daha farklı testler var onları yaptırırsın, en önce sen bir rahatla hayatı kendine zehir etmeKizlar delircem ikili test yaptirdim ense kalinligi 3.5 cikti canim cok yaniyor
Forumlarda falan cok yanildi hep erkek gosterio diyenler var die almadim bende niyetlenmistim aslinda :)
idrardan nasıl belirliyecekki cinsiyeti saçma yaa
Kizlar delircem ikili test yaptirdim ense kalinligi 3.5 cikti canim cok yaniyor
bende gordum nette yuzde doksan kesin sonuc veriyor diyor. baya pahaliydi ama. beklerim biraz daha o kadar para verecegimeidrardan nasıl belirliyecekki cinsiyeti saçma yaa
Tam dinlerken bir gaz kacirirsan gercekle yuzlesir o duydugu bagirsak hareketleridir
o testten burdada var internette satılıyo ama bana pek mantıklı gelmiyo.
Teşekkür ederim canım dikkat edicem de tatliya dayanamıyorum yaa.. Surekli gözümün önünden tatlılar geçiyorBenimkide sinirdan biraz yuksek cikti.Dikkat etmemi soyledi.Hamilelik oncesinde de oyle cikardi benim zaten.Dikkat ediyorum hamurisi,tatli,pirinc pilavi gibi nisastali yiyecekler yok :)
kızlar bana acil cevap verirseniz sevinerim.Benim sinüzit tuttu gine viks li su buharı çok iyi geliyor ama viksin bi zararı olurmu acaba bilgisi olan varmı
Arada kaçamak yaparsın canım :) Ama abartmak yok çünkü muhtemelen bizde şeker yüklemesinde de şeker çıkar gibi geliyor.Allah korusun insülin iğnesi felan başlamak zorunda kalmayalım.Teşekkür ederim canım dikkat edicem de tatliya dayanamıyorum yaa.. Surekli gözümün önünden tatlılar geçiyor
Ayyy Allah korusun en korktuğum şey. Zaten ben anlamiyorum gece ağız kuruluğum var sık sık da idrar çıkma bi de gece terlemesi aşırıArada kaçamak yaparsın canım :) Ama abartmak yok çünkü muhtemelen bizde şeker yüklemesinde de şeker çıkar gibi geliyor.Allah korusun insülin iğnesi felan başlamak zorunda kalmayalım.
Canım viks iyi değil hamilelikte ama ben suya tuz,biraz elma sirkesi ve birazda limon suyu koyuyorum.Bu karışımı burnuma çekip çıkarıyorum :) Bende sinüzit yok çok şükür ama hamile kaldığımdan beri tıkanıklık var.Eşimde sinüzit var oda bu karışımı yapıyor.Çok şükür iyi geliyor bize.kızlar bana acil cevap verirseniz sevinerim.Benim sinüzit tuttu gine viks li su buharı çok iyi geliyor ama viksin bi zararı olurmu acaba bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?