- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.481
Genelde şekerden oluyor canım bunlar.Sık idrara çıkma rahmin büyümesiylede alakalı olabilir.Bende hamilelik öncesinde de şeker sınırdaydı o zaman diaformin diye bir ilaç kullanıyordum,hamile kalınca bıraktırdı doktorum.Ama şeker tatlı felan yok dedi.Arada kaçamak oluyor tabiide abartmıyorum ama :) Ben birde kan sulandırıcı iğne vuruluyorum insülinde vurulursam kevgire dönerim Allah korusunAyyy Allah korusun en korktuğum şey. Zaten ben anlamiyorum gece ağız kuruluğum var sık sık da idrar çıkma bi de gece terlemesi aşırı
Ben acayip tatli ve çikolata bağımlısıydım be yapacağım diyordum bu bulantıalr başlayınca bırakın yemeyi adını duymaya,görmeye bile dayanamaz oldum buraya yazarken bile kötü oldum ya habire tuzlu veya ekşi yiyesim geliyor ben de tansiyondan korkuyorum ama ekşi dengeliyordur İnşallahArada kaçamak yaparsın canım :) Ama abartmak yok çünkü muhtemelen bizde şeker yüklemesinde de şeker çıkar gibi geliyor.Allah korusun insülin iğnesi felan başlamak zorunda kalmayalım.
Şanslısın :) Çok şükür bende hep ekşiye aşerdim :) Tuza dikkat et canım hem tansiyondan hem de ileriki haftalarda şişersin :)Ben acayip tatli ve çikolata bağımlısıydım be yapacağım diyordum bu bulantıalr başlayınca bırakın yemeyi adını duymaya,görmeye bile dayanamaz oldum buraya yazarken bile kötü oldum ya habire tuzlu veya ekşi yiyesim geliyor ben de tansiyondan korkuyorum ama ekşi dengeliyordur İnşallah
Sorma ya gerçi son iki gündür artık onu da yitemiyorum iyice arttı bulantı ama genel olarak tuz cok tüketir oldum kesinlikle dikkat etmeliyim yusyuvarlak olmamak için su topu gibi dolanmayayım sonra :)Şanslısın :) Çok şükür bende hep ekşiye aşerdim :) Tuza dikkat et canım hem tansiyondan hem de ileriki haftalarda şişersin :)
Epidural sezeryan ile ilgili bilgi verecek olan bi arkadaş vardı o ne oldu yoksa kaçırdım mı bazen mesajlara cevap yazınca bazı yorumları görmeyip atlıyorum galiba telefondan mıdır nedir o konuda bilgi veren oldu mu
SiZce cinsiyet ne hanımlar bi yorumları alayım dedim :)
İkili teste gittik 11 hafta 5 günlükken doktor yüzde 90 erkek dedi. Erken değil mi daha yahu:)? Bana o kadar kız gibi geliyordu ki şok geçirdim:)
Midemm cok bulaniyor kizlar ozellikle azcik sinirlenince tavan yapiyor
Gecmis olsun canim inşallah iyi olursun ilkinde de oyle miydin?Yedigim hic bisey bende kalmadi bugün telef oldum midem agrio yemek borum haşat
Yine hastaneye yatmak istemiorum yaaa ama gidisat cok parlak diil
geçmiş olsun canım ya iyi olursun inşallah. bende felaket grip oldum elimde mendilim yataktayım bol bol portakal mandalina limon tüketiyorum inşallah midem bulanmazYedigim hic bisey bende kalmadi bugün telef oldum midem agrio yemek borum haşat
Yine hastaneye yatmak istemiorum yaaa ama gidisat cok parlak diil
Arkadaslar ben aralık annesi yim okurken farkettim benim kardeşim Dr çatlaklar için vazelin almıştım ama o petrol ürünü olduğu için zararlıdır kullanma dedi bana doktorunuza sorun öyle kullanın nacizane tavsiyemBende vazelin kullaniyorum ama esim kokusundan rahatsiz oluyor,yatarken suruyorum catla daha iyi diyor :) Soyle guzel kokulu vazelin bulmam lazim bu kullandigim gullu ama kotu kokuyor :)
Evet bir sürü şey begeniyorum alamiyorummmHim anladim canim :) Aynen simdi bir sey alinmiyorki illaki cinsiyet sart oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?