2015 Temmuz Anneleri

Niye giremeyesin denize? Valla ben doğurana kadar denizden çıkmamayı düşünüyorum.

Okul kapanınca antalyadayız son aylar enf. Kapma riski olur, lohusalık dönemindeydi öyle ... Ama bende arada sabahları girerim kızımı götürünce onla oynamak için... Ama lohusalıkta girmem sanırım ... Ay o günlere Sağlıcakla bi kavuşsak

Havuz enfeksiyon riski tasir ama Antalyanin denizinden enfeksiyon sanmam ya ben olsam abanirim valla bol bol yüz bence :)

lohusalikta girme zaten mumkunsee hem senin hemde diger insanciklarin acisindan :))

Gunaydin arkadaslar.bi haftadan fazladir giremedim.kimbilir neler kacirdim.hala kalkip kahvalti hazirlayamadim halsizlikten.yarin ikili testim var.cok heyecanliyim.insallah sagliklidir melegim.cinsiyetini feci merak ediyorum.iki kizim var.10 haftalik ultrason goruntusunu tekrar ekliyorum arkadaslar.fikri olan varsa yorum yapsin nolur

Eklentiler

• 20141213_101151.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 112
Hepinize iyi günler Benim ağzımın tadı yerine geldi çok şükür darısı hepinizin başına Dün kontrole gittim 1 kilo almışım

Havuz enfeksiyon riski tasir ama Antalyanin denizinden enfeksiyon sanmam ya ben olsam abanirim valla bol bol yüz bence :)

lohusalikta girme zaten mumkunsee hem senin hemde diger insanciklarin acisindan :))
lohusalıktan sonra derken kanamam bitinceyi kastettim.
kızımda çok kıısa sürmüştü...
40 gün beklemek gerekir mi bilmiyorum ...artık zaman ve doktorun görüşüne bağlı sıcakta pişme sürem :)

Ne guldum iki kizimin dogumu da kisa denk geldi.bu sefer yaz. Aksilik olmazsa ben de denizden cikmamayi dusunuyorum
benimde kızım kışa gelmişti bence kış bebeği gayet rahat..
evin içinde sabit sıcaklıkta...yazada ele avuca gerliyor rahat rahat gezebiliyosun...şimdi yazın sıcağında klima açsan olmayacak açmasan hiç olmayacak kıyafeti terden sürekli ıslak olacak umarım düşündüğüm kadar zoır geçmez :)

gunaydin herkese.troid sintigrafisi hic duydunuz mu bilmiyorum ama dun bi arkadasim geldi bize bir hafta once sintigrafi cektirmis oturduk yedik ictik. ben sintigrafi cektiren birinin cocuklardan ve hamilelerden uzak durmasi gerektigini bilmiyordum tesaduf eseri ogrendim
24 saat uzak durmalisin demis doktoru.sizce tedirgin olmali miyim?var mi aranizda boyle bi sey duyan bilen?

Radyasyon aliyolar o yuzden uzak durmalari gerekio tuh hamile oldugunu bilmiyo muydu arkadasin?

Ay evet kasim bebesiydi benimkide sar sarmala paket gibi ter yok isilik yok :)
Temmuz agustos annesi arkadaslarimda yaz bebesi rahat dio bakalim gorcez artik

Paylastigin icin cok tesekkurler canim. Sen cok sansliymissin insallah 2. Dogumunda boyle guzel gecer. Istanbulda benim bildigim acibademde dogumda takilan katater 2 gun cikmiyor bu sayede dogumdan sonra hic aci cekmiyorsun. Ozel saglik sigortam yok orada dogum yapmayada gucum yetmez ben daha orta halli bi hastanede dogum yapicam allah nasip kismet ederse. Sen hangi hastanede dogum yaptin?
Yada kizlar istanbulda cok pahali olmayan katateri dogumdan hemen sonra cikarmayan bi hastane var mi?

kızlarr bizde cuma günü gittik doktora 4cm. 44 gr. olmuş teyzeleriii :):) o nokta halini gördükten sonra ilk kez bu hareketli hali bizi o kadar şaşırttı ki .. hatta eşim şok olduu :) içim o kadar rahatladı kii :) cinsiyet söylemedi belki ikili test için gittiğimizde artık bişeyler der belkii .

evt benimde ilk kizim subatta dogmustu cok rahatti . giydir sar sarmala sicacik ooh rahat. gecen yaz binamizda iki komsum bes gun arayla dogum yaptilar. ust katta olanin evi cok sicakti her yeri isilik oldu her gun yikamasina ragmen. alt katta oturanin evi biraz daha serin odaha rahat gecirdi. biraz da eve bagli benim eviminde arka odalari biraz daha serin besigi o tarafa koyarim artik. o gunlere bir gelsek coook uzun geliyor bana.kizimda da boyle sabirsizlandim 32. haftada dogum yaptim. biraz acelwciyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…