- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.521
Niye giremeyesin denize? Valla ben doğurana kadar denizden çıkmamayı düşünüyorum.Günaydın
Bizim Doğumlar temmuza geliyor ya tatil deniz yok mu bize bu yıl
Haziran Eylül arası Antalya'da Olacağım denize giremeyeceksem o sıcağı çekmesem
sAkin olmaya çalış... Kan sonucuna göre bir kaç dr a daha git ve bir kaç gün arayla tekrar ölçümler yapılacaktır ilk Ölçüm yanlış olabilir.. Iyi düşün iyi olur inşallah
Bu süreçte sen kendine ii bakmalısın..
Okul kapanınca antalyadayız son aylar enf. Kapma riski olur, lohusalık dönemindeydi öyle ... Ama bende arada sabahları girerim kızımı götürünce onla oynamak için... Ama lohusalıkta girmem sanırım ... Ay o günlere Sağlıcakla bi kavuşsak
Ne guldumNiye giremeyesin denize? Valla ben doğurana kadar denizden çıkmamayı düşünüyorum.
lohusalıktan sonra derken kanamam bitinceyi kastettim.Havuz enfeksiyon riski tasir ama Antalyanin denizinden enfeksiyon sanmam ya ben olsam abanirim valla bol bol yüz bence :)
lohusalikta girme zaten mumkunsee hem senin hemde diger insanciklarin acisindan :))
1 kiloyu kilo almak olarak görmedim hiç...nefesimi tutup verince bile 1 kilo fark bende neredeyse..Hepinize iyi günlerBenim ağzımın tadı yerine geldi çok şükür darısı hepinizin başına Dün kontrole gittim 1 kilo almışım
benimde kızım kışa gelmişti bence kış bebeği gayet rahat..Ne guldumiki kizimin dogumu da kisa denk geldi.bu sefer yaz. Aksilik olmazsa ben de denizden cikmamayi dusunuyorum
Hepinize iyi günlerBenim ağzımın tadı yerine geldi çok şükür darısı hepinizin başına Dün kontrole gittim 1 kilo almışım
gunaydin herkese.troid sintigrafisi hic duydunuz mu bilmiyorum ama dun bi arkadasim geldi bize bir hafta once sintigrafi cektirmis oturduk yedik ictik. ben sintigrafi cektiren birinin cocuklardan ve hamilelerden uzak durmasi gerektigini bilmiyordum tesaduf eseri ogrendim
24 saat uzak durmalisin demis doktoru.sizce tedirgin olmali miyim?var mi aranizda boyle bi sey duyan bilen?
benimde kızım kışa gelmişti bence kış bebeği gayet rahat..
evin içinde sabit sıcaklıkta...yazada ele avuca gerliyor rahat rahat gezebiliyosun...şimdi yazın sıcağında klima açsan olmayacak açmasan hiç olmayacak kıyafeti terden sürekli ıslak olacak umarım düşündüğüm kadar zoır geçmez :)
Ben cevap vereyim canim, bende epidural sezeryan oldum ve cok pozitif bir tecrube yasadim . Epidural cok kolay bir prosedur anlamiyorsun bile hooop diye belden asagina ilik su dokulmus gibi hissediyorsun ve sonra hicbirsey hissetmiyorsun. Ben genel olarak sakin yapiliyimdir o yuzden doktorum sezeryan sirasinda sakinlestirici vermeyin dedi anestezi uzmanina ben cok normal dogum istemistim cunku doktorumda ben sana notmale en yakin tecrubeyi yasatacagim dedi. Ama sakin bir yapiniz yoksa kesinlikle sakinlestirici isteyin yada tam bayilttirin cunku epiduralde aci hissedilmesede yapilan hersey hissediliyor. Epiduralin iyi yani ayilma evresi yok kizim dogdugu anda kucagima verdiler dikislerim yapilirken ben kizimi ameliyat masasinda emzirmeye basladim. Nasilda cork cork yapismisti hemen o yuzden belki cok bol sutum geldi hemen :) birde epidurali verdikleri kateter'i cikarmiyorlar hemen ve oradan bir yada iki gun hatirlamiyorum tam agri kesici almaya devam ediyorsun boylece ameliyat yarasinin acisini hic cekmedim. Benim sezeryan deneyimim mukemmel gecti ameliyatin ertesi gunu ayaktaydim ikinci gunu koridorlarda fink atiyordum herkes normal dogum saniyormus beni:) sezeryande maalesef is tamamen doktorunuza kalmis iyi terzi kotu terzi gibi bir benzetme yapayim. Doktoru iyi ve ilgili olanin ameliyati ve iyilesme sureci iyi geciyor kotu olaninda maalesef kotu deneyimleri oluyorbenim dikislerimi doktorum biraz takintiliydi:) 1 saate yakin surdu ince ince estetik dikis yapti. Bazi arkadaslarimin 10 dk'da bitirmis doktorlari hep aci enfeksiyon vb . Sorunlar yasadilar o yuzden burada cok tedirginim biraz yakinda olsam vallahi atlar giderim doktoruma dogum icin buralarda kaldim bakalim kim denk gelirse kesip bicecek cok stresliyim insallah herkesin pozitif dogum tecrubelerini paylasiriz burda:)
evt benimde ilk kizim subatta dogmustu cok rahatti . giydir sar sarmala sicacik ooh rahat. gecen yaz binamizda iki komsum bes gun arayla dogum yaptilar. ust katta olanin evi cok sicakti her yeri isilik oldu her gun yikamasina ragmen. alt katta oturanin evi biraz daha serin odaha rahat gecirdi. biraz da eve bagli benim eviminde arka odalari biraz daha serin besigi o tarafa koyarim artik. o gunlere bir gelsek coook uzun geliyor bana.kizimda da boyle sabirsizlandim 32. haftada dogum yaptim. biraz acelwciyizbenimde kızım kışa gelmişti bence kış bebeği gayet rahat..
evin içinde sabit sıcaklıkta...yazada ele avuca gerliyor rahat rahat gezebiliyosun...şimdi yazın sıcağında klima açsan olmayacak açmasan hiç olmayacak kıyafeti terden sürekli ıslak olacak umarım düşündüğüm kadar zoır geçmez :)
benim bir tek sigara kokusuna hassasiyetim var biraz o kdrr.. ama 12. haftadan sonra bulantılar falan gçer diylarrSlm kizlar sizdede hala koku hassasiyeti devam ediyormu en ufak kokuda hemen ögurugorum nezmn gecicek bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?