2015 Temmuz Anneleri

Slm kizlar iki gum0n giremedim neler olmus bu arada nyala canim pazartesi is yerinde listemiz bushra_84 bozma keyfini tartismalara takilma bosver ikiz
anAsisin sen salla B baskentlim dualarim seninle hic sikma canini sonucta yuzdeler de cok onemli yanildiklari cok oluyo baska bi yere daha git hepiniz Allaha emanet olun

Canim simdi gordum yazini sen amerikadaymissin dogumuda orada mi yaptin? Benimde esimin kardesi amerikada yenge buraya gel dogum icin diyor ama gidemem burada ailemin esimin sevdiklerimle birlikte dogum yapmak istiyorum.
Ocagin 10unda bir haftaligina trye gelecek. Bebek haberini duyunca battaniye falan almis. Baska ne istersin dedide benimde aklima hemen catlak kremleri geldi. Senin orada bildigin catlaklar icin kullanilan tr de olmayan catlak onleyici krem var mi? Soyleyeyimde gelirken getirsin.
Yada lirac mustela gibi kremlerin satis fiyati orada ne kadar? Bu tarz kremleri internetten hangi siteden bulabilirim ki girip baksamda incelesem ona gore solim kiyak gecsin yengesine

merhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim bir şey var hamilelikte göğüs illa büyür mü benim büyümüyor ağrı sızı da yok sadece uçları çok karardı

Benim bulantım da koku hassasiyetim de azalmıyor sabahtan beri yatıyorum mutfağa adımımı attığım 3 seferde de soluğu banyoda aldım ne olacak halimiz

merhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim bir şey var hamilelikte göğüs illa büyür mü benim büyümüyor ağrı sızı da yok sadece uçları çok karardı

Benim ilk hamileligimde hiccc gogus agrisi olmamisti canim. Simdi 5. Haftadan beri asiri hasasasiyet buyume oldu uclarida karardi zavalli esim doktor ilk 3 ay iliski yok dedi ya adam gormemisti ne zamandir gecen gun uzerimi degisirken uclari ne bicim kararmis dedi :) buyumesi hosuma gidio findik kurdu kadardilar

ya benimkiler resmen sütyenin içinde yüzüyorlar cinsiyeti de merak ediyorum biraz kız olunca iyi gelişir diyorlarya acaba onunla ilgisi de var mıdır diye düşünmeden edemiyorumikl bebeğinğinin cinsiyeti nedir

:)

ya benimkiler resmen sütyenin içinde yüzüyorlar cinsiyeti de merak ediyorum biraz kız olunca iyi gelişir diyorlarya acaba onunla ilgisi de var mıdır diye düşünmeden edemiyorumikl bebeğinğinin cinsiyeti nedir

Bilemiyorum canim benimki daha belli degil kiz hissediyorum :) ilk bebegimi 9. Haftalikken kaybettim canim

bende erkek hissdiyorum ama ocak 14 de belli olcak bebeğin için çok üzüldüm benim de bir kaybım var ve insan hiç unutamıyor

Kızlar uzun aradan sonra bugün doğru durüst kusmadan bırseyler yıyebıldım ama yine midem bulanıyor.birde kızlar asırı susuyorum sızdede oluyor mu?

bende erkek hissdiyorum ama ocak 14 de belli olcak bebeğin için çok üzüldüm benim de bir kaybım var ve insan hiç unutamıyor

Kaybi olmayan yok canim allah bir daha yasatmasin insan unutamiyor ama zamanla alisiyor. Basta cok uzuluyor hep agliyordum ama sonra bi kitap okudum cokta uzulup aglamak allaha hasa karsi gelmek gibi oluyormus. Rabbim bu sefer bebelerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
Benim doktorum cok hasin ya bu hafta oldu hala soylemiyor bazi duyumlar aldim 16. Hafta dolmadan yorum bile yapmiyormus coook merak ediyorum.

amin canım inşallah ama daha erken canım ya ondan ikili test için gittiğimde soracaktım ama vazgeçtim heyecan olsun :) hareketlerini hissediyor musun tatlım ben sırt üstü yatıp elimi koyduğumda elimin altından balık gibi kayıyor miniğim

canım arkadaşın çektireli bir hafta olmuş doktorunun dediği gibi 24 saat içinde radyoaktif maddeler vüctuttan atılıyor için rahat olsun

Bakalim ben daha ikili test yaptirmadim burada 12. Haftalik gozukuyor ama 11+1 deyiz biraz geri ama doktor endiselenme yumurtanin ne zaman catladigini bilemeyiz dedi. Belki ikili test yapilirken ultrasonla bakan doktor bi yorum yapar.
Sanki sol tarafimda pit pit atiyor gibi ama buradaki deneyimli arkadaslar bu haftalarda imkansiz oldugunu soyluyor. Gercek bebek hareketlerini hissedince simdi hissettiginizin bebek olmadigini anlayacakmisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…