- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #8.541
Hamileligin basinda tek kullaniliyor ama prenatal vitamine gecilince onun icinde zaten var ekstra kullanilmiyor yani aslinda hamileligin sonuna kadar kullanmis oluyoruz. Benim kullandigim vitaminde 800 mg var. ama ben Amerika'dayim diger yerlerdeki vitaminlerde durum nasil bilmiyorum. Kizimda da sonuna kadar kullandim. Zaten zarari olan birsey degil aksine faydali:)
merhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim bir şey var hamilelikte göğüs illa büyür mü benim büyümüyor ağrı sızı da yok sadece uçları çok karardı
biliyodu.ama doktor 24 saat uzak kalmalisin demis.bize geldiginde ustunden 8 gun gecmisti bi sey olur muuRadyasyon aliyolar o yuzden uzak durmalari gerekio tuh hamile oldugunu bilmiyo muydu arkadasin?
ya benimkiler resmen sütyenin içinde yüzüyorlar cinsiyeti de merak ediyorum biraz kız olunca iyi gelişir diyorlarya acaba onunla ilgisi de var mıdır diye düşünmeden edemiyorumBenim ilk hamileligimde hiccc gogus agrisi olmamisti canim. Simdi 5. Haftadan beri asiri hasasasiyet buyume oldu uclarida karardi zavalli esim doktor ilk 3 ay iliski yok dedi ya adam gormemisti ne zamandir gecen gun uzerimi degisirken uclari ne bicim kararmis dedi :) buyumesi hosuma gidio findik kurdu kadardilar
:)Benim ilk hamileligimde hiccc gogus agrisi olmamisti canim. Simdi 5. Haftadan beri asiri hasasasiyet buyume oldu uclarida karardi zavalli esim doktor ilk 3 ay iliski yok dedi ya adam gormemisti ne zamandir gecen gun uzerimi degisirken uclari ne bicim kararmis dedi :) buyumesi hosuma gidio findik kurdu kadardilar
ya benimkiler resmen sütyenin içinde yüzüyorlar cinsiyeti de merak ediyorum biraz kız olunca iyi gelişir diyorlarya acaba onunla ilgisi de var mıdır diye düşünmeden edemiyorumikl bebeğinğinin cinsiyeti nedir
bende ekek hissediyorum ocak 14 de belli olacak benimde bir kaybım var canım insan üstünden ne kadar zaman geçsede unutamıyorBilemiyorum canim benimki daha belli degil kiz hissediyorum :) ilk bebegimi 9. Haftalikken kaybettim canim
bende erkek hissdiyorum ama ocak 14 de belli olcak bebeğin için çok üzüldüm benim de bir kaybım var ve insan hiç unutamıyor
amin canım inşallah ama daha erken canım ya ondan ikili test için gittiğimde soracaktım ama vazgeçtim heyecan olsun :) hareketlerini hissediyor musun tatlım ben sırt üstü yatıp elimi koyduğumda elimin altından balık gibi kayıyor miniğimKaybi olmayan yok canim allah bir daha yasatmasin insan unutamiyor ama zamanla alisiyor. Basta cok uzuluyor hep agliyordum ama sonra bi kitap okudum cokta uzulup aglamak allaha hasa karsi gelmek gibi oluyormus. Rabbim bu sefer bebelerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
Benim doktorum cok hasin ya bu hafta oldu hala soylemiyor bazi duyumlar aldim 16. Hafta dolmadan yorum bile yapmiyormus coook merak ediyorum.
bende çok oluyor tatlım tuvaletten çıkamıyprum sonraKızlar uzun aradan sonra bugün doğru durüst kusmadan bırseyler yıyebıldım ama yine midem bulanıyor.birde kızlar asırı susuyorum sızdede oluyor mu?
aynen butün gece 4 kez tuvalete kalkıyorum.bende çok oluyor tatlım tuvaletten çıkamıyprum sonra
canım arkadaşın çektireli bir hafta olmuş doktorunun dediği gibi 24 saat içinde radyoaktif maddeler vüctuttan atılıyor için rahat olsungunaydin herkese.troid sintigrafisi hic duydunuz mu bilmiyorum ama dun bi arkadasim geldi bize bir hafta once sintigrafi cektirmis oturduk yedik ictik. ben sintigrafi cektiren birinin cocuklardan ve hamilelerden uzak durmasi gerektigini bilmiyordum tesaduf eseri ogrendim
24 saat uzak durmalisin demis doktoru.sizce tedirgin olmali miyim?var mi aranizda boyle bi sey duyan bilen?
al benden de okadar yaa bide soğuk gözüm hiç yemiyo titreye titreye gidiyorumsonra ayaklar tabi ki kocişin sırtına yapışıyor ben üşüyorsam oda üşüsünaynen butün gece 4 kez tuvalete kalkıyorum.
amin canım inşallah ama daha erken canım ya ondan ikili test için gittiğimde soracaktım ama vazgeçtim heyecan olsun :) hareketlerini hissediyor musun tatlım ben sırt üstü yatıp elimi koyduğumda elimin altından balık gibi kayıyor miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?