2015 Temmuz Anneleri

Aman be adam sana acmisim orami burami kocamdan mi utancam deli mi ne bunlarda sanki sutcuyu cagiriyos yanimiza

evet ya bende onu anlamıyorum kocayı odaya almamakta ne demek adam zaten görüyor görmese bu çocuk nasıl oldu tövbe tövbe :)

benim eşimi her seferinde kendisi çağırıyo doktorum. hadi gel babası biz hazırız diyo. ayy çook tatlı yerim o babayı beennn

kendi doktorum benim eşimede hadi babacım sende gel diyor ama bakalım bu doktor çağıracak mı çağırmazsa cıngar mı çıkarsam napsam

Kizlar bu ultroson sonucunda bebegin kafasi neresi duz mu tersmi tutuyorum bilemedim yaaaa nasil anliycam

Canim tsk ederim dusuncen icin ense kalinligini fazla yazmislar kan sonucu koru emniosentezde esimle bir karar kildik yaptircaz allah buyuktur bu emniosentezi hastanelerde yapiolarmis sadece devlet hastanesi yani sonucu ozele doktora gostermek icin gittim sordum yapiomusunuz die yok hastanede olman lazim dedi

yaptır ama mutlaka sonucu birden fazla doktora göster canım iyi haberlerini bekliyoruz kendini üzüpte stresede sokma sen üzüldükçe bebek daha çok etkileniyor bunu unutma :)

yaptır ama mutlaka sonucu birden fazla doktora göster canım iyi haberlerini bekliyoruz kendini üzüpte stresede sokma sen üzüldükçe bebek daha çok etkileniyor bunu unutma :)
Allah herkese hayirli dogum evlat nasip etsin dediklerini denemeye çalışırim canim cok saol yarin gidicem iste doktora sanirim gun vercek bana cikmasida sonucun 3 haftayi bulurmus zaten tek yol beklemek baska care yokki

slm kızlar cuma gunu ıkılı test için kan vermiştim.bugun cıktı cok şukur hic bsy çıkmadı.hersey yolundaymış maşallah.bulantılarım devam ediyo hala.dr sağlıklı beslenmelisin artık dedi.nasıl yapacam bilmiyorum.mutfaga girdiğim an öğürmeye başlıyorum.ınş geçer bulantısı olanlarında benimde..

Valla cok iyi fiyata bulmussun canim ben amerika alisveris sitelerine baktimda hep 39 dolar ve uzeri buradan mi alsak napsak

Markaya gore değişiyo belli de kumas özelliği yazmislar bu alınabilir bisey sonucta bazi cocuk sevmeyebiliyo 150 - 200 lira veremicem valla boba falan olsun diye bide durmaz icinde dert olur icime
Bakariz yine ama bundan ucuzu olmaz sanırım :)

Merhaba guzel anneler ben de 2015 temmuz annesiyim benim su an pek agrm yok bulantilarm azaldi gecen hafta kasik agrm vardi simdi pek yok az yani normal mi bilmem benim ilk gebelgm acemiym sizlerle ogrencem keyifli gebelikler

allah sabır versin canım tez vakitte sağlıklısını nasip etsinne söylesek boş şuan biliyorum sabır diliyorum senin için

150-200 çok fazla canım 60tl ideal o siteden alalım biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…